کاشت مو

پیوند مو از بدن به سر چگونه صورت می گیرد؟

پیوند مو از بدن به سر چگونه صورت می گیرد؟

پیوند مو از بدن به سر

کاشت مو ” اصولا از موی سر صورت می گیرد ولی اگر موی سر کم باشد در نتیجه پیوند مو از بدن به سر صورت می گیرد. موی روی بازو، قفسه سینه، ران پا، صورت و سبیل ها مناسب برای پیوند مو از بدن به سر می باشند و می توان از این مناطق استفاده نمود.

پیوند مو از بدن به سر

( کلینیک رز اولین ارائه دهنده مقالات پزشکی صوتی و متنی در ایران )

اگر قصد دارید این مقاله را به صورت صوتی گوش نمایید، بر روی player زیر کلیک نمایید.

متخصصین مو و زیبایی سعی بر این دارند تا با پیدا کردن موهای محکم و قوی از  نقاط مختلف بدن به سر سبب افزایش زیبایی فرد و جلوگیری از طاسی نمایند و همچنین کم پشتی مو را جبران می کنند.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

پیوند مو از بدن به سر

اگر پیوند مو از بدن به سر به خوبی صورت نگیرد و از موی مناسبی انتخاب نشود نتیجه خوبی از پیوند و کاشت مو دریافت نمی گردد و تنها شاید بخش کمی از ریزش مو را کم نماید.

پیوند مو از بدن به سر به دلیل تفاوت فولیکول های مو تفاوت های متعددی با کاشت مو از خود مو می باشد که در ذیل به آن ها اشاره می گردد:

  1. مسیر رشد فولیکول ها
  2. نوع پوست و ویژگی های آن
  3. ساختار پوست و میزان نرمی و زبری آن
  4. عمق فولیکول در زیر پوست بدن
  5. ضخامت و ساختار مو ( مجعد، فر، صاف)

به پیوند مو از بدن به سر ” کاشت مو به روش BHT ” نیز می گویند در این روش با استفاده از دستگاهی شبیه یک سوزن کوچک فولیکول مو را استخراج و با دقت تمام آن را خارج می نمایند و آن را به سر پیوند می زنند.

این شیوه بسیار کاربردی است زیرا با استفاده از فولیکول های مو نمی توان به اندازه کافی سر را پوشاند و قسمت پیوند شده مو کامل پوشش نمی داد ولی در این شیوه می توان سر را به طور کامل پوشش داد.

مزایای پیوند مو از بدن به سر 

  1. طاسی به طور کامل درمان می گردد و می تواند بر وی زخم و پوشش آن ها نیز استفاده گردد.
  2. کاهش ریزش مو ژنتیکی
  3. این روش کم تهاجمی می باشد.
  4. به برش و بخیه احتیاج نخواهد داشت.
  5. زمان بهبود فرد بسیار کوتاه می باشد و نهایت بعد از یک هفته فرد نتیجه را مشاهده می نماید.
  6. جای زخم در محل قرار دادن مو بسیار کوچک بوده و مشاهده نمی گردد.
  7. پیوند ابرو به این شیوه نیز مفید و قابل اجرا می باشد.

معایب پیوند مو از بدن به سر 

  1. شکل ظاهری موی بدن در پیوند از بدن سر کمی متفاوت بوده و غیرطبیعی بنظر می رسد.
  2. ناحیه اهدا کننده باید بی حس گردد تا بتوان فولیکول ها را بهتر برداشت نمود.
  3. بعد از فولیکول اهدایی فرد دچار سوزش و کمی درد در آن ناحیه احساس می نماید و زود از بین می رود.

نکاتی در خصوص پیوند مو از بدن به سر 

  1. به هنگامی باید از موی بدن استفاده نمود و پیوند کرد که فرد موی کافی در پشت سر خود نداشته باشد و یا اصطلاحا قصد ” کاشت مو بدون بانک مو ” را داشته باشد و قابل کاشت نباشد.
  2. برداشت مو از قسمت های بدن که دارای موی نازکی می باشند مانند قفسه سینه و یا بازو و … برای افرادی که دارای موی ضخیم در سر می باشند مناسب نمی باشد و بهتر است از موی ریش و قسمت های محکم تری استفاده نماید زیرا موهای نازک به منطقه ایمن دهنده تعلق ندارند و فرد کاشت موی موفقی نخواهد داشت.
  3. استفاده از موی سر برای ابرو صورت می گیرد ولی فرد به دلیل رشد زیاد این موها باید هر روز ابرو های خود را مرتب نماید.
  4. برای پیوند ابرو می توان از موی بدن استفاده نمود زیرا گزینه مناسبی برای این نوع پیوند به دلیل ضخامت، رنگ، جنس و عوامل دیگر می باشد.
  5. در مواردی که فرد موی پشت سر آن برای کاشت مناسب نباد از موی بدن برای سر استفاده می گردد.
  6. قبل عمل از داروهای رقیق کننده خون استفاده نکنید. آسپرین، ایبوپروفن، مکمل های ویتامین E، سیر و … باعث رقیق شدن خون بدن شما می شوند.
  7. از استعمال دخانیات قبل از عمل به مدت 2 الی 3 هفته خودداری نمایید زیرا دخانیات سبب بسته شدن رگ های عروقی خونی می گردند و روند بهبودی کاهش می یابد.
  8. از مصرف الکل و نوشیدنی های حاوی کافئین قبل از عمل خودداری نماید زیرا در روند بهبود شما تاثیر می گذارد و دیرتر به نتیجه دلخواه می رسید.
  9. بعد از انجام جراحی از فعالیت های سنگین خودداری نمایید.
  10. داروها را به موقع مصرف و نباید فراموش گردد.
  11. در هنگام شستشوی سر از چنگ زدن و ماساژ زیاد موها جلوگیری نمایید.
  12. بعد از پیوند مو از بدن به سر از خاراندن سر و کندن اسکار زخم پرهیز نمایید.

پیوند موی ریش به سر

موی ریش با بقیه موهای بدن متفاوت می باشد و مزیت استفاده از ریش برای پیوند به سر این می باشد که دارای فولیکول های ضخیم تر است و به هنگام برداشت کمتر دچار آسیب می گردد و به دلیل همین ضخامت بهتر می تواند بر روی سر از آن استفاده نمود و پوشش بهتری را نسبت به بقیه موهای بدن ایجاد می نماید.

از موی ریش نیز می توان برای قسمت هایی که جای زخم و اسکار می باشد استفاده نمود و گزینه مناسبی به شمار می رود. زیرا این مو به دلیل ضخامت و محکم بودن خود به راحتی در جای زخم رشد می نماید.

اما باید به این نکته توجه نمود که موی سر لطیف و لخت می باشد ولی موی ریش ضخیم بوده و فرد را آزار می دهد و هیچ سنخیتی با موی طبیعی خود فرد ندارد و ظاهر مو کاملا متفاوت بوده و زیبا به چشم نمی آید. بیشتر افراد سعی بر این دارند که از موی ریش برای پیوند به موی سر جلوگیری نمایند و از موی قسمت های دیگر بدن مانند بازو، ران، شانه ، سینه استفاده نمایند.

اصولا رنگ موی ریش مردان متفاوت با موی سر آن ها می باشد و هیچ همخوانی از نظر رنگ نیز ندارند و این نامخوانی رنگ سبب ظاهری نامناسب می شود در ضمن موی ریش بعد از پیوند، ظاهر خود را تغییر نمی دهد و نرم، لطیف، نازک نمی گردد و حتی بلند تر از حد خود نمی شوند در نتیجه بعد از پیوند نباید نتیجه بسیار مطلوبی را انتظار داشته باشید.

عوارض پیوند موی ریش به سر

  1. کبودی
  2. ورم
  3. قرمزی
  4. حساسیت و درد در قسمت اهدا کننده فولیکول
  5. زخم

دوران بهبود بعد از پیوند مو از بدن به سر چقدر می باشد:

در اوایل پیوند مو از بدن به سر کمی ریزش دارد و فولیکول های مصنوعی شروع به ریختن می نماید و ریشه موهای جدید شروع به رشد کردن می نماید و نتیجه پیوند مو را مشاهده می نمایید. مدت زمان ریکاوری مو کوتاه می باشد و مو ها رشد می کند.

 

کلینیک پوست و مو رز ارائه دهنده تمامی خدمات پوست و مو و زیبایی اعم از کاشت مو و … می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *