فهرست مطالب
کاشت مو برای بیماران دیابتی
کاشت مو برای بیماران دیابتی
دیابت یک نوع بیماری می باشد که امروزه در دنیا بسیار شایع شده است و افراد زیادی به آن مبتلا هستند. این بیماری باعث می شود که سطح انسولین در خون طبق میزان نرمال آن نباشد و گاهی اوقات کم یا زیاد شود. تحقیقات بسیار زیادی در دنیا برای رفع و درمان این مشکل تاکنون انجام شده است اما هنوز راه حل قطعی برای آن یافت نشده و تنها می توان آن را با انجام برخی اقدامات کنترل کرد و تا تمام عمر فرد باقی خواهند ماند.
وجود این نوع بیماری در بدن شخص باعث می شود که تغییرات زیادی به مرور زمان در جسم و فیزیک شخص ایجاد شود و باعث نگرانی شخص شود. یکی از مشکلاتی که در برخی از افرادی که دارای دیابت هستند بروز می یابد، مشکل ریزش مو ها می باشد.
دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان
به طور کلی موهای بدن و سر هر فردی در طول روز ریزش می کند که یک امر عادی و طبیعی محسوب می شود. اما در برخی از افراد میزان ریزش مو بسیار بیشتر از حالت نرمال می باشد و این مشکل باعث شده در مدت چند ماه در ناحیه سر تعداد موهایشان و تراکم آن بسیار کم شود. در این صورت این دسته از افراد به مشکل ریزش مو دچار شده اند و باید برای رفع آن چاره ای بی اندیشند.
معمولا ریزش موها برای افراد دارای دیابت تنها به چند دلیل می تواند رخ دهد. از جمله این موارد می توان به تغییرات هورمونی در افراد دیابتی اشاره نمود. پزشکان با تحقیق و بررسی بر روی افراد دارای دیابت به این نتیجه رسیده اند که عدم تعادل هورمونی در افراد عامل تاثیر گذاری در ریزش مو می باشد.
عدم گردش خون مناسب نیز از دیگر مشکلات افراد دیابتی است که می تواند سبب ریزش مو در آن ها شود. موهای بدن ما برای بقا باید از ماده های مغذی بدن استفاده نمایند که برای تحقق این عامل باید خون موجود در بدن، ماده مغذی را به فولیکول های مو برساند. عدم رسیدن مواد مغذی به فولیکول ها باعث ضعیف شدن آن ها و در نهایت از بین رفتن آن ها خواهد شد.
لذا از مشکلاتی که در برخی از افراد دیابتی به وجود می آید، عدم گردش خون مناسب و به ویژه خون رسانی مناسب به ناحیه سر می باشد. همین عامل سبب تضعیف فولیکول های مو شده و باعث می شود به مرور زمان موهای سر دچار ریزش شوند.
از دیگر عواملی که بر ریزش موها به دلیل وجود دیابت در شخص ممکن است رخ دهد، افزایش قند خون در فرد می باشد. در صورتی که میزان گلوکز در بدن شخص بیشتر از حد نرمال شود، این عامل سبب می شود که بدن فرد در رساندن مواد مغذی و همچنین اکسیژن به فولیکول های مو ناتوان شود و باعث تضعیف و از بین رفتن آن ها شود.
مورد آخر مرتبط با ریزش موها در افراد دیابتی که با ریزش مو در افراد سالم نیز مشترک محسوب می شود، افزایش استرس و اضطراب در شخص می باشد. به ویژه این عامل در روز ها و ماه های ابتدایی مبتلا شدن به دیابت در شخص به دلیل بروز برخی تغییرات در جسم و بدن شخص، سبب افزایش استرس و اضطراب شده که عامل تاثیر گذاری در ریزش مو ها محسوب می شود.
بیشتر افرادی که دارای دیابت می باشند برای آن ها سوالی وجود دارد که در کنار افراد عادی می توانند کاشت مو را بدون هیچ استرسی انجام دهند یا خیر. کاشت مو برای بیماران دیابتی دارای چالش های زیادی می باشد که در این محتوا به آن می پردازیم.
( کلینیک رز اولین ارائه دهنده مقالات پزشکی صوتی و متنی در ایران )
اگر قصد دارید این مقاله را به صورت صوتی گوش نمایید، بر روی player زیر کلیک نمایید.
ریزش مو در خانم ها و آقایان یک امر طبیعی می باشد که بر اثر عوامل مختلفی چون آب و هوا، ژنتیک، انواع بیماری ها و … به وجود می آید و فرد را دچار مشکل می کند بیشتر افراد بعد از ریزش مو و طاسی در برخورد اجتماعی به مشکل مواجه می شوند و یا اعتماد به نفس آن ها دچار مخاطره می گردد کاشت مو یک روش تضمینی و دائمی می باشد که بیشتر افراد بعد از آن رضایت کامل داشته و زیبایی را به خود هدیه می دهند.
درمان های دارویی بیشتر مقطعی بوده و بعد از قطع دارو به ریزش دوباره موها منجر می گردد ولی با کاشت مو و ترمیم به دلیل رشد و افزایش حجم مو فرد حس خوشایندی داشته و بهتر می تواند در زندگی اجتماعی با افراد ارتباط برقرار نماید و از ظاهر خود بیشتر رضایت خود را اعلام نماید.
بیشتر افراد بر این باورند که افراد دیابتی نمی توانند از کاشت مو استفاده نمایند ولی این یک باور غلط می باشد در بعضی از افراد می توان از کاشت مو استفاده نمود ولی در بعضی از افراد دیگر خیر.
کاشت مو برای بیماران دیابتی نیز می تواند صورت گیرد ولی روشی که برای آن ها در نظر گرفته می شود کمی متفاوت می باشد و در شرایطی صورت می گیرد که 7 روز قبل از عمل و 20 روز بعد عمل قند خون در حالت ثابت و نرمالی باشد.
افراد دیابتی که وابسته به انسولین می باشند کمتر می توانند از کاشت مو استفاده نمایند زیرا نگه داشتن میزان قند خون آن ها در حالت نرمال امری سخت و نشدنی می باشد و دچار افزایش و افت قند خون می شوند.
نکاتی در خصوص کاشت مو برای بیماران دیابتی
بیماران دیابتی قبل از انجام کاشت مو باید بیماری خود را به پزشک معالج اطلاع دهند و با ” بهترین دکتر کاشت مو ” در این رابطه مشورت کنند و داروهایی را که مصرف می نماید به پزشک خود اطلاع دهد. کاشت مو برای افراد سالم عوارضی را در پی دارد و مسلم است عوارض بیشتری را برای بیماران دیابتی در پی خواهد داشت.
بنابراین توصیه ما این است که این عمل جراحی را در ” بهترین کلینیک کاشت مو ” انجام دهید.
افرادی که وابسته به انسولین هستند (دیابت نوع A3) نمی توانند از کاشت طبیعی مو استفاده نمایند و یا افرادی که باید از تمام داروهای دیابتی استفاده نمایند ( دیابت نوع B3) و کنترل قند ثابتی ندارند نمی توانند کاشت مو را انجام دهند ولی می توانند از روش های ترمیمی دیگری برای موهای خود استفاده نمایند.
مسئله دیگر این می باشد که سعی نمایید برای کاشت مو بهترین شیوه و نوین ترین شیوه را انجام دهید زیرا شیوه های بعدی همیشه اصلاح شده قبلی می باشند و کمترین خطر را برای افراد به وجود می آورد.
توصیه می شود که افرادی که دارای دیابت هستند حتما مطالعه و تحقیقات بسیاری بر روی نحوه انجام کاشت مو داشته باشند و تمامی مراحل و فرایند ها و نکات مرتبط با این اقدام را به خوبی مطالعه کرده و جوانب انجام این اقدام برای خود به خوبی آگاهی داشته باشند.
زیرا داشتن آگاهی ها و اطلاعات قبل از انجام کاشت مو سبب می شود که شخص انتظارات و خواسته های منطقی تری را از این اقدام با در نظر گرفتن شرایط سلامتی خود داشته باشد.
سعی نمایید قبل از انجام کاشت مو برای بیماران دیابتی تمام عوارض آن را بررسی نمایید تا با مشکل جدی مواجه نگردید. نتیجه نهایی کاشت مو در افراد دیابتی شاید خیلی مطلوب نباشد و خواسته فرد نباشد ولی با ترمیم مو می تواند به بهترین شکل ممکن خواسته فرد را ارضا نماید زیرا در افراد دیابتی اصولا زخمها دیرتر التیام می یابد و رشد موها به کندی صورت می گیرد.
به همین علت این دسته از افراد که دیابت دارند باید در انجام مراقبت های بعد از کاشت مو بسیار کوشا باشند و همچنین در بدست آوردن نتایج مطلوب باید شکیبایی بیشتری را داشته باشند.
عوارض کاشت مو برای بیماران دیابتی
در حالت کلی انجام این اقدام دارای برخی عوارض جانبی برای افراد سالم از لحاظ جسمی می باشد و طبیعی است که برای افراد دارای دیابت نیز دارای خطرات و عوارض جانبی باشد.
- ایجاد قند خون اسیدی در فرد مورد نظر
- افزایش بیش از حد قند خون
- کاهش بیش از حد قند خون
کاشت مو برای بیماران دیابتی که از داروهای قند خون استفاده می کنند، دارای داروی ضد انعقاد خون می باشد به همین دلیل افرادی که قند خون دارند زخم بعد از کاشت مو دیرتر بهبود می یابد و قطع داروی قند خون در هنگام کاشت مو یک تهدید جدی برای فرد می باشد.
کاشت مو در افراد دیابتی که میزان دیابت آن ها کنترل نشده است کار غلطی می باشد و به فرد آسیب جبران ناپذیری وارد می نماید.
اثرات کاشت مو طبیعی در بیماران دیابتی
بیشتر افرادی که می خواهند کاشت مو را انجام دهند بین 4 الی 6 ساعت حدال زمان لازم دارند تا کاشت مو تمام شود و این عمر به سبب می گردد که بیمار دیابتی در زمان کاشت دچار ضعف، استرس و اضطراب شوند. کاشت مو برای بیماران دیابتی سبب افزایش سطح گلکوژن، هورمون رشد و کورتیزول می شود و افزایش خون بیشتر فرد را به استفاده بیشتر انسولین مجبور می نماید.
افزایش میزان انسولین قبل از عمل هیچ تاثیری در کاشت نداشته و حتی منجر به کاهش قند خون فرد می شود. نکانی در خصوص کاشت مو برای بیماران دیابتی به شرح زیر می باشد:
- افرادی که به کاشت مو برای بیماران دیابتی می پردازند باید مرتبا میزان قند خون آن ها چک شود. زیرا ممکن است در حین انجام عمل دچار نوسان شده و برای شخص مشکلاتی را پیش آورد و به همین علت انجام این اقدام برای افراد دارای دیابت کمی سخت و دشوار است و از حساسیت بسیار زیادی برخوردار است.
- میزان انسولین وارد شده به بدن نیز باید کنترل و بررسی شود تا برای فرد مشکلی از قبیل ضعف و افت قند خون رخ ندهد.
- کالگوس را باید زیر نظر پزشک تزریق گردد.
برای بیمارانی که نمی توان میزان قند خون آن ها را کنترل نمود بهترین راه حل ترمیم مو و یا اسکالپ می باشد.
ترمیم مو برای بیماران دیابتی دارای مزایای نسبت به کاشت مو می باشد:
- ترمیم مو بدون خونریزی بوده و فرد دیگر نگران افت و یا افزایش میزان قند خون نمی باشد و کمتر دچار آسیب جدی می گردد.
- تراکم و افزایش مو به طور طبیعی، یکی دیگر از مزایای ترمیم مو می باشد که اصولا بیشتر افراد ترمیم مو را بیشتر از کاشت مو می پسندند.
- افراد دیابتی به این دلیل از ترمیم مو استفاده می کنند که به هیچ عنوان در آن ها جراحی در ناحیه سر صورت نمی گیرد و با اصلاح مو و ترمیم آن ها زیبایی را به فرد هدیه می دهد.
- احتیاج به فولیکول های مو در فرد ندارد به همین دلیل در سر فرد هیچ برشی داده نمی شود.
- قد موی دلخواهتان را در ترمیم مو می توانید مشخص نمایید و به میزان آن مو را ترمیم می نمایند و نتیجه نهایی باب میل شما می باشد.
ترمیم مو به دلیل ظرافتی که دارد بیشتر افراد متقاضی آن می باشند و برای افراد دیابتی که نمی توان میزان قند خون آن ها را کنترل نمود یک راه منطقی و درست می باشد که فرد می تواند با خیال راحت به ترمیم موی خود بپردازد.
بعد از ترمیم مو می توانید به راحتی موها را شانه کرده و حالت دهید و حتی به استخر و حمام بروید. در نتیجه کاشت مو برای بیماران دیابتی که وابسته به انسولین هستند مناسب نمی باشد و می توانند برای افزایش زیبایی خود از ترمیم موی خود استفاده نمایند.
شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.
همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.