لیزر موهای زائد – مزایا، بررسی کاربرد آن در نقاط مختلف بدن

فهرست مطالب

لیزر موهای زائد چیست؟ خیلی از افراد از روش های دیگر برای اصلاح موهایشان، جواب خوبی نمی گیرند و چند روز بعد باز هم همان موها شروع به رشد می کند. لیزر موهای زاید راهی است برای از بین بردن ریشه موهای زاید و به تدریج باعث کاهش رشد موها و در نهایت از بین بردن موهای زائد می شود.با ما همراه باشید تا با لیزر موهای زائد اطلاعات بیشتری کسب نمایید.

از لیزر موهای زائد می توان برای رفع موهای زاید قسمت های مختلف بدن استفاده کرد. تعداد جلسات موهای زائد بستگی به رنگ پوست فرد، نوع و جنس موهای زاید و آن قسمتی دارد که باید لیزر شود. با ما همراه باشید تا دوباره لیزر موهای زاید اطلاعات بیشتری بدست بیاورید.

لیزر موهای زائد

( کلینیک رز اولین ارائه دهنده مقالات پزشکی صوتی و متنی در ایران )

اگر قصد دارید این مقاله را به صورت صوتی گوش نمایید، بر روی player زیر کلیک نمایید.

سرعت انتشار هر پالس لیزر مخصوص لیزر موهای زاید تقریبا یک پالس در ثانیه می باشد. در هر بار انتشار پالس های لیزر مخصوص لیزر موهای زائد که از جنس نور می باشند، تقریبا به اندازه 4 قسمت کوچک از منطقه ای از بدن که لازم به لیزر موهای زاید آن منطقه است، را حذف نماید.

این زمان در نهایت برای یک قسمت خاص، بستگی به اندازه و تعداد موهای زائد آن منطقه دارد. مثلا برای لیزر موهای زاید پشت لب بالا، تقریبا 1 دقیقه و برای لیزر موهای زائد پشت یا پاها، تقریبا به یک ساعت زمان لازم است.

لیزر موهای زائد و مزایای آن چیست ؟

دقت

حذف موهای زائد به وسیله لیزر موهای زائد بسیار دقیق بوده و فقط ریشه موهای زائد منطقه مورد نظر را در بر می گیرد. احتمال آسیب به قسمت های دیگر بدن در این روش تقریبا نزدیک صفر است. بنابراین با خیال آسوده می توانید از این تکنیک استفاده نمایید.

موفقیت آمیز

این روش از بین بردن مو بسیار موثر است، مخصوصا برای افرادی که دارای پوست منحصر به فرد و موهای تیره هستند. بسیاری از مشتریان ریزش موی دائمی را طی 3 تا 7 جلسه در بدن خود می بینند.

البته افراد مختلف تجربه های مختلفی خواهند داشت. مثلا کسانی که موهای کم پشت دارند، زمان زیادی برای تاثیر نیاز خواهند داشت. زیرا انرژی زیادی برای تاثیر روی ریشه این موها لازم خواهد بود.

هزینه موثر

احتمالا اگر موهای زائد خود را لیزر نکنید و از موارد دیگر برای حذف موهای زائد خود نمایید، تعداد دفعات زیاد روش های دیگر و عدم تاثیر طولانی مدت در آنها به نسبت، هزینه های بیشتری را برای شما به دنبال خواهد داشت.

سریع

انجام حذف دستی موهای زائد بدن در قسمت های مختلف به نسبت از لیزر موهای زاید آن مناطق، بیشتر به طول می انجامد. لیزر موهای زائد به نسبت بسیار سریع است. مناطق کوچک و بزرگ بسته به میزان مو در این تکنیک از 1 دقیقه تا 1 ساعت زمان برای نهایی شدن کار لازم دارند.

اثرات جانبی حداقل

برخلاف سایر روش های حذف موهای زائد که با عوارض زیادی همراه هستند، لیزر موهای زاید جز با دردهای خفیفی در طی یکی دو روز اول، عوارض دیگری نخواهد داشت و از این بابت نیز با مزیت بزرگی همراه است.

از لیزر می توان برای نقاط مختلف بدن از جمله موهای زائد صورت، موهای زائد پا، موهای زائد بازو، موهای زائد زیر بغل،موهای زائد شانه،موهای زائد شکم،موهای زائد سینه،موهای زائد پشت بدن، و غیره استفاده کرد.

لیزر روی موهای سیاه و زبر بیشترین تاثیر را می گذارد و اگر فرد دارای پوست روشن باشد، باز هم می توانیم شاهد نتایج بهتری باشیم.

بهترین زمان برای لیزر، فصل های سرد مخصوصا زمستان است زیرا در این فصل ها تابش آفتاب کمتر است و پوست لیزر شده کمتر آسیب می بیند. لیزر موهای زاید هیچ آسیبی به پوست و نقاط دیگر بدن نمی رساند.

لیزر موهای زائد صورت

اقدامات لازم هنگام لیزر موهای زاید

  1. از لباس های راحت و گشاد استفاده کنید. لباس های تنگ مثل شلوارهای جین باعث ایجاد حساسیت پوستی می شوند.
  2. پوست خود را از هر نوع کرم، لوسیون و غیره تمیز کنید.

واقعیت هایی در مورد لیزر موهای زائد

لیزر موهای زاید، فرآیندی سه مرحله ای است که شامل تمیز کردن، شیو کردن و بررسی بخش هایی می شود که باید لیزر بشوند. در طی بررسی بخش های بدن، نور لیزر به داخل پوست وارد می شود و توسط رنگدانه های موجود در فولیکول های مو جذب می شود.

1- میزان موفقیت در لیزر موهای زاید، به رنگ مو و نوع پوست بستگی دارد. نتایج در هر فردی به فرد دیگر متفاوت است ولی ۴۰ الی ۸۰ درصد از موها را کاهش می دهد.

2- احتمال رشد مو همیشه وجود دارد ولی جلسات منظم لیزر می تواند سرعت رشد موها را کاهش بدهد.

3- لیزر موهای زاید بر روی فولیکول هایی تاثیر می گذارد که به طور منظم رشد می کنند. بین جلسات لیزر موهای زاید وقفه ایجاد می شود تا فولیکول های مو فرصتی برای رشد دوباره داشته باشند.

4- فاصله بین جلسات لیزر موهای زاید به بخش هایی از بدن بستگی دارد که با لیزر درمان می شوند. البته چرخه رشد موها هم فاکتور مهمی در تعیین فاصله لازم بین جلسات لیزر موهای زاید است. معمولا نقاطی مثل پاها و بازوها نسبت به گردن و صورت به تعداد جلسات کمتری نیاز دارند.

5- برای اینکه لیزر روی فولیکول ها تایر بگذارد، گرمای زیادی را تولید می کند. در بعضی از بیماران هم عارضه ای مثل سوختگی در سطح پوست مشاهده شده است؛

البته این عارضه در بیمارانی به چشم می خورد که پوست های تیره ای دارند زیرا پوست هایی که رنگدانه های تیره تری دارند، نور لیزر را بیشتر جذب می کند. در بسیاری از موارد، این سوختگی خفیف است.

موارد منع لیزر موهای زائد :

کسانی که بیماری های خاصی مثل لوپوس یا پورفیری دارند، نمی توانند از لیزر برای رفع موهای زایدشان استفاده کنند چون نور لیزر برای آنها خیلی ضرر دارد.

خانم های باردار هم نباید در معرض نور لیزر قرار بگیرند زیرا ممکن است برای جنین ضرر داشته باشد.

کسانی که حساسیت پوستی، تبخال یا عفونت در محل مورد مورد نظر و یا سابقه تنبلی تخمدان و اختلالات هورمونی دارند، حتما پزشک خود را در جریان بگذارند.

از دیگر موارد منع می توان به موارد زیر اشاره کرد

  1. افرادی که حدودا 4 هفته قبل از laser hair removal در معرض نور خورشید و یا دستگاه های برنزه کننده و تیره کننده پوست قرار گرفته اند
  2. افرادی که دارای تاتو و آرایش دائم در منطقه مورد نظر میباشند
  3. افرادی که دارای نقاط قهوه ای و تیره مانند زگیل، خال و یا یک علامت مادرزادی در منطقه مورد نظر میباشند
  4. افراد با سابقه تشکیل اسکار کلوئیدال
  5. افرادی که از داروهایی استفاده می کنند که پوست را نسبت به نور حساس می کند مانند داروهای غیر استروئیدی، تتراسایکلین ها ، فنوتیازین ها ، تیازید ، دیورتیک ها ، سولفونیل اوره ها ، سولفونامیدها ، DTIC ، فلورواورسیل ، وین بلاستین ، گریسوفولوین ، اسیدهای آلفا-هیدروکسی ، اسیدهای بتا-هیدروکسی ، رتین-A  و یا رتینوئیدهای موضعی
  6. مبتلایان به بیمارهای غیر طبیعی پوست که ناشی از دیابت و یا سایر بیماریهای سیستمیک و یا متابولیک می باشند.
  7. افرادی که در 6 ماه قبل از لیزر موهای زائد از ایزوترتینوئین استفاده کرده اند
  8. افرادی که در سه ماه گذشته از استروئیدها استفاده کرده اند
  9. افرادی که سابقه ایجاد و شیوع تبخال را در منطقه مورد نظر دارا میباشند
  10. مبتلایان به بیماری صرع
  11. مبتلایان بیماریهای پورفیری، کهیر خورشیدی که مربوط به حساسیت به نور خورشید می باشند
  12. افرادی که دارای سابقه سرطان پوست می باشند
  13. افرادی که طی 3 ماه قبل از لیزر موهای زائد، در مقابل اشعه پرتو درمانی و شیمی درمانی قرار گرفته اند.

اگر دارای هرگونه شرایط دیگری می باشید که ممکن است برای سلامتی شما خطر آفرین بوده و موجب تغییری در نتیجه لیزر موهای زائد شود، حتما به پزشک خود اطلاع داده تا مانع بروز عوارض جانبی پس از آن شوید.

جلسه مشاوره قبل از درمان

متقاضیان انجام لیزر موهای زائد یک جلسه مشاوره قبل از انجام laser hair removal خواهند داشت. در این جلسه پزشک موضوعاتی مانند موانع منع، نوع پوست و نوع موی زائد را با استفاده از انجام آزمایش پچ، مورد بررسی قرار خواهد داد.

در این جلسه مشاوره موارد زیر نیز بارگو خواهد شد

  1. اهداف و انتظارات شما از انجام لیزر موهای زائد
  2. روش انجام آن
  3. چرخه پوست و مو
  4. چگونگی درمان و از بین بردن موهای زائد
  5. انواع فناوری های موجود
  6. تاریخچه پزشکی و تجربیات پزشک
  7. شرایط قبل از درمان
  8. مراقبت های بعد از درمان
  9. هزینه های درمان
  10. پیش بینی نتایج

این جلسه کمک زیادی به پزشک در جهت شناخت چگونگی از بین بردن موهای زائد و رفع سوالات شما خواهد داشت.

آزمایش پچ چیست؟

48 ساعت قبل از شروع و انجام لیزر موهای زائد،  پزشک متخصص نوعی آزمایش بر پوست شما انجام خواهد داد که نشان دهنده هرگونه عوارض جانبی بر پوست می باشد. به همین دلیل برای انجام آزمایش پچ، پزشک محل کوچکی برای لیزر انتخاب خواهد کرد که در صورت هرگونه کبودی، قرمزی و هر عارضه دیگر قابل جبران بوده و کمترین آسیب بر پوست وارد شود.

از دیگر دلایل انجام آزمایش پچ، تنظیمات پارامتر و دستگاه های لیزر مناسب برای پوست و موی شما خواهد بود. زیرا جنس پوست، رنگ پوست و ضخامت موهای هر فرد با فرد دیگر متفاوت می باشد در نتیجه نمیتوان برای همه ی افراد از پارامترهای یکسان استفاده نمود.

پس از گذشت 48 ساعت پزشک با شما تماس گرفته و یا قرار ملاقاتی برای مشاهده نتیجه آزمایش پچ تنظیم خواهد کرد. اگر پوست شما آسیب ندیده باشد و یا بدن شما در مقابل لیزر و اشعه آن واکنشی از خود نشان نداده باشد، پزشک جلسه ای را برای حذف و نابودی کامل موهای زائد تنظیم خواهد کرد.

انواع دستگاه های لیزر :

امروزه تعدا کثیری از مدل های مختلف دستگاه های لیزر موهای زائد خانگی وجود دارند که در بازار عرضه شده و در اختیار مشتریان قرار می گیرند.

نکته مهم درباره این دستگاه ها این است که استفاده از این دستگاه های نیاز به آموزش های پیشرفته داشته و برای استفاده عموم بسیار خطرناک هستند.

همچنین انجمن های مختلف آرایشی و بهداشتی در دنیا، استفاده این قبیل دستگاه ها را اصلا توصیه نکرده و افراد را از استفاده از دستگاه های لیزر موهای زاید در منزل کاملا منع می نمایند.

در حال حاضر، سه نوع دستگاه لیزر به نام های لیزر الکسانداریت، لیزر دیود و لیزر ان دی وجود دارد. دستگاه الکسانداریت، جدیدترین و سریع ترین دستگاه لیزر رفع مو های زائد است.

طول موج های این دستگاه متناسب با خصوصیات پوستی بیمار تنظیم می شود و اشعه لیزر این دستگاه بدون هیچگونه آسیبی، وارد پوست می شود. نتایج حاصل از رفع موهای زائد توسط این دستگاه، بسیار رضایت بخش است.

دستگاه الکساندرایت

دستگاه الکساندرایت، نوعی لیزر است که با کریستال های خود، امواجی با انرژی زیاد را تولید می کند و وقتی که نور لیزر از کریستال الکساندرایت عبور می کند، پرتوی از نور لیزر به طول  755 نانومتر تولید می شود. رنگ نور لیزر در دستگاه الکساندرایت، قرمز رنگ است.

اگر دستگاه الکساندرایت را بر روی حالت Q قرار بدهیم، نورهایی با انرژی زیاد تولید می کند. از دستگاه الساندرایت می توان برای لیزر مو در بخش هایی مثل زیر بغل، موهای صورت، ناحیه بیکینی، پا، شکم، پشت بدن، قفسه سینه و غیره استفاده کرد.

لیزر موهای زائد با دستگاه الکساندرایت

برای رفع موهای زائد توسط لیزر دستگاه های زیادی وجود دارد و هر کدام از این دستگاه های لیزر، طول موج متافوتی دارند و در نتیجه کاربردهای آنها هم با یکدیگر فرق می کند.

دستگاه الکساندرایت، قدرت زیادی در رفع موهای زائد دارد. از سال 1997 استفاده از دستگاه الکساندرایت توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تایید شده است.

کاربردهای دستگاه الکساندرایت

علاوه بر رفع موهای زائد، از دستگاه الکساندرایت برای موارد زیر هم استفاده می شود:

  1. درمان لکه های پیری
  2. درمان خال های مادرزادی
  3. درمان واریس سیاهرگ ها
  4. پاک کردن انواع تاتو

لیزر موهای زائد

مزایای استفاده از دستگاه الکساندرایت برای لیزر موهای زاید

دستگاه الکساندرایت، بهترین دستگاه برای لیزر موهای زاید است که از آن می توان برای انواع مختلفی از پوستها و موها استفاده کرد؛

نکته مهم در مورد این دستگاه این است که الکساندرایت  تاثیر خوبی بر روی پوست های تیره نمی گذارد و مانند سایز دستگاه ها، بر روی پوست بسیار روشن و سفید تاثیر بسیار خوبی می گذارد.

سایر دستگاه های لیزر مو بر روی موهای نازک تاثیر خوبی نمی گذراند ولی دستگاه الکساندرایت می تواند به آسانی این موها را از بین ببرد.

طول موجی که از دستگاه الکساندرایت به بیرون ساتع می شود، توسط ملانینی که در موهای شما وجود دارد، به آسانی جذب می شود که در نهایت باعث می شود موهای زائد شما آسیب ببیند و در نتیجه چند روز بعد به طور طبیعی شروع به ریزش می کنند.

دستگاه الکساندرایت، سیستم خنک سازی مطبوعی هم دارد که در نتیجه بیمار احساس راحتی بیشتری در حین لیزر موهای زاید خود می کند.

دستگاه الکساندرایت، عملکردی بسیار سریع دارد و برای لیزر در بخش های بزرگتر بدن (مثل پشت بدن) بسیار مفید است.

تاثیر دستگاه الکساندرایت در رفع موهای زائد

کسانی که موهای نازک تری دارند، حدودا 6 الی 8 جلسه برای رفع موهای زائد خود باید به کلینیک مراجعه کنند و کسانی که موهای ضخیم تر و تیره تری دارند هم باید 8 الی 12 جلسه را برای رفع موهای زائد خود در نظر بگیرند.

دستگاه الکساندرایت موهای زائد را در طی چند جلسه از بین می برد. دستگاه الکساندرایت می تواند 85 درصد از موهای زائد را کاهش بدهد.

به بیمارانی که قصد رفع موهای زائد بخش هایی مثل شکم، قفسه سینه، پشت بدن، شانه ها و پاها را دارند توصیه می شود که از دستگاه الکسندرایت برای رفع موهای زائد خود استفاده کنند.

کسانی که بدن پر مویی دارند هم می توانند از دستگاه الکساندرایت استفاده کنند.

نحوه لیزر موهای زاید :

ابتدا پزشک عینک های مخصوصی را به بیمار می دهد تا از چشم های او در برابر نور لیزر محافظت کند و همچنین پوست بیمار را با ژلی سرد می پوشاند.

پزشک، دستگاه لیزر را روی نواحی مورد نظر قرار می دهد تا نور لیزر وارد فولیکول های مو بشود و سپس رنگدانه های موجود در فولیکول مو، نور لیزر را جذب کرده و در نهایت ریشه مو از بین برود.

زمان انجام لیزر بسیار کوتاه است؛ مثلا لیزر بالای لب کمتر از یک دقیقه طول می کشد و لیزر نواحی بزرگتری مثل شکم حدودا یک ساعت طول می کشد.

درست قبل از انجام عمل لیزر موهای زائد، موهایی که در معرض لیزر قرار خواهند گرفت تا چند میلیمتر بالاتر از سطح پوست بریده و کوتاه می شوند.

تجهیزات دستگاه لیزر با توجه محل، رنگ و ضخامت موهای زائد مورد هدف، در محل مناسب تنظیم و آماده لیزر می شوند.

با توجه به منبع لیزر یا نور شما و تکنسین دستگاه باید از عینک ها مخصوص به چشم خود داشته باشید.

پوست قسمت هایی از بدن شما که تحت لیزر موهای زاید قرار می گیرد، با استفاده از ژل های سرد و یا با استفاده از دستگاه خنک کننده مخصوص و حرفه ای، خنک شده و در برابر لیزر محافظت می شوند.

البته این ژل ها و دستگاه خنک کننده به لیزر اجازه می دهند به راحتی در پوست نفوذ کرده و ریشه مو را از بین ببرند.

در مرحله بعد تکنسین یک پالس لیزر یا نور را به منطقه مورد نظر تابش می دهد و چند لحظه صبر می کند تا از تنظیم دقیق دستگاه مطمئن شود و البته حساسیت های احتمالی بدن شما و واکنش های بد پوست شما را می سنجد.

بعد از اتمام لیزر موهای زاید بدن شما، ممکن است از بسته های یخ، کرم ضد التهاب یا لوسیون یا آب سرد برای کاهش هرگونه ناراحتی یا درد روی اعضای بدن شما که مورد لیزر موهای زائد قرار گرفته اند، استفاده شود.

درمان بعدی و جلسه بعدی لیزر موهای زاید شما احتمالا به 4 تا 6 هفته بعد موکول می شود. جلسات مکرر تا زمان حذف کامل موهای زائد شما ادامه خواهد داشت.

برخورد پالس های لیزر در هنگام عمل لیزر موهای زائد مانند برخورد یک کش لاستیکی به بدن شما خواهد بود و حس تقریبا مشابهی ایجاد خواهد کرد.

لیزر موهای زائد قسمت های مختلف بدن

موهای زائد در بسیاری از مناطق که ما لازم نداریم رشد می کنند، در طول سال های گذشته هزاران ساعت و هزاران روش برای حذف موهای زائد امتحان شده اند و در نهایت هنوز روش و تکنیکی بهتر از لیزر موهای زائد کشف نشده است.

استفاده از موچین، استفاده از موم، استفاده از کرم های موبر و سایر روش ها و ابزار آلاتی که همیشه نتیجه ای جز شکست نداشته اند. در حال حاضر بهترین و موثرترین تکنیک حذف موهای زائد، لیزر موهای زاید می باشد.

1- لیزر موهای زائد صورت

بسیاری از زنان موهای زائد ناخواسته روی لب یا سیبیل و یا چانه خود دارند. مردان نیز گاهی اوقات از موهای زیر چانه، بالای گونه و روی گوش های خود در عذاب هستند. بهترین روش حذف موهای زائد صورت، لیزر موهای زاید است که تقریبا هیچ عوارضی جز کمی قرمزی پوست صورت آن هم در چند روز اول ندارد و بعد از لیزر صورت دیگر شما نیاز به صاف کردن و تمیز کردن واصلاح آن نخواهید داشت.

2- لیزر موهای زائد پاها

پاها یکی از مناطقی از بدن است که احتمالا بسیار در دید عموم قرار می گیرد. در مهمانی ها، مسابقات ورزشی و از این قبیل کارها، نگاه بسیاری از مردم به پاها و موهای زائد پاهای شماست. با لیزر موهای زاید پاهای خود، چشم همگان را خیره خواهید نمود.

3- لیزر موهای زائد زیر بغل

یکی از مشکلات اساسی خانم ها در پوشیدن لباس های بدون آستین مانند تاپ، مشکل ظاهر شدن موی زیربغل آنهاست. آقایان نیز با تیشرت های نیمه استین این مشکل را دارند. گاهی اوقات موهای زیر بغل بسیار شرم آور می شود. هرچقدر هم که کرم و پودر موبر امتحان کرده باشید باز مشکل شما حل نخواهد شد. تنها راه استفاده از لیزر موهای زائد است.

4- لیزر موهای زائد خط مایو

درباره این ناحیه حساس باید خدمتتان عرض کنم که اصلاح کردن موهای زائد آن شما را باخطرات بسیار زیادی روبرو می نماید. احتمال خراش و بریدن در این نواحی بسیار بیشتر از سایر قسمت های بدن است و احتمالا اصلاح آن، رنگ پوست این قسمت را به مرور تغییر می دهد. با لیزر مو فقط یک بار از شر این موها خلاص خواهید شد.

5- لیزر موهای زائد پشت

اگر یک قسمت از بدن وجود دارد که مردان می خواهند موهای زائدشان را از بین برود، این پشت آنها است. استفاده از لیزر برای حذف موهای این قسمت مردان بسیار پرطرفدار بوده است.  تصور کنید چقدر احساس بهتری داشتید اگر قرار نبود درباره موهای پشت گردن و اطراف یقه نگران نباشید ودائم در حال کوتاه کردن آنها نباشید.

لیزر موهای زائد زیر بغل

دیگر موارد استفاده از لیزر

دستگاه لیزری که برای حذف موهای زائد بدن استفاده می شود و نوع لیزری که در آن استفاده می شود، کاربردهای بسیار زیاد پزشکی و درمانی نیز دارد.

برخی از این کاربردهای درمانی لیزر عبارتند از: برای درمان چین و چروک روی پوست، در مصارف دندانپزشکی، جراحی و لیزیک چشم و برداشتن و حذف برخی از بافت ها.

مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد

  1. تا 48 ساعت بعد از لیزر، در معرض آفتاب قرار نگیرید چون آفتاب تاثیر لیزر را کمتر می کند و باعث سوختگی پوست می شود.
  2. برای جلوگیری از آسیب های پوستی بعد از لیزر، به طور مرتب از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.
  3. تا 24 ساعت اندامتان را مرطوب نکنید و از دئودورانت استفاده نکنید.
  4. در صورتیکه پزشک، کمپرس های سرد و کرم های مخصوص ضد التهاب و ترمیم پوست را برایتان تجویز کرده است، حتما از آنها استفاده کنید.
  5. ورزش ها و فعالیت های سنگین را انجام ندهید.
  6. دوش آب گرم نگیرید چون آب گرم دمای بدن را بالا می برد و بدن شروع به عرق زدن می کند که در اینصورت احتمال بروز عفونت در اندام هایی که لیزر شده اند، هم بالا می رود.
  7. از رفتن به سونا و استخر هم خودداری کنید.
  8. تا 48 ساعت بعد از لیزر، از مواد آرایشی و پمادهای موضعی استفاده نکنید.
  9. بعد از لیزر هم نباید موهایتان را وکس و یا اپسلاسیون کنید.
  10. برای جلسات بعدی لیزر می توانید با پزشک هماهنگ کنید.

مقایسه لیزر موهای زاید و اپیلاسیون

لیزر موهای زاید روشی جدید برای رفع موهای زاید است ولی اپیلاسیون روشی نسبتا قدیمی است. لیزر روشی است برای رفع دائمی موهای زاید ولی اپلاسیون بطور موقت موها را از بین می برد.

بیمار در حین لیزر، هیچگونه دردی را احساس نمی کند ولی اپیلاسیون با درد همراه است.

لیزر هیچ آسیبی به پوست نمی رساند ولی اپیلاسیون باعث بروز حساسیت های مختلف پوستی می شود.

بعد از چند جلسه لیزر، موهای زاید بطور کامل از بین می روند ولی در اپیلاسیون موهای زاید فقط بصورت موقت ناپدید می شوند و دوباره رشد می کنند. زمان لازم برای لیزر بسیار کوتاه است ولی زمان لازم برای اپیلاسیون، بسیار طولانی است.

چه کسانی کاندید مناسبی برای لیزر موهای زاید هستند؟

کسانی که در برخی از اعضای بدن خود دارای موهای زائد ناخواسته هستند. موهایی که بطور طبیعی در آن قسمت ها رشد نمی کنند و احتمالا به دلایل ژنتیکی یا محیطی در آن مناطق رشد کرده اند.

کسانی که موهای تیره و پوست روشن دارند، بهترین کاندیدا برای لیزر موهای زاید هستند.

سن، محل زندگی، هورمون های ترشح شده بدن و رنگ پوست بدن در نواحی لازم برا لیزر موهای زاید از دیگر دلایل برای نامزدی خوب برای عمل لیزر موهای زائد می باشند.

نظرات بیماران درباره لیزر موهای زاید

چرا لیزر مو در همه افراد نتایج یکسانی را به دنبال ندارد؟

نوع پوست و جنس موها در همه ی افراد یکسان نیست؛ بنابراین لیزر در بیماران مختلف، نتایج متفاوتی را به دنبال دارد. متخصص با توجه به پوست و موها، بهترین دستگاه را برای رفع موهای زائد انتخاب می کند.

آیا لیزر موهای زائد زیر بغل خطرناک است؟

غدد لنفاوی زیادی در زیر بغل وجود دارند و یکی از دغدغه های بیماران در مورد لیزر موهای زاید زیر بغل، آسیب به این غدد است.

لازم به ذکر است که لیزر هیچ خطری برای سلامت غدد لنفاوی ندارد و هیچ آسیبی به آنها نمی زند.

آیا افرادی که دارای پوست های تیره تر هستند هم می توانند از لیزر برای رفع موهای زائد خود استفاده کنند؟

دستگاه لیزر، قابلیت تنظیم دارد و بر استس خصوصیات و فاکتورهای پوستی بیمار تنظیم می شود؛ بگونه ای که بیمار شاهد بهترین نتیجه از لیزر موی زائد خود باشد. در افرادی که پوست های تیره تری دارند، لیزر حتی باعث تغییر رنگدانه های پوست آنها هم می شود.

 آیا بیمه هزینه لیزر موهای زائد را پوشش خواهد داد؟

بیشتر افرادی که تحت پوشش بیمه میباشند انتظار پرداخت انواع خدمات زیبایی درمانی را از بیمه خواهند داشت اما باید توجه داشته باشید که  بیمه نه تنها درمان های مربوط به زیبایی را تحت پوشش خود قرار نداده است بلکه فقط هزینه درمان های پزشکی را پرداخت خواهد کرد.

لیزر موهای زائد نیز جزو درمان های زیبایی بوده و علاوه بر لیزر کردن از راه های دیگر نیز میتوان اقدام به حذف موهای زائد نمود.

البته شرایط استثنا نیز وجود خواهد داشت. برخی از زنان دارای مشکلات هورمونی بوده مانند سندروم تخمدان پلی کیستیک بوده که موجب رشد غیر طبیعی موهای زائد خواهد شد.

درمان ارائه شده برای این نوع بیماری از طریق دارو، قرص و یا تزریق هورمون خواهد بود با این حال ممکن است که بیمه هزینه لیزر درمانی را برای رفع این مشکل و درمان این بیماری بپردازد.

معمولا لیزر موهای زائد چقدر طول می کشد؟

مدت زمان لازم برای لیزر، به بخشی از بدن بستگی دارد که قصد لیزر آن را دارید؛ مثلا لیزر پاها کمی طولانی تر از سایر قسمت هاست. معمولا لیزر بین نیم ساعت تا یک ساعت طول می کشد.

آیا لیزر کل بدن در یک جلسه مفید است؟

حتما شما هم شنیده اید که در بعضی از کلینیک ها، کل بدن را می توان در یک جلسه لیزر کرد. پزشک ها توصیه می کنند که بهتر است بیمار در هر جلسه، تنها یک الی دو قسمت از بدن خود را لیزر کند.

برای اینکه نتایج بهتری از لیزر بگیرید، لازم است آن را به دفعات متعدد تقسیم کنید.

چند جلسه برای انجام قطعی لیزر موهای زائد لازم است؟

بسته به نوع لیزر، نوع پوست شما و نوع و رنگ موهای زائد شما ممکن است برای کسب نتایج نهایی از لیزر موهای زائد به 5 تا 12 جلسه نیاز داشته باشید که بین هر کدام فاصله معینی وجود خواهد داشت.

لیزر موهای زائد روی موهای زائدی موثر خواهد بود که در یک چرخه رشد، رشد می نمایند و رشد موهای زائد جدید مورد هدف این عمل زیبایی نخواهد بود.

البته احتمالا پس از اولین جلسه، شما باید موارد و نکات بهداشتی را رعایت و برای جلسات بعدی آماده شوید.

فاصله بین جلسات لیزر موهای زائد، چند هفته باید باشد؟

چرخه رشد موهای بدن در هر انسانی متفاوت است؛ متخصص با توجه به میزان رشد، جنس، نوع و سایر خصوصیات موها، برای جلسات شما برنامه ریزی مناسبی می کند. معمولا فاصله 3 تا 6 هفته بین جلسات لیزر مناسب است.

لیزر موهای زائد

آیا لیزر موهای زائد ایمن است؟

با وجود عوارض بسیار کم مانند قرمزی قسمت هایی از پوست، لیزر کاملا ایمن و بی خطر است.

اگر شما درباره دردهای بعد از لیزر موهای زاید خود نگران هستید، روش ها و تکنیک هایی برای رهایی از آن وجود دارد که به آن در قسمت های قبل اشاره شد.

بعد از لیزر موهای زائد، استفاده از کدام ضد افتاب پیشنهاد می شود؟

برای انتخاب نوع و مارک ضد آفتاب می توانید با متخصص مشورت نمایید زیرا متخصص نوع پوست شما را خوبی می شناسد و ضد آفتابی متناسب با خصوصیات پوستتان برای شما تجویز می کند. معمولا بهتر است بیمار از ضد آفتاب SPF30 استفاده کند.

لیزر برای کدام دسته از موها تاثیر بیشتری دارد؟

اگر نواحی که قصد لیزر آن را دارید، موهای زبرتر و تیره تری داشته باشد، لیزر می تواند تاثیر بهتری روی آنها بگذارد و در نتیجه می توانید نتیجه رضایت بخش تری را از لیزر موهای زاید خود بگیرید.

در مورد اثرات لیزر بر روی موهای زائد توضیح می دهید؟

لیزر، تاثیرات زیادی بر روی موهای زاید می گذارد مثلا تعداد موهای زائد را کاهش می دهد، بر روی چرخه ی رشد موهای زاید تاثیر می گذارد و سرعت چرخه رشد آنها را کاهش می دهد، موهای کلفت و زبر را نازک تر و نرم تر می کند و حتی روی رنگ موها هم تاثیر می گذارد؛

بطوریکه رنگ موهای زاید را روشن تر می کند. لیزر حتی پوست را هم نرم تر و لطیف تر می کند.

کدام دسته از افراد نمی توانند از لیزر برای رفع موهای زائد خود استفاده کنند؟

خانم هایی که باردار یا شیرده هستند، افرادی که زخم های زیادی در نواحی مورد نظر خود برای لیزر دارند و کسانی که در نقاط مورد نظر عفونت دارند، نمی توانند از لیزر برای رفع موهای زائد خود استفاده کنند.

آیا لیزر موهای زائد،محدودیت سنی دارد؟

پزشکها توصیه می کنند که افراد زیر 15 سال از لیزر استفاده نکنند.

آیا لیزر موهای زائد با درد همراه است؟

کارشناسان و محققان رشته لیزر موهای زائد معتقدند که درد ناشی از لیزر موهای زائد شبیه ضربه های یک کش لاستیکی استو درد  قابل توجهی نبوده و تحمل آن کار سختی نیست.

تقریبا این درد در کمتر کسی ایجاد ناراحتی می نماید. مقدار دردی که احساس می شود به آستانه تحمل درد اشخاص نیز بستگی دارد و البته به ناحیه ای که لیزر موهای زائد در آن انجام می شود.

در برخی نقاط حساس مانند قسمت های پایین تنه، برای لیزر موهای زاید که درد بیشتری خواهند داشت، معمولا از کرم های مخصوص قبل از انجام لیزر استفاده می شود و در موارد اندکی نیز از بی حسی های موضعی یا مسکن هایی مانند ایبوپروفن استفاده می شود.

از لیزر می توان برای کدام نقاط بدن استفاده کرد؟

از لیزر می توان برای تمام بخش های بدن استفاده کرد؛ از قبیل، لیزر موهای زاید زیر بغل و لیزر موهای زاید صورت و سایر اندام های بدن

در مورد مزیت لیزر نسبت به الکترولیز توضیح بدهید؟

در هر جلسه از الکترولیز، می توان موهای زائد یک بخش از بدن را از بین برد ولی با کمک لیزر می توان بخش های بزرگتر و وسیع تری از موهای زاید بدن را از بین برد.

الکترولیز روشی بسیار کند و زمان بر برای رفع موهای زاید است زیرا هر یک از موهای زائد باید بطور جداگانه تخریب بشوند.

در واقع الکترولیز برای نواحی بزرگ بدن مثل پاها کاربردی ندارد. نتایج حاصل از الکترولیز اصلا رضایت بخش نیست زیرا 50 درصد از موها پس از مدتی دوباره شروع به رشد می کنند ولی لیزر روشی سریع و موثر برای رفع کامل موهای زاید است.

در موارد زیادی، بیماران هنگام الکترولیز احساس درد می کنند و این روش عوارضی مثل زخم، لکه، اسکار و عفونت را بر روی پوست بیمار به دنبال دارد.

تاثیرات رنگ مو بر نتایج لیزر موهای زائد

رنگدانه های موهای زائد تنوع زیادی دارد. این تنوع رنگدانه های موهای زائد بر نتایج حاصل از لیزر موهای زائد نیز تاثیر مستقیم دارند. علت اصلی این تاثیر در میزان رنگدانه ها یا ملانین رنگ های مختلف موهای زائد می باشد.

برای مثال موهای سفید و یا خاکستری تقریبا هیچ رنگدانه ای ندارند، موهای قهوه ای تیره و یا سیاه دارای بیشترین رنگدانه در بین رنگ ها مختلف هستند و موهای زائد قرمز و بلوند میزان رنگدانه متوسطی نسبت به این دو دسته از رنگ موها دارا می باشند.

نکته بسیار مهم در تاثیر رنگ موها بر نتایج لیزر موهای زائد در همین نکته ظریف نهفته است.

لیزر مو های زائد به رنگدانه های موها اثر می کند و آنها را هدف قرار می دهد، خوب قاعدتا با این تفاسیر موهایی که به رنگ های روشن مانند سفید هستند، تاثیر اندکی از لیزر مو های زائد به وسیله پالس های نوری خواهند گرفت.

رنگ های سیاه و تیره نیز بیشترین تاثیر ممکن را از لیزر موها خواهند داشت و از این جهت کسانی که دارای موهای زائد تیره هستند، کاندیدای بهتری برای لیزر خواهند بود.

دقت داشته باشید که لیزر موهای زاید با استفاده از پالس های نوری گاهی روی رنگدانه های موها نیز اثر گذاشت و آنها را کاهش می دهند. کاهش رنگدانه های موهای زائد به معنی تغییر رنگ آنها از حالت های تیره مانند سیاه یا قهوه ای به رنگ های روشن مانند بلوند یا خاکستری خواهد بود.

مراقبت های قبل از لیزر موهای زائد

  1. اگر داروی خاصی مصرف می کنید، حتما به پزشک اطلاع بدهید.
  2. تا 6 هفته قبل از لیزر، نباید محل های مد نظرتان را وکس کنید زیرا با وکس، ریشه ها و فولیکول های مو موقتا ناپدید می شوند.
  3. تا 4 هفته قبل از لیزر، از اپیلاسیون موهای زاید خودداری کنید.
  4. تا 4 هفته قبل از لیزر، از کرم های سفید کننده پوست و همچنین از کرم های رفع موهای زاید استفاده نکنید.
  5. شما می توانید 12 الی 14 ساعت قبل از لیزر، موهای آن ناحیه را با تیغ شیو کنید.
  6. معمولا تا دو الی سه هفته قبل از لیزر نباید از داروهایی مثل انواع مسکن ها، قرص های ضد بارداری و غیره استفاده کنید.
  7. در صورت مصرف داروی خاص، حتما به پزشک خود اطلاع بدهید.
  8. قبل از لیزر، نباید بدنتان را توسط نور آفتاب و یا سایر روش ها برنزه کنید چون اینکار باعث سوختن و به جا ماندن اسکار بر روی سطح پوستتان می شود. تا 4 هفته قبل از لیزر، نباید در معرض نور آفتاب قرار بگیرید.
  9. تا سه روز قبل از لیزر، به استخر نروید.

اقدامات لازم هنگام لیزر موهای زائد

  1. از لباس های راحت و گشاد استفاده کنید. لباس های تنگ مثل شلوارهای جین باعث ایجاد حساسیت پوستی می شوند.
  2. پوست خود را از هر نوع کرم، لوسیون و غیره تمیز کنید.

انتخاب تکنسین خوب برای لیزر موهای زائد

جراح لیزر موهای زائد باید آموزش های لازم برای استفاده از دستگاه لیزر و خود ماهیت لیزر موهای زائد را گذرانده باشد و دارای مدارک عملی و آموزشی معتبر از مراکز آموزشی معتبر دنیا باشد.

تجربه کافی کار با دستگاه لیزر موهای زاید را داشته باشد. این دستگاه دارای قلق های کاری می باشد که جز با تجربه به دست نمی آیند.

خود جراح باید انسانی خوش برخورد و خون گرم باشد تا شما بتوانید به راحتی با او ارتباط برقرار نمایید. این یکی از مهم ترین نکات انتخاب جراح در همه جراحی های زیبایی می باشد.

کلینیکی که جراح در آن فعالیت می نماید باید امکانات و تجهیزات لازم برای لیزر موهای زائد را داشته باشد.

برای ایمنی بیشتر و کسب بهترین نتایج ممکن، بعد از لیزر موهای زاید با مشاهده هرگونه تغییرات در سطح پوست و رسیدن به نوبت بعدی عمل، دائم به دفتر کلینیک خود مراجعه کرده و همه موارد را  با پزشک خود در میان بگذارید.

دقت داشته باشید که مطلع نمودن پزشک خود از همه موارد پیش آمده شما را در رسیدن به بهترین نتیجه کمک خواهد کرد.

عوارض لیزر موهای زائد :

لیزر موهای زاید ممکن است عوارضی مثل قرمزی پوست، ورم، سوزش، خارش، اسکار و رشد مجدد موها را به دنبال دارد.

البته این عوارض بستگی به نوع پوست فرد و رنگ آن دارد. رشد دوباره موها در هر فرد متفاوت است و بستگی به هورمون ها و دیگر فاکتورهای بیولوژیکی دارد؛ معمولا بعد از ۳ الی ۷ جلسه، رشد موها کاملا متوقف می شود.

در موارد بسیار نادری هم تاول در سطح پوست فرد مشاهده شده است که در افراد با رنگ پوست تیره این امکان وجود دارد.

در صورتی که بیمار هنگام انجام لیزر مو از چشمان خود محافظت نکند، لیزر منجر به آسیب های چشمی هم می شود.

خارش پوست یک عارضه طبیعی است که طی لیزر و بعد از آن به وجود می آید. قرمز شدن پوست هم بعد از چند روز از بین می رود و بخاطر این است که بعد از لیزر، اطراف فولیکول های مو متورم هستند.

درد و بی حسی در اطراف نقاطی که لیزر انجام شده است، از شایع ترین اثرات جانبی لیزر محسوب می شوند که کاملا طبیعی هستند.

لیزر می تواند باعث ایجاد پوسته هایی در سطح پوست هم بشود. کبودی خفیفی هم در پوست های حساس ممکن است بوجود بیاید.

یکی دیگر از اثرات جانبی لیزر موهای زاید که اهمیت زیادی هم دارد، عفونت است. بعد از لیزر، بیمار باید نقاط مورد را تمیز نگه دارد.

 فیلم لیزر موهای زائد :

هزینه لیزر موهای زائد :

هزینه یکی از مهمترین موضوعات در انجام خدمات زیبایی می باشد و به عوامل متعددی نیز بستگی خواهد داشت که در زیر به تعدادی از آنها اشاره شده است

  1. اندازه منطقه تحت درمان و زمان مورد نیاز برای یزر تمام آن منطقه
  2. تعداد جلسات مورد نیاز برای رسیدن به نتیجه دلخواه
  3. نوع دستگاه لیزر
  4. مهارت و تخصص پزشک در انجام لیزر
  5. منطقه و شهری که قصد انجام لیزر را در آن دارید

در حالت کلی، هزینه لیزر بستگی به نوع دستگاه لیزر، ناحیه بدن و تعداد جلسات دارد.

درباره مقدار هزینه دریافتی پزشک قبل از انجام لیزر موهای زائد خود با وی صحبت کرده و از شرایط آن مطلع شوید.

کلینیک تخصصی پوست و مو رز با پزشکانی مجرب و متخصص و دستگاه های پیشرفته، خدمات لیزر موهای زاید را هم به مشتریان گرامی خود ارائه می دهد.

در این کلینیک هدف ما، رضایت شما مشتریان عزیز است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد لیزر موهای زائد، با شماره 02144067005 تماس حاصل فرمایید.