کاشت ابرو
موضوعات داغ

سن مناسب کاشت ابرو چه موقع می باشد

سن مناسب کاشت ابرو

ریزش مو بیشتر در آقایان رخ می‌دهد و به دلیل ژنتیک، هورمون، استرس و عوامل دیگر تحت تاثیر بوده و در یک برهه سنی خاص صورت می‌گیرد. اما ریزش ابرو ربطی به سن نداشته و بیشتر افراد به دلایلی دچار ریزش ابرو می‌شوند و به فکر پیوند ابرو می‌افتند. به هنگام ریزش ابرو بیشتر افراد به سن مناسب ایمپلنت ابرو می‌اندیشند تا نتیجه بهتری را دریافت نمایند. لازم به ذکر است بدانید از بلوغ به بعد تا هر سنی که بخواهبد می‌توانید پیوند ابرو انجام دهید. ریزش ابرو در همه افراد مخصوصا خانم‌ها منجر به کاهش اعتماد به نفس آن‌ها می‌شود و در زیبایی ظاهری بسیار تاثیر منفی را به جای می‌گذارد.

( کلینیک رز اولین ارائه دهنده مقالات پزشکی صوتی و متنی در ایران )

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت ابرو + مشاوره رایگان

اگر قصد دارید این مقاله را به صورت صوتی گوش نمایید، بر روی player زیر کلیک نمایید.

 

درمان های دارویی زمان بسیار زیادی را احتیاج دارند تا ابروی شما به همان حالت طبیعی خود در بیایند و یا شاید اصلا نتیجه ای حاصل نگردد ولی با پیوند ابرو به دلیل رشد و افزایش حجم ابرو  فرد حس خوشایندی داشته و بهتر می‌تواند در زندگی اجتماعی با افراد ارتباط برقرار نماید و از ظاهر خود بیشتر احساس رضایت کند.

تقریبا همه روش‌ها برای ابرو موقتی هستند و پس از مدتی، تاثیر خود را از دست می‌دهند اما به کمک ایمپلنت ابرو، فرد می‌تواند برای همیشه صاحب ابروهایی ضخیم و پرپشت شود و همواره این نتایج را برای خودش حفظ کند. دائمی بودن نتایج، یکی از امتیازهای مهم در فرآیند پیوند ابروها به شمار می‌رود.

سن مناسب برای کاشت مو در آقایان بالای سن 25 سالگی می‌باشد زیرا در زیر این سن هنوز مشخص نیست که چه مقدار از موها دچار طاسی و ریزش می‌گردد و شاید مو دوباره به رشد و حجم حالت قبل برگردد ولی سن مناسب کاشت ابرو زمانی می‌باشد که علائم ریزش ابرو و نازک شدن موهای ابرو را حس می‌کنید. این ریزش در یک یا هر دو ابرو به وجود می‌آید. افراد پس از مواجه شدن با این وضعیت، احساس می‌کنند که در حال از دست دادن ابروهای خود هستند. نازک شدن موی ابرو، نشانه ای است که خبر از ریزش احتمالی ابروها در آینده نزدیک می‌دهد. فرد در صورت مواجه شدن با این شرایط، نباید دچار ترس و اضطراب شود. چرا که امروزه با متدهای متنوع ایمپلنت ابرو، امکان بازگرداندن ابروها به چهره فرد فراهم شده است.

در سن مناسب پیوند ابرو برداشتن فولیکول‌های مو از مناطقی صورت می‌گیرد که کمتر دچار ریزش شده است، تا بعد از کاشت موها مقاوم باشند و موهای کاشته شده دارای ثبات بیشتری باشند به همین دلیل است که به افراد توصیه می‌شود در سن مناسب برای کاشت مو اقدام نمایند.

به منطقه‌ای که فولیکول‌ها برای کاشت از آن برداشته می‌شود، بانک مو گفته می‌شود. به طور معمول برای کاشت ابروها، از مناطق پشت سر به عنوان بانک مو بهره برده می‌شود. چرا که این فولیکول‌ها مقاوم‌تر هستند و کم‌تر دچار مشکلات و ریزش می‌شوند. البته می‌توان از موی بدن نیز برای ایمپلنت ابرو استفاده کرد اما این کار، ریسک فرآیند را کمی بالا می‌برد و ممکن است در نهایت نتایج مورد علاقه فرد را به وجود نیاورد.

عواملی که سبب ریزش ابرو ها می شوند
عوامل ریزش ابرو در سال2021کدامند؟

عواملی که سبب ریزش ابرو‌ها می‌شوند عبارتند از:

  1. ناراحتی و بیماری‌های پوستی
  2. خارش ابرو
  3. افزایش سن
  4. برداشتن بیش از حد ابرو به ویژه با استفاده از موچین، یکی از عواملی است که به فولیکول‌های مو لطمه می‌زند و می‌تواند شرایط را برای ریزش ابروهای فرد فراهم کند.
  5. عدم رعایت بهداشت فردی
  6. مسائلی اعم از ژنتیک و ارث نیز ممکن است موجب ریزش ابروها شوند. در بعضی از موارد افرادی که در خانواده خود با پدیده ریزش ابروها مواجه هستند و چند نفر از آشنایان آن‌ها چنین مشکلی دارند، خودشان نیز ریزش ابروها را در آینده تجربه می‌کنند.
  7. سوختگی
  8. شیمی درمانی نیز به دلیل تغییر شرایط بدن، شرایط را برای ریزش ابروها فراهم می‌کند. البته در بسیاری از موارد ابروهایی که با شیمی درمانی و یا مصرف داروهای خاص دچار ریزش شده باشند، پس از پایان شیمی درمانی و پایان مصرف داروهای خاص، دوباره شروع به رویش می‌کنند. پس از این وضعیت در مجموع یک وضعیت موقت است.
  9. مواد شیمیایی
  10. کمبود مواد مغذی در رژیم غذایی، یکی از دلایل ریزش ابروها به شمار می‌روند. ابروها برای رشد کردن به پروتئین، ویتامین و آهن نیاز دارند و افرادی که بدن خود را با این مواد مغذی تغذیه نمی‌کنند و دائما به سراغ مصرف غذای های سرشار از نمک و فست فود‌ها می‌روند، سلامتی ابروهای خود را در معرض تهدید قرار می‌دهند.
  11. استرس زیاد یکی از عوامل دیگری است که بدن را به طرف ریزش ابروها سوق می‌دهند. برای جلوگیری از ریزش ابروها، به افراد توصیه می‌شود که استرس افراطی را کنار بگذارند و تا حد امکان آن را کنترل کنند.
  12. بارداری نیز به دلیل تغییر دادن سطح هورمون‌های بدن، ممکن است موجبات ریزش ابروها را فراهم کند. این وضعیت هم البته معمولا تنها موقتی است و افراد پس از پایان دوران بارداری، دوباره شاهد رشد ابروهای خود خواهند بود.

بیشتر افراد برای پوشش ابروهای ریخته شده و یا کم پشت سعی می‌نمایند با لوازم آرایشی آن را بهبود ببخشند ولی این امر بیشتر برای مهمانی‌ها و مراسم‌ها صورت می‌گیرد و اگر این پوشش به طور روزمره باشد زمان زیادی را باید صرف اصلاح و کشیدن ابروها نمایند و هزینه هنگفتی را برای لوازم آرایشی باید صرف نمایند ولی با پیوند ابرو می‌توان این مشکل را حل کرده و زیبایی را به چهره خود هدیه دهند.

تتو و هاشور نیز چهره را مصنوعی جلوه می‌دهد و هرچقدر نیز با لطافت صورت گیرد مانند موهای طبیعی ابرو نمی‌شوند، پس بهتر است برای داشتن یک چهره طبیعی از ایمپلنت ابرو استفاده نمایید تا از زیبایی و  لطافت شما کاسته نشود. کاشت ابرو عوارضی در پی ندارد ولی تتو و هاشور با عوارضی که در پی دارد بهتر است صورت نگیرد.

به دلیل قرینه سازی ابروها ایمپلنت ابرو یک گزینه مناسبی برای این امر می‌باشد و حداقل آسیب را به دنبال دارد و هیچ ربطی به سن مناسب کاشت ابرو ندارد. به علاوه اینکه افراد می‌توانند قبل از مراجعه به پزشک برای پیوند ابرو، مدل ابروهای مد نظر خود را نیز انتخاب کنند.

این انتخاب البته باید با توجه به شکل ظاهری و فرم صورت آن‌ها رخ بدهد. چرا که هر مدل ابرو، برای یک فرم از صورت مناسب خواهد بود. فرد در جلسه های مشاوره با پزشک، مدل ابروهای مد نظرش را با او در میان می‌گذارد و پزشک علاوه بر ایمپلنت ابروها، طراحی آن‌ها را نیز انجام خواهد داد.

پیوند ابرو تقریبا 3 الی 4 ساعت زمان می‌برد و این امر برای دقت بالا در خارج نمودن فولیکول های مو می‌باشد و نصف این زمان برای ایمپلنت ابرو در منطقه مناسب می‌باشد. تعداد فولیکول‌های استخراجی در هر دو ابرو حدود 600 فولیکول می‌باشد تا هر دو ابرو به طور کامل اصلاح شوند.

بیشتر افراد در یک جلسه ابروهای آن‌ها ترمیم می‌شود مگر این که به دلایلی نشود در یک جلسه به ایمپلنت ابرو و اصلاح آن پرداخت در حدود دو الی سه جلسه ابرو را ترمیم می‌نمایند.

پیوند ابرو یک تکنیک هنرمندانه می‌باشد که با توجه به اساس چهره و اجزای صورت، ابرو را طراحی و در سن مناسب ایمپلنت ابرو پزشک متخصص شروع به بازسازی و ترمیم ابرو می‌نماید.

چه افرادی داوطلب مناسب کاشت ابرو می باشند
چه افرادی کاندید مناسب پیوند ابرو می باشند؟

چه افرادی داوطلب مناسب پیوند ابرو می‌باشند

  1. خانم‌ها و آقایانی که ابروی کم پشتی دارند.
  2. خانم‌هایی که بعد از گذشت چند سال از تتو دچار کم پشتی در ابرو و یا طاسی کامل در ابرو شده‌اند.
  3. خانم و آقایانی که به دلایلی اعم از جوش، زخم، سوختگی و … در قسمتی از ابروهای خود دچار طاسی و کم پشتی می‌باشند.
  4. خانم‌ها و آقایانی که از سلامتی کامل برخوردار هستند، بیماری‌های پوستی، خونی و آلرژیک ندارند، داروهای رقیق کننده خون مصرف نمی‌کنند و مصرف کننده ثابت سیگار و الکل نیز نیستند.
  5. خانم‌ها و آقایانی که انتظاری معقول از نتیجه این فرآیند دارند و می‌خواهند برای همیشه، ابروهایی ضخیم و پرپشت داشته باشند.
  6. خانم‌ها و آقایانی که در سر و یا بدن خود، دارای بانک موی مناسب برای برداشت فولیکول های مو هستند.

بهتر است برای پر کردن و یا پیوند ابرو به یک متخصص مراجعه نمایید تا شما را راهنمایی و از عوارض و درمان ایمپلنت ابرو شما را مطلع سازد. بهترین سن مناسب پیوند ابرو همان زمانی می‌باشد که به فکر پر پشت نمودن ابروی خود هستید زیرا زمانی را نیاز دارد که ابروی شما از پوست بیرون بیاید.

در واقع بهتر است که عمل پیوند ابروها را به آینده موکول نکنید و در زمان درست، بهترین تصمیم را برای پشت سر گذاشتن این فرآیند مد نظر قرار بدهید.

پیوند ابرو فرایند بسیار حساس و ظریفی می‌باشد که در برش‌های ریز فولیکول های پیوندی که از سر و یا قسمت‌های مختلف بدن استخراج شده است قرار می‌گیرد. تمیزی این کار و برش‌ها ریز به زیبایی ابرو‌ها کمک شایانی می‌نماید که در پایان کار هیچ کس متوجه کاشت ابروی شما نخواهد شد.

فرآیند ایمپلنت ابرو در مجموع، شباهت بسیار زیادی به فرآیند کاشت مو دارد. در این فعالیت هم فولیکول‌ها از نقطه‌ای برداشته می‌شوند و در نقطه‌ای دیگر کاشته می‌شوند اما باید به این موضوع توجه کرد که به دلیل حساسیت زاویه، جهت و عمق ایمپلنت ابروها، این فرآیند به طور کلی از کاشت مو کمی حساس‌تر و ظریف‌تر به نظر می‌رسد. در نتیجه کاشت ابروها باید با دقت بسیار بالا و توسط پزشک متخصص و با تجربه صورت بگیرد.

انجام دادن ایمپلنت ابرو پیش یک متخصص حاذق یکی از شرایط کاشت ابرو محسوب می‌گردد که نتیجه نهایی ربطی به سن مناسب پیوند ابرو ندارد.

عوارض یکی از شرایط کاشت ابرو

کاشت اگر زیر نظر یک متخصص و در سن مناسب ایمپلنت ابرو صورت گیرد اصولا عوارضی در پی نخواهد داشت ولی به طور کلی عوارض آن به شرح زیر می‌با‌شد:

  1. برای پیوند ابرویی که از موی پشت سر استفاده می‌گردد به دلیل رشد ضعیف آن 6 الی 9 ماه زمان لازم است تا ابرو به طور کامل در بیاید ولی اگر بعد از این مدت در نیامد می‌توان برای ایمپلنت ابرو باز اقدام نمود.
  2. خانم‌های باردار بهتر است بعد از زایمان به ایمپلنت ابرو بپردازند زیرا بی‌حسی موضعی ممکن است برای جنین خطرناک باشد و مشکلاتی را برای جنین ایجاد نماید.
  3. بعد از کاشت ممکن است ناحیه کاشته شده دچار تورم، التهاب و … شود که بعد یک الی دو هفته درمان می‌شود.
  4. در ناحیه کاشته شده فرد دچار خارش می‌گردد که باید از خاراندن ناحیه کاشته شده جلوگیری کرد.

شما می‌توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت ابرو در مردان و شرایط آن مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان می‌توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاورین آنلاین ما هم بهره‌مند شوید.

موفق و پیروز باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *