ماموپلاستی و آشنایی کامل جراحی سینه

جراحی ماموپلاستی سینه

ماموپلاستی 

جراحی ماموپلاستی سینه روشی است که طی آن می توان اندازه سینه ها را کاهش داد و به رفع افتادگی سینه ها کمک کرد. در حقیقت این جراحی جهت حذف کردن چربی ها و بافت و پوست مازادی که در ناحیه سینه وجود دارد انجام می گیرد.

بانوانی که از داشتن سینه های بزرگ رنج می برند می توانند توسط این جراحی به سایز دلخواه سینه دست پیدا کنند.

ماموپلاستی

این جراحی در واقع، جراحی ترمیمی پستان است که با برداشتن چربی، بافت غدد و پوست، موجب کوچک‌ شدن سایز سینه ها می شود و در مواردی، افتادگی پستان ها را نیز اصلاح می کند.

وقتی تصمیم به کوچک کردن سایز سینه ها می گیرید، ممکن است افراد زیادی از این اتفاق متعجب شوند و حتی شما را به خاطر این کار سرزنش کنند اما حقیقت آن است که این افراد، هرگز سختی ها و دشواری های داشتن سینه های بیش از حد بزرگ را تحمل نکرده اند و هیچ اطلاعی از این مورد ندارند.

سینه های بزرگ، می ‌توانند زندگی را برای افراد سخت کنند و دردسرهای زیادی برای او به وجود بیاورند. ماموپلاستی،  یک کار مفید برای بازگرداندن تعادل لازم به سایز سینه ها خواهد بود. یک جراحی که مشکل بزرگ بسیاری از افراد را برای همیشه حل خواهد کرد.

قبل از جراحی ماموپلاستی سینه

بیمار باید قبل از انجام این جراحی یک جلسه مشاوره با پزشک داشته باشد تا از تمامی فرآیند های انجام جراحی و حتی خطرات و عوارضی که ممکن است داشته باشد کاملا آگاه باشد.

متقاضیان این جراحی که به هر دلیلی داروهای خاص مصرف می کنند و تحت درمان های پزشکی و دارویی هستند، حتما باید پیش از انجام جراحی این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارند و به هماهنگی کاملی با این پزشک دست پیدا کنند.

شاید برای انجام عمل، لازم به متوقف کردن بعضی از درمان های دیگر باشد و شاید اساسا بر اساس این درمان ها، فرد اصلا نتواند ماموپلاستی انجام بدهد. توقف مصرف سیگار و الکل، یکی از کارهای مهمی است که باید مدتی قبل از عمل ماموپلاستی انجام شود.

علاوه بر این، دستورالعمل‌های دیگری نیز به فرد داده می‌شود تا روزهای پیش از عمل را به خوبی بگذارند و در بهترین وضعیت ممکن، برای عمل جراحی آماده شود. آماده شدن به لحاظ ذهنی نیز برای انجام این کار موثر خواهد بود، فرد پیش از عمل باید بداند که سینه های او دیگر به اندازه سابق بزرگ نخواهد بود.

جراحی ماموپلاستی یا کوچک کردن سینه ها ظاهر آن ها را کوچک تر از حالت اولیه نشان خواهد داد و بسیاری از مشکلات ثانویه را از بین خواهد برد.

ماموپلاستی

افرادی که جراحی ماموپلاستی را انجام می دهند معمولا چه مشکلاتی دارند؟

این جراحی برای بانوانی انجام می گیرد که دارای سینه هایی بزرگ می باشند و به دنبال آن مشکلات و عوارضی را در نواحی مختلف بدن مشاهده می کنند که تصمیم به کوچک کردن سایز سینه ها خواهند گرفت.

در ادامه به برخی از این مشکلات اشاره شده است :

  1. وجود درد های دائمی در قسمت گردن و شانه ها
  2. ایجاد بثورات پوستی و سوزش های پوست در قسمت زیر سینه
  3. عدم توانایی فرد در انجام برخی از فعالیت های روزانه
  4. ظاهر نامناسب سینه ها و حس خجالت زدگی از بزرگ بودن آن ها
  5. وجود درد های عصبی
  6. بروز مشکل در پوشش لباس

کدام افراد کاندید مناسبی برای انجام ماموپلاستی سینه نمی باشند؟

  1. بانوانی که مبتلا به بیماری قند هستند.
  2. بانوانی که دارای مشکلات قلبی می باشند.
  3. بانوانی که چاقی بیش از حد دارند.

سن مناسب برای انجام جراحی ماموپلاستی

با توجه به اینکه این جراحی دارای محدودیت سنی خاصی نیست و گاهی افراد آنقدر تحت فشار قرار می گیرند که ممکن است در سنین کمتر هم به این عمل رجوع نمایند، لذا باید حتما این نکته را مد نظر قرار داد که اگر سینه های یک فرد کاملا رشد نکرده باشد نمی تواند این جراحی را انجام دهد.

رشد سینه ها تا حدود 20 سالگی ادامه دارد و به همین خاطر توصیه می شود که این عمل بعد از 20 سالگی رخ بدهد.

البته که انجام ماموپلاستی پیش از 20 سالگی نیز «غیرممکن» نیست اما اگر در این سن و سال می خواهید چنین عملی را انجام بدهید، بعید نیست که از خانواده پاسخ «منفی» دریافت کنید و حتی پزشک نیز شما را به انجام چنین کاری تشویق نکند.

خطرات جراحی ماموپلاستی سینه

هر عمل جراحی می تواند عوارض مربوط به خود را داشته باشد که این جراحی نیز استثنا واقع نشده و ممکن است دارای عارضه هایی برای بیماران باشد. به بعضی از این عوارض در ادامه اشاره شده است.

  1. ایجاد کبودی که پس از مدتی از بین می رود.
  2. بی حس شدن نوک پستان ها
  3. در برخی از افراد ممکن است مشکل عدم تقارن سینه ها مشاهده شود و گاها پیش آمده که نیاز به جراحی های ثانویه بوده است تا زیبایی و اندازه سینه ها به حالت طبیعی برگردد.
  4. عفونت، یکی دیگر از خطرهای مربوط به ماموپلاستی است که البته تنها در افراد کمی اتفاق می افتد. خونریزی و زخم های غیرعادی، ممکن است بخش مهمی از عوارض ماموپلاستی باشند. تطبیق پیدا کردن با سایز و شکل ظاهری جدید سینه، شاید در ابتدا برای فرد کمی چالش‌ برانگیز باشد اما او به تدریج به این وضعیت عادت می کند و حتی از آن لذت می برد. در بعضی از موارد، افراد مدتی  پس از انجام این عمل به یک جلسه دوباره برای جراحی نیاز پیدا می کنند. اتفاقی که شاید برای آن ها چندان خوشایند نباشد.

پیش مقدمات جراحی ماموپلاستی سینه

قبل از اینکه این جراحی صورت گیرد پزشک متخصص موارد مختلفی را در بیمار بررسی می کند تا پس از عمل به مشکلات ثانویه دچار نشود.

  1. بررسی کامل سوابق پزشکی بیمار
  2. مشاوره با بیمار در مورد انتظاراتی که از این عمل دارد.
  3. آگاهی دادن به بیمار در مورد احتمال وجود زخم و بی حسی سینه ها
  4. ارزیابی دقیق اندازه سینه ها
  5. عکسبرداری از سینه های بیمار جهت درج در پرونده وی
  6. توضیحاتی در مورد نوع بیهوشی که برای بیمار استفاده می شود.

مراقبت های قبل از عمل جراحی ماموپلاستی سینه

  1. انجام آزمایشات مورد نیاز
  2. اجتناب از کشیدن سیگار و استفاده از نوشیدنی های الکلی
  3. دارو های ضد انعقاد خون مانند آسپرین و سایر دارو های ضدالتهابی نباید مورد استفاده قرار گیرند.

به جز مراقبت جسمی، مراقبت ذهنی فرد از خودش نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. یکی از راهکارهای مراقبت ذهنی، توجه نکردن به حرف و حدیث هایی است که بعضا از سوی دیگران مطرح می شود.

علاوه بر این، اصرار برای جستجوی اطلاعات در گوگل در رابطه با آگاهی ازعمل های جراحی، گاهی موجب روبرو شدن با منابع غیرمجاز، خبرهای نادرست و ترس جدی فرد خواهد شد.

برای مثال در مواردی، این موضوع مطرح شده که ماموپلاستی، ممکن است منجر به سرطان سینه شود اما هیچ شواهد مشخصی در این مورد وجود ندارد و حتی انجام عمل ماموپلاستی برای کاهش سایز سینه ها، می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را نیز کاهش بدهد.

شیوه انجام جراحی ماموپلاستی

  1. انجام این جراحی با توجه به ارزیابی هایی که پزشک متخصص انجام می دهد برای افراد مختلف می تواند کمی متفاوت باشد.
  2. انجام ماموپلاستی سینه از طریق برش
  3. استفاده از لیپوساکشن جهت از بین بردن چربی های مازاد این ناحیه
  4. جراحان اغلب با ایجاد برش در نواحی اطراف و زیرین سینه و با حذف کردن چربی و پوست مازاد آن، سایز سینه ها را تغییر می دهند.

برای شروع عمل ماموپلاستی، از داروهای بی حسی و یا آرام بخش های وریدی برای بیهوشی فرد استفاده می شود. سپس بر اساس متدی که پزشک از قبل در نظر گرفته، برش سینه آغاز می شود. برشی که می تواند به صورت حلقوی و یا T  شکل باشد.

جای این برش ها البته طوری طراحی می شود که معمولا زیر سینه بند و یا مایو پنهان بماند. سپس نوبت به خارج کردن بافت و تغییر شکل سینه از راه می رسد. برش ها روی هم قرار می گیرند تا سینه ابعاد کوچک تری پیدا کند.

مرحله بعدی نیز بخیه زدن برش ها در عمق بافت سینه خواهد بود. نتایج اولیه عمل ماموپلاستی، بلافاصله قابل مشاهده است. به مرور زمان، تورم سینه ها و جای برش سینه ها نیز کمرنگ می شوند تا سینه، به شکل مطلوبی برسد.

مراقبت های بعد از عمل جراحی ماموپلاستی سینه

  1. پس از این جراحی معمولا سینه ها پانسمان شده و با قرار دادن لوله ای باریک در مجاورت بازو ها به خروج مایعات ترشح شده کمک خواهد شد.
  2. ممکن است در مواردی تجویز آنتی بیوتیک ها جهت اجتناب از بروز عفونت لازم باشد.
  3. از آنجایی که پس از انجام این جراحی سینه های فرد حساس می شوند و یا کمی التهاب و تورم را می توان در این ناحیه مشاهده نمود، لذا متخصصین به بیماران خود پیشنهاد می کنند که از سینه بند هایی فشرده استفاده نمایند تا بهتر از این اندام مراقبت و محافظت شود.
  4. کاهش مصرف سدیم در رژیم غذایی و دارویی، یکی از اقداماتی است که می تواند ورم سینه ها را مدتی پس از عمل، کمی کاهش بدهد و از آزاردهندگی آن بکاهد.
  5. پس از گذشت حدود پانزده روز فرد می تواند کم کم برخی از فعالیت های خود را آغاز کند.
  6. بهتر است بیماران نگران وجود زخم ها و یا اسکار این جراحی نباشند چرا که به مرور زمان از بین خواهد رفت.

بسیار مهم است که فرد تا چندین هفته بعد از انجام عمل، همواره از بلند کردن اجسام سنگین صرف نظر کند. بدن باید فرصت بهبود را داشته باشد و هر فعالیت سنگینی، این فرصت را از بدن خواهد گرفت. پس بهتر است که فرد حداقل تا دو ماه پس از انجام عمل، به سراغ فعالیت های ورزشی و سایر حرکات سنگین نرود که روی نتیجه عمل، تاثیر منفی می گذارند.

نقش درمانی جراحی ماموپلاستی سینه

متاسفانه برخی از بانوان به علت بزرگ بودن بیش از حد سینه ها با مشکلاتی مانند آرتروز گردن، درد در ناحیه شانه ها، گردن و کمر مواجه می شوند. در برخی از افراد همراه با درد ممکن است حس سوزش یا گِز گِز در این نواحی احساس شود. در واقع این امر سبب می شود تا فشار خاصی به اعصاب اندام های ذکر شده وارد آید و درمان آن یک امر ضروری و لازم خواهد بود.

بروز اگزمای پوستی در نواحی سینه بخصوص بخش زیرین سینه ها و عرق سوز شدن این اندام، درد های قفسه سینه، تنگی نفس و عارضه های تنفسی همگی می تواند به دلیل بزرگ بودن بیش از حد سینه ها در افراد مشاهده شود که بهترین راهکار درمانی آن بهره مندی از نقش درمانی جراحی ماموپلاستی سینه می باشد.

این جراحی سبب می شود که اعتماد بنفس از دست رفته افراد نیز به آن ها بازگردد.

نتایج مثبت جراحی ماموپلاستی سینه

در حقیقت می توان گفت که اولین و اساسی ترین اثر مثبتی که در این جراحی وجود دارد کم شدن سطح قابل توجهی از درد های بیمار است که به طور واضح در ناحیه شانه و گردن احساس می شود.

همچنین فرد می تواند فعالیت های جسمانی بیشتری داشته باشد و میزان فعالیت های وی در انجام برخی از کار هایی که توان انجام آن را نداشته است بالاتر رود.

بانوان می توانند پس از انجام جراحی ماموپلاستی سینه کاملا نتایج آن را دریافت کنند ولی باید دقت داشت که ممکن است به ماه ها زمان نیاز باشد تا تمامی زخم ها کاملا درمان شده و التهابات از بین بروند.

خوشبختانه می توان با اطمینان خاطر این موضوع را بیان کرد که نتایج حاصل از این عمل دائمی و ماندگار است و فرد با رعایت سبک زندگی سالم و انجام ورزش های مناسب خواهد توانست نه تنها سلامت سینه ها بلکه تمامی اندام های بدن خود را برای همیشه حفظ نماید.

در این کلینیک پوست و مو هدف ما، رضایت شما مشتریان عزیز است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ماموپلاستی، با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس حاصل فرمایید.

بهترین نوع ماموپلاستی و کاشت سینه
جراحی ماموپلاستی به چه افرادی توصیه نمی شود ؟
اختلالات جنسی متعاقب جراحی پروتز سینه و یا ماموپلاستی