فهرست مطالب
کدام دستگاه لیزر موهای زائد مناسب موها و پوست می باشد
کدام دستگاه لیزر موهای زائد مناسب موها و پوست می باشد
آیا می دانید که از کدام دستگاه باید رفع موهای زائد خودتان استفاده کنید؟ ان دی- یاگ؟ الکساندرایت؟ یا دستگاه های دیگر؟ دستگاه لیزر، انواع بسیار مختلفی دارد که هر کدام خصوصیات و کاربردهای مخصوصی دارند.
شرکت های زیادی هستند که هر روزه از تکنولوژی های جدیدی در ساخت دستگاه های لیزر استفاده می کند تا نتایج بهتری را برای رفع موهای زائد به دنبال داشته باشد.
شرکت در جشنواره لیزر موهای زائد کلینیک رز + دریافت کد تخفیف
شما باید تفاوت بین دستگاه های مختلف لیزر را بشناسید تا بدانید که کدام دستگاه مناسب پوست و موهای شماست.
افرادی که می خواهند برای از بین بردن موهای زائد بدن خود از روش لیزر بهره ببرند بهتر است اطلاعاتی راجع به دستگاه های مختلفی که برای انجام لیزر وجود دارد داشته باشند تا بتوانند از این درمان نتایج خوب و مثبتی کسب نمایند. لیزر درمانی از جمله روش هایی است که افراد می توانند با استفاده از آن به نتایج بسیار ایده آل مورد انتظار خود می باشد دست یابند.
از اولین دستگاه لیزری که برای اولین از آن استفاده شد تا دستگاه هایی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند، در برند ها و انواع و اقسام مختلفی وجود دارند که تفاوت های بسیار زیادی در آنها یافت می شود. از جمله تفاوت های قابل مشاهده در این دستگاه های لیزر موهای زائد، هزینه هایی است که ممکن است در قبال استفاده از آن ها توسط کلینیک های زیبایی از افراد دریافت شود.
هزینه های مختلفی در کلینیک ها و مراکز دارای مجوز و گواهینامه از مراجع مربوطه برای انجام لیزر موهای زائد از افراد گرفته می شود. این هزینه ها می تواند برای افراد مختلف باشد. برای مثال در صورتی که فردی برای از بین موهای زائد بدن خود تنها ناحیه ی خاصی را در نظر داشته باشد در مقایسه با فردی که همه ی بدن خود را برای لیزر درمانی آماده کرده است طبیعتا هزینه های کمتری را متحمل خواهد شد.
علاوه بر این تفاوت هایی که ممکن است برای افراد در استفاده از دستگاه های لیزر موهای زائد وجود داشته باشد این است که در این دستگاه میزان دردی که ممکن است برای از بین بردن مو های زائد در افراد احساس شود متفاوت می باشد. برای مثال در دستگاه های به روز لیزر این میزان به حداقل رسیده است مگر این که برخی موارد خاص در هنگام انجام لیزر به وجود آید.
افراد می توانند برای از بین بردن موهای زائد بدن خود دستگاهی متناسب با انتظاراتی که دارند انتخاب کنند. اما نکته قابل توجه این است که برخی افراد حاضر می شوند تا در زمان انجام لیزر موهای زائد درد بیشتری را متحمل شده و در عوض هزینه های کمتری نسبت به زمان استفاده از دستگاه های به روز بپردازند و به نتایج لازمه دست پیدا کنند.
نکته ی بسیار مهمی که باید به آن اشاره کنیم این است که افراد نباید انتخاب دستگاه لیزر را خودشان انجام دهند. بهتر است این انتخاب توسط پزشک متخصص صورت گیرد زیرا پزشکان به دلیل تجربه و مهارتی که در انجام این کار دارند نسبت به افراد غیر متخصص انتخاب بهتری خواهند داشت همچنین ممکن است پزشکان نکاتی را راجع به این دستگاه ها بدانند که افراد از این نکات بی خبر باشند.
همچنین در صورتی که انتخاب دستگاه لیزر توسط پزشک متخصص صورت بگیرد، مراجعه کننده دچار مشکلات ریز و درشت و عواقب بعدی نخواهند شد. پس از اینکه این انتخاب انجام شد و لیزر موهای زائد صورت گرفت، اگر در حین انجام لیزر درمانی مشکلی به وجود آمد که ناشی از انتخاب نوع دستگاه لیزر است حل این مشکل بر عهده ی پزشک متخصص بوده و افراد در این زمینه تقصیری نخواهند داشت.
در این مقاله به چند تا از معروفترین دستگاه های لیزر می پردازیم مثل ان- دی یاگ، لکساندرایت، دایود، رابی و غیره. هر کدام ار این دستگاه ها مزایا و معایب خودشان را دارند.
1- لیزر موهای زائد با دستگاه ان دی-یاگ
کاربرد : برای پوست های تیره
نحوه عملکرد دستگاه ان- دی یاگ :
یکی از معیارهای اندازه گیری پرتو لیزر، قابلیت جذب ملانین است و یا سرعتی که پرتو و گرمای دستگاه لیزر در هنگام برخورد با ملانین (رنگدانه های پوست و مو) دارد.
برای پوست های تیره از دستگاه ان-دی یاگ برایی لیزر موهای زائد استفاده می شود زیرا سرعت جذب ملانین در دستگاه ان-دی یاگ ضعیف تر و پایین تر از دستگاه های دیگر است.
طول موج پرتوهای ان دی یاگ طولانی است و در نتیجه برای لیزر موهای زائد پوست های تیره عوارضی را به دنبال ندارد و می تواند از ملانین های پوست عبور کند و به فولیکول ها برسد.
به هرحال دستگاه ان دی یاگ به دنبال ملانین های متمرکزتر است و بر روی پوست هایی که سفید هستند، تاثیر زیادی در رفع موهای زائد ندارد.
مزایا :
همانطور که در بالا به آن اشاره شد، طول موج طولانی دستگاه ان دی یاگ می تواند فولیکول های موها را به راحتی تخریب کند.
افرادی که می خواهند در زمان انجام لیزر درمانی درد کمتری داشته باشند می توانند از این دستگاه برای از بین بردن مو های زائد خود استفاده کنند. همچنین این دستگاه برای از بین بردن مو های زائد زنان به دلیل اینکه آستانه درد کمتری دارند بهتر است.
معایب :
سرعت جذب ملانین این دستگاه خیلی کم است و تعداد جلسات بیشتری لازم است تا دستگاه ان دی یاگ بتواند نتایج بهتری را برای بیمار فراهم کند. علاوه بر این، ممکن است بیمار درد بیشتری را در هنگام استفاده از دستگاه ان دی یاگ احساس کند ولی شاهد تغییر چندانی در حجم و تعداد موهای زائد خود نباشد.
برندهای معروف دستگاه ان-دی یاگ :
کیوترا کول گلاید، سینوشور الایت، کندلا جنتل یاگ
2- لیزر موهای زائد با دستگاه الکساندرایت
کاربرد : برای پوست های چرب
نحوه عملکرد دستگاه الکساندرایت :
این دستگاه لیزر موهای زائد، طول موج طولانی تری نسبت به سایر دستگاه ها دارد ولی به بلندی طول امواج دستگاه ان- دی یاگ نیست. از دستگاه الکساندرایت برای انواع متختلفی از پوست میتوان استفاده کرد؛ مخصوصا برای پوست های چرب.
مزایا :
شاید مهم ترین مزیت دستگاه الکسانداریت این باشد که میتوان از آن برای رفع موهای زائد بخش های بزرگ تر بدن استفاده کرد زیرا این دستگاه عملکرد سریع تری دارد و با پالس های منظم خود نواحی بزرگ را پوشش میدهد. یکی از سریع ترین روش ها برای لیزر موهای زائد پست بدن و یا کل پاها؛ استفاده از دستگاه الکساندرایت است.
داشتن سرعت بالا معمولا در همه ی دستگاه های لیزر موهای زائد وجود ندارد. بنابراین این ویژگی می تواند کاملا به خصوص بوده و با استقبال افراد روبرو شود. افرادی که نمی خواهند زمان زیادی را برای از بین بردن موهای زائد خود صرف کنند می توانند از این دستگاه استفاده کنند همچنین این دستگاه به دلیل برخورداری از سرعت بالا سبب می شود تا افراد درد کمتری را احساس کنند.
معایب :
علی رغم طول موج بلند آن؛ همچنان سرعت زیادی در جذب ملانین دارد پس احتمال تغییر رنگ پوست بیمار و سوختگی در همه وجود دارد؛ بخصص افرادی که پوست روشن تری دارند.
این مشکل در صورتی که انجام لیزر توسط یک فرد ماهر و با تجربه انجام شود تا حدودی قابل پیشگیری خواهد بود. معمولا قرمزی و سوختگی پوست پس از انجام لیزر موهای زائد وجود خواهد داشت که به مرور زمان هر دوی این موارد بهبود می یابند.
برندهای معروف دستگاه الکساندرایت :
کاندلا جنتل لیز، سنوشور آپوجی، اپی تاچ پلاس
3- لیزر موهای زائد با دستگاه دایود
کاربرد : برای انواع پوست معمولی
نحوه عملکرد دستگاه دایود :
دستگاه دایود یکی از جدیدترین و معروفترین سیستمم هایی است که امروزه برای لیزر موهای زائد بکار می رود.
این برند در کشورمان جزء محبوب ترین برند های موجود می باشد و معمولا افرادی که از این برند برای حذف موهای زائد خود استفاده کردند، از عملکرد آن راضی بوده اند و رضایت خود را از عملکرد این دستگاه اعلام کرده اند.
مزایا :
دستگاه دایود، پرتوهایی از خود منتشر می کند که هم طول موج های کوتاه دارند و هم طول موج های بلند پس دستگاه دایود میتواند ملانین را به خوبی جذب کند و به عمق فولیکول های مو نفوذ کند. طول موج های بلند دستگاه دایود، ریسک آسیب های پوستی را هم کاهش داده است.
معایب :
اشکال اصلی لیزر دایود این است که دستگاه جدیدی است و هنوز اطلاعات زیادی از آن در دسترس عموم قرار ندارد
برندهای معروف دستگاه دایود :
لایت شیر، اس ال پی 1000 ، لیزرلایت سوپرانو ایکس ال
4- لیزر موهای زائد با دستگاه رابی
کاربرد : برای پوست های سفید و خیلی رشن
نحوه عملکرد دستگاه رابی :
دستگاه رابی، قدیمی ترین وسیله برای لیزر موهای زائد است . دستگاه رابی نسبت به سایر دستگاه های لیزر، سرعت بالاتری در جذب ملانین دارد که برای لیزر موهای زائد در افرادی که پوست سفید و خیلی روشنی دارند، بسیار مناسب است.
مزایا :
در رفع موهای رائد بسیار موثر است.
معایب :
دستگاه رابی با سرعت بالای جذبی که دارد پوست فرد را مستعد تغییر رنگ می کند؛ بخاطر همین باید برای پوست های سفید از آن استفاده کرد.
برندهای معروف دستگاه رابی :
پالومر ای 2000، رابی استار
5- لیزر موهای زائد با دستگاه آی پی ال
کاربرد : برای پوست های روشن
نحوه عملکرد دستگاه آی پی ال :
دستگاه آی پی ال از طیف های وسیعی برای رفع موهای زائد استفاده می کند. تفاوت اصلی بین دستگاه ای پی ال و سایر دستگاه ها، نوع نورهای آن است. آی پی ال با پالس های (ضربات) زیادی که بر روی سطح پوست وارد می کند، باعث کاهش موهای زائد می شود. آی پی ال، طول موج هایی متفاوتی دارد که بین 500 تا 1200 نانومتر قرار دارند. برعکس بقیه، دستگاه آی پی ال با لامپ نور کار میکند.
مزایا :
دستگاه آی پی ال با طول موج های مختلفی که دارد به پوست آسبی نمی رساند. لیزر موهای زائد با دستگاه آی پی ال زیاید طول نمی کشد و خیلی سریع انجام می شود.
معایب :
دستگاه آی پی ال نسبت به دستگاه های دیگر، تاثیر کمتری در رفع موهای زائد دارد و به جلسات بیشتری نیاز دارد. بیشتر بیماران در هنگام لیزر موهای زائد خود با دستگاه آی پی ال، احساس درد می کنند. این دستگاه برای پوست های تیره و برنزه مناسب نیست.
برندهای معروف دستگاه آی پی ال :
تریا فر ایسک، فیلیپس لومئا پرستیز، براون سیلک اکسپرت، رمینگتون آی لایت پرستیز
شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد لیزر موهای زائد صورت مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.
همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.