جراحی بینی

تفاوت جراحی بینی گوشتی با بینی استخوانی در چیست

تفاوت جراحی بینی گوشتی با بینی استخوانی در چیست

تفاوت جراحی بینی گوشتی با بینی استخوانی در چیست

جراحی بینی یکی از معروف ترین تکنیک های زیبایی است که با محبوبیت زیادی همراه بوده و بسیاری از افراد به دنبال انجام این عمل زیبایی هستند. جراحی بینی می تواند با اهداف مختلفی صورت گیرد که اهداف زیبایی و درمانی از شایع ترین آنهاست.

تفاوت جراحی بینی گوشتی با بینی استخوانی در چیست

در جراحی بینی با تغییر ساختار بینی توسط تغییر در استخوان، غضروف و پوست می توان به اهداف زیبایی دست یافت. این نوع جراحی می تواند بینی های کج را صاف کرده، برجستگی های بینی را برطرف کرده و اندازه نوک بینی را اصلاح می کند.

دریافت تخفیف ویژه جراحی بینی به مدت محدود + مشاوره رایگان

به طور کلی می توان بیان کرد که جراحی بینی گوشتی و بینی استخوانی تفاوت های اساسی با یکدیگر داشته و لازم است که پزشک معالج این تفاوت ها را در نظر بگیرد و با توجه نوع بینی فرد مراجعه کننده نوع جراحی بینی را انتخاب کند. در این مقاله قصد داریم تا انواع روش های جراحی بینی را معرفی کرده و تفاوت جراحی بینی استخوانی و گوشتی را شرح دهیم.

تفاوت جراحی بینی گوشتی با بینی استخوانی در چیست

جراحی بینی به چه روش هایی انجام می شود؟

به طور کلی انواع مختلفی از جراحی بینی وجود دارد. این نوع جراحی برای تغییر شکل بیرونی بینی که یک نوع جراحی زیبایی است، و یا به منظور تغییر معابر داخلی بینی است، صورت می پذیرد. معمولا می توان بیان کرد که این نوع جراحی می تواند در جهت دستیابی به اهداف زیر به فرد بیمار کمک کند:

  1.     متناسب کردن اندازه ی بینی و تعادل آن با صورت فرد
  2.     تغییر عرض بینی در پل یا در اندازه و موقعیت سوراخ بینی
  3.     درمان نوک بینی افتاده و یا برآمدگی های روی بینی
  4.     درمان سوراخ بینی بزرگ و یا رو به بالا
  5.     درمان عدم تقارن بینی

در مجموع بیان می شود که در این نوع جراحی دو رویکرد اصلی وجود دارد: رویکرد بسته (اندونازال) و رویکرد باز (بیرونی).

در روش اندونازال همه ی برش های جراحی در داخل سوراخ های بینی زده می شود که این روش از لحاظ اینکه جای زخمی پس از جراحی بینی به وجود نمی آورد دارای مزیت بوده ولی از لحاظ فنی برای پزشک معالج محدودیت هایی ایجاد می کند.

روش دیگر جراحی بینی ، جراحی زیبایی بینی است که با نام رینوپلاستی نیز شناخته میشود. جراح متخصص برشهایی در دو طرف سوراخ های بینی ایجاد کرده و برشی به نام برش بین ستونی ایجاد می کند.

در این نوع جراحی بینی کمترین آسیب به غضروف بینی وارد شده و از طرفی دید وسیع تری نسبت به روش های دیگر برای پزشک فراهم می کند.

اگرچه در این روش جراحی ممکن است که کمی جای زخم پس از عمل مشخص باشد اما امکان شکل دهی بهتر فرم بینی بیشتر خواهد بود. جراحی بینی می تواند با اهداف درمانی مختلف نیز صورت گیرد که این موضوع از حوصله ی این مقاله خارج است.

تفاوت های بینی گوشتی و استخوانی

شاید برای افراد بسیاری این سوال پیش آید که چه تفاوتی میان بینی های استخوانی و گوشتی می باشد و چه ویژگی هایی را دارند. تشخیص بینی استخوانی از بینی های گوشتی کار دشواری نیست و تنها با مطالعه چند نکته زیر می توان به خوبی تشخیص داد.

در حالت کلی افرادی که دارای بینی های استخوانی هستند دارای پوستی نازک تر در نواحی روی بینی می باشند و بینی های گوشتی نیز دارای پوست کلفت و ضخیم در روی بینی به ویژه در قسمت نوک آن هستند.

راه تشخیص دیگر لمس کردن بینی می باشد که در این روش شخص باید به طور کامل و دقیق بینی خود را لمس کند و در صورتی که غضروف و استخوانی بیشتری را حس کرد یعنی به احتمال بالا دارای بینی استخوانی می باشد.

نکته قابل توجهی که در تشخیص بینی استخوانی و گوشتی اهمیت دارد این است که داشتن قوز و یا فرو رفتگی در شکل بینی را نمی توان در تشخیص بینی گوشتی یا استخوانی موثر دانست و این یک تصور و باور غلط محسوب می شود.

جراحی بینی استخوانی چگونه انجام می شود؟

در حقیقت باید بگوییم که انجام جراحی بینی استخوانی مراحل کاملا مشخصی نداشته و ممکن است که بسته به نوع بینی فرد مراحل جراحی بینی کاملا متفاوت از یکدیگر باشند.

نخست با توجه به اینکه جراحی بینی استخوانی تا چه حد پیچیده باشد جراح بی حسی موضعی و یا بیهوشی را برای شما در نظر میگیرد که بهتر است پیش از انجام جراحی بینی حتما در این مورد با پزشک معالج مشورت کنید.

به طور کلی در جراحی بینی استخوانی پزشک معالج غضروف و استخوان بینی فرد مراجعه کننده را به منظور شکل دهی آن برمی دارد و در نهایت برجستگی ها و ناهمواری های موجود در فرم بینی را برطرف می کند.

در برخی موارد امکان این وجود دارد در بینی های استخوانی دیواره ی دو طرف بینی خم و یا کج بوده و در نتیجه تنفس از طریق بینی را برای فرد دشوار کرده باشد. در این حالت جراح این دیواره را به منظور بهبود تنفس فرد مراجعه کننده اصلاح می کند.

پس از جراحی بینی استخوانی به احتمال زیاد فرد در بخشی به نام قسمت ریکاوری قرار می گیرد که در این بخش تحت نظارت خواهد بود و ممکن است فرد در صورتی که با مشکلات سلامتی همراه باشد، یک شب را در این محل بماند.

جراحی بینی گوشتی چگونه انجام می شود؟

جراحی بینی گوشتی نیز جراح پس از ایجاد بیهوشی و یا بی حسی موضعی بر روی بینی برش های جهت دسترسی به غضروف بینی ایجاد می کند. به طور کلی این عمل زمان کمتری برده و عموما باعث تورم کمتری می شود.

بسیاری از افراد تصور می کنند که جراحی بینی گوشتی قابل بازگشت است که در واقع باید بگوییم این امر به عوامل مختلفی بستگی دارد.

اما در حالت کلی در صورتی که جراحی بینی گوشتی به درستی و تحت نظر پزشکی متخصص در این زمینه انجام شود، قابل بازگشت نبوده و دستیابی به فرم دلخواه بینی را برای فرد مراجعه کننده فراهم می کند.

در جراحی بینی های گوشتی ممکن است که پزشک متخصص قسمتی از غضروف بینی را برداشته و یا آن را از نو تنظیم کند. این امر به نوع بینی فرد و دانش جراح در زمینه ی جراحی بینی گوشتی بستگی دارد.

در ضمن لازم به ذکر است که در جراحی بینی گوشتی زخم هایی پس از عمل وجود خواهد داشت که لازم است فرد به درستی از آنها مراقبت کرده و به توصیه های پزشک عمل کند.

تفاوت های جراحی بینی استخوانی و گوشتی در چیست؟

در حقیقت جراحی بینی استخوانی و جراحی بینی گوشتی اساس و اصول تقریبا شبیه به همی دارند و در برخی موارد تفاوت هایی نیز مشاهده می شود.

در جراحی بینی استخوانی ممکن است که جراح بخشی از استخوان بینی فرد را برداشته و یا آن را اصلاح کند ولی در جراحی بینی گوشتی پزشک بیشتر بر روی غضروف بینی تمرکز داشته و نسبت به اصلاح آن اقدام می کند.

تشخیص نوع جراحی بینی کاملا به پزشک متخصص بستگی داشته و لازم است که با مشورت با پزشک نوع جراحی بین انتخاب شود. در برخی موارد امکان این وجود دارد که پزشک از اصول جراحی بینی گوشتی در جراحی بینی استخوانی و یا بالعکس استفاده کند. این امر کاملا به تخصص و مهارت پزشک بستگی دارد.

جراحی بینی گوشتی راحت تر است یا بینی استخوانی

به طور کلی بینی هر فردی از ساختمان مشابه و یکسانی تشکیل شده و همه افراد در این موارد مشترک هستند. در واقع بینی انسان ها در سه بخش اصلی تشکیل شده اند که بخش اول مربوط به پوست و لایه خارجی بینی، بخش دوم مربوط به ساختمان میانی بینی که شامل استخوان و غضروف می شود و بخش سوم آن نیز مربروط ساختار داخلی است.

یکی از عواملی که در راحت شدن و آسان بودن انجام جراحی بینی می تواند نقش موثری را داشته باشد، پوست روی بینی می باشد. پوست افراد به خصوص در نواحی بینی نسبت به یکدیگر ممکن است متفاوت باشد و این عامل در مورد بینی های گوشتی و همچنین استخوانی نیز صدق می کند و پوست بینی های گوشتی و استخوانی تفاوت هایی در حالات و خاصیت ها دارند.

در حالت کلی برای انجام جراحی بینی معمولا پزشکان و متخصصان، پوست هایی که خاصیت کشسانی و انعطاف پذیری بیشتر داشته و همچنین ضخامت کمتری نیز دارا باشند را برای این عمل زیبایی مناسب تر می دانند و انجام این عمل برای آن راحت تر است.

بنابراین با توجه به این که در بینی های گوشتی پوست دارای انعطاف پذیر کمتر و ضخامت بیشتر است، انجام جراحی بینی برای آن کمی دشوار تر از بینی های استخوانی می باشد.

اما تمامی عمل های جراحی برای بینی صرفا برای یک هدف انجام نمی شوند و برخی از افراد نیز به دلیل وجود ناهنجاری در غضروف ها و یا استخوان بینی خود از این عمل استفاده می کنند. انجام جراحی برای این دسته از اهداف نیز برای افرادی که دارای بینی های استخوانی می باشند، بسیار راحت تر از افراد با بینی های گوشتی می باشد.

علت عمده موضوع فوق این است که انجام تغییرات در ساختمان غضروف و استخوان بینی ها برای افرادی که دارای بینی استخوانی هستند، به دلیل داشتن غضروف بیشتر، راحتر قابل تغییر می باشد و کار پزشک جراح تا حدودی کمتر می شود.

بنابراین در افرادی که بینی های گوشتی دارند به دلیل کم بودن تعداد غضروف ها نمی توان به راحتی ساختمان غضروف های بینی را تغییر داد و کار پزشک جهت ایجاد فرم مناسب در بینی شخص کمی دشوار تر خواهد شد.

از دیگر سختی هایی که برای افراد با بینی های گوشتی می توان ذکر کرد امکان بروز تورم بیشتر در این دسته از افراد می باشد. بینی های گوشتی نسبت به بینی های استخوانی پس از انجام جراحی بیشتر درگیر ورم می شوند و برای مدت طولانی تری نیز باقی خواهد ماند که این عامل می تواند باعث بروز عوارض نیز شود.

لذا افرادی با بینی های گوشتی باید در انجام مراقبت های بعد از  عمل زیبایی بینی بیشتر توجه داشته باشند و به طور مرتب از چسب های مخصوص جهت کاهش ورم بینی استفاده کنند.

اما در نهایت می توان نتیجه گرفت که انجام جراحی برای تغییر در فرم و شکل بینی برای افرادی که دارای بینی های گوشتی هستند دشوار تر از بینی های استخوانی می باشد.

لذا نکته قابل توجه برای تمامی افراد متقاضی این است که انجام این عمل زیبایی به تخصص و مهارت بسیار بالا نیاز دارد و بهتر است که توسط پزشک حاذق و ماهر انجام شود.

بنابراین توصیه می شود جهت راحتی بیشتر و بدست آوردن نتایج مطلوب و دلخواه حتما در انتخاب کلینیک و پزشک تحقیق کافی را انجام دهید تا پس از عمل دچار مشکلات مختلف نشوید.

هزینه های جراحی بینی استخوانی و گوشتی

هزینه های جراحی بینی استخوانی و گوشتی می تواند کاملا متغیر باشد. این هزینه ها با توجه به تخصص و مهارت پزشک متخصص تغییر کرده و در صورتی که پزشک معالج تجربه کاری موفقی داشته باشد هزینه های جراحی بینی افزایش خواهد یافت.

همچنین کلینیک زیبایی که برای جراحی بینی به آن مراجعه می کنید نیز در هزینه ی نهایی از جراحی بینی تاثیرگذار خواهد بود.

در جراحی بینی لازم است که بینی فرد مراجعه کننده تحت معاینه ی پزشک متخصص قرار گرفته و در جلسه ی مشاوره ای در مورد هزینه های جراحی بینی بحث شود.

در برخی موارد امکان این وجود دارد که فرد علاوه بر جراحی زیبایی به جراحی درمانی نیز احتیاج داشته باشد که این امر می تواند هزینه های این نوع جراحی را افزایش داده و روند عمل بینی (nose surgery) را به طور کلی تغییر دهد.

در نهایت باید بگوییم که جراحی بینی گوشتی و استخوانی در اساس شبیه به یکدیگر بوده ولی دارای تفاوت هایی نیز هستند. لازم است که فرد با مراجعه به کلینیک های معتبر و انتخاب پزشکی متبحر و حاذق در این زمینه نسب به انجام این تکنیک زیبایی اقدام کند. این دو عامل در کسب نتیجه ی مطلوب از جراحی بینی تاثیر بسزایی دارند.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد هزینه جراحی بینی مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *