کاشت مو

کاشت مو با بانک موی ضعیف

کاشت مو با بانک موی ضعیف

کاشت مو با بانک موی ضعیف

بانک مو برای کاشت موها یکی از فاکتورهای بسیار مهم به شمار می آید. بدون وجود بانک مویی که حجم و تراکم خوبی از فولیکیول های اهدایی داشته باشد، فرآیند کاشت مو نمیتواند انجام بشود. بانک مو به بخش هایی گفته می شود که در آن ریشه های مو برای اهدا به نقاط طاس و بدون مو انتخاب می شوند .

کاشت مو با بانک موی ضعیف

( کلینیک رز اولین ارائه دهنده مقالات پزشکی صوتی و متنی در ایران )

اگر قصد دارید این مقاله را به صورت صوتی گوش نمایید، بر روی player زیر کلیک نمایید.

فولیکول هایی که در منطقه بانک مو قرار دارند، نسبت به ریزش مقاوم تر هستند و به همین خاطر نتیجه کاشت مو برای افراد، مطلوب خواهد بود. معمولا نقاط پشت سر به عنوان بانک مو در نظر گرفته می شوند اما به ویژه در مردان بخش های دیگری نیز می توانند به عنوان بانک مو در نظر گرفته شوند.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

اولین قدم برای سپری کردن یک کاشت موی موفق، در اختیار داشتن یک بانک موی غنی و قدرتمند به شمار می رود. هر چقدر که بانک مو ضعیف تر باشد، عمل کاشت مو سخت تر و پیچیده تر دنبال خواهد شد. در مواردی ممکن است ضعف بانک مو، عملا امکان کاشت مو در افراد را از بین ببرد.

خصوصیات بانک مو

بانک مو دارای فولیکول هایی است که به محض کاشت در نقاط طاس به رشد معمولی خود ادامه می دهند و در جایگاه جیدید خود فیکس و ثابت می مانند.

بانک مو هیچوقت تحت تاثیر هورمون اندروژن قرار نمی گیرد و حتی با وجود اینکه جلوی سر دچار ریزش شدیدی بشود، باز هم ثابت می ماند و کیفیت فولیکول های خود را حفظ می کند.

کاشت مو با بانک موی ضعیف

بانک مو در تکنیک های FUE و FUT

تکنیک FUT که بیشتر در گشته از آن استفاده می شد و با جدا سازی برشی نواری از پشت سر بیمارهمراه بود، اسکار خطی عریضی را از خود برجای میگذاشت که حتی تا گوش ها هم ادامه پیدا می کرد.

تکنیک FUE که جدید تر است، اسکار زیادی را به دنبال ندارد و ریشه های مو یکی یکی اسخراج و در نقاط طاس کاشته می شوند؛ بدون اینکه هیچ اثری در ناحیه اسکالپ از خود بر جای بگذارند.

درکاشت مو به روش FUE از ابزاری به اسم میکرومتر استفاده می شود که دارای سر بسیار کوچکی است و آسیبی به اسکالپ وارد نمی کند.

در این روش، درد و احساس بی حسی نسبت به روش دیگر، کم تر است و به همین نسبت، زمان لازم برای رسیدن به بهبودی پس از این متد، کوتاه تر خواهد بود. علاوه بر این، چنین روشی می تواند با سایر روش های زیبایی نیز ترکیب شود.

درباره کاشت مو با بانک موی ضعیف، نگرانی های زیادی وجود دارد. اولین نگرانی در این موضوع خلاصه می شود که امکان استخراج فولیکول های کافی برای انجام کاشت مو در فرد وجود نداشته باشد. در واقع اگر فولیکول ها کافی نباشند، نتایج کاشت مو نیز اصلا مطلوب نخواهد بود.

نگرانی بزرگ دیگر، به قدرت فولیکول ها مربوط می شود. اگر فولیکول ها در منطقه بانک مو بیش از حد ضعیف باشند، نمی توانند شرایط خاص کاشت مو را تحمل کنند و بلافاصله پس از کاشته شدن، از بین می روند. با این روند عملا پروسه کاشت مو مختل خواهد شد.

پس اهمیت زیادی دارد که برای کاشت مو، بانک موی قدرتمندی داشته باشید و قبل از انجام کاشت، درباره قدرت بانک موی خود، آگاهی کافی را به دست بیاورید.

شیو نقاط اهدا کننده مو قبل از کاشت مو

شیو موهای بیمار، یکی از کارهایی است که باید قبل از کاشت مو انجام بشود ولی باز هم بستگی به نظر بیمار دارد زیرا میتوان فقط بخشهایی از پشت سر را شیو کرد که قرار است فولیکول ها را از آن ها استخراج کنیم.

البته بیشتر بیماران ترجیح می دهند که تمام بخش های موهای پشت سر خود را شیو کنند تا متخصص بتواند راحت تر فولیکول ها را از بانک مو استخراج کند.

آیا بعد از کاشت موها، دوباره در بخش اهدا کننده مویی رشد می کند؟

در طول فرآیند کاشت مو، ریشه هایی استخراج می شود که سالم و دست نخورده باشند و هر فولیکولی که استخراج می شود، حداقل باید شامل 4 تار مو باشد تا در نقاط طاس شاهد رشد حجم زیادی از این موها باشیم و هم اینکه با استخراج فولیکول های سالم، بخش اهدا کننده آسیب کمتری می بیند چون این ریشه ها بافت های زیرین اسکالپ استخراج میشوند و رشد دوباره آنها تقریبا امکان پذر نیست.

رشد دوباره موها در منطقه اهدا کننده فولیکول ها، به شرایط موی خود فرد و البته متد انتخاب شده توسط پزشک بستگی دارد. در روش FUE این احتمال وجود دارد که مو ها حتی در منطقه بانک مو نیز پس از انجام کاشت، دوباره رشد کنند.

در این متد درصدی از فولیکول ها در بانک مو حفظ می شوند و به رشد دوباره ادامه می دهند. به همین خاطر است که این روش، از محبوبیت زیادی برخوردار شده است. چرا که با این فعالیت سودمند، از یک طرف می توان از بانک مو برای تقویت موهای نقاط دیگری از سر بهره برد و از سوی دیگر، می توان امیدوار بود که حتی در بانک مو نیز، رشد دوباره صورت بگیرد و مو ها به حالتی کاملا یکدست برسند.

کاشت مو طبیعی با بانک موی ضعیف

در بعضی از بیماران، بخش های اهدا کننده فولیکول به اندازه کافی وجود ندارد و حجم خیلی کمی هم دارند. ریشه های مو ممکن است فقط شامل یک تار مو باشند یا اینکه موی بیمار خیلی نرم و خیلی نازک باشد.

یکی از دلایلی که بیمار برای بار دوم اقدام به کاشت مو می کند این است که بانک موی آنها فولیکل کافی برای اهدا ندارد .

در این شرایط، بیماران باید وضعیت خود را قبول کنند و با واقعیت کنار بیایند چون اگر آنها یک بار دیگر هم اقدام به کاشت مو بکنند، بعضی از بخش های طاس موی سر آنها نمی تواند به خوبی پوشش داده بشود.

بهتر است با متخصص خودتان در مورد بخش های اهدا کننده فولیکول یا بانک مو صحبت کنید تا قبل از کاشت مو وضعیت شما مشخص بشود.

وضعیت بانک مو در حین کاشت مو و بعد از آن

بعداز اینکه فولکیول ها از بانک مو استخراج شدند، استرلیزه و ضدعفونی می شوند و از آنها به خوبی مراقبت می شود تا از انتقال عفونت یا خونریزی در اثر فاکتورهای خارجی یا اثرات جانبی دیگر جلوگیری بشود. بعد از کاشت مو به بیماران قرص های آرام بخش و آآنتی بیوتیک داده می شود تا بعد از برطرف شدن اثرات بی حسی، بیمار احساس درد و سوزش در نقاط اهدا کننده فولیکول نداشته باشد.

باندهای روی سر در روز دوم برداشته می شوند و بعداز برداشت باندها، بخش های اهدا کننده تمیز و ضدعفونی می شوند تا اثر هرگونه لخته خون و یا پوستی از روی آنها پاک بشود .

پس از کاشت مو، ممکن است منطقه اهدا کننده فولیکول ها کمی قرمز و متورم به نظر برسد و حتی احساس سوزش داشته باشد. حتی در مواردی معدود، امکان خونریزی در این ناحیه از سر نیز وجود دارد اما به طور کلی، این علائم خیلی زود برطرف می شوند.

پزشک پس از انجام کاشت مو به شما توصیه خواهد کرد که سر خود را بالا نگه دارید و کاملا آرام بمانید و دارو های تجویز شده را نیز مصرف کنید تا درد و احساسات ناخوشایند از بین بروند. بانک مو باید از گرد و خاک، اشعه مستقیم خورشید و شرایط آب و هوایی خاص و غیرمنتظره حفظ شود و تمیز و خشک و سالم بماند.

بانک مو؛ یکی از شرایط لازم برای کاندیدهای کاشت مو

در جلسه مشاوره قبل از کاشت مو، تمام خوصیات بیمار بررسی می شود تا زمانی برای کاشت مو اقدام کند که مشکل خاصی نداشته باشد.

یکی از اولین بررسی های صورت گرفته روی فرد، به کیفیت بانک موی او مربوط می شود.

چرا که اگر این بانک مو از کیفیت چندانی برخوردار نباشد، کاشت مو به یک فعالیت دشوار و دردسرساز تبدیل می شود. در ادامه، نوع و الگوی ریزش موی فرد نیز بررسی می شود. چرا که این موضوع نیز روی عمل کاشت مو موثر خواهد بود.

به طور معمول افراد 25 تا 65 ساله ای که از سلامتی عمومی برخوردار هستند، مشکلات خونی و عصبی ندارند و از سیگار و الکل و داروهای رقیب کننده خون استفاده نمی کنند، گزینه های خوبی برای این کار به شمار می روند. فرد باید پیش از انجام کاشت مو، هر گونه سابقه دارویی و بیماری را با پزشک در میان بگذارد.

یکی از شرایط لازم برای کاندیدهای کاشت مو این است که فرد بانک موی خوبی داشته باشد و افرادی که بانک موی خوبی ندارند، روند کاشت مو با مشکلات زیادی مواجه می شود؛

مثلا نمیتوان مقدار گرافتی که مورد نیاز است را از سر بیمار استخراج کرد و یا فولیکول ها خیلی ضعیف و شکننده هستند و کیفیت خوبی برای کاشت در نفاط طاس را ندارند که باعث می شود این افراد نتوانند برای کاشت مو های خود اقدام کنند.

آیا راهی برای کاشت مو در افرادی که بانک موی ضعیفی دارند هم وجود دارد؟

خوشبختانه، تکنیک ها و ” روش های کاشت مو ” پیشرفت زیادی کرده است و در مواردی که بیمار بانک موی خوبی نداشته باشد، میتوان گرافت ها را از بخش های دیگر بدن استخراج کرد.

بانک مو معولا شامل موهای پشت سر فرد می شود و در مواردی که بیمار بانک موی خوبی نداشته باشد، میتوان از موهای بدن استفاده کرد. معمولا اکثر افراد در بدنشان موهایی دارند که کیفیت خوبی دارد و می توان آنها را به نقاط طاس منتقل کرد.

از بخش های مختلفی از بدن بیمار می توان برای استخراج فولیکول ها استفاده کرد؛ مثل قفسه سینه، پشت بدن و حتی ریش آقایان.

موهای بدن با موهای سر تفاوت های زیادی دارند و نحوه رشد آنها با یکدیگر فرق می کند و شما نباید انتظار داشته باشید که به کاشت موهای بدن به اندازه کاشت موهای سر موفقیت آمیز باشند.

در بیشتر بیماران، نتایج کاشت موی بدن از ماه ششم به بعد مشخص می شود.

نکاتی مهم در استفاده از موهای بدن برای کاشت مو

  1. تجربه متخصص در زمینه کاشت موهای بدن از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا موهای بدن تفاوت های زیادی با بانک مو دارند.
  2. تجربه تیم پزشکی هم بسیار مهم است. جهت و ساختار موهای بدن با بانک مو فرق می کند.
  3. موهای بدن باید در جهت درستی استخراج بشوند وبعد از نگه داری وهیدراته کاشته بشوند
  4. در اسکالپ باید شکافها را با دقت زیادی ایجاد کرد تا نتیجه کاشت، طبیعی بشود
  5. باید از تکنیک درستی برای استخراج فولیکول های بدن استفاده بشود تا به گرافت ها آسیب کمتری برسد.

پیش از استفاده از موی بدن برای فرآیند کاشت مو، فرد باید متوجه تفاوت های میان این مو و موی سر باشد. تفاوت هایی که در ساختار این موها، نحوه استخراج آن ها برای کاشت و البته میزان ماندگاری و دوام متفاوت آن ها وجود دارد.

طبیعتا موی بدن نسبت به موی سر کیفیت کم تری دارد و این موضوع حتما باید مورد توجه قرار بگیرد. در این روش، به کاشت موی بیشتری نیز نسبت به شرایط عادی نیاز خواهد بود. برای مثال از 2000 گرافت که از موی بدن فرد برداشته می شود، 1000 گرافت سالم باقی خواهد ماند.

این در حالی است که اگر بانک مو در سر افراد انتخاب شود، تقریبا همه گرافت ها سالم خواهند بود. یکی دیگر از نگرانی ها در مورد استفاده از موی بدن در کاشت مو، این است که پس از استخراج فولیکول ها، چند جای زخم روی بدن باقی می ماند. هر چند که این اثر جانبی، خیلی زود از بین می رود.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *