فهرست مطالب
آیا عمل بینی گوشتی مشکل تر است ؟
آیا عمل بینی گوشتی مشکل تر است ؟
بسیاری از افرادی که دارای بینی های بزرگ و یا گوشتی هستند، به دنبال آن هستند که از طریق جراحی بینی به فرم دلخواه بینی خود دست یابند. در واقع عمل بینی با تغییر ساختار استخوان ها و غضروف بینی سعی در اصلاح فرم بینی داشته و از این طریق عیب های بینی را کاهش می دهد.
بسیاری از افراد معتقند که جراحی بینی های گوشتی کار دشواری است اما چنانچه پزشک و یا جراح از مهارت کافی برخوردار باشد، این جراحی با موفقیت به انجام رسیده و در نهایت رضایت فرد را به دنبال خواهد داشت.
دریافت تخفیف ویژه جراحی بینی به مدت محدود + مشاوره رایگان
افرادی که دارای بینی های گوشتی هستند، در صورت انتخاب یک پزشک ماهر و متخصص، نگرانی چندانی را احساس نخواهند کرد. چرا که یک پزشک متخصص، تجربه کافی را در برخورد با چنین بینی هایی دارد و به خوبی می داند که چطور باید بهترین نتیجه ممکن را برای فرد به وجود بیاورد.
از طرفی جراحی بینی به منظور رفع مشکلات تنفسی نیز صورت می گیرد که در آن جراح راه های تنفسی بینی فرد را اصلاح کرده تا فرد بتواند به راحتی تنفس کند.
باز کردن راه تنفس فرد و برداشتن موانع تنفس در بینی، یکی از مهم ترین مزیت های جراحی بینی به شمار می رود.
بسیاری از افراد پس از پشت سر گذاشتن جراحی بینی، از مشکلات تنفسی نجات پیدا می کنند و به مراتب ساده تر از گذشته، نفس می کشند. این یکی از تاثیرات بسیار مثبت جراحی بینی برای افراد مختلف به شمار می رود.
در واقع جراحی بینی های گوشتی با تفاوت اندکی نسبت به جراحی بینی استخوانی صورت می گیرد و از طرفی بینی گوشتی ممکن است که برای جراح چالش هایی را به همراه داشته باشد.
به همین جهت در این مقاله قصد داریم تا در مورد جراحی بینی گوشتی اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار داده از طرفی احتمال بازگشت بینی های گوشتی را مورد بررسی قرار دهیم.
تفاوت عمل بینی گوشتی با استخوانی چیست ؟
جراحی بینی گوشتی و بینی های استخوانی از لحاظ پایه و اساس کار به یکدیگر شباهت بسیاری دارند اما در عین حال تفاوتی هایی نیز در این عمل زیبایی وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت. در جراحی بینی های گوشتی بیشتر غضروف مورد توجه واقع می شود.
ساختار بینی های گوشتی با ساختار بینی های استخوانی متفاوت است و همین موضوع، تفاوت در نحوه اجرای عمل جراحی بینی را به وجود می آورد. پزشک متخصص جراحی بینی، این عمل را به نسبت شرایط اولیه بینی فرد و همچنین انتظارات او، به شکل منحصر به فردی انجام می دهد. در نتیجه نمی توان بینی های گوشتی و استخوانی را به یک شکل جراحی کرد و باید برای این جراحی، روش های متفاوتی را در نظر گرفت.
در حقیقت تغییر در ساختار غضروف بینی در این نوع جراحی ها از اهمیت بالایی برخوردار است در حالی که در جراحی بینی های استخوانی بیشتر به تغییر ساختار استخوان ها پرداخته می شود. در بینی های گوشتی احتمال اینکه انحراف در بین دیواره های بینی وجود داشته باشد کمتر از بینی های استخوانی است.
به همین جهت است که در بینی های استخوانی همزمان با تغییر فرم بینی، دیواره ی بین دو سوراخ بینی را نیز اصلاح می کنند. از طرفی بهبود ساختار نوک بینی برای بینی های گوشتی کمی دشوار تر از بین های استخوانی است.
به همین جهت است که گفته می شود که رینوپلاستی گوشتی دشوارتر از عمل بینی استخوانی است. در این نوع جراحی ابتدا برشی به نام برش بین ستونی ایجاد می شود که این برش دسترسی به غضروف و استخوان بینی را برای جراح راحت تر می کند.
تفاوت دیگر میان بینی های گوشتی و استخوانی، به ضخامت پوست مربوط می شود. به طور معمول در بینی های استخوانی ضخامت پوست چندان زیادی نیست اما در بینی های گوشتی، پوست ضخامت نسبتا زیادی دارد.
پوست بینی های استخوانی ظریف تر است اما قابلیت ارتجاعی بیشتری دارد. در مقابل، پوست بینی های گوشتی معمولا کیفیت کم تری از پوست بینی استخوانی دارد. این عوامل موجب می شوند که عمل بینی گوشتی کمی دشوار تر باشد. ایجاد تغییر در ساختار غضروف و استخوان، به عمل جراحی بینی گوشتی، ظرافت و حساسیت بیشتری می بخشد.
چه چالش هایی در عمل بینی گوشتی وجود دارد ؟
همانطور که مطرح شد در عمل زیبایی بینی گوشتی بیشتر تغییر در ناحیه ی غضروف صورت می گیرد که بخش بسیار حساسی است. در واقع بسیاری از پزشکان باور دارند که پیوند دوباره ی غضروف بینی پس از جراحی بینی های گوشتی کار بسیار دشواری است و چالش بزرگی برای جراحان محسوب می شود.
از دیگر چالش های رینوپلاستی می توان به اضافه کردن موادی خاص به قوز بینی اشاره کرد. در واقع در رینوپلاستی ممکن است که بخش هایی از بینی حذف شده و یا مواری به بینی اضافه شود. برای این کار لازم است پزشک از تخصص کافی برخوردار بوده و بتواند شکل بینی و نوک آن را به حالت دلخواه درآورد.
همچنین لازم است که متخصص علاوه بر اینکه فرم بینی را تغییر می دهد، در مورد سالم بودن راههای تنفسی نیز اطمینان حاصل کند. در واقع پزشک باید بداند که هر یک از اقداماتی که برای جراحی بینی به انجام می رساند چه تاثیری بر تنفس و راه های تنفسی بیمار دارد.
اگر یک فرم از بینی در ظاهر ایده آل باشد اما برای فرد مشکلات تنفسی به وجود بیاورد، می توان گفت که عمل جراحی بینی کاملا ناموفق بوده است. به همین خاطر در جراحی بینی گوشتی، تنها ظاهر بینی از اهمیت برخوردار نیست و بینی باید به لحاظ تنفسی نیز وضعیت کاملا مطلوبی داشته باشد.
جراحی بینی گوشتی باید به گونه ای باشد که در عین اینکه فرم بینی دچار تغییر میشود، اساسی ترین عملکرد بینی یعنی تنفس نیز حفظ شود و این بخش از عملکرد بینی توسط عمل زیبایی بینی مختل نگردد.
البته باید بگوییم که چنانچه این نوع جراحی توسط پزشکی ماهر و با تجربه صورت گیرد، جای نگرانی در مورد آن وجود نداشته و فرد می تواند با اطمینان خاطر نسبت به انجام جراحی بینی اقدام کند.
در بین همه عمل های مربوط به زیبایی، عمل جراحی بینی یکی از سخت ترین و پرظرافت ترین عمل ها به شمار می رود. این عمل به کمک بیهوشی صورت می گیرد و اگر همه نکات در مورد نحوه اجرای آن به درستی رعایت نشوند، سلامتی فرد را با یک خطر بزرگ روبرو خواهد کرد.
برای رسیدن به نتایج مطلوب از جراحی بینی، حتما باید به یک پزشک متخصص و باتجربه مراجعه کنید. برای انتخاب پزشک، می توانید در مورد نتایج جراحی قبلی او تحقیق کنید و با کسانی که قبلا نزد این پزشک عمل جراحی انجام داده اند، هم کلام شوید تا این انتخاب برای شما به بهترین شکل صورت بگیرد.
عمل بینی گوشتی چرا مشکل تر از استخوانی است ؟
همانطور که مطرح شد، جراحی بینی گوشتی به دلیل اینکه پیوند غضروف صورت می گیرد، دشوار تر از عمل زیبایی بینی استخوانی است. شکل دهی مجدد غضروف بینی برای بسیاری از متخصصان کار دشواری بوده و آنها را با چالش مواجه می کند.
پزشکی که از تجربه کافی برخوردار نباشد و دوره های کارورزی را به خوبی سپری نکرده باشد، ممکن است در شکل دهی غضروف از تبحر کافی برخوردار نباشد و نتواند شکل مطلوبی را برای بینی فرد به وجود بیاورد.
در جراحی بینی ضخامت پوست بینی نیز از عواملی است که بسیار حائز اهمیت است. در واقع تغییراتی که پزشک متخصص در طی جراحی بینی بر روی استخوان و غضروف بینی اعمال می کند، توسط پوست بینی پوشانده می شود.
حال چنانچه پوست بینی از ضخامت لازم برخوردار نباشد، ممکن است که تغییرات صورت گرفته در طی عمل زیبایی بینی (nose surgery) را نشان دهد؛ بنابراین این امر نیز می تواند یکی از مشکلاتی باشد که جراحی بینی گوشتی به همراه دارد.
عمل زیبایی بینی باید به گونه ای باشد که در نتیجه بینی پس از پایان دوره ی نقاهت با سایر اجزای صورت همخوانی داشته و به گونه ای متوازن باشد. در واقع از آنجا که بینی جزو بسیار مهمی از صورت است، لازم است که با دیگر اجزای صورت مانند پیشانی، چانه، دهان هماهنگ باشد.
به طور کلی یکی از عواملی که افراد را به سوی انجام عمل جراحی بینی سوق می دهد، تلاش برای ایجاد تعادل در چهره افراد است. آن ها دست به چنین کاری می زنند تا تناسب و تعادل کافی را در صورت خود به وجود بیاورند. بینی به عنوان عضوی که در مرکز صورت قرار گرفته، نقش مهمی در ایجاد این تعادل دارد. اگر تعادل پس از عمل نیز به درستی برقرار نشود، فرد نمی تواند به خواسته اش برسد.
چه میزان احتمال برگشت در عمل بینی گوشتی است ؟
برخی از افراد تصور می کنند که در جراحی بینی گوشتی احتمال بازگشت وجود دارد که در رابطه با این مورد باید بگوییم که این احتمال بسیار ضعیف است. در واقع به منظور انجام جراحی بینی باید سن فرد مراجعه کننده در نظر گرفته شود.
علت این امر آن است که در صورتی که فرد در محدوده ی سنی بلوغ قرار داشته باشد، رشد بینی می تواند سبب تغییر شکل فرم بینی شده و آن را تغییر دهد. به همین جهت است که به افراد توصیه می شود که جراحی بینی را به زمانی پس از سنین بلوغ موکول کنند.
وقتی رشد استخوان های صورت فرد متوقف شد، دیگر احتمال بازگشت در عمل جراحی بینی گوشتی بسیار ناچیز خواهد بود. در واقع اگر جراحی بینی گوشتی در زمان درستی صورت بگیرد، خطری زیبایی بینی فرد را تهدید نمی کند.
با این وجود در صورت ضربه خوردن بینی و وارد شدن آسیب به آن، ممکن است شکل ظاهری بینی از دست برود. بینی به ویژه در روزها و هفته های پس از انجام عمل، بسیار حساس و آسیب پذیر خواهد بود.
از طرفی در صورتی که فرد مراقبت های لازم پس از جراحی رینوپلاستی بینی گوشتی را به انجام برساند، احتمال بازگشت بینی گوشتی بسیار کاهش می یابد. از جمله ی این مراقبت های می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- استفاده از ضد آفتاب در مکان های باز
- عدم استفاده از عینک های آفتابی به مدت 4 هفته پس از جراحی بینی
- پرهیز از انجام فعالیت های شدید جسمانی
- استراحت کافی پس از انجام جراحی بینی
- بالا نگه داشتن سر از سایر بخش های بدن در زمان خواب و پرهیز از وارد شدن هر گونه فشار به بینی به هنگام خوابیدن
- استفاده از کمپرس سرد برای کاهش درد و آثار جانبی در روزهای پس از انجام عمل
- انتخاب یک رژیم غذایی خوب و سرشار از مواد مغذی و پرهیز از مصرف غذاهای چرب، پر روغن و سرشار از نمک در روزهای پس ازانجام عمل جراحی بینی
- پرهیز از مصرف سیگار و الکل در روزهای پس از عمل جراحی بینی برای به تاخیر نیافتادن زمان رسیدن به بهبودی
- پرهیز از شنا کردن در استخر، رفتن به سونا و همچنین قرار گرفتن در معرض حرارت زیاد
چنانچه فرد به این توصیه ها عمل کند، می تواند اطمینان پیدا کند که بینی گوشتی بازگشتی ندارد و در نهایت جراحی بینی گوشتی با موفقیت همراه خواهد بود.
در نهایت باید بگوییم که رینوپلاستی بینی گوشتی، اگرچه کمی دشوارتر از جراحی بینی استخوانی است اما امروزه در بسیاری از کلینیک های زیبایی به انجام رسیده و با محبوبیت زیادی همراه است. تنها نکته ی حائز اهمیت در این زمینه آن است که فرد باید برای انتخاب پزشک و یا جراحی حاذق ، تحقیقات لازم را بعمل آورده و اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشد.
برای این کار بهتر است که از افرادی که این نوع جراحی را انجام داده اند مشورت گرفته و نظر آنها را در این رابطه جویا شوید. به علاوه به منظور کسب نتیجه ی بهتر از عمل زیبایی بینی گوشتی بهتر است که در مورد بینی ایده آل خود با جراح متخصص صحبت کرده و از او برای انتخاب فرم بینی کمک بخواهید تا در نهایت پزشک بتواند با در نظر گرفتن خواسته ی شما ، این نوع جراحی را به انجام برساند.
نکته مهم دیگر در این خصوص، این است که ظهور نتایج نهایی در بینی های گوشتی، کمی بیشتر از مدل های دیگر بینی به طول می انجامد. چرا که معمولا آثار جانبی مثل تورم در این بینی ها، کمی بیشتر از بینی های استخوانی است. به همین خاطر اهمیت زیادی دارد که پس از جراحی بینی گوشتی، به اندازه کافی صبر به خرج بدهید و برای تماشای نتایچ نهایی این فرآیند، عجله نداشته باشید.
شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک در رابطه با هزینه جراحی بینی و سایر موارد مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.