لیزر موهای زائد

مصرف دارو همراه با لیزر موهای زائد

مصرف دارو همراه با لیزر موهای زائد

مصرف دارو همراه با لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد یک راهکار علمی، اصولی و موثر برای از بین بردن موهای زائد است. راهکار و روشی بسیار بهتر و موثرتر نسبت به راهکارهای قدیمی، می‌تواند موهای زائد شما را از بین ببرد.

این روش نسبت روش‌ها و راهکارهای دیگر روشی جدید است و سوالات زیادی را در ذهن افراد از نحوه عملکرد دستگاه‌های آن و تاثیر اشعه‌های لیزر بر روی سلامتی افراد ایجاد می‌کند.

مصرف دارو همراه با لیزر موهای زائد

بعضی از افراد، تردیدهایی در مورد استفاده از این دستگاه ها دارند اما به محض اولین استفاده، آن ها متوجه می شوند که دلیلی برای نگرانی وجود نخواهد داشت.

شرکت در جشنواره لیزر موهای زائد کلینیک رز + دریافت کد تخفیف

چرا که لیزر موهای زائد یک فرایند کاملا امن به شمار می رود و اگر در یک کلینیک معتبر و یک شرایط استاندارد انجام شود، کوچک ترین دغدغه ای برای فرد متقاضی به وجود نخواهد آورد. در مورد لیزر موهای زائد سوال هایی وجود دارد که پاسخ دادن به آن ها، همه نگرانی ها در مورد استفاده از این روش را از بین خواهد برد.

یکی از این سوالات و دغدغه‌ها این است که افرادی که در حال حاضر دارویی خاص مصرف می‌کنند، آیا می‌توانند از لیزر موهای زائد برای از بین بردن این موهای اضافی و آزار دهنده استفاده کنند و مصرف این داروها در این زمان آسیب و ضرری متوجه سلامتی بدن آنها نخواهد کرد.

مصرف دارو در مورد بسیای از عمل های زیبایی، یک موضوع بسیار مهم و کلیدی به شمار می رود. چرا که گاهی داروها می توانند در نتایج ناشی از عمل های زیبایی تاثیر منفی داشته باشند. اهمیت بسیار زیادی دارد که پیش از همه فرآیند های مربوط به زیبایی، حتما سوابق دارویی و درمانی خود را به صورت کامل با پزشک در میان بگذارید تا از بروز همه پیچیدگی های احتمالی در این فرآیند ها پیشگیری شود.

با توجه به افزایش وابستگی افراد به انواع آنتی بیوتیک‌ها، قرص‌های سرماخوردگی و قرص‌های تقویت کننده سلامتی و بهبود خلق و خو، در حال حاضر استفاده از دارو، در هیچ زمینه‌ای غیر عادی و غیر معمول نیست.

مصرف دارو همراه با لیزر موهای زائد

اگر استفاده از لیزر موهای زائد با مصرف طیف وسیعی از داروها ناسازگار بود، هرگز این مقدار از مزایا و فواید این روش نسبت به روش‌های دیگر برای از بین بردن موهای زائد و بهبود و تقویت سلامت پوست صحبت نمی‌شد. خوشبختانه، لیزر موهای زائد فقط افرادی که داروهای حساس به نور را مصرف می‌کند، تحت تاثیر قرار می‌دهد.

در نتیجه برای استفاده از دستگاه لیزر موهای زائد، محدودیت دارویی چندانی وجود ندارد و بسیاری از افراد به راحتی و با خیال آسوده می توانند از این متد برای از بین بردن موهای زائد خود استفاده کنند.

لیزر بهترین و موثرترین روش برای خلاص شدن از دست مو های زائد در نقاط مختلف بدن به شمار می رود و مزیت های آن به مراتب بیشتر از همه روش های دیگر برای انجام این کار است. به همین خاطر استفاده از لیزر مو های زائد، امروز در تمام دنیا به یک فعالیت بسیار محبوب تبدیل شده است. در گذشته، معمولا تنها زنان به سراغ لیزر موهای زائد می رفتند اما امروز مردان نیز از علاقه مندان لیزر برای از بین بردن مو های ناخواسته بدن خود محسوب می شوند.

اگر شما در حال مصرف دارویی هستید که می‌دانید حساس به نور نیست، قادر خواهید بود جلسات درمان لیزری خود را بدون نگرانی از وجود عوارض جانبی ناشی از دارو ادامه دهید. با این حال، اگر مطمئن نیستید که دارویی که مصرف می‌کنید حساسیت به نور دارد یا خیر، توصیه می‌شود قبل از شروع درمان با پزشک خود صحبت کنید.

مشورت دقیق با پزشک، ریسک های احتمالی را برای شما به شدت کاهش خواهد داد. پزشک شما را در جریان نحوه انجام این فرآیند خواهد گذاشت و این موضوع موجب می شود که شما با اطلاعات و آگاهی کافی، لیزر موهای زائد را پشت سر بگذارید.

افزایش آگاهی در مورد این فرآیند، باعث خواهد شد که شما این فرآیند را بدون اضطراب و نگرانی سپری کنید. از یاد نبرید که تاثیر بعضی از داروها تا مدتی پس از پایان مصرف همچنان در بدن شما باقی خواهد ماند. به همین خاطر است که باید مصرف دارو های مربوط به گذشته را نیز پیش از انجام لیزر با پزشک در میان بگذارید.

در درمانگاه‌ها و کلینیک‌های تخصصی زیبایی پوست و مو، پزشک متخصص قبل از شروع فرایند لیزر درمانی با بررسی سابقه پزشکی و داروهایی که در حال حاضر مصرف می‌کنید؛ خیالتان را از این بابت راحت می‌کند. علاوه بر این پزشک متخصص در این مراکز نوع و رنگ پوست و موی شما را مشخص می‌کند و در اختیار درمانگر قرار می‌دهد.

چرا که هر دستگاه لیزر موهای زائد و میزان طیفی از اشعه لیزری که می‌تاباند متناسب با یک نوع و رنگ پوست و مو است. مراکز و کلینیک‌های تخصصی زیبایی پوست و مویی که از جدیدترین دستگاه لیزر موهای زائد 2018 استفاده می‌کنند.

اگر انتخاب دستگاه با توجه به شرایط خاص ظاهری هر فرد به خوبی صورت نگیرد، نتیجه نهایی لیزر مو های زائد به هیچ وجه دلچسب نخواهد بود. علاوه بر این، ممکن است عوارض جانبی زیادی نیز برای فرد متقاضی به وجود بیاید.

در نتیجه دستگاه لیزر باید برای هر فرد به درستی و بر اساس ویژگی های پوست و موی خود فرد انتخاب شود. معمولا افرادی با موی تیره و پوست روشن، بهترین گزینه ها برای انجام لیزر مو های زائد هستند اما افراد دیگر نیز می توانند این روش را برای خودشان انتخاب کنند و به خوبی از آن نتیجه بگیرند.

در صورتی که به مراکز غیر مجاز مراجعه کنید و قبل از شروع فرایند لیزر درمانی مشاوره نشوید، درمانگر ممکن است با استفاده از دستگاه نامناسب و تاباندن طیف لیزر نادرست پوست شما را بسوزاند و لطمات جبران ناپذیری به آن بزند.

علاوه بر این در کلینیک های غیرمجاز، نکات بهداشتی جدی گرفته نمی شود، دستگاه ها پس از استفاده هر فرد ضدعفونی نمی شوند و حتی امکان انتقال بیماری نیز بین افراد استفاده کننده از دستگاه ها در چنین کلینیک هایی وجود خواهد داشت.

نمونه هایی از داروهای حساس به نور در مواجهه با دستگاه‌های لیزر موهای زائد

یک داروی حساس به نور دارویی است که تحت تاثیر قرار گرفتن در معرض اشعه‌های UV  لیزر قرار می‌گیرد. میزان تحت تاثیر قرار گرفتن افراد با مصرف این نوع داروها در معرض اشعه‌های  UV لیزر با توجه به میزان وجود این مواد و عناصر تشکیل دهنده‌ی این داروها و نوع پوست افراد، متفاوت است.

در واقع نحوه بروز واکنش بر اساس داروی مصرف شده و همچنین وضعیت پوست، در هر فرد متفاوت خواهد بود. استفاده از چنین داروهایی به صورت همزمان با لیزر موهای زائد، به این معنا نیست که شما حتما یک واکنش منفی را در بدن خود تجربه خواهید کرد. ممکن است این موضوع برای بعضی از افراد به وجود نیاید. چرا که هر شخص با شخص دیگری متفاوت خواهد بود.

داروهایی درمان کننده آکنه‌های پوستی‌ای مانند راکوتان و رتین آ دو مورد از رایج ترین آنها هستند که عوارض جانبی جدی‌ای در مواجهه با اشعه‌های لیزر به پوست افراد ایجاد می‌کنند.

وقتی این دارو ها در بدن افراد وجود دارند، در زمان استفاده از لیزر، ترکیب های موجود در آن ها ممکن است به سلول های پوست آسیب جدی برسانند. این اتفاق موجب می شود که عوارض جانبی زیادی  برای فرد به وجود بیاید. البته همان طور که گفته شد میزان این عوارض در هر فرد متفاوت خواهد بود.

در درمانگاه‌ها و کلینیک‌های تخصصی لیزر موهای زائد، پزشک متخصص پیشنهاد می‌کند که حداقل 6 ماه از مصرف داروی راکوتان و 2 تا 4 هفته از مصرف داروی رتین آ باید گذاشته باشد تا اولین جلسه‌ی لیزر موهای زائد شروع شود.

بعضی دیگر از داروها مانند برخی از قرص‌های کنترل هورمون و داروهای ضد التهاب ممکن است؛ حاوی عوامل حساس به نور باشند. اگر مطمئن نیستید از دارویی که مصرف می‌کنید آیا حساس به نور بوده و برای سلامتی شما مضر است؛ قبل از شروع فرایند لیزر موهای زائد توصیه می‌شود که با پزشک متخصص مشورت کنید.

“لیزر موهای زائد فقط بر روی مصرف کنندگان تعداد معدودی از داروها تاثیر گذار است و آن داروها، داروهای حساس به نور هستند ”

خطر  لیزر موهای زائد برای افرادی که دارو مصرف می‌کنند

لیزر موهای زائد یک روش و راهکار  بسیار موثر برای از بین بردن موهای زائد است و معمولا عوارض جانبی زیادی ندارد . برای افرادی که دارو مصرف نمی‌کنند، ممکن است این عوارض جانبی محدود و شامل میزان کمی از قرمزی و تورم بر روی پوست پس از استفاده از دستگاه‌های مجهز به فناوری لیزر باشد.

با این حال، برای بیمارانی که داروهای حساس به نور مانند راکوتان و رتین آ مصرف می‌کنند، عوارض جانبی جدی تر و خطرناک تر هستند. خطرات استفاده از لیزر موهای زائد در هنگام استفاده از این نوع داروها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  1. واکنش‌های فوتوکسین: این واکنش‌ها مشابه آفتاب سوختگی شدید است. این اتفاق باعث می‌شود که پوست بیش از حد ملانین تولید و لکه‌های تیره بر روی پوست ایجاد کند.تغییر رنگ پوست، در نتیجه همین واکنش ها رخ می دهد و شرایط ناخوشایندی را برای فرد به وجود می آورد.
  2. واکنش‌های فوتوآلرژیک: عوارض جانبی این واکنش نسبت به قبلی جدی تر و خطرناک تر است. زیرا تغییرات مولکولی موجب می شود سیستم ایمنی بدن به اشعه‌های لیزر به عنوان یک ماده و عامل خارجی خطرناک حمله و سلامت بدن را دچار اختلال کند.

در حقیقت در این واکنش ها، اشعه موجود در لیزر، ساختار شیمیایی داروی موجود در بدن را تغییر می دهد. به همین خاطر است که سیستم ایمنی بدن حساس می شود و حمله را آغاز می کند. این واکنش ها معمولا موقتی هستند اما ممکن است برای همیشه سلامتی پوست را تهدید کنند و حتی مشکلاتی مثل اگزمای پوستی برای فرد به وجود بیاورند.

این عوارض جانبی جدی و خطرناک لیزر موهای زائد برای بدن فقط منحصر به داروهای حساس به نور است و شامل داروهای ضد افسردگی نمی‌شود.

خلاصه

در اکثریت قریب به اتفاق، لیزر موهای زائد با مصرف داروها مشکلی برای سلامت بدن ایجاد نمی‌کند و آن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد.

اکثر داروهای رایجی که ما مصرف می‌کنیم مانند داروهای سرماخوردگی و آنفلوآنزا، آنتی بیوتیک‌ها و داروی تقویتی و انرژی بخش، عوارض جانبی منفی‌ای از برداشتن موهای زائد با لیزر ایجاد نمی‌کند.

پس برای بیشتر افراد، هیچ مانعی در مسیر استفاده از لیزر مو های زائد وجود ندارد و آن ها به سادگی می توانند این متد را برای خودشان در نظر بگیرند.

عوارض جانبی خطرناک و جدی‌ای چون واکنش‌های فوتوکسین و فوتوآلرژیک شامل مصرف داروهایی است که حساسیت به نور دارند. داروهای حساس به نور، مواد و ترکیباتی دارند که حساسیت شما را نسبت به اشعه ماوراء بنفش افزایش می‌دهند.

شایع ترین داروهای درمان آکنه و لکه‌های پوستی داروهایی چون راکوتان و رتین آ است. توصیه می‌شود 6 ماه پس از متوقف کردن مصرف داروی راکوتان و حداقل 2-4 هفته پس از متوقف کردن مصرف داروی رتین آ فرایند لیزر موهای زائد را شروع کنید.

اگر دارویی مصرف می‌کنید که مطمئن نیستید که آیا این دارو حاوی عوامل حساس به نور است یا خیر، مشاوره‌های پزشک متخصص درمانگاه‌ها و کلینیک‌های تخصصی زیبایی پوست و مو به شما در این زمینه کمک خواهند کرد.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد لیزر موهای زائد صورت مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *