تزریق بوتاکس

حساسیت به بوتاکس چیست ؟

حساسیت به بوتاکس چیست ؟

حساسیت به بوتاکس چیست ؟

تزریق بوتاکس رایج ترین راه جهت کاهش چین و چروک های صورت است. چین و چروک ها باعث کاهش زیبایی ظاهری صورت می شوند. به همین دلیل اکثر افراد تمایل دارند که ظاهر چهره خود را جوان تر و زیباتر کنند.

حساسیت به بوتاکس چیست

اکثر این افراد بوتاکس را به جهت این کار انتخاب می کنند. گاهی اوقات در برخی افراد حساسیت هایی نسبت به مواد بوتاکس بروز می کند؛ بنابراین ممکن است این حساسیت ها برای این افراد و زندگی روزمره شان مشکل ساز شود.

دریافت تخفیف ویژه تزریق بوتاکس + مشاوره رایگان

امروزه روش های گوناگونی برای از بین بردن چین و چروک برای افراد به وجود آمده است که هر کدام از آن ها دارای ویژگی ها مختلفی می باشند. هر کدام از این روش می توانند برای افراد مختلف نتایج منحصر به فردی را در بر داشته باشد. همچنین این روش ها افزون بر داشتن نتایج بسیار خوب دارای برخی ویژگی هایی بوده که برای افراد کمی مضر می باشد.

حساسیت افراد به این روش ها از جمله ویژگی هایی منفی این درمان ها می باشد. لازم به ذکر است در صورتی که فرد نسبت به یکی از این روش ها حساسیت نشان دهد مشکل از روش به کار گرفته شده نخواهد بود زیرا تمامی این درمان ها مورد تایید سازمان غذا و دارو بوده و ساختار و آناتومی بدن مراجعه کننده به درمان آلرژی خواهد داشت.

چرا که ممکن است یک فرد دیگر به هیچ عنوان نسبت به روش به کار گرفته شده حساسیت نشان ندهد و از مزایای انجام این روش به طور کامل بهره مند شود.

تزریق بوتاکس یکی از روش هایی است که در سراسر جهان طرفداران زیادی را برای خود جذب کرده است و بسیاری از افراد برای از بین بردن چین و چروک صورت خود از این روش استفاده می کنند.

گزارش حساسیت و آلرژی پس از تزریق بوتاکس بسیار نادر نمی باشد. معمولا افراد نسبت به این درمان حساسیت خاصی نشان نمی دهند و به راحتی با این عمل سازگار می شوند.

برای اینکه افراد دچار مشکلات خاصی پس از انجام این درمان نشوند، بهتر است تنها با پزشک متخصص درباره ی نگرانی خود از بروز حساسیت مشورت کنید. ممکن است برخی از افراد درباره ی این موضوع با افرادی که تخصص کافی در این زمینه را نداشته و یا افرادی غیر از پزشکان مشورت کنند در این خصوص باید متذکر شد که ممکن است پس از اتمام تزریق بوتاکس مشکلاتی به وجود بیاید که جبران آن گران تمام شود.

ما در این مقاله به بررسی این موضوع می پردازیم که چگونه می توان عوارض حساسیت به تزریق بوتاکس را به حداقل رساند.

حساسیت به بوتاکس در چه افرادی و به چه دلیل اتفاق می افتد ؟

واکنش های حساسیت زا به تزریق بوتاکس معمولا در برخی افراد به وجود می آید. این واکنش های حساسیت زا عوارضی مانند تاری دید، احتباس ادرار، مشکلات تنفسی، خارش، سرگیجه، خشکی دهان و ورم بعد از بوتاکس را به وجود می آورد.

حساسیت به تزریق بوتاکس معمولا در اثر نوع ماده تزریقی اتفاق می افتد. همانطور که می دانید تزریق بوتاکس توسط مواد مختلفی انجام می شود و این مواد ممکن است برای برخی افراد ایجاد حساسیت کنند.

حساسیت به بوتاکس چیست

مواد تشکیل دهنده ی بوتاکس مواد شیمیایی می باشند و افراد باید با علم به این موضوع برای انجام این عمل اقدام کنند. قبل از شروع درمان باید اقدامات لازم برای جلوگیری از بروز حساسیت انجام شود.

گاهی دیده می شود که ماده مورد استفاده به جهت تزریق بوتاکس سبب ایجاد حساسیت می شود اما به صورت غالب بوتاکس هیچ حساسیتی ایجاد نخواهد کرد. عوارض حساسیت به این ماده در بیشتر افراد به صورت خارش های شدید پوستی بروز می کند که غالبا به صورت محدود قابل مشاهده است.

علائم حساسیت به این ماده تقریبا 36 ساعت بعد از انجام تزریق بوتاکس مشاهده می شود. حساسیت به این ماده معمولا ممکن است در خانم های بالای 40 سال اتفاق بیافتد. با این حال ممکن است سایر افراد در هر رده سنی نیز به این حساسیت ها دچار شوند.

بنابراین می توان گفت حساسیت به تزریق بوتاکس تنها به دلیل نوع ماده ای که در تزریق از آن استفاده می شود اتفاق می افتد. همچنین بهتر است بدانید که حساسیت به تزریق بوتاکس در مواقع نادر و تنها در برخی افراد اتفاق می افتد.

بنابراین لازم نیست تمام افرادی که قصد انجام تزریق بوتاکس را دارند نسبت به ایجاد حساسیت نگران باشند. همچنین جای هیچ گونه نگرانی برای مراجعه کنندگانی که بعد از تزریق بوتاکس با حساسیت مواجه می شوند نیز وجود ندارد. چرا که این حساسیت ها به راحتی قابل درمان بوده و خطارت جدی را به دنبال ندارند.

افراد به دلیل این که درباره این عمل اطلاعات کامل و جامعی ندارند ممکن است دچار استرس و نگرانی شوند که این نگرانی و استرس در برخی مواقع سبب منصرف شدن فرد از انجام عمل شده است.

باید گفت که این عمل به هیچ عنوان تهاجمی نبوده و مشکل خاصی برای فرد حتی هنگامی که نسبت به این عمل حساسیت نشان داده شده است رخ نمی دهد بنابراین نیازی به استرس داشتن در این مورد نمی باشد.

افراد زمانی دچار مشکل خاصی نخواهد شد که تزریق بوتاکس تحت نظر یک پزشک متخصص با تجربه و با مهارت انجام گیرد. علاوه بر این بهتر است تا یک کلینیک معتبر جهت انجام این درمان انتخاب شود تا به نوعی درمان با در اختیار داشتن این دو عامل در کنار یکدیگر، تضمین و بیمه شده باشد. انجام این درمان در کشور با کیفیت بسیار بالایی انجام می شود تا جایی که برای انجام Botox injection از کشور های دیگر به کشورمان می آیند.

چگونه می توان حساسیت به بوتاکس را درمان کرد ؟

راه های درمان زیادی برای حساسیت های بعد از تزریق بوتاکس وجود دارد؛ اما قبل از درمان این حساسیت ها باید علت آن مشخص شود. همانطور که گفتیم معمولا رایج ترین دلیل ایجاد حساسیت بعد از تزریق بوتاکس، نوع ماده تزریقی است.

اگر پزشک تشخیص دهد که ماده ای خاصی باعث ایجاد حساسیت شده است، به راحتی و با راهکارهای مختلف می تواند این نوع حساسیت را درمان کند.

پزشک متخصص به دلیل داشتن تجربه و مهارت در این زمینه می تواند با ارائه درمانی برای عارضه به وجود آمده، آن را به راحتی و بدون هیچ گونه مشکل خاصی از بین برده و فرد را از نگرانی و استرسی که به آن دچار شده است نجات دهد.

همچنین بهترین کار این است که پزشک از ایجاد حساسیت پیشگیری کند. جهت پیشگیری از ایجاد حساسیت نیز راهکارهای مختلفی وجود دارد. پزشک می تواند قبل از انجام تزریق بوتاکس حساسیت مراجعه کننده را به مواد رایجی که به جهت انجام تزریق بوتاکس استفاده می شود امتحان کند.

بنابراین پزشک مقدار کمی از ماده بوتاکس را به ناحیه ای از بدن مراجعه کننده که به طور معمول دست ها است، تزریق می کند.

انجام این کار معمولا توسط همه ی پزشکان انجام می شود تا نسبت به این موضوع آگاه شوند که فرد مراجعه کننده نسبت به این ماده حساسیت دارد و یا خیر. در صورتی که پزشک این آزمایش را انجام ندهد ممکن است از راه کارهای دیگری برای تشخیص حساسیت استفاده نماید.

پس از گذشت حدود 24 ساعت حساسیت مراجعه کننده به این ماده کاملا مشخص می شود. در نتیجه پزشک می تواند راهکارهایی را به جهت جلوگیری از حساسیت برای این مراجعه کننده، عملی کند.

از جمله بهترین راهکار به جهت جلوگیری از ایجاد حساسیت این است که ماده تزریقی که ایجاد حساسیت کرده را با ماده ای دیگر ترکیب کرد. این ترکیب معمولا عامل حساسیت را از بین می برد.

همانطور که گفتیم معمولا ماده اسید هیالورونیک می تواند در برخی افراد ایجاد حساسیت کند. پزشک می تواند این ماده را با کمی کلرید سدیم بدون مواد نگه دارنده، ترکیب کند. این ترکیب در برخی مراجعه کنندگان امتحان شده است.

به عنوان مثال یک خانم 46 ساله بعد از تزریق بوتاکس به پیشانی دچار خارش شدید شد. در تزریق بوتاکس برای این خانم از ماده اسید هیالورونیک استفاده شده بود. بعد از مشاهده این حساسیت، پزشک ماده اسید هیالورونیک را با کلرید سدیم ترکیب کرده و سپس مکررا تزریق بوتاکس را برای این خانم انجام داد. بعد از تزریق این ترکیب، هیچ گونه حساسیتی در این خانم مشاهده نشد.

بنابراین می توان گفت استفاده از ترکیب ماده به جهت تزریق بوتاکس راهکاری مفید برای کاهش و حذف حساسیت های ناشی از مواد تزریقی در بوتاکس است. راهکار بعدی به جهت جلوگیری از حساسیت به تزریق بوتاکس استفاده از مواد دیگری به جای اسید هیالورونیک است.

ماده جودرم نیز یکی از مواد رایجی است که به جهت تزریق بوتاکس استفاده می شود. این ماده نسبت به اسید هیالورونیک از حساسیت بسیار کمتری برخوردار است؛ بنابراین پزشک می تواند در صورت تشخیص حساسیت مراجعه کننده به اسید هیالورونیک، از ماده جودرم به جهت تزریق بوتاکس استفاده کند.

ممکن است در برخی موارد بسیار نادر، مراجعه کننده نسبت به تمام مواد تزریقی بوتاکس حساسیت نشان دهد. در این صورت است که تنها راهکار باقی مانده استفاده از دارو برای درمان حساسیت است. اگر نیاز به مصرف دارو باشد، پزشک این داروها را برای مراجعه کننده تجویز می کند.

بنابراین تشخیص اینکه کدام دارو برای چه نوع حساسیتی موثر است، به عهده پزشک می باشد. توصیه می کنیم که از مصرف سرخود داروهای درمان حساسیت خودداری کنید. چرا که ممکن است برخی از همین داروها نیز ایجاد حساسیت کنند. همچنین بهتر است بدانید استفاده از این داروهای تجویز شده توسط پزشک، به راحتی و به سرعت حساسیت ناشی از تزریق بوتاکس را درمان خواهد کرد.

آیا حساسیت به بوتاکس خطرناک است ؟

همانطور که گفتیم عوارضی که در اثر حساسیت به بوتاکس ایجاد می شود، عوارضی ساده است. این حساسیت ها معمولا شبیه به حساسیت های فصلی است که در برخی از افراد مشخص می شود. از جمله رایج ترین علائم حساسیت به تزریق بوتاکس، خارش و قرمزی پوست است؛ که این نوع حساسیت به راحتی قابل پیشگیری و درمان است.

افراد نباید به هیچ عنوان در هنگام تزریق بوتاکس نگرانی و استرس را به خود راه دهند. این عمل به دلیل اینکه پیشرفته و به روز می باشد عوارض جانبی احتمالی به وجود آمده را به حداقل رسانده و همه ی نگرانی هایی که قبلا درباره ی این عمل وجود داشته را از بین برده است؛ بنابراین در صورتی که حتی فرد نسبت به این موضوع حساسیت نشان دهد اتفاق خاصی برای وی رخ نخواهد داد.

گاهی اوقات و در برخی موارد بسیار نادر ممکن است حساسیت به تزریق بوتاکس با برخی علائم خطرناک همراه باشد. به عنوان مثال ممکن است برخی از افراد بعد از انجام تزریق بوتاکس دچار مشکلات تنفسی شوند. این نوع واکنش های جدی به تزریق بوتاکس بیشتر در افراد سن بالا اتفاق می افتد.

به عنوان مثال خانم های مسنی که نسبت به انجام تزریق بوتاکس (botax injection) اقدام کرده و دچار حساسیت می شوند، ممکن است دچار ضعف عضلانی یا تنگی نفس شوند.

گاهی اوقات ممکن است افرادی که تزریق بوتاکس را انجام داده اند دچار برخی عوارض خطرناک شده باشند. به عنوان مثال در برخی موارد نادر، فرد مراجعه کننده بعد از انجام تزریق بوتاکس مشاهده کرده است که برخی اندام های صورت او فلج شده اند.

منظور از این فلج شدن را می توان اینگونه شرح داد که پس از انجام تزریق بوتاکس ممکن است عضله ناحیه تحت تزریق به نوعی بی حسی دچار شود که این مشکل نیز می تواند توسط پزشک متخصص از بین رود؛ بنابراین نگرانی خاصی نیز در این باره نیست و افراد می توانند از این موضوع نیز اطمینان حاصل کنند.

بعد از بررسی دقیق ابتلا این فرد به همچین عوارض خطرناکی مشاهده شده است که این مراجعه کننده دارای برخی شرایط پزشکی خاص بوده است و به همین دلیل حساسیت ناشی از تزریق بوتاکس با عوارض بیماری های قبلی او ترکیب شده و همچین عوارض خطرناکی را ایجاد کرده است.

بنابراین می توان گفت که حساسیت به ماده تزریقی بوتاکس به هیچ عنوان خطرناک نیست. همانطور که گفتیم این حساسیت ها به راحتی قابل پیشگیری و درمان هستند.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک تزریق بوتاکس مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *