کاشت ابرو

کاشت ابرو به روش fue و معایب کاشت ابرو به روش fue

کاشت ابرو به روش fue و معایب کاشت ابرو به روش fue

کاشت ابرو به روش fue

کاشت ابرو به روش fue چیست ؟ مقاله امروز ” کلینیک پوست و مو رز” به پیوند ابرو به روش fue اختصاص دارد؛ با ما همراه باشید تا درباره نحوه کاشت ابرو، تعداد جلسات لازم، مزایا و معایب و سایر موارد مربوط به روش FUE، اطلاعات بیشتری بدست بیاورید.

کاشت ابرو به روش fue

( کلینیک رز اولین ارائه دهنده فایل های پزشکی صوتی و متنی در ایران )

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت ابرو + مشاوره رایگان

اگر قصد دارید این مقاله را به صورت صوتی گوش نمایید، بر روی player زیر کلیک نمایید.

کاشت ابرو برای بیمارانی انجام می شود که به طور مادرزادی ابروهای زیادی ندارند، کسانی که بخاطر تصادف و سوختگی اسکارهای زیادی روی ابروهایشان دارند و می خواهند آنها را بپوشانند و کسانی که بخاطر وکس، استفاده از مواد شیمیایی و یا افزایش سن ابروهایشان بسیار کم پشت شده است.

در مواردی که آلوپسی باعث ریزش ابروها شده باشد هم می توان کاشت و ترمیم ابروها را در بیمار انجام داد. کاشت ابرو، ترمیم دائمی ابروهای بیمارانی است که مشکل کم کاری غده تیروئید دارند.

کاشت ابرو

کاشت ابرو به روش fue برای درمان ابروهای مردها و زنها و در همه سنین به کار می رود؛ اگرچه زنهایی که در رنج سنی 30 تا 50 سال قرار دارند، بیشتر درگیر ترمیم ابروهایشان هستند.

پیوند ابرو به روش fue با کمک ابزارهای بسیار کوچکی انجام می شود تا جای برداشت بافت ها در روی پوست به صورت اسکار باقی نماند؛ درست برعکس کاشت ابرو به روش fue یا “تکنیک نواری” که بعلت برداشتن بخشی نواری از روی سر، اسکارهای آن بصورت دائمی روی پوست باقی می مانند.

پیوند ابرو به روش fue، روشی کاملا مناسب است زیرا بدون درد است و هیچ اسکار و یا نشانه ای را روی پوست سر باقی نمی گذارد. موهای جدید ابرو بعد از 4 الی 6 ماه شروع به رشد می کنند و تا 12 ماه بعد از کاشت ابرو به رشد خود ادامه می دهند.

کاشت ابرو به روش FUE برای چه افرادی مناسب می باشد :

قطعا هر عمل زیبایی برای هر فردی مناسب نیست و به شرایط و معیار های خاصی بستگی دارد که در صورت دارا بودن آن ها فرد می تواند به نتایج مطلوبی دست یابد.

  1. افرادی که نمی خواهند جای زخمی در محل فولیکول های پیوندی ایجاد گردد. انجام این عمل قطعا دارای برخی آثار در ناحیه کاشت شده می باشد و برای مدتی نیز باقی می مانند.
  2. افرادی که بانک مناسبی در سر خود ندارند و باید از موهای بدن آن ها برای پیوند استفاده گردد. در روش FUE برای برداشت مو معمولا از نواحی پشت سر به دلیل داشتن موهایی باکیفیت اقدام به برداشت می کنند. اما در صورتی که فرد در این ناحیه بانک موی مناسبی نداشته باشد باید از موهای بدن این اقدام صورت گیرد.
  3. افرادی که موی سر آن ها محکم بوده و از خاصیت ارتجاعی برخوردار نمی باشند. به طور کلی افرادی که دارای پوست سر نرم تری هستند نتایج به مراتب بهتر و مطلوب تری را بدست می آورند.
  4. افرادی که روش کاشت FUT را انجام داده اند و می خواهند جای زخم خود را بپوشانند. زیرا روش FUE جای زخم یا آثاری در ناحیه برداشت مو نخواهد داشت و به همین دلیل می توان از آن برای پوشاندن سایر زخم های روی پوست سر نیز استفاده کرد.
  5. افرادی که ریزش موی کمی دارند و در ناحیه مشخصی می خواهند تراکم مو را افزایش دهند.
  6. این روش صدمه کمی به ناحیه برداشت فولیکول های مو میزند و احتیاج به جراحی نمی باشد.
  7. افرادی که نمی خواهند خونریزی و درد داشته باشند می توانند از پیوند ابرو به روش fue استفاده نمایند. زیرا در این روش از داروهای بی حس کننده موضعی برای رفع درد استفاده می کنند و همچنین هیچ گونه خون ریزی در حین عمل روی نمی دهد.
  8. دوره بهبود کمی نسبت به روش FUT دارد و برای افرادی مناسب می باشد که به دلیل مشغله کاری نمی تواند مرخصی زیادی بگیرند.

مقایسه کاشت ابرو به روش  FUE و FUT 

امروزه برای انجام کاشت ابرو روش های متعددی وجود دارد که برخی از آن ها جدید بوده و در طی سال های اخیر ابداع شده اند. روش FUT یکی از روش های قدیمی در این عرصه به شمار می رود و در مقایسه با روش FUE دارای تفاوت های عمده ای به ویژه در مراحل برداشت و آماده سازی فولیکول های مو است.

در این روش به دلیل اینکه زخم خطی ایجاد نمی گردد بهبود فرد زودتر حاصل می شود لذا نیاز به انجام مراقبت های پس از عمل و استراحت های طولانی مدت نمی باشد و این امر یک امتیاز مثبت برای مشاغل سخت و یا ورزشکاران می باشد زیرا زودتر می توانند به فعالیت خود بپردازند.

پیوند ابرو به روش fue برای کسانی مناسب میباشد که بانک مناسبی در ناحیه سر خود نداشته و یا پوست سر آن ها سفت و قابلیت ارتجاعی ندارد.

زیرا در این روش تنها فولیکول های مو به صورت تک به تک برداشت می شوند. در صورتی که در روش FUT باید یک قطعه نواری از پوست سر ناحیه بانک مو برداشت شود، لذا برای افرادی که بانک موی مناسبی ندارند استفاده از این روش مناسب آن ها نیست.

همچنین داشتن خاصیت ارتجاعی و نرمی پوست سر نیز باید مورد توجه قرار گیرد. زیرا افرادی که فاقد این ویژگی ها در ناحیه بانک مو هستند، انجام روش FUT در آن ها برای پزشک در حین بخیه زدن یا برداشت ممکن است دشوار باشد.

بیماران از سادگی استخراج واحد فولیکولی در پیوند ابرو به روش fue رضایت دارند زیرا این روش نسبت به کاشت ابرو به روش FUT  کمتر تهاجمی است و اصلا احتیاج به جراحی و استفاده از ابزار هایی از جمله تیغ جراحی نمی باشد.

تفاوت این شیوه با دیگر شیوه ها در نوع زخم ایجاد شده و عمق جراحت ها می باشد.

در پیوند ابرو به روش fue چند زخم دایره ای شکل کوچک به صورت پراکنده در نواحی مختلف سر ایجاد می گردد که به دلیل پراکندگی تعداد موهای فرد نیز کم نمی گردد و اصلا محل برداشت مو مشخص نمی باشد ولی در کاشت ابرو به روش  FUT یک زخم نسبتا عمیق در محل اهدا کننده فولیکول های مو  ایجاد می گردد.

در کاشت ابرو به روش FUE می توان میزان فولیکول های استخراجی، فاصله آن ها از یک دیگر و محل برداشت را مشخص نمود تنها ضعف این روش زمان طولانی برای استخراج فولیکول های مو می باشد زیرا باید فولیکول های مو را با دقت بیشتر و تک به تک استخراج نمود.

روش خارج کردن فولیکول ها در روش FUE  با روش FUT  بسیار متفاوت می و حتی می توان گفت که در تضاد با یک دیگر می باشند. به این نکته نیز باید توجه نمود که این دو روش فقط در برداشتن فولیکول های پیوندی متفاوت می باشند و برای کاشت این دو روش مشابه هم بوده و به یک شیوه کاشته می شود.

انتخاب روش مناسب برای کاشت ابرو بسته به بانک موی مناسب و همچنین نظر شما در این روش می باشد و پزشک سعی می نماید بهترین شیوه را برای شما به کار گیرد تا نتیجه بهتر و مطلوب تری ایجاد گردد.

نحوه پیوند ابرو به روش fue

در پیوند ابرو به روش fue، فولیکول های مو با ابزاری بسیار کوچک (بین 0.7 تا 0.8 میلی متر) از سر بیمار استخراج می شوند. در اکثر موارد در کاشت ابرو به روش fue، بیشتر از فولیکول های پشت سر بیمار استفاده می شود.

متخصص بیشتر تلاش می کند تا از فولیکول هایی استفاده کند که شبیه به تار موهای ابرو باشند. پیوند ابرو به روش fue، با بی حسی موضعی انجام می شود تا دردها کاهش پیدا کند؛ برای بی حسی موضعی بیشتر از محلول هایی مثل لیدوکائین و آدرنالین استفاده می شود.

کاشت ابرو به روش fue با طراحی شکل و تعیین طول و پهنای هر ابرو ادامه می یابد و به سلیقه بیمار و هماهنگی ابروها با دیگر اجزای صورت بیمار هم توجه زیادی می شود.

استفاده از واحدهای فولیکولی برای کاشت و ترمیم ابروها کار بسیار پیچیده ای است که نیاز به مهارت زیادی برای قرار دادن دقیق فولیکول ها در ناحیه ابروها دارد؛ نحوه قرار دادن فولیکول ها باید بسیار شبیه به زاویه و جهت ابروهای طبیعی بیمار باشد.

در کاشت ابروها از وسیله های مخصوصی استفاده می شود تا هر فولیکول مو در عمق و زاویه درستی در ابرو قرار بگیرد و در صورت بیمار کاملا طبیعی بنظر برسد.

تعداد جلسات لازم برای کاشت ابرو به روش fue

کاشت ابرو به روش fue، معمولا به 1 الی 2 جلسه نیاز دارد تا بیمار به بهترین نتایج برسد و ابروهای او کاملا ترمیم شوند و در نهایت ابروها به تراکمی برسند که مورد پسند بیمار باشد.

البته لازم به ذکر است که مدت زمان انجام این روش بستگی به برخی شرایط از جمله تعداد کاشت داشته و برای افرادی که تنها نیاز به رفع نواقص دارند می توان تنها در چند ساعت این اقدام را به اتمام رساند.

هنر کاشت ابرو به روش fue

کاشت ابرو با روش FUE، یک فرآیند کاملا هنرمندانه ای محسوب می شود که باید توسط متخصص با تجربه ای انجام بشود. جلسه مشاوره به منظور بیان خواسته ها و توقعات بیمار برگزار می شود. طراحی ابروها در روش FUE به فاکتورهای زیر بستگی دارد:

  1. مدل صورت
  2. خصوصیات ظاهری
  3. میزان قوس ابروها
  4. میزان ضخامت ابروهای طبیعی بیمار
  5. ضخامت، رنگ و حالت ابروهای طبیعی بیمار
  6. فاصله بین ابروها
  7. طول ابروها
  8. توقعات شخصی بیمار از نتایج کاشت ابرو

تعداد فولیکول های لازم برای کاشت ابرو در بیماران

تعداد فولیکول های لازم برای کاشت ابروی طبیعی در بیمارانی که آلوپسی ناحیه ای دارند یا دچار سوختگی در ناحیه ابروهای خود شده اند و همچنین در سایر بیمارانی که ابروهای بسیار کم پشتی دارند، به وضعیت بیمار و طرح ابروهای انتخابی بیمار بستگی دارد.

در جلسه کاشت ابرو، برای پوشاندن اسکارهای کوچک در بیمارانی که به تازگی دچار آلوپسی شده اند و یا دارای سوختگی خفیفی هستند، شامل تعداد کمی از فولیکول ها می شود ولی در بیمارانی که مدت زیادی است که دچار آلوپسی ناحیه ای شده اند و یا میزان سوختگی آنها در ناحیه ابروها بیشتر است، به تعداد فولیکول ها بیشتری احتیاج دارند و شاید به صدها فولیکول برای پوشاندن اسکارهای ابروهای آنها نیاز شود.

 آیا در پیوند ابرو به روش fue نیازی به شیو موها است؟

پیوند ابرو به روش fue بیشتر در خانم ها انجام می شود و برای استخراج فولیکول ها، تنها از بخش کوچکی از سر استفاده می شود و می توان فولیکول ها را بدون شیو و اصلاح سر هم استخراج کرد.

معمولا فقط بخش بسیار کوچکی از سر نیاز به اصلاح دارد. در واقع نیاز به شیو بستگی به وضعیت بیمار دارد و در موارد زیادی بیمار نیاز به شیو بخش کوچکی از موهای خود دارد.

هر چقدر از ابزارهای پیشرفته تر و تکنیک های ماهرانه تری در کاشت ابروی طبیعی با روش FUE استفاده بشود، احتمال شیو موها هم کمتر می شود.

مزایای کاشت ابروی طبیعی با روش FUE

  1. کاشت ابروی طبیعی با روش FUE، تراکم ابروهای بیمار را افزایش می دهد. افراد بسیار زیادی سالانه از این روش استفاده می کنند و بسیاری از آن ها توانسته اند به نتایج مطلوبی در افزایش تراکم و ضخامت ابرو های خود دست یابند و به نوعی این روش تضمینی محسوب می شود.
  2. اگر بیمار تمامی ابروهای خود را از دست داده باشد، کاشت ابرو به روش fue می تواند ابروهای از دست رفته بیمار را به آسانی جایگزین کند. موهایی که پس از کاشت در ناحیه ابروها باقی می مانند همان جلوه و زیبایی موهای طبیعی را دارا خواهند بود.
  3. روش FUE، فرآیندی بدون درد و کاملا بی خطر است و تاکنون توسط پزشکان و متخصصان بسیاری در سراسر دنیا تایید شده و ایمن محسوب می شود.
  4. بدون خونریزی انجام می شود. البته این مورد بستگی به رعایت کردن برخی معیار ها از جمله عدم مصرف داروهای رقیق کننده خون قبل از عمل دارد.
  5. نتایج آن تضمین شده است. این روش بارها و بارها توسط افراد مختلف با شرایط متفاوت انجام شده و در اکثریت موارد نتایج مطلوب و دلخواهی به همراه داشته است.
  6. ظاهری کاملا طبیعی را برای ابروهای بیمار بوجود می آورد و تشخیص آن ها برای مخاطبان تقریبا غیر ممکن می باشد.
  7. نسبت به روش های دیگر درمان ریزش ابرو و افزایش تراکم ابروها که لازم است روزانه و به برای مدتی طولانی انجام شود، سریع تر به نتیجه رسیده و تنها یک بار انجام دادن آن می تواند شخص را به نتایج دلخواه خود برساند.
  8. نسبت به روش دیگر دارای نتایج و تاثیرات ماندگارتری است و موهایی که در نواحی کاشته شده رشد می کنند تا پایان عمر بر روی ابرو ها بدون هیچ تغییری باقی خواهند ماند.
  9. از لحاظ زمانی و همچنین هزینه اقتصادی بوده و شخص می تواند با یکبار هزینه به ابروهایی با تراکم بالا، ضخیم و بدون نقص دست پیدا کند.

عوارض و معایب کاشت ابرو به روش fue

  1. بعد از کاشت ابرو با روش FUE، تورم خفیفی در ناحیه پیشانی بیمار در طی روزهای اول مشاهده می شود.
  2. در روش FUE، وسعت بخش هایی از سر بیمار که فولیکول ها استخراج می شوند بسیار بزرگتر از روش FUT است.
  3. با گذشت مدت کوتاهی از کاشت، ابروها بطور موقت شروع به ریزش می کنند و بعد از چند ماه، ابروها مجددا شروع به رشد می کنند.
  4. ایجاد پوسته هایی در ابرو که موجب خارش شدید در این ناحیه می شود.
  5. امکان ایجاد برآمدگی های کیست مانند در ناحیه ابروها هم وجود دارد که معمولا بعد از چند روز رفع می شوند.

برای تقویت ابروهای کاشته شده می توانید از روغن های گیاهی مانند روغن درخت چای، روغن لیمو و… برای رشد و ضخیم کردن ابروها استفاده کنید تا نتیجه بهتر و مطلوب تری را مشاهده نمایید.

از این روغن ها به مدت 20 دقیقه بر روی ابروی خود ماساژ داده  و بعد از 30 دقیقه استراحت به ابرو، ابروهای خود را بشویید سعی نمایید فشار زیادی را بر روی ابروها وارد نکنید و به آرامی جهت ابروها را مشخص نمایید.

هزینه کاشت ابرو به روش fue در ” کلینیک تخصصی پوست و مو رز”

هزینه کاشت ابرو به روش fue بستگی به این دارد که بیمار قصد کاشت یکی از ابروهای خود را دارد و یا هر دو ابرو. هزینه پیوند ابرو به روش fue به درجه کم پشتی ابروهای بیمار هم بستگی دارد و در هر بیماری متفاوت است.

اما در حالت کلی هزینه های حاصل از پیوند ابرو برای افراد متقاضی سنگین نخواهد بود و نسبت به نتایجی که از این اقدام بدست می آورند با ارزش می باشد.

در نهایت توصیه می شود که به دلیل این که امروزه در شهر های مختلف مانند شیراز، اصفهان، تهران و سایر شهر ها کلینیک های زیادی اقدام به فعالیت در این زمینه با هزینه های پایین می کنند، حتما از معتبر بودن و داشتن سابقه درخشان آن ها اطمینان حاصل نمایید تا در دام افراد سودجو و منفعت طلب نیفتید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاشت ابرو به روش fue و مشورت با متخصص کلینیک تخصصی پوست و مو رز ، با شماره 02144067005 تماس حاصل فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *