تزریق چربی

تزریق چربی و ویروس کرونا

تزریق چربی و ویروس کرونا

تزریق چربی و ویروس کرونا

بیماری جهانی ناشی از اپیدمی ویروس کرونا موجب افزایش دوچندان مراقبت ها و اصول  بهداشتی در اکثر مکان ها شده است. کلینیک های زیبایی نیز از این قاعده مستثنی نیستند و مسلما هر کس تصمیم به فعالیت های زیبایی نظیر تزریق چربی، تزریق بوتاکس، پیوند مو و سایر جراحی های زیبایی داشته باشد ابتدا باید میزان رسیدگی و توجه پرسنل کلینیک را در مورد رعایت موارد بهداشتی، در نظر بگیرد.

تزریق چربی و ویروس کرونااگر در زمان حضور مراجعه کنندگان در کلینیک ها، کارکنان مرکز به این موارد توجه داشته باشند می توان از انتقال و انتشار ویروس کرونا به طور موثر جلوگیری نمود. با این حال همچنان برخی مراکز زیبایی و آرایشی به دستور سازمان ملی مبارزه با کرونا اجازه فعالیت ندارند.

دریافت تخفیف ویژه تزریق چربی + مشاوره رایگان

تنها مراکزی توانسته اند اجازه فعالیت را از ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا و وزارت بهداشت دریافت کنند که تمامی نکات و پروتکل های مورد نظر را رعایت کرده باشند در نتیجه توجه داشته باشید اولین گام تزریق چربی در این دوران انتخاب یک کلینیک مجاز و معتبر است.

بنابراین اگر در حال برنامه ریزی برای تزریق چربی بعد از ایام کرونایی هستید این را بدانید همچنان مراقبت های گفته شده باید رعایت شود. در ادامه مطلب به سوالات مراجعه کنندگان در رابطه با تزریق چربی و ویروس کرونا پاسخ داده خواهد شد.

تزریق چربی و ویروس کروناآشنایی با ویروس کرونا قبل از اقدام به تزریق چربی

تا بحال اطلاعات ضد و نقیضی در مورد این ویروس جدید شنیده اید. استرس و اضطراب بدون شناخت دقیق این ویروس، مطمئنا بیشتر می شود و هر شخصی که تصمیم به فعالیت های زیبایی نظیر تزریق چربی داشته باشد بهتر است اول با افزایش اطلاعات از این استرس بکاهد.

در واقع، کورونا ویروس ها، جزء خانواده ویروسی بزرگی هستند که قبل از آن ها بیماری های مختلف دیگری هم وجود داشته است. در این خانواده می توان بیماری های مختلفی را معرفی کرد. از سرماخوردگی گرفته تا بیماری های جدی تر مانند سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS) یا سندرم شدید تنفسی حاد سارس (SARS) همگی در این دسته از ویروس ها هستند.

این کرونا ویروس جدید، ابتدا در دسامبر سال 2019 در شهر ووهان چین کشف و منتشر شد. سؤالات بسیاری در بین دانشمندان درباره منشا آن باقی مانده است، اما اعتقاد بر این است که ویروس از یک حیوان، احتمالاً خفاش ها سرچشمه گرفته است و با تماس تنفسی منتقل می شوند.

محتمل ترین فرضیه تاکنون این بوده است که این ویروس در یک حیوان جهش یافته و سپس شخص را آلوده کرده و در بین انسان ها قابلیت انتقال را پیدا کرده است.

مکانیزم سرایت کرونا ویروس مانند ویروس آنفولانزا است و عمدتا با سرفه و عطسه و از طریق قطرات ریز بزاق و مایعات دیگر در هوا انتشار پیدا می کند. ولی با این حال؛ بدین معنی نیست که ویروس از طریق هوا قابل انتقال است، زیرا حداکثر دامنه این قطرات 2 متر است.

ویژگی خاص و تا حدودی منفی ویروس کرونا در دوره انکوباسیون آن است (یعنی مدت زمانی که بین زمان آلوده شدن فرد تا زمان بروز علائم)، که می تواند تا 14 روز طول بکشد؛ و در این دوره، حتی اگر فرد آلوده علائمی از بیماری را هم نشان ندهد، می تواند ویروس را از طریق روش هایی که گفته شد به دیگران منتقل کند. همچنین، فردی که ناقل ویروس باشد می تواند تا 3 نفر یا بیشتر را مبتلا کند.

پس شاید حالا دلیل عدم فعالیت مراکز با تردد بالا را متوجه شده باشید. پس مطمئنا تا اینجا ویروس کرونا را شناخته اید.

علائم افراد مبتلا به ویروس کرونا ویروس چیست؟ آیا درمانی هم وجود دارد؟

اولین علائم این کرونا ویروس جدید شبیه به کسانی است که دچار آنفولانزای ساده هستند که شامل تب (اما نه همیشه)، سرفه خشک، عطسه، گلودرد و ناراحتی های دیگر مانند درد مفاصل می شود. اگرچه حدود 80٪ از افراد بدون درمان خاصی بر این بیماری غلبه می کنند، ولی در افراد ضعیف تر از لحاظ قوه بدنی و سیستم ایمنی می تواند منجر به مشکلات شدید تنفسی یا ذات الریه شود.

طبق آخرین مطالعات، میزان مرگ و میر آن در حدود 2-3 درصد از بیماران آلوده به ویروس است. با این حال، این میزان بسته به فشار ویروس می تواند کمی متفاوت باشد.

به طور کلی، افرادی که سن بالای 60 سال دارند، در صورتی که آلوده به این ویروس شوند، به احتمال زیاد عوارض جدی را باید متحمل شوند، به خصوص اگر بیماری های زمینه ای قبلی یا بیماری های مزمن داشته باشند.

هنوز نه درمان خاصی برای این ویروس جدید وجود ندارد نه واکسنی برای ایمنی در برابر آن.

بنابراین، پزشکان از داروهای ضد ویروسی که قبلاً شناخته شده استفاده می کنند و یا علائمی مانند درد یا تب را با مسکن درمان می کنند. با این حال، چندین سازمان در سراسر جهان تلاش زیادی برای کشف واکسن کرونا از جمله انستیتوی ملی بهداشت در ایالات متحده دارند.

در یازدهم مارس سال 2020، سازمان بهداشت جهانی (WHO) شیوع کرونا ویروس را یک بیماری همه گیر جهانی اعلام کرد. با این حال، اکثر کارشناسان معتقدند که ویروس قبل از ماه ژوئن به دلیل افزایش دما ناپدید می شود. ولی هنوز چیزی نشان داده نشده و همچنان این ویروس ناخوانده در حال شیوع و همه گیری است.

تزریق چربی شاید برایتان کار مهمی تلقی شود و تصمیم داشته باشید در اولین فرصتِ پسا کرونا اقدام کنید ولی طبق نظریات این ویروس همچنان به عنوان مهمان ناخوانده می ماند. پس توصیه می کنیم اولویت های اصلی خود را معلوم کنید سلامتی یا زیبایی؟!

آیا در صورت تزریق چربی احتمال ابتلا به عفونت COVID-19 وجود دارد؟

قطعا جواب ما خیر می باشد. هنگامی که در یک کلینیک تخصصی با رعایت کلیه ی اصول و مجوزهای لازم تحت عمل های جراحی زیبایی همچون تزریق چربی قرار می گیرید، این اطمینان را داشته باشید که این فرایند را در یک مرکز درمانی با پرسنل پزشکی تخصصی انجام می دهید که به طور کامل نسبت به همه ی پروتکل های لازم جهت جلوگیری از شیوع و درمان آگاه هستند و موارد و ابلاغ شده را رعایت می کنند.

در حقیقت، توصیه می کنیم اگر در دوران کرونایی تصمیم به تزریق چربی و یا هریک از عمل های زیبایی گرفته اید حتما کلینیک های دارای گواهینامه بین المللی کیفیت بهداشت و امنیت را که علاوه بر این از پروتکل های ISO نیز پیروی می کنند انتخاب کنید.

این گواهینامه ها به شما این اطمینان را می دهند که تیم مرکز زیبایی، تمام اقدامات احتیاطی لازم را جهت انجام مراحل فرایند زیبایی در یک محیط ایمن، استریل و بهداشتی، چه در طول مشاوره و چه در طول عملیات پزشکی انجام می دهند.

اگر نکاتی را که در مورد انتخاب کلینیک تزریق چربی وجود دارد انجام دهید این اطمینان خاطر را به شما می دهیم که در صورت مراعات کلیه ی اقدامات بهداشتی و سلامتی به هدف خود در زمینه تزریق چربی در نهایت صحت و سلامتی برسید.

اقدامات لازم برای جلوگیری از ابتلا به کرونا در زمان مراجعه به کلینیک های زیبایی و تزریق چربی چیست؟

سازمان بهداشت جهانی (WHO) یک لیست از اقدامات لازم را منتشر کرده است که در آن توصیه های لازم به عموم مردم برای جلوگیری از مبتلا شدن به ویروس را اعلام کرده است.

سعی کنید این نکات را در همه مکان ها در نظر بگیرید؛ در صورت مراجعه به مکان های سربسته و پررفت و آمد نظیر کلینیک های زیبایی، برای اشخاصی که قصد انجام فعالیت های زیبایی نظیر تزریق چربی را دارند انجام گردد.

مرتباً دستان خود را بشویید

اگرچه می توانید از ژل های حاوی الکل یا مواد ضد عفونی کننده استفاده کنید، اما در واقع شستن کامل دست ها و بین انگشتان، به سادگی با استفاده از آب و صابون، برای از بین بردن ویروس کافی است.

هرگز بر روی دست خود سرفه نکنید

هنوز افراد زیادی وجود دارند که هنگام سرفه یا عطسه، صورت خود را نمی پوشانند، یا این کار را با دست خود انجام می دهند.

اگر دهان و بینی خود را نپوشانیم، قطرات را بیش از این منتشر می کنیم و احتمال این هست که دیگران را آلوده کنیم؛ و اگر از دستان خود استفاده کنیم می توانیم هنگام لمس اشیاء یا افراد را آلوده کنیم. پس از آرنج خود استفاده کنید!

حداقل فاصله را حفظ کنید

در صورت مشاهده علائمی مانند سرفه، عطسه یا تب رعایت حداقل 1 متر فاصله بین افراد را توصیه می کنند.

از لمس دهان، بینی و چشم خودداری کنید

دستان ما معمولاً بسیاری از سطوح را لمس می کنند و ممکن است به ویروس آلوده باشند. وقتی ناخواسته اگر با دست یا انگشت صورت خود را لمس کنیم، این احتمال هست که ویروس را وارد بدن خود کنیم.

به موقع کمک پزشکی بخواهید

اگر علائمی مانند آنفولانزا دارید که ممکن است به بیماری COVID-19 مربوط باشد، به بیمارستان نروید. در خانه بمانید و از طریق تلفن با اورژانس تماس بگیرید، وضعیت خود را گزارش دهید تا آنها بتوانند در مورد آنچه باید انجام دهید به راحتی تصمیم بگیرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *