فهرست مطالب
زخم های بعد از کاشت ابرو
زخم های بعد از کاشت ابرو
برخی از افراد ابرو های کم و نازکی دارند که این مشکل به دلایل مختلفی می تواند رخ دهد. این مشکلات می تواند به جهت عدم تعادل هورمون ها، مداد کشیدن، پیر شدن و سایر مشکلات دیگر به وجود آید. این افراد گاهی اوقات روش درمانی کاشت ابرو را انتخاب می کنند تا بتوانند به طور دائمی مشکل خود را حل کنند.
این روش درمانی بعضی اوقات با عوارض هایی همراه است که می تواند برای فرد مراجعه کننده مشکل ساز باشد که البته این مشکلات با انتخاب پزشک زیبایی متخصص و رعایت برخی دیگر از نکات به حداقل میزان خود می رسد.
دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت ابرو + مشاوره رایگان
اما به طور کلی این عارضه ها نمی تواند مانع عملکرد پیوند ابرو شود. یکی از مشکلاتی که می تواند در کاشت ابرو به وجود آید ایجاد زخم در ابرو ها است که بسیار این اتفاق نادری است در ادامه درباره این مشکل بیشتر توضیح خواهیم داد.
آیا کاشت ابرو باعث ایجاد زخم در ابرو می شود ؟
همانطور که اشاره کردیم پیوند ابرو مثل سایر روش های درمانی دیگر می تواند با عارضه های جانبی همراه باشد یکی از این عارضه های جانبی ایجاد زخم در ابرو است. این مشکل در همه ی افراد به وجود نمی آید و بسیار نادر است.
کاشت ابرو یک عمل جراحی است و مانند دیگر عمل های جراحی این احتمال وجود دارد که با عوارض نامطلوب و پیش بینی نشده ای همراه باشد. البته با بررسی آماری و علمی می توان متوجه شد که عمل کاشت ابرو یکی از مطمئن ترین و کم خطرترین عمل های جراحی زیبایی است و به ندرت پیش می آید که متقاضیان پیوند ابرو پس از عمل دچار عوارض جدی شوند.
پزشک متخصصی که این پیوند ابرو را برای شما انجام می دهد می تواند در جلوگیری از بروز این مشکل بسیار نقش پررنگی داشته باشد. اگر کاشت ابرو به طور غلط توسط پزشک متخصص انجام شود می تواند باعث ایجاد زخم و در نهایت به وجود آمدن مشکلاتی دیگر همراه باشد.
عمل های جراحی زیبایی تا حد زیادی به مهارت و تجربه ی پزشکی که آن را انجام می دهد وابسته هستند. این عمل ها به طور مستقیم با زیبایی و ظاهر افراد سروکار دارند و اگر با شکست مواجه شوند، نتیجه ی این شکست برای همیشه پیش چشم فرد متقاضی خواهد بود و او را آزار خواهد داد.
به همین منظور توصیه می شود از مهارت و تجربه ی پزشکی که نزد وی قصد انجام کاشت ابرو را انجام دهید اطلاعات کافی کسب نمایید. در غیر این صورت نه تنها از لحاظ ظاهری به نتیجه ی دلخواه خود نمی رسید، بلکه بسیار محتمل است که پیوند ابرو بر سلامتی شما تاثیرات منفی گذاشته و به بدن شما آسیب وارد نماید.
ایجاد زخم بعد از کاشت ابرو چه نتایجی را در کاشت ابرو دارد ؟
شما در صورتی با این مشکل روبرو می شوید که به پزشکی که مراجعه می کنید در این رابطه با انجام عمل کاشت ابرو بی تجربه باشد و باعث ایجاد زخم در ابروی مراجعه کننده شود. زخم ایجاد شده باعث آسیب رساندن به فولیکول های موهای ابرو شده و در نتیجه ابروهای شما رشد خوبی نخواهد داشت.
فولیکول های مو ساختارهایی هستند که تارهای مو را در بدن تولید می کنند و آن ها را به پوست سر متصل نگه می دارند. فولیکول ها شکل و ویژگی های متفاوتی دارند که تعیین می کنند موهای هر فرد چه شکل و جنسی خواهند داشت.
در عمل کاشت ابرو فولیکول های سالم از یک بخش از سر (معمولا کنار گوش ها به دلیل شباهتشان به موهای ابرو) برداشت می شوند و به ابرو منتقل می شوند تا موها دوباره رشد کنند و طاسی ابرو از بین برود.
حال مشکلی که ممکن است در این بین رخ دهد و عمل را با شکست مواجه کند این است که فولیکول ها حین برداشت، انتقال و یا کاشت دچار آسیب دیدگی شوند و خاصیت خود را از دست بدهند. آسیب دیدن فولیکول ها در حین عمل به عوامل مختلفی مانند تجربه و دانش پزشک، تکنیک eyebrow transplant و تجهیزات و امکانات کلینیک بستگی دارد.
در برخی از موارد در صورت انجام ناصحیح کاشت ابرو، ابروی شما هیچ رشدی نخواهد کرد زیرا فولیکول سالمی در ابروی شما وجود ندارد که این رشد بتواند صورت بگیرد. ممکن است پزشک ناوارد با مشاهده چنین عارضه ای مجددا بخواهد کاشت ابرو را در این ناحیه انجام دهد. چنین کاری مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه ممکن است باعث بدتر شدن این زخم های ایجاد شده بشود.
برای جلوگیری زخم بعد از کاشت ابرو چه کاری می توان انجام داد ؟
شما برای جلوگیری از این اتفاق نادر بعد از پیوند ابرو در انتخاب پزشک متخصص خود دقت داشته باشید تا بتوانید به بهترین نتیجه کاشت ابرو مورد نظر خود برسید. زیرا بروز زخم بعد از پیوند ابرو، پزشک شما دخیل است. پس بهتر است قبل از هر گونه اقدامی در مورد پزشک خود انتخاب دقیقی داشته باشید.
البته همه چیز به عهده ی پزشک نیست و خود شما هم که عمل پیوند ابرو را انجام داده اید برای آن که به نتیجه ی مطلوب برسید و دچار عوارضی مانند زخم و عفونت نشوید وظایفی خواهید داشت.
حتی اگر عمل کاشت ابرو با موفقیت کامل انجام شود، اگر فرد متقاضی پیوند ابرو مراقبت های بعد از عمل را جدی نگیرد و به دستورات پزشک بی توجهی کند، می تواند به فولیکول های مو آسیب برساند و فرآیند پیوند ابرو را با شکست مواجه کند.
اگر پزشکی که در این خصوص انتخاب میکنید دقت نداشته باشید علاوه بر ایجاد زخم می تواند باعث بروز مشکلات دیگر مثل عفونت و در پی آن رشد نکردن موهای کاشته شده ابرو شود.
چرا که همان طور که گفته شد جایگذاری فولیکول ها در ابرو کار بسیار حساسی است و با دقت و ظرافت زیادی باید انجام شود. اگر پزشک نتواند این کار را به درستی انجام دهد، حتی اگر مشکلات ذکر شده مانند زخم و عفونت به وجود نیایند، ممکن است فولیکول ها در جهت اشتباه رشد کنند و ظاهر ابرو ها پس از عمل جراحی نامطلوب و نا متقارن شود.
به این شکل که جهت رشد موهای کاشته شده تفاوت فاحش با موهای طبیعی خواهند داشت و کاملا مشخص خواهد بود که فرد پیوند ابرو انجام داده است.
برای بهبود زخم های ایجاد شده پس از کاشت ابرو چه کارهایی را می توان انجام داد ؟
اگر بعد از کاشت ابرو دچار زخم هایی شدید بهتر است برای درمان سریعا اقدام کنید زیرا اگر درمان های اولیه صورت نگیرد ممکن است این زخم ها باعث بروز عفونت هایی در پوست شما شود. در صورت مواجه شدن با این زخم ها بعد از کاشت ابرو به پزشک مراجعه کنید تا درمان های مورد نیاز را برای شما انجام دهد.
ممکن است پزشک شما برای درمان های این زخم های ایجاد شده پماد های متفاوتی را بر اساس شخص شما تجویز کند و در موارد های حادتر برای جلوگیری از عفونت نیز امکان تجویز قرص وجود خواهد داشت. این موارد کاملا به صلاحدید پزشک زیبایی بستگی دارد.
در هر صورت توصیه اکید می شود که از خود درمانی بپرهیزید و بدون مشورت با پزشک اقدامی انجام ندهید. انجام اقداماتی مانند ماساژ و شست و شو می تواند جراحت را شدت ببخشد و به ابرو آسیب وارد کند.
چه مراقبت هایی برای جلوگیری از عارضه های کاشت ابرو، مانند زخم و عفونت می توان انجام داد ؟
برای جلوگیری از عوارض کاشت ابرو باید از توصیه های جراح خود در این باره کمک بگیرید. بعد از عمل پیوند ابرو پزشک شما توصیه هایی در این خصوص به شما ارائه می دهد. پس از انجام کاشت ابرو باید سعی کنید در محیط هایی قرار نگیرید که آلوده باشد زیرا ممکن است باعث ایجاد باکتری شده و در نتیجه شما با التهاب و عفونت مواجه شوید.
شما برای تمیز نگه داشتن ابروهای کاشت شده بهتر است به حمام بروید و زیر یک دوش ملایم قرار بگیرید با این کار اگر آلودگی در قسمت ابرو شما باشد تمیز می شود. توصیه می شود به مدت یک هفته، دوبار در روز این کار را انجام دهید.
همچنین استفاده از مواد آرایشی و شیمیایی در ناحیه ی ابروها کار خطرناکی است و می تواند به پوست ابرو که هنوز بر اثر انجام عمل پیوند ابرو منافذش باز است، آسیب برساند.
بعد از هربار تمیز کردن و حمام رفتن از پمادهای ضد باکتریایی که پزشک شما در این خصوص تجویز کرده است استفاده کنید. استفاده از این پماد به شما کمک می کند اگر زخمی در ابرو کاشت شما ایجاد شده است بهبود بیابد.
اگر زخم های ایجاد شده ظاهر خوبی ندارد و برای بیرون رفتن شما مشکل ایجاد می کند می توانید از عینکهای آفتابی برای رفع جلب توجه استفاده کنید.پس از مدتی که موهای جدید شروع به رشد کردن می کنند پزشک متخصص برای جلوگیری از بروز عارضه های دیگر نیز پماد هایی برای شما تجویز خواهد کرد بهتر است از آن ها به طور مکرر استفاده کنید تا به نتیجه ی دلخواه و مدنظر خود برسید.
از انجام فعالیت بدنی سنگین در روزهای ابتدایی بعد از عمل خودداری کنید. فعالیت هایی مانند تمرین های ورزشی شدید یا بلند کردن اجسام سنگین، باعث تعریق و باز شدن منافذ پوست می شوند. عرق کردن می تواند ریسک ابتلا به عفونت را در ناحیه ای که ابرو کاشته شده بسیار بالا ببرد که در نتیجه زخم ایجاد می شود.
مصرف دخانیات و مشروبات الکلی و به طور کلی موادی که باعث رقیق شدن خون می شوند نیز در هفته ی ابتدایی بعد از عمل کاشت ابرو اثرات مخربی می تواند داشته باشد.
دخانیات با آلوده کردن خون باعث می شوند روند بهبود زخم های ناشی از عمل پیوند ابرو با اختلال روبرو شود و همچنین فولیکول های تازه کاشته شده هم به خوبی تقویت نشوند. این امر خطر ریزش مو ها و از بین رفتن فولیکول های کاشته شده را افزایش می دهد.
چه زمانی برای زخم های ایجاد شده پس از کاشت ابرو به پزشک مراجعه کنیم ؟
شما اگر دچار زخم های سطحی شده اید یک امر طبیعی است و جای نگرانی زیادی وجود ندارد. این گونه زخم ها را می توانید در منزل با توجه به نکاتی که ذکر شد درمان کنید. زمانی که این زخم ها با درمان های اولیه مثل شستشو و تمیز نگهداشتن بهبود نیافت و باعث کثیف تر و چرکی شدن زخم شد بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا باعث بروز عفونت های شدید تر نشود و به فولیکول های کاشته شده آسیبی وارد نکند.
همچنین در مواقعی ممکن است فردی که کاشت ابرو را انجام داده تورم و قرمزی را در ابروی خود مشاهد کند. این تورم و قرمزی هم جزو عوارض نادر کاشت ابرو است و برای همه پیش نمی آید.
این علائم تا حد کم طبیعی است اما اگر این تورم و قرمزی ایجاد شده برای مدت زمان طولانی ادامه داشته و با استفاده از پماد های ضد باکتریایی بهبود نیابد بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا جلوی پیشرفت این عفونت ها را بگیرید.
پیشگیری از زخم های بعد از کاشت ابرو
شما بهتر است قبل از هرگونه اقدامی در خصوص کاشت ابرو، تحقیقات لازم در مورد کلینیکی که برای کاشت ابرو مراجعه می کنید انجام دهید. بهداشت اینگونه کلینیک ها بسیار مهم است است زیرا استفاده از ابزار های بهداشتی و استریل شده در جلوگیری از ایجاد زخم و عفونت بسیار مهم است.
همان طور که در ابتدای مطلب گفته شد عمل کاشت ابرو یک عمل جراحی است و رعایت موارد بهداشتی و استریل بودن محیط در عمل های جراحی یک امر غیر قابل چشم پوشی است.
در قدم بعدی پزشکی که پیوند ابرو را برای شما انجام می دهد باید بسیار ماهر باشد زیرا کاشت ابرو عملی است که باید با ظرافت و دقت انجام شود. اگر پزشک متخصص مهارت لازم در این کار نداشته باشد می تواند ناحیه مورد نظر را زخمی کرده در نتیجه با نتیجه ی عکس پیوند ابرو مواجه شوید.
این مطلب را نیز در نظر بگیرید که زخم ها و تورم های سطحی پس از کاشت ابرو (Eyebrow transplantation) امری عادی است و برای مراجعه کننده مشکل ساز نخواهد شد. این زخم ها درصورتی مشکل ساز میشوند که سطح وسیعی از ابروها را گرفته باشد و به هیچ وجه بهبود نیابند.
شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک کاشت ابرو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.