تزریق بوتاکس

چه کسانی مجاز به تزریق بوتاکس نیستند ؟

چه کسانی مجاز به تزریق بوتاکس نیستند ؟

چه کسانی مجاز به تزریق بوتاکس نیستند ؟

تزریق بوتاکس یک فرایند ترمیمی برای از بین بردن چین و چروک ها، جای خطوط، خط اخم و مواردی از این دست می باشد و در دسته عمل های زیبایی قرار می گیرد. این عمل در سال های اخیر طرفداران زیادی داشته و افراد زیادی در سرتاسر دنیا از مزیت های آن بهره می برند.

چه کسانی مجاز به تزریق بوتاکس نیستند

تزریق بوتاکس نیز مانند هر عمل زیبایی علاوه بر مزیت هایی که دارد یک سری معایب و عوارض جانبی را به دنبال دارد که می تواند برای برخی از افراد مانعی برای انجام بوتاکس باشد. از این رو در صورتی که فردی قصد انجام آن را دارد، باید اطلاعات کافی را در خصوص آن به دست بیاورد.

دریافت تخفیف ویژه تزریق بوتاکس + مشاوره رایگان

یکی از درمان هایی که امروزه توانسته است توجهات زیادی را در سراسر جهان به خود جلب کند درمان تزریق بوتاکس است. این درمان زیبایی بیش تر با هدف از بین بردن چین و چروک های به وجود آمده ناشی از دلایل مختلف می باشند که ممکن است برای هر انسانی رخ دهد.

معمولا افراد با به کارگیری این درمان و تنها در صورتی که شرایط لازم برای انجام آن را داشته باشند، نتایج بسیار خوبی از این درمان خواهند گرفت.

انجام این تزریق در کشورمان و زیر نظر پزشکان با تجربه و ماهر انجام می شود. این درمان در کلینیک های زیبایی که دارای گواهینامه از مراکز ذی ربط می باشند نیز انجام می شود. همه ی این کلینیک ها امروزه به صورت کاملا حرفه ای و حتی تضمین شده تزریق بوتاکس را برای افراد در حد بسیار عالی انجام داده و متقاضیان می توانند با مراجعه به این کلینیک ها این تزریق را انجام دهند.

در این مقاله در خصوص بوتاکس و اثرات جانبی آن بحث کرده و این نکته را بررسی خواهیم کرد که بوتاکس برای چه گروهی مضر است و این افراد مجاز به انجام آن نیستند.

آیا همه می توانند تزریق بوتاکس را انجام دهند ؟

بوتاکس یک ماده تزریقی می باشد که از سم ضعیف شده بوتولیسم تهیه شده است. این سم در واقع سم کشنده باکتریایی است که طی فرایند هایی قرار گرفته و به صورت ضعیف شده و بی خطر درآمده است. این سم در صورت وجود در غذا می تواند باعث فلج شدن و مرگ شود.

در درمان چین و چروک با تزریق بوتاکس خاصیت کشندگی سم با توجه به نوع محل تزریق و مقدار و دوز آن و همچنین تغییراتی که روی آن صورت گرفته است از بین رفته است. اما به صورت کلی نحوه عملکرد سم تغییری نکرده و با از بین بردن فعالیت ماهیچه ها کار می کند.

در مطالعاتی که در خصوص اثرات استفاده از بوتاکس صورت گرفته است مشخص کرده که بیش تر عوارض جانبی ایجاد شده در افرادی که تزریق بوتاکس را انجام داده اند، زمانی اتفاق افتاده است که آنها دارای بیماری های مزمن دیگری بوده اند.

چه کسانی مجاز به تزریق بوتاکس نیستند

از این رو برخی از شرایط و علائم و خصوصا بیماری ها قبل از تزریق بوتاکس باید بررسی شوند. چرا که در صورتی که این مشکلات وجود داشته باشند و پزشک از آن اطلاع نداشته باشد، تزریق بوتاکس می تواند عوارض جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.

افرادی که خواستار انجام  این درمان بوده باید دارای برخی فاکتور های لازم و ضروری  برای شروع درمان باشند زیرا در صورتی که این فاکتور ها در فرد وجود نداشته باشد انجام این درمان با سختی هایی روبرو خواهد شد.

برای مثال زنان باردار برای محکم کاری و همچنین محافظت از جنین بهتر است این عمل را به زمان دیگری موکول کنند در غیر این صورت باید حتما اجازه ی پزشک برای انجام این عمل در نظر گرفته شود.

همچنین باید بگوییم که در بین آقایان معمولا همه ی آن ها می توانند از انجام تزریق بوتاکس بهره مند گردند. در میان آقایان نیز برخی فیلترها اعم از سن مناسب و همچنین نداشتن بیماری خاص نیز بسیار حائز اهمیت بوده تا جایی که برای انجام این درمان باید این دو فاکتور را در نظر بگیرید.

افرادی که سن مناسبی دارند و همچنین از بیماری خاصی رنج نمی برند می توانند به راحتی Botox Injection را انجام داده و از مزایای آن برخوردار شوند.

چه کسانی قادر نیستند تزریق بوتاکس کنند ؟

تزریق بوتاکس به صورت کلی فرایندی ایمن و بی خطر در نظر گرفته می شود. البته این موضوع که این کار با نظارت کامل پزشک معالج و متخصصین زیبایی، در مراکز معتبر صورت بپذیرد بسیار حائز اهمیت می باشد. اما به صورت کلی برخی از شرایط مانعی برای تزریق بوتاکس می باشند.

حتی در بیش تر موارد، تزریق بوتاکس به عنوان درمان مورد استفاده قرار می گیرد. برای مثال، یکی از مواردی که اخیرا  به عنوان مزیت درمانی تزریق بوتاکس معرفی شده است، ارائه آن به عنوان روشی برای رفع تعریق و یا درمان میگرن می باشد.

برای مثال یکی از موارد منع برای تزریق بوتاکس، برای افرادی است که باردار هستند و همچنین افرادی که در زمان شیردهی به نوزاد خود به سر می برند. اکیدا به این افراد توصیه می شود که در این موقعیت به هیچ عنوان تزریق بوتاکس نداشته باشند و از انجام آن پرهیز کنند.

دسته دیگری که قادر به تزریق بوتاکس نیستند، افرادی با زمینه مشکلات و بیماری های قلبی و عروقی می باشند. از آن جایی که طبق تحقیقات صورت گرفته، یکی از عوارض جانبی برای استفاده از بوتاکس، تپش قلب و مشکلات قلبی است، افرادی با زمینه بیماری های قلبی مجاز به انجام این کار نمی باشند.

آن دسته از افرادی که سن آن ها کم تر از 25 سال می باشد به هیچ عنوان نباید این درمان را انجام دهند. انجام این عمل برای از بین بردن چین و چروک ها و همچنین جوان سازی پوست می باشد.  این دسته از افراد که سن آن ها بسیار کم تر از حد معمول برای انجام عمل می باشد به دلیل اینکه جوان هستند نیازی به جوان سازی دوباره ندارند و بهتر است از انجام این عمل خودداری کنند.

این دسته از افراد معمولا با این دلیل که خواستار محافظت از  پوست خود در دراز مدت می باشند و اجازه ی بروز علائم افزایش سن نظیر چروک را به پوست خود نمی دهند اقدام به انجام این عمل می کنند که این دلیل بسیار بچه گانه و کاملا اشتباه است زیرا پوست هر فردی با گذشت زمان دچار چین و چروک می شود و بهتر است راه چاره ی این اتفاق را در زمان خودش پیدا کنند. انجام این کار به هیچ عنوان قابل پیشگیری نبوده و مشکلاتی را برای فرد در پی دارد.

همچنین باید بگوییم که این دسته از افراد در صورتی که دچار یک مشکل خاصی شده اند که سبب به وجود آمدن چین و چروک بر روی صورتشان شده است بهتر است حتما ابتدا اجازه پزشک را دریافت کنند و برای انجام این عمل زیر نظر یک پزشک متخصص، ماهر و با تجربه قرار گیرند.

درباره ی افرادی که سن آن ها بیش تر از 65 سال می باشد باید بگوییم که این افراد نیز باید حتما اجازه ی پزشک را برای انجام این عمل داشته باشند. زیرا این دسته از افراد به دلیل اینکه پا به سن گذاشته و ممکن است دچار بیماری خاصی باشند، انجام این عمل برای آن ها مشکلاتی به وجود خواهد آورد که حل کردن آنها گران تمام می شود.

موانع تزریق بوتاکس چیست ؟

همان طور که اشاره شد، تزریق بوتاکس فرایندی بی خطری است و عوارض جانبی آن معمولا دائمی نیستند و بعد از مدتی بهبود می یابند. اما در این میان عواملی وجود دارند که می توانند مانع از استفاده از بوتاکس برای برخی از افراد شود.

عوامل متعددی که به عنوان موانع تزریق بوتاکس مطرح می شوند در واقع به شرایط و بیماری های زمینه ای خود افراد بر میگردد. بیماری های قلبی – عروقی، صرع، بارداری و شیردهی و افتادگی پلک از جمله این شرایط می باشند.

افتادگی پلک از جمله مشخصه هایی است که می تواند باعث شود یک فرد گزینه مناسبی برای انجام بوتاکس نباشد و پزشک معالج در صورت مشاهده این وضعیت به احتمال زیاد از تزریق بوتاکس برای فرد متقاضی خودداری می کند.

برخی موارد که مانع تزریق هستند، وجود انواع آلرژی ها و حساسیت های پوستی است. علاوه بر این از آن جایی که بوتاکس بر پایه آلبومین ساخته می شود، افرادی که به مصرف تخم مرغ حساسیت دارند، گزینه مناسبی برای تزریق بوتاکس نمی باشند.

در برخی موارد نیز فردی که برای بار اول تزریق بوتاکس انجام داده و عوارض به خصوصی را تجربه کرده که سلامتی فرد را به خطر انداخته است، برای انجام مجدد آن منع می شود. مصرف برخی دارو ها و درمان ها نیز می توانند مانعی برای این کار  باشند.

آیا ممنوعیت تزریق بوتاکس دائمی است ؟

مدت زمان و بازه زمانی که فرد برای تزریق بوتاکس ممنوعیت دارد به عوامل مختلفی از جمله نوع ممانعت و پیگیری های انجام شده در زمینه نوع مشکل فرد بستگی دارد. برخی از ممنوعیت ها دائمی اند و برخی نیز بعد از گذشت یک دوره، برطرف خواهند شد.

در برخی موارد که بیماری زمینه ای قابل درمان نیست، مانند بیماری های قلبی و عروقی و یا برخی انواع آلرژی و حساسیت هایی که قابل درمان نمی باشند، ممکن است پزشک به بیمار اجازه تزریق بوتاکس را به صورت کلی ندهد.

در برخی دیگر از شرایط مانند زمان هایی که فرد باردار است یا دوره شیردهی را می گذراند، فرد متقاضی انجام بوتاکس می تواند بعد از زایمان و دوره شیردهی خود با مشورت پزشک و بررسی شرایط تزریق بوتاکس را بدون هیچ مشکلی انجام دهد.

افرادی که افتادگی پلک دارند و ممکن است بسته به شدت افتادگی پلک و عمق آن برای انجام بوتاکس منع شوند، می توانند با مراجعه به متخصص چشم و درمان افتادگی پلک خود شرایط تزریق بوتاکس را دوباره به دست بیاورند.

آیا عوارض تزریق بوتاکس مانعی به جهت انجام بوتاکس است ؟

همان طور که در این مقاله به آن اشاره شد، تزریق بوتاکس فرایندی ایمن و بی خطر تلقی می شود یا در دسته فرایند های زیبایی کم خطر قرار می گیرد. البته این کار نیز مانند هر فرایند زیبایی دیگری یک سری عوارض جانبی و موانع را به همراه دارد.

به دلیل اینکه این عمل تهاجمی نمی باشد و یکی از عمل های بسیار ساده و راحت در بین عمل های زیبایی محسوب می شود افراد می توانند در ابتدا با مشورت پزشک در این مورد که آیا عوارض تزریق بوتاکس سبب ممنوعیت افراد از انجام این عمل می شود یا خیر و دریافت یک پاسخ مطمئن اقدام به انجام هر گونه تصمیم کنند.

اما باید بگوییم طی گزارش هایی که از افرادی که این عمل را انجام داده اند گرفته شده است، این موضوع کاملا مشهود است که اکثر قریب به یقین این افراد پس از انجام این عمل عوارض خاصی را متحمل نشده اند و توانسته اند با گذشت زمان معینی دوباره این عمل را تکرار کنند.

افرادی که می خواهند اطلاع دقیق تری از این عمل به دست آورند بهتر است در این باره فقط با پزشک متخصص به گفتگو بپردازند.

عوارض جانبی که برای تزریق بوتاکس (botax injection) معرفی شده اند محدود اند و معمولا طی یک بازه زمانی کوتاه مدت درمان می شوند. حتی در برخی از موارد این فرایند به عنوان راه کاری برای درمان برخی از مشکلات و بیماری ها، مانند درمان میگرن و درمان تعریق بیش از حد معرفی شده است.

با این حال عوارض جانبی ادامه دار و خطر آفرین نیز می تواند در صورت داشتن یک سری مشکلات و بیماری های زمینه ای به وجود بیایند. مواردی مانند بیماری های قلبی عروقی، بارداری و شیر دهی، افتادگی پلک و انواع حساسیت ها و آلرژی ها می تواند باعث شود فرد مجاز به تزریق بوتاکس نباشد.

در مواردی مانند زمانی که فردی باردار است و یا در دوران شیردهی به سر می برد، فرد می تواند با پشت سر گذاشتن این دوره باز هم مجاز به تزریق بوتاکس شود. یا همچنین در زمینه ای که فرد افتادگی پلک دارد با درمان آن می تواند بوتاکس را انجام دهد.

اما بیماری ها و مشکلات شدید تر و غیر قابل درمان مانند بیماری های قلبی- عروقی و یا ابتلا به انواع حساسیت های شدید می تواند به صورت دائمی فرد را از انجام بوتاکس منع نماید. اطلاع پزشک از هر کدام از این موارد بسیار حائز اهمیت می باشد.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک تزریق بوتاکس مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *