کاشت مو

کاشت مو با قلم چوی چیست؟

کاشت مو با قلم چوی چیست؟

کاشت مو با قلم چوی

تکنیک هایی که برای کاشت مو وجود دارد بسیار متنوع و متفاوت هستند. دکتر شما برای این که تشخیص دهد استفاده از کدام یک از این تکنیک ها برای شما بهترین نتیجه را به همراه خواهد داشت، عوامل گوناگونی را مورد بررسی قرار می دهد.

دریافت مشاوره رایگان و تخصصی کاشت مو

کاشت مو با قلم چوی عواملی مانند شدت ریزش مو، ساختار تار های مو، تعداد تارهایی که برای پیوند مورد نیاز هستند و همچنین انتظاری که خود فرد متقاضی از کاشت طبیعی مو دارد بسیار حائز اهمیت هستند. علم پزشکی در زمینه ی کاشت مو روز به روز در حال پیشرفت و توسعه است تا تکنیک هایی را برای کاشت طبیعی مو معرفی کند که راحت تر و دقیق تر از تکنیک های سنتی باشند.

یکی از جدید ترین تکنیک های پیوند مو، استفاده از DHI و قلم چوی نام دارد. ترکیب این دو روش با هم باعث می شود تا مو ها پس از کاشت طبیعی مو با تراکم بالاتری رشد کنند.

قلم چوی؛ یک تکنیک آسیایی برای کاشت مو

قلم چوی در سال ۱۹۹۲ در دانشگاه ملی کره جنوبی اختراع شد. این قلم در کشور های آسیایی برای مدت زیادی مورد استفاده قرار گرفت و حالا تبدیل به یک روش جهانی شده است که توجه کشورهای غربی را نیز جلب کرده.

همان طور که از نام آن پیدا است، این ابزار به قلم شباهت دارد. قسمت پایینی آن یک سوزن دارد که به وسیله ی آن پیوند های مو بعد از آن که برداشته شدند، در این سوزن جای گذاری می شوند. سپس، این پیوند های مو با فشردن دکمه ای که روی قلم قرار دارد، درون پوست سر کاشته می شوند.

کاشت مو با قلم چویمزایای کاشت مو با قلم پن یا قلم چوی

یک مزیت و فایده ی بسیار مهم این دستگاه این است که به متخصص کاشت مو این امکان را می دهد تا عمقی که در آن مو ها کاشته می شوند را با دقت تنظیم کند. این امر باعث می شود تا دیگر احتمال این که فولیکول ها بیش از حد لازم و عمیق تر در پوست سر کاشته شوند وجود نداشته باشد و این ریسک را از بین می برد.

علاوه بر آن،‌ ریسک آسیب دیدن پیوند های مو را به حداقل می رساند و به عبارت دیگر، شانس قرار گیری موفقیت آمیز فولیکول ها در پوست سر را افزایش می دهد. لازم به ذکر است که پیوند های مو (که از یک الی چهار تار مو تشکیل شده اند) وقتی از قسمت اهدا کننده ی سر جدا می شوند، بسیار آسیب پذیر هستن و مراقبت از آن ها در برابر تخریب شدن بسیار دشوار است.

همچنین امروزه این قلم با توجه به نیاز بازار توسعه یافته است و نسخه های جدید آن برای انواع مو های نازک و ضخیم تخصصی تر طراحی شده اند و هر فرد با هر نوع مویی می تواند از مزایای قلم چوی بهره مند شود.

ترکیب روش کاشت مو DHI با قلم چوی

همان طور که گفته شد، قلم چوی بهترین نتیجه را وقتی دارد که با روش DHI (کاشت مو به طور مستقیم) ترکیب شود. DHI در واقع تکنیک اصلاح شده و پیشرفته ی FUE یا همان استخراج واحد فولیکولی است.

برای درک بهتر به این مثال توجه کنید. در روش FUE، متخصص کاشت مو در ابتدا باید برش هایی را روی پوست سر ایجاد کند که این برش ها سپس با پیوند های مو پر می شوند؛ اما در روش DHI نیازی به ایجاد برش نیست. چرا که در این روش پیوند های مو درون سوزن خالی قلم چوی قرار می گیرند و سپس بلافاصله در ناحیه ی مورد نظر کاشته می شوند.

در واقع، برداشت فولیکول ها از ناحیه ی اهداکننده و پیوند آن ها روی نواحی که دچار ریزش مو شده اند، به طور همزمان انجام می گیرد.

نحوه ی انجام کاشت مو به روش DHI و قلم چوی این گونه است که دو متخصص کاشت مو به طور همزمان با هم کار می کنند. یکی از آنها پیوند ها را بر می دارد و دیگری پیوند ها را روی پوست سر می کارد. به طور معمول، ۲ الی ۶ قلم چوی در یک جلسه پیوند مو با این روش مورد استفاده قرار می گیرند.

چه افرادی می توانند با استفاده از قلم چوی مو بکارند؟

تکنیک کاشت مو با روش DHI قلم چوی از تکنیک های مدرن پیوند مو است و می تواند نیاز های بسیاری از متقاضیان کاشت مو را برطرف کند. در ادامه بررسی می کنیم که این تکنیک برای کدام دسته از متقاضیان ایده آل است.

اگر می خواهید مو بکارید اما قصد ندارید تا مو های خود را به طور کامل کوتاه کنید، این روش برای شما بهترین گزینه است. همین مزیت تکنیک DHI و قلم چوی باعث شده تا این روش بین زنانی که می خواند کاشت مو انجام دهند محبوب ترین روش پیوند مو باشد.

همان طور که پیشتر گفته شد، با استفاده از این تکنیک می توان پیوند مو را با تراکم بسیار بالایی انجام داد و علت آن دقت بالای این قلم است که به متخصص کاشت طبیعی مو اختیار عمل بیشتری برای کاشت مو با تراکم بالا می دهد. پس اگر به دنبال کاشت مو با تراکم بالا هستید این روش نیاز شما را پاسخ خواهد داد.

دقت بالای این تکنیک و قلم چوی، ریسک ریزش و یا افتادن فولیکول های کاشته شده بعد از انجام پیوند مو را نزدیک به صفر می کند و دیگر لازم نیست نگران این موضوع باشید.

چون پیوندهای مو در این روش خیلی سریع از پشت سر به ناحیه ی کاشت منتقل می شوند، ‌در خطر تخریب قرار نمی گیرند و این یعنی میزان موفقیت پیوند مو بسیار بالا خواهد بود.

اگر نگران خونریزی و یا آسیب دیدن پوست سر و باقی ماندن جای زخم بعد از کاشت مو هستید، می توانید از این روش استفاده کنید. چرا که در این روش هیچ برش عمیقی روی پوست سر ایجاد نمی شود و فشار بسیار کمتری به پوست وارد می کند. همچنین دوران نقاهت افرادی که با این روش کاشت مو انجام می دهند، نسبت به دیگر روش ها کمتر است و زودتر می توانند به فعالیت های روزانه برگردند.

از سوی دیگر، اگر مو های فرفری دارید و می خواهید مو بکارید، احتمالا این روش برای شما بهترین گزینه نیست و دکتر شما روش های دیگر پیوند مو را توصیه خواهد کرد.

آیا نتیجه ی کاشت مو با قلم چوی طبیعی است؟

دقت بالای این تکنیک پیوند مو به شما این تضمین را می دهد که نتیجه ی آن تا حد بسیار زیادی به مو های طبیعی خودتان شباهت داشته باشد طوری که حتی خودتان به سختی بتوانید مو های کاشته شده را از مو های قدیمی روی سر تشخیص دهید.

علت این نتیجه ی درخشان این است که این قلم به دکتر کنترل کامل می دهد تا فولیکول های مو را در بهترین عمق و با مناسب ترین زاویه روی پوست سر قرار دهد.

چند تار مو در هر جلسه با قلم چوی کاشته می شود؟

همان طور که گفته شد یکی از مزیت های مهم این تکنیک از پیوند مو آن است که می توان به وسیله ی آن کاشت مو با تراکم بالا را تجربه کرد. این یعنی در هر جلسه کاشت مو با استفاده از تکنیک DHI و قلم چوی، حداکثر بین ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ تار مو می تواند کاشته شود.

البته از طرف دیگر، پیوند مو با این تراکم بالا باعث می شود تا مدت زمان انجام کاشت با این تکنیک نسبت به تکنیک های دیگر مانند FUE بیشتر طول بکشد. در برخی موارد و اگر ریزش مو شدید باشد، احتمال دارد که فرایند کاشت مو در دو مرتبه انجام شود تا تراکم مورد نظر روی سر به دست بیاید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *