کاشت مو

درمان ریزش موی ارثی با کاشت مو امکان پذیر است؟

درمان ریزش موی ارثی با کاشت مو

درمان ریزش موی ارثی با کاشت مو

یکی از مهمترین دلایل ریزش مو و روی آوردن افراد به کاشت مو، عوامل ارثی و خانوادگی است. سابقه خانوادگی در اینگونه مشکلات اهمیت زیادی دارد. اگر فردی در خانواده شما دچار ریزش شده و از طاسی رنج می برد، ممکن است زنگ خطری برای شما هم به حساب بیاید.

درمان ریزش موی ارثی با کاشت موطبیعتا هرچه سنتان بالاتر می رود، عوامل ارثی تاثیرش را آشکارتر نشان می دهد و این باعث ریزش بیشتر مو می شود. اگر این وضعیت را جدی نگیرید و اقدامات احتیاطی لازم را انجام دهید، ممکن است بخشی از موهایتان را به طور دائم از دست بدهید.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

در ادامه مطلب، قصد داریم جزئیات مربوط درمان ریزش موی ارثی با استفاده از کاشت مو را توضیح دهیم.

علائم ریزش موی ارثی و روش های درمان  آن

طاسی ارثی با نازک شدن مو شروع می شود و اغلب با پیشرفت در ناحیه سر، به جاهای دیگر می رسد و شرایط حاد می شود. کار به جایی می رسد که موهای روی بالشت بیشتر می شود، وان یا دوش پر از موهای ریخته شده می شود و این روال ادامه می یابد.

یک فرد عادی معمولا روزانه می تواند 100 تار مو از دست بدهد اما بیشتر از این، واقعا جدی است و باید درمانی برای آن در نظر گرفته شود.

در مردان، ریزش به طور معمول در اطراف سر و تاج سر شروع می شود و تقریبا به نحوی ریزش ادامه می یابد که روی سر، الگوی ریزش به شکل حرف M در می آید. در بهترین حالت، در پشت سر مو باقی می ماند. در بین خانم ها ریزش مو گسترده تر و صد البته به دلیل حجم بیشتر موها، پنهانی تر اتفاق می افتد.

درمان ریزش موی ارثی با کاشت مودرمان ریزش موی ارثی

اگر ریزش در ناحیه مو در یک فرد مشاهده شود، ممکن است پزشک با استفاده از ماینوکسیدیل یا فیناستراید، ریزش بیشتر موها را کُند کند. ماینوکسیدیل توسط زنان و مردان قابل استفاده است، در حالی که معمولا فیناستراید فقط برای مردان مورد استفاده قرار می گیرد.

ماینوکسیدیل هم یک راه حل جالب است که دو بار در روز بر روی پوست سر اعمال می شود. این محلول می تواند به کندتر شدن ریزش در بعضی از افراد کمک کند و در طی چهار تا هشت ماه، حتی ممکن است باعث رشد مجدد مو وجود شود. در مردان ماینوکسیدیل 5 درصد بهتر عمل می کند و در خانم ها با وجود اختلاف بین محلول 2 درصد و 5 درصد، استفاده از 5 درصد بیشتر توصیه می شود.

فیناستراید یک قرص است که مانع از تشکیل تستوسترونی (DHT) می شود که روی رشد مو تاثیر می گذارد. مطالعات نشان می دهد که فیناستراید به جلوگیری از ریزش مو در 99 درصد از مردان که دارای طاسی مردانه و یا ریزش موی ارثی کمک می کند.

همانند ماینوکسیدیل، پس از قطع مصرف، هر گونه فوایدی از این دارو به دست آمده، به سرعت از بین می رود. علاوه بر این، تعداد کمی از مردان از نظر قوای جنسی تضعیف می شوند. با این حال به نظر نمی رسد که فیناستراید در خانم ها عملکرد درستی داشته باشد. حتی ممکن است باعث نقص هنگام تولد شود و مصرف آن توسط زنان باردار باید ممنوع شود.

برخی از کرم ها، روغن ها، لوسیون ها و داروهای گیاهی نیز در ریزش های مو تاثیرگذار هستند. اما تنها مانوکسیدیل و فیناستراید بیشترین تاثیر را دارند. دقت کنید این درمان ها بدون توصیه پزشک نباید مصرف شود که می تواند نتیجه معکوس بدهد.

به عنوان سخن پایانی برای درمان ریزش موی ارثی، باید گفت بهترین راه حل فقط ترمیم و پیوند مو است. نتایج پیوند مو دائمی است و فقط با کاشت مو می توانید به نتایج دلخواه برسید. ریزش در ناحیه مو در سال های اخیر بیشتر شده و به لطف پیشرفت فناوری و پزشکی، کاشت مو تبدیل به یک راه حل دائمی برای ریزش شده است.

ریزش موی ارثی چگونه گریبان گیر افراد می شود؟

ریزش موی ارثی در مردان آرام آرام اتفاق می افتد. ابتدا بغل ها و تاج سر دچار ریزش می شوند و سپس این موضوع پیشرفته تر می شود. خلاصه اینکه در این حالت ریزش به نحوی پیش می رود که کل سر دچار طاسی می شود.

در خانم ها هم به صورت نازک شدن مو دیده می شود و با گذشت زمان، باعث می شود موها پراکنده و ناهموار به نظر برسند. مطالعات مختلفی در مورد نحوه چگونگی ریزش در ناحیه مو انجام شده است. در این مطالعات این ایده به دست آمده که ژن های به ارث رسیده از طرف مادر باعث این وضعیت می شود.

اما اوضاع به این راحتی نیست و عوامل ساده و ارثی که باعث ریزش مو می شوند، بسیار پیچیده هستند. به طور کلی نمی توان گفت آیا فردی قطعا دچار این مشکل می شود یا برعکس.

درمان ریزش موی ارثی با کاشت مو در ایران

پیوند مو بسیار ماندگارتر و دائمی تر است و انتظارات افراد را برای درمان ریزش های ناحیه سر، برآورده می کند. پیشرفت در پزشکی، منجر به ظهور تکنیک های جدید شده و اکنون این روش ها به کشور عزیزمان ایران هم رسیده است.

به طوری که ایران تبدیل به یکی از قطب های برتر پیوند مو شده و صدها هزار نفر سالانه برای کاشت مو، به این مراکز مراجعه می کنند. به همین مناسبت، اکنون در مورد روش های FUE و DHI که امروزه طرفداران بیشتری پیدا کرده اند، صحبت خواهیم کرد.

کاشت مو به روش FUE

در این تکنیک پیوندهای مو به صورت جداگانه از ناحیه بانک مو یا اطراف ناف گرفته می شوند و در محلول مخصوص انداخته می شوند. دلیل اصلی برداشتن مو از این ناحیه، این است که موهای موجود در ناف و همچنین بانک موی بالای گوش بسیار بادوام تر هستند. سپس حفره هایی در ناحیه طاسی ایجاد می شود.

در مرحله آخر، گرافت های جمع آوری شده آماده کاشت می شوند. FUE یکی از پیشرفته ترین روش های ترمیم مو با میزان موفقیت فوق العاده بالا است. در روش FUE، هیچ زخمی در ناحیه اهدا کننده ایجاد نمی شود و این یک مزیت بزرگ نسبت به سایر روش ها به حساب می آید.

علاوه بر این، پیوند مو با این روش منجر به موفقیت بسیار بالاتری می شود. جدا از این، نتایج کاملا طبیعی تر و زیباتر به دست می آیند و فرد می تواند خیلی زود به زندگی عادی برگردد.

کاشت مو با روش دی اچ آی

بدون ذره ای تردید و با قاطعیت، می توان گفت که پیشرفته ترین روش کاشت مو روش DHI است. در این روش از تجهیزات ویژه ای استفاده می شود که نتایج موفقی را تضمین می کند. گرافت هایی که با قلم مخصوص DHI انجام می گیرند، بدون آنکه در محلول خاصی نگه داری شوند، بلافاصله آماده پیوند می شوند.

این روش اصولا توسط یک جراح انجام می گیرد اما به دلیل اینکه روند انجام DHI کمی آهسته تر از سایر تکنیک های ترمیم مو است، در برخی موارد ممکن است بیش از یک جراح لازم باشد. ضمنا باید اشاره کرد که در این روش جای زخم وجود ندارد.

بزرگترین تفاوتی که روش DHI را از روش FUE متمایز می کند، این است که نیازی به باز کردن حفره برای کاشت در روش DHI نیست. ایجاد کردن حفره و کاشت مو به طور همزمان با قلم های ویژه انجام می گیرد. مضاف بر تمام این مزیت ها، به لطف قلم مخصوص، زوایای مورد نظر برای کاشت رشته های مو راحت تر داده انجام می گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *