تزریق ژل

درمان گلوله شدن تزریق ژل خط خنده

درمان گلوله شدن تزریق ژل خط خنده

درمان گلوله شدن تزریق ژل خط خنده

تزریق ژل در ناحیه خط خنده از جمله متدهای زیبایی است که امروزه با استقبال زیادی مواجه شده است. در واقع با افزایش سن، پوست دیگر کلاژن تولید نمی کند و این امر سبب می شود که پوست انعطاف پذیری سابق را نداشته و در نتیجه در اثر کاهش چربی دچار افتادگی شود.

درمان گلوله شدن تزریق ژل خط خنده

تزریق ژل به خط خنده نیاز به مهارت و تخصص دارد و در صورتی که این کار توسط فردی با تجربه در این زمینه صورت نگیرد، ممکن است که عوارض مختلفی را برای فرد به همراه داشته باشد. علاوه بر مهارت پزشک متخصص، مراقبت های فرد متقاضی پس از تزریق ژل نیز بسیار حائز اهمیت است.

دریافت تخفیف نقدی تزریق ژل کلینیک رز + مشاوره رایگان

یکی از مهم ترین عوارض تزریق فیلر نامناسب می تواند گلوله شدن ژل تزریق شده باشد. این مشکل یکی از مهم ترین مشکلاتی است که سبب شده بسیاری از افراد از تزریق فیلر خودداری کنند. در واقع برای حل این مشکل راهکارهای مختلفی وجود دارد اما بهتر است که نخست فرد راه های پیشگیری از بروز این مشکل را در انجام دهد و در نهایت اگر که مشکل ایجاد شد به فکر درمان آن باشد.

به همین جهت در این مقاله قصد داریم تا در مورد روش های پیشگیری از گلوله شدن ژل پس از تزریق را بیان کرده و راهکارهای موجود برای رفع این مشکل را بیان کنیم.

آیا امکان گلوله شدن تزریق ژل خط خنده وجود دارد ؟

یکی از متداول ترین سوالاتی که ذهن متقاضیان تزریق ژل را درگیر کرده این است که آیا تزریق ژل می تواند سبب گلوله شدن آن در خط خنده شود و یا خیر؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که اگرچه امکان گلوله شدن ژل بسیار کم است اما این مورد ممکن است اتفاق بیفتد.

به هر حال هیچ عمل زیبایی و به طور کل عمل های جراحی صد در صد ایمن نیستند و همه ی جراحی ها ممکن است گاهی با عوارض نامطلوب همراه شوند. گلوله شدن ژل و یا ایجاد تورم و ناهمواری در ناحیه ی تزریق شده یکی از عوارض نامطلوب تزریق ژل هستند که به ندرت پیش می آیند.

در واقع بروز چنین مشکلی به عوامل مختلفی بستگی دارد که از جمله آنها می توان به بی مهارتی فردی که این کار را انجام می دهد، اشاره کرد. در واقع در صورتی که تزریق ژل توسط فردی آموزش ندیده صورت گیرد، ممکن است که فرد با چنین عارضه ای مواجه شود.

درمان گلوله شدن تزریق ژل خط خنده

این مشکل زمانی به وجود می آید که پزشک و یا فردی که این کار را به انجام می رساند،  تزریق ژل را تنها در یک مرحله انجام دهد. در واقع تزریق فیلر به صورت اصولی بدین گونه است که سوزنی که تزریق ژل توسط آن صورت می گیرد، باید در فاصله های کوتاه و به صورت چندین بار تکرار شود و هنگامی که فاصله های مربوط به تزریق ژل رعایت نشود، احتمال گلوله شدن، افزایش می یابد.

همچنین مسئله ی مهم دیگری که پزشک باید به آن توجه کند این است که کدام نوع ژل را در بافت کدام ناحیه از صورت می خواهد تزریق کند. اینکه ژل در چه عمقی تزریق شود بسیار مهم است و هر نوع از ژل ها در عمق مشخصی کارایی دارند و ظاهر طبیعی به آن ناحیه می دهند.

به عنوان مثال اگر پزشک تصمیم بگیرد برای برجسته کردن گونه ها از پر کننده ی رستیلن استفاده کند، نباید آن را در عمق زیاد تزریق کند چرا که باعث می شود ماندگاری آن از حد انتظار کمتر شود و به سرعت جذب شود.

یا اگر پرکننده ی زیاد برای پر کردن و تغییر شکل خطوط اطراف لب به کار برود، و پزشک آن را در عمق نامناسب تزریق کند، نه تنها شکل کلی دهان فرد متقاضی غیر طبیعی و متورم می شود، بلکه احتمال بسیار بالایی وجود دارد که گلوله ی ژل در آن ناحیه ایجاد شود. می بینید که مهارت و دانش پزشک تا چه حد در کیفیت عمل تعیین کننده است.

بنابراین برای پیشگیری از بروز چنین مشکلی بهتر است که فرد کلینیک معتبری را برای انجام این تکنیک زیبایی انتخاب کند. همچنین لازم است که فردی که این متد زیبایی را اجرا می کند، از مهارت و تخصص کافی در این زمینه برخوردار بوده و در نهایت برای این کار آموزش دیده باشد.

علت گلوله شدن تزریق ژل خط خنده چیست ؟

گلوله شدن بعد از عمل به چندین فاکتور مختلف بستگی دارد. اول از هر چیز دانش و مهارت پزشکی که تزریق را انجام می دهد حائز اهمیت است. ناحیه ای که ژل در آن تزریق می شود، نوع ژلی که برای تزریق انتخاب می شود، سالم و بهداشتی بودن ژل تزریقی دیگر عواملی هستند که می توانند ریسک بروز گلوله ی چربی را کاهش یا افزایش دهند.

پس از تزریق ژل لازم است که فرد به توصیه های پزشک و پرستاران توجه کرده و آنها را اجرا کند. در واقع لازم است که متقاضی پس از تزریق فیلر از انجام فعالیت های ورزشی سنگین خودداری کند. چرا که این کار سبب می شود که ژل تزریق شده شروع به حرکت کرده و در نهایت این حرکت موجب گلوله شدن فیلر در زیر پوست می شود.

از دیگر مراقبت هایی که لازم است که فرد پس از تزریق ژل انجام دهد، آشنایی با نحوه صحیح شستشوی صورت پس از تزریق ژل است. در واقع بهتر است که برای پیشگیری از بروز عفونت های مختلف، پوست را از هر گونه آلودگی پاک کرد.

استفاده از آب با دمای بالا برای شستن صورت می تواند سبب تغییر ساختار ژل شده و در نهایت عوارض جبران ناپذیری را برای فرد به همراه داشته باشد. این امر می تواند سبب گلوله شدن ژل تزریق شده در ناحیه مورد نظر شود.

پس از تزریق ژل لازم است که فرد در مورد نحوه خوابیدن نیز نکات لازم را رعایت کند. در صورتی که فرد به شیوه ای صحیح نخوابد، این امر سبب می شود که ژل تزریق شده، شروع به حرکت کرده و در نهایت به شکل گلوله در زیر پوست ظاهر شود.

چگونه می توان از گلوله شدن تزریق ژل خط خنده جلوگیری کرد ؟

همان طور که همیشه گفته می شود پیشگیری بهتر از درمان است. اولین گام برای جلوگیری از گلوله شدن ژل را در واقع قبل از عمل باید بردارید. به این صورت که حتما به یک کلینیک معتبر برای تزریق ژل مراجعه کنید و با متخصصین امر مشاوره کنید.

از سطح مهارت، تجربه و دانش پزشکی که تصمیم دارید نزد او عمل تزریق را انجام دهید اطلاعات کسب کنید. برخی از عوارض نامطلوبی که بعد از عمل تزریق ژل به وجود می آید به این دلیل است که پزشک از ژل نامناسب برای ناحیه ی مورد نظر استفاده کرده است.

مثلا برای حجم دادن و از بین بردن گودی زیر چشم بهتر است که از پر کننده ی رستیلن یا بلافیل استفاده شود چرا که نتیجه ی کار با این پرکننده ها بسیار طبیعی می شود. دیگر پر کننده ها مانند ژوودرم یا ولوما، با آن که هر دو از پرکننده های استاندارد و با کیفیت هستند، در این ناحیه حالتی مانند پف ایجاد می کنند و غیر طبیعی به نظر می رسند.

در واقع عمل به درستی انجام شده و عوارض نامطلوبی به همراه نداشته است اما چون از ژل مناسب استفاده نشد باعث نارضایتی فرد متقاضی کاشت ژل می شود.

در صورتی که فرد پیش از تزریق ژل نکات لازم را رعایت کند، گلوله شدن ژل در خط خنده اتفاق نمی افتد و دیگر نیازی به نگرانی در این زمینه وجود ندارد. یکی از نکاتی که لازم است فرد پیش از اقدام برای تزریق ژل بدان آگاهی داشته باشد، عدم استفاده از دارو های رقیق کننده خون به مدت یک هفته پیش از تزریق ژل است.

از قرار گرفتن در معرض نور خورشید به صورت طولانی مدت پس از تزریق فیلر پرهیز کرده و در محیط های گرم قرار نگیرید. در صورتی که ورم زیادی را پس از انجام این متد زیبایی تجربه کردید، بهتر است که از کمپرس های یخ استفاده کنید.

اما توجه داشته باشید که وارد کردن فشار بیش از حد به ناحیه مورد نظر پس از تزریق ژل، می تواند از جمله دلایل گلوله شدن ژل در خط خنده پس از تزریق باشد. در صورتی که نکات مطرح شده را رعایت کنید، می توانید اطمینان داشته باشید که عارضه گلوله شدن پس از تزریق ژل اتفاق نخواهد افتاد و این متد زیبایی با موفقیت همراه خواهد بود.

آیا گلوله شدن تزریق ژل خط خنده طبیعی است ؟

همانطور که پیشتر به عوامل موثر در گلوله شدن ژل اشاره شد، این امر می تواند به صورت معمول اتفاق بیفتد. در واقع هنگامی که تزریق ژل (gel injection) انجام می شود، ممکن است که فرد در ساعات اولیه عوارضی همچون قرمزی، کبودی و تورم را در خط خنده تجربه کند که در مورد عوارض مطرح شده جای نگرانی وجود ندارد و در صورتی که مراقبت های لازم از آن صورت گیرد، در مدت کوتاهی برطرف شده و اثری از آنها باقی نخواهد ماند.

حتی اگر پزشک شما از دانش و مهارت کافی برخوردار باشد و عمل تزریق ژل بدون مشکل خاصی انجام شود، باز هم ممکن است دچار گلوله شدن ژل در ناحیه ی تزریق شده شوید. هر چند احتمال آن بسیار پایین است.

اما به طور کلی بهتر است که پیش  از اقدام برای انجام این تکنیک زیبایی در مورد کلینیکی که به آن مراجعه می کنید، تحقیق کرده و از مهارت فردی که این کار را برای شما انجام می دهد، اطمینان حاصل کنید.

برای درمان گلوله شدن ژل بعد از عمل چه کار باید کرد؟

اولین کاری که باید بکنید این است که آرامش خود را حفظ کنید و دچار وحشت نشوید. چرا که گلوله شدن ژل یک مشکل کاملا قابل حل است و راه حل های متفاوتی برای مقابله با آن وجود دارد و حتی بدون جراحی می توان آن را به طور کامل رفع کرد.

توجه داشته باشید که تورم و کبودی در هفته های ابتدایی بعد از تزریق‌ ‌ژل کاملا طبیعی هستند و به تدریج خودشان محو می شوند و از بین می روند.

در صورتی که پس از گذشت دو هفته گلوله بودن ژل برطرف نشد، بهتر است که نزد پزشک خود مراجعه کرده و از او در رابطه با این عارضه کمک بخواهید. در برخی موارد ماساژ ناحیه مورد نظر می تواند بسیار مفید باشد و در رفع این مشکل کمک شایانی کند.

دلیل این که باید دو هفته صبر کنید این است که پر کننده ها معمولا به دو هفته زمان نیاز دارند تا آرام آرام به سمت محل مناسب خود حرکت کنند و شکل مناسب را به ناحیه ی مورد نظر بدهند. ماساژ دادن در طول این دو هفته می تواند به روند حرکت ژل کمک کند و البته باید توجه داشته باشید که این کار باید با احتیاط انجام شود.

اگر به شکل اشتباه ماساژ دهید امکان دارد پر کننده به محل اشتباهی هدایت شود و شکل نامطلوب ایجاد کند. بنابراین اگر دچار گلوله شدن ژل شدید و بعد از گذشت دو هفته همچنان برطرف نشد، به هیچ عنوان سعی نکنید با ماساژ آن را برطرف کنید و حتما به کلینیک خود مراجعه کنید.

در صورتی که این مشکل با ماساژ ناحیه مورد نظر برطرف نشد، ممکن است که پزشک مورد نظر تخلیه ژل را برای فرد در نظر بگیرد. البته لازم به ذکر است که پرکننده های پوستی ماندگاری به مدت 6 الی 12 ماه دارند؛ بنابراین می توان اطمینان داشت که اثرات ناشی از گلوله شدن ژل دائمی نیستند.

البته این مربوط به فیلرهایی می شود که حاوی هیالورونیک اسید هستند. این ماده چون کاملا طبیعی است و در واقع در بدن همه ی انسان ها وجود دارد، به راحتی و بدون عوارض جذب بدن می شود و اثر آن از بین می رود.

در نهایت باید بگوییم که پیش از اقدام برای تزریق فیلر با عوارض ناشی از آن آشنا شوید. چرا که آشنایی با این عوارض کمک می کند که فرد آرامش خود را حفظ کرده و در نتیجه دچار اضطراب و دستپاچگی در این زمینه نشود.

راه حل های مختلفی برای برطرف شدن این معضل بیان شد که لازم است هر یک از آنها را با پزشک در میان گذاشته و با مشورت او این روش ها را به انجام برسانید.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک تزریق ژل مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *