پوست و مو

درمان لکه های قهوه ای صورت

درمان لکه های قهوه ای صورت

درمان لکه های قهوه ای صورت

آیا به دنبال راه حلی برای رفع لکه های قهوه ای پوست صورتتان می گردید؟ اگر به مدت زیادی در معرض نور خورشید بوده اید، شاید بخشی از علت همین باشد که سلامت پوست را به خطر می اندازد؛ اما همیشه علت های دیگری نیز برای این لکه های قهوه ای مزاحم وجود دارد : افزایش سن، آکنه، بارداری، داروهای خاص و برهم خوردن تعادل هورمونی می تواند از دیگر علت های مهم این پدیده باشد.

درمان لکه های قهوه ای صورتبرای از بین بردن لکه های قهوه ای صورت لازم نیست به دنبال درمان های گران قیمت و سخت باشید؛ ما در این مقاله به درمان های خانگی موثری اشاره خواهیم کرد که بهترین اثر را می توانند داشته باشند:

دریافت تخفیف نقدی خدمات کلینیک رز + مشاره رایگان

ژل آلوئه ورا

برای رفع لکه های قهوه ای پوست، ژل آلوئه ورا را به مدت 30 دقیقه روی نقاط تیره قرار دهید. این کار را حداقل دوبار در روز طی صبح و عصر انجام داده تا بهترین نتیجه را بگیرید. پس از اتمام 30 دقیقه، صورتتان را به آرامی با آب ولرم بشویید و با یک کرم مرطوب کننده مناسب، آبرسانی نمایید.

در این روش می توانید از ژل آلوئه ورای تجاری موجود در داروخانه ها استفاده نمایید، اما ترجیح ما استفاده از ژل آلوئه ورای طبیعی است. برای این کار، یک تکه از برگ این گیاه را بریده و قسمت های سبز اطراف آن را جدا کنید.

ژل خالص باقی مانده را به تکه های کوچک تقسیم کرده و بر روی لکه های قهوه ای مطابق دستور ماساژ دهید.

درمان لکه های قهوه ای صورتسرکه سیب

در یک کاسه مقدار مساوی از سرکه سیب و آب را مخلوط نموده و با پنبه ای تمیز بر روی لکه های قهوه ای بمالید.

برای اثربخشی بیشتر، به این مخلوط می توانید چند قطره آب لیموی تازه نیز اضافه نمایید. تحقیقات نشان داده است که آب لیمو به علت دارا بودن مقدار زیادی ویتامین C، نقش مهمی در روشن نمودن و کمرنگ کردن لکه های قهوه ای پوست صورت دارد.

دستور دیگر برای محو کردن لکه های قهوه ای صورت و بدن، مخلوط کردن 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه و نصف قاشق سرکه سیب است.

پس از اتمام کار حتما صورتتان را با آب ولرم بشویید. توجه نمایید که سرکه سیب، آب لیمو و آب پرتقال همه خاصیت اسیدی دارند که می توانند باعث تحریک پوستتان شود. پس مراقب باشید که فقط چند دقیقه از این محلول ها بر روی پوستتان استفاده نمایید.

پوست پرتقال

پوست پرتقال حاوی ماده ای فعال به نام هسپیریدین می باشد که اثر روشن کنندگی پوست دارد و بنابراین می تواند در درمان لکه های قهوه ای صورت به طور موثری عمل کند.

پوست پرتقال را خشک کرده و پودر نمایید. مقداری از آن را با آب مخلوط کرده تا خمیری نرم به دست آید. با استفاده از یک پنبه ی تمیز، این خمیر را بر روی پوستتان خصوصا در محل لکه های قهوه ای ماساژ داده و اجازه دهید که 20 الی 30 دقیقه در محل باقی بماند.

این کار را هر روز انجام دهید تا پس از مدتی اثرگذاری این روش ساده را در از بین بردن لکه های قهوه ای صورتتان شاهد باشید.

کره کاکائو

هر روز پس از تمیز کردن کامل پوست صورتتان، کره کاکائو را بر روی نقاط لکه دار بمالید. پس از 15-20 دقیقه می توانید صورتتان را با آب ولرم بشویید.

توجه :

کره کاکائو به علت خواص آنتی اکسیدانی که دارد می تواند در روشن کردن پوست و از بین بردن لکه های قهوه ای صورت نقش مهمی داشته باشد، اما باید بدانید که اگر کره کاکائویی که تهیه کرده اید اصل نباشد، می تواند حتی باعث جوش زدن و تیره شدن پوستتان شود.

اگر پوست صورتتان چرب است یا آکنه دارید، چند قطره آب لیموی تازه را به کره کاکائو اضافه نمایید.

جعغری

جعفری از سبزیجاتی است که در زیبایی و سلامت پوست تاثیر به سزایی دارد. با مصرف خوراکی و یا حتی موضعی این سبزی پرطرفدار، می توانید پوستی شاداب، زیبا و بدون لکه های قهوه ای را تجربه نمایید.

برای استفاده ی موضعی، جعفری را با مخلوط کن کاملا ریز کرده و 1 تا 2 قاشق غذاخوری از برگ های خردشده ی آن را روی تمام صورتتان بمالید. 20 تا 30 دقیقه صبر کرده و سپس با آب بشویید. خواهید دید که پوستتان بطور قابل توجهی نرم و روشن شده است.

آب لیمو ترش

آب لیمو به علت خاصیت اسیدی که دارد می تواند مثل یک ضدعفونی کننده عمل کرده و باعث کاهش لکه های قهوه ای صورت شما شود. برای این کار، با استفاده از یک پنبه روی نقاط لکه دار را آب لیمو بزنید و پس از چند دقیقه محل را آبکشی کنید. انجام این کار بطور مداوم می تواند باعث بهبودی لکه های قهوه ای و زیباتر شدن صورتتان گردد.

توجه :

به شما پیشنهاد می کنیم که ابتدا نقطه ای کوچک از پوستتان را آب لیمو بزنید و اگر واکنش حساسیتی ایجاد نشد می توانید با خیالی راحت این روش را به کار بگیرید.

خیار

خیار از جمله سبزیجاتی است که همه آن را دوست دارند و خوشبختانه به راحتی نیز در دسترس است.

خیار به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها و ترکیبات سیلیکایی، خوراکی خوبی برای از بین بردن لکه های قهوه ای صورت می باشد. همچنین به علت آب فراوانی که دارد به آبرسانی، جوانسازی و پیشگیری از خشکی پوست نیز کمک شایانی می کند.

برای استفاده ی موضعی خیار بر روی لکه های قهوه ای، آن را پوست گرفته و با مخلوط کن کاملا له کنید. عصاره آن را با یک پنبه ی تمیز بر روی محل مالیده و 20 الی 30 دقیقه بعد صورتتان را بشویید. به شما پیشنهاد می کنیم که این کار را یک یا دو بار در روز انجام دهید تا نتیجه ی شگفت انگیز آن را در رفع لکه های قهوه ای ببینید.

زردچوبه

برای از بین بردن لکه های قهوه ای پوست، زردچوبه یکی از بهترین درمان هاست که بانوان هندی هم برای سلامت پوستشان از آن زیاد استفاده می کنند.

2 قاشق غذاخوری آب برنج، 2 قاشق آرد گندم و 1 قاشق زردچوبه را را در ظرفی مخلوط کرده و خوب به هم بزنید. خمیر به دست آمده را روی لکه های قهوه ای صورتتان مالیده و اجازه دهید 20 دقیقه بماند.

پس از گذشت زمان تعیین شده، پوستتان را با آب ولرم شسته و با ژل و یا کرم مرطوب کننده ماساژ دهید.

صحبت آخر :

در کنار همه ی این درمان های مناسب برای رفع لکه های قهوه ای صورت، لازم است بدانید که باید مراقب سبک زندگی و روش های پیشگیرانه هم باشید. در ادامه چند توصیه برایتان داریم که امیدواریم آن ها را به کار بگیرید:

  1. حتی الامکان در ساعات 10 صبح تا 3 بعد از ظهر که خورشید بیشترین مواجهه را دارد، بیرون از منزل نباشید. اشعه فرابنفش خورشید می تواند باعث ایجاد لکه های قهوه ای بر پوست شما شود.
  2. قبل از بیرون رفتن از منزل از کرم ضد آفتاب مناسب با نوع پوستتان استفاده کنید؛ استفاده از این محصول حتی در زمستان و هوای ابری نیز برای پیشگیری از ایجاد لکه های قهوه ای صورت واجب است. توجه کنید که ضد آفتاب شما حداقل باید SPFای برابر 40 داشته باشد تا اثر محافظت کنندگی خود را نشان دهد.
  3. استفاده از یک عینک آفتابی با قاب بزرگ و کلاه لبه پهن به شما کمک خواهد کرد که کمتر در معرض اشعه های مضر خورشید قرار بگیرید و پوستی سالم و بدون لکه های قهوه ای داشته باشید.
  4. اگر مشکلات هورمونی دارید حتما با متخصص مربوطه صحبت کنید. بسیاری از افراد و خصوصا خانم ها انواع روش های درمانی را برای رفع لکه های قهوه ای صورت به کار می گیرند، اما به علت اینکه علت زمینه ای همچنان وجود دارد؛ تغییر قابل ملاحظه ای را نشان نمی دهند. پس رفع علت زمینه ای بسیار اهمیت دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *