کاشت مو

ریزش مو در زنان و درمان آن با کاشت مو در کلینیک پوست و مو رز

ریزش مو در زنان و درمان آن با کاشت مو در کلینیک پوست و مو رز

الگوهای ریزش مو در زنان و درمان آن با کاشت مو

الگوهای ریزش مو در زنان که در اصطلاح ” آلوپسی آندروژنیک ” هم نامیده می شود، تاثیر بدی روی کیفیت موهای زنان می گذارد. الگوهای ریزش مو در زنان، شبیه به الگوهای طاسی در مردان است ولی الگوهای ریزش مو در زنان با مردها کاملا متفاوت است.

ریزش مو در زنان تا حدی طبیعی است؛ مخصوصا وقتی سن خانم ها بالاتر می رود. نزدیک به دو سوم از زنها، بعد از اولین دوره یائسگی خود دچار ریزش مو می شوند. بیشتر از پنجاه درصد از خانمها بعد از سن 65 سالگی، دچار ریزش مو می شوند.

ریزش مو در زنان

الگوهای طاسی در زنان می تواند ارثی هم باشد. الگوهای طاسی در زنان معمولا بعد از دوران یائسگی شروع می شود؛ بنابراین هورمون ها هم می توانند مسئول ریزش موها باشند. اگر روزی متوجه شدید که حجم زیادی از موهایتان را دارید از دست می دهید، حتما به نزد متخصص پوست و مو مراجعه کنید.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

متخصص پوست و مو با مشاهده موهای شما، متوجه می شود که ریزش موهای موهای شما بخاطر الگوهای طاسی زنانه است و یا سایر الگوهای ریزش مو در زن ها. هر چقدر سریع تر درمان بشوید، ریزش موهای شما هم سریعتر متوقف می شود و حتی می توانید شاهد رشد دوباره موهایتان هم باشید.

کاشت مو

 الگوهای طاسی در زنان

در الگوهای طاسی زنانه، مراحل رشد مو بسیار آهسته تر از قبل می شود و حتی موهای جدید هم دیرتر شروع به رشد می کنند. در الگوهای طاسی زنانه، فولیکول های مو جمع می شوند و باعث می شوند تا جنس موهایی که رشد می کنند، نازک تر از قبل بشود. موهای نازک هم بسیار آسیب پذیر هستند و به راحتی می شکنند.

از دست دادن 50 الی 100 تار مو در روز برای خانم ها طبیعی است ولی خانم هایی که الگوهای طاسی دارند، تعداد بیشتری از موهای را از دست می دهند. در مردها، ریزش مو بیشتر از جلوی سر شروع می شود و ریزش موها به سمت عقب ادامه می یابد، تا زمانی که کاملا طاس بشوند ولی ریزش مو در زنها در نقاط مختلفی از سرشان رخ می دهد.

زنان کمتر از مردها دچار طاسی کاملی می شوند، ولی موهای آنها بسیار نازک تر و کم پشت تر از قبل می شود.

متخصص های پوست و مو، الگوهای طاسی زنانه را به سه دسته تقسیم می کنند :

  1. نوع اول : بخش کوچکی از موهای خانم ها دچار کم پشتی می شود.
  2. نوع دوم : حجم موهای کم پشت در زنها افزایش پیدا می کند و رفته رفته درصد زیادی از موها نازک و کم پشت می شوند.
  3. نوع سوم : کل موها کم پشت می شود و مخصوصا در وسط کف سر خانم ها، از حجم موها بسیار کاسته می شود.

 آیا ژنتیک میتواند عامل ایجاد الگوی طاسی در زنها باشد ؟ 

تقریبا همه ی افراد با افزایش سن، دچار ریزش مو می شوند اما ژنتیک یکی از شایع ترین عوامل، در بین زنان و مردان می باشد.  با مطالعه فراوان محققان در این زمینه می توان گفت که علت اصلی این نوع از ریزش مو، اختلال در چرخه طبیعی موی افراد می باشد.

تستسترون که یک هورمون مردانه می باشد، موجب نوعی اختلال در چرخه طبیعی رشد مو شده و در نتیجه آن موهای افراد به مرور زمان نازک خواهد شد.  نازکی بیش از حد موها می تواند موجب شکننده شدن و از بین رفتن آنها شود و سرانجام رشد مو در مناطق خاصی از سر متوقف شده و فولیکول ها فعالیتی نخواهند داشت.

اگرچه بیشتر عموم مردم بر این باورند که ریزش مو و طاسی سر از خانواده مادر به ارث میرسد، اما لازم به ذکر است که در این مورد، برای از کار افتادن فولیکول ها، نیاز به هر دو ژن بوده و این طاسی نشات گرفته شده و به ارث برده شده از هر دو والدین می باشد.

از آنجایی که ریزش مو در زنان اغلب در قسمت وسط و بالای سر رخ می دهد، باید توجه داشته باشید که هر ریزش مویی را به وراثت نسبت نداده و برای درمان آن چاره ای بیندیشید زیرا این ریزش مو می تواند ناشی از آلوپسی آرئاتا و یا هرگونه بیماری قارچی باشد.

اگرچه تقریبا نمی توان مانع از ریزش موها به دلیل وراثت شد، اما می توان از کاهش حجم بیشتر موها جلوگیری نمود. در قسمت های بعدی درباره نحوه جلوگیری از ریزش مو ارثی توضیحاتی ذکر شده است.

ریزش مو از والدین به فرزندان به ارث می رسد و ژن های مختلفی می تواند در ریزش موها نقش داشته باشند. کسانی که الگوهای طاسی زنانه دارند، معمولا از مادر، پدر و یا دیگر خویشاوندان نزدیک خود این ژن را به ارث برده اند.

 آیا زنها در رنج سنی 20 سالگی هم می توانند دچار الگوی طاسی بشوند ؟

سن 20 سالگی سن بسیار کمی برای شروع طاسی و از بین رفتن موها می باشد. ریزش روزانه موها در حمام، هنگام شانه زدن موها، هنگام خواب و غیره نیز نمی تواند موجب ایجاد طاسی شود به همین دلیل این ریزش مو ناشی از دلایل دیگری می باشد.

نوع غذای مصرفی، تغییرات هورمونی ناشی از بارداری، زایمان و یائسگی، آلودگی های هوا و جو، شیوه زندگی، استرس، مشکلات تیروئیدی و بیماری ها از مهمترین دلایل ریزش مو افراد می باشند.

همچنین ژنتیک و ارث بردن از ویژگی های والدین، می تواند حتی در سنین پایین نیز موجب چنین مشکلاتی شود.

بیشتر زنها در میانسالی شاهد الگوی طاسی در موهای خود هستند. زنها هم مانند مردها، موهای خود را در بین رنج سنی 40 سالگی تا 50 سالگی از دست می دهند.

سطح بالای هورمون مردانه که به آن آندروژن گفته می شود، باعث ریزش مو در مردها می شود و اگر در زنها هم این هورمون وجود داشته باشد، می تواند عامل مهمی در ریزش موها باشد. سیگار کشیدن هم می تواند باعث ایجاد الگوی طاسی زنانه باشد.

 درمان الگوی طاسی زنانه

الگوی طاسی زنانه را می توان با روش های زیر درمان کرد:

1-  ماینوکسیدیل 

ماینوکسیدیل، تنها دارویی است که برای درمان الگوی طاسی زنانه توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تایید شده است. ماینوکسیدیل 2 درصد و 5 درصد در بازار موجود هستند و بهتر است از ماینوکسیدیل 5 درصد استفاده کنید.

شما می توانید از ماینوکسیدیل بصورت روزانه بر روی سرتان استفاده کنید. با اینکه ماینوکسیدیل نمی تواند تمام موهای از دست رفته شما را ترمیم کند، ولی می تواند باعث تحریک فولیکول ها بشود و رشد موها را تضمین کند.

البته برای رسیدن به نتایج باید 6 الی 12 ماه صبر کنید. نکته ای که در استفاده از ماینوکسیدیل وجود دارد این است که در صورت استفاده نامنظم، هیچ تاثیری بر روی موها نخواهد گذاشت.

2-  فیناستراید و دوتاستراید

از فیناستراید و دوتاستراید، بیشتر برای درمان ریزش مو در مردها استفاده می شود. البته بعضی از متخصص ها هم استفاده از فیناستراید و دوتاستراید را برای درمان الگوی طاسی، به زنها هم پیشنهاد می دهند.

تحقیقات نشان می دهد که استفاده از این داروها باعث رشد مجدد موها در زنان می شود. البته استفاده از این داروها، عوارض و محدودیت های خاصی هم دارد.

3-  تغییر رژیم غذایی و مصرف مکمل ها

شما می توانید غذاهای سالم بخورید. آهن در سبزیجاتی با برگ های تیره، لوبیا و غلات یافت می شود. البته می توانید از متخصص هم بخواهید برای شما مکمل آهن را تجویز کند ولی بهتر است با مصرف مواد غذایی، آهن مورد نیاز بدنتان را تامین کنید.

البته فولیک اسید و بیوتین هم می تواند باعث ضخامت بیشتر و افزایش حجم موهای شما بشود.

تحقیقات نشان می دهد که زنهایی که بطور مرتب اسیدهای چرب امگا 3، امگا 6 و آنتی اکسیدانت مصرف کرده اند، موهای پرپشت تری نسبت به بقیه دارند.

همچنین استفاده از عصاره برخی گیاهان به صورت موضعی و یا خوراکی نظیر آلوئه ورا، رزماری و انگور فرنگی هندی نیز می تواند بر تقویت و رشد موها تاثیر بگذارد. درباره مصرف هر یک از این مواد با پزشک خود مشورت نمایید.

4- نور درمانی

نور درمانی یکی از روش های موجود برای درمان موهای از دست رفته می باشد. اما این تکنیک همانند روش هایی نظیر کاشت مو مستقل نبوده و به تنهایی پاسخگوی برطرف سازی نیازهای متقاضی نخواهد بود.

برای اثر بخشی درمان این روش می توانید آن را در کنار درمان های دیگر مانند مصرف ماینوکسیدیل امتحان نمایید.

5- کتوکونازول

کتوکونازول دارویی است که به سه شکل قرص، پماد موضعی و شامپو در دسترس عموم مردم قرار دارد. طبق مطالعات انجام شده مصرف این دارو می تواند به ریزش موی ناشی از آلوپسی آندروژنیک، کاهش التهاب و بهبود در ظاهر موی سر کمک نماید.

6- کورتیکواستروئیدها

برخی از پزشکان برای از بین بردن طاسی در زنان، از تزریق کورتیکواستروئیدها کمک می گیرند. البته از این روش و به ندرت استفاده خواهد شد. همچنین کورتیکواستروئیدهای موضعی را می توانید در غالب  کرم و لوسین نیز یافت نمایید.

7- هورمون تراپی

همانطور که گفته شد یکی از دلایل ریزش مو در زنان ناشی از تغییرات هورمونی می باشد. اگر فردی به دلیل تغییرات هورمونی دچار کاهش حجم مو شده باشد، پزشک این روش از درمان را به وی توصیه خواهد کرد.

آندروژن ها هورمون هایی می باشند که موجب تسریع روند ریزش مو در زنان می باشند. استفاده از آنتی آندروژن ها می تواند تولید آندروژن در بدن را متوقف کرده و از ریزش مو جلوگیری نماید.

8- استفاده از شامپوهای ضد ریزش مو

برخی از ریزش های مو ناشی از بسته بودن منافذ پوست سر می باشد. استفاده از داروهای ضد ریزش مو موجب باز شدن منافذ و تقویت موها شود.

9- تغییر رژیم غذایی و مصرف مکمل ها

یک رژیم غذایی سالم و صحیح، در دل خود دارای غذاهای متنوع و مملو از سبزیجات می باشد. تاثیر مصرف میوه ها و سبزیجات نیر بر هیچکس پوشیده نیست. پیروی از یک رژیم غذایی سالم به فراهم نمودن مواد مغذی و مورد احتیاج بدن کمک کرده و در براقیت و ترمیم موها نقش بسزایی ایفا می نماید.

درمان الگوی طاسی زنانه با کاشت مو به روش PRP

کاشت مو به روش PRP ” برای درمان الگوی طاسی زنانه می تواند بسیار مفید باشد. کاشت مو به روش PRP شامل گرفتن خون، قرار دادن آن در دستگاه سانتریفوژ و جدا سازی ترکیبات آن است.

به این صورت که خون از بازوی فرد مراجعه کننده کشیده شده، در دستگاه سانتریفیوژ قرار گرفته و اجزای خون که شامل گلبول های سفید، گلبول های قرمز و پلاکت ها می باشد، از یک دیگر جدا می شوند.

سپس پزشک متخصص کاشت مو، تنها از یک قسمت از اجزای خون، یعنی پلاکت ها برای درمان ریزش مو و تقویت آن استفاده خواهند کرد.

در کاشت مو به روش PRP، پلاکت های خون نقش اساسی و مهمی دارند زیرا با تزریق پلاکت ها (با سرنگ) در روی سر، می توانیم شاهد نتایج خوبی باشیم. کاشت مو به روش PRP باعث تحریک فولیکول های مو می شوند و با تحریک آنها، موها هم شروع به رشد خواهند کرد.

این روش از کاشت مو، علاوه بر رشد مجدد موهای فرد، به افزایش حجم و تراکم موها و همچنین افزایش قطر موها نیز کمک شایانی خواهد کرد.

می توان گفت prp hair transplant، یکی از انواع درمان های کم خطر مو می باشد زیرا در این شیوه از ترمیم موها، از یکی از اجزای خون خود فرد متقاضی استفاده خواهد شد در نتیجه احتمال ابتلا به عوارض جانبی تا حد زیادی کاهش می یابد.

کاشت مو به روش PRP، نتایج ماندگاری را برای زنان به دنبال دارد.

درمان الگوی طاسی زنانه با کاشت مو به روش های SUT, FUT، SAFER

کاشت مو برای درمان الگوی طاسی زنانه، با روش های مختلفی انجام می شود؛

مثل کاشت مو به روش SUT، کاشت مو به روش FUT و کاشت مو به روش SAFER . نحوه کاشت مو در هر کدام از این روش ها با یکدیگر متفاوت است که در مقالات قبلی مفصل در مورد آنها صحبت کرده ایم ولی اگر بخواهیم به طور کلی برای شما توضیح بدهیم؛

در طول فرآیند کاشت مو، متخصص پوست و مو بخش کوچکی از موهای سر شما را از پوست سر جدا می کند که شامل گرافت های زیادی می شود و در نقاطی که موهای شما کم حجم تر است و بصورت نقاط خالی در سرتان نشان داده می شود، این گرافت ها را قرار می دهد. بعد از چند ماه، گرافت ها رشد می کنند و در نتیجه الگوی طاسی زنانه به خوبی درمان می شود.

اگر الگوی طاسی زنانه بخوبی و با روشی مناسب درمان بشود، قابل برگشت نخواهد بود. کاشت مو می تواند از ریزش موها جلوگیری کند و باعث رشد مجدد موهای از دست رفته هم بشود. فقط برای گرفتن نتیجه ای خوب از کاشت مو، باید مقداری صبور باشید.

” کلینیک کاشت مو رز“ با پزشکانی مجرب و متخصص و دستگاه های پیشرفته به عنوان ” بهترین کلینیک کاشت مو ” در تهران شناخته می شود و خدمات کاشت موی طبیعی را هم به مشتریان گرامی خود ارائه می دهد.

در این کلینیک پوست و مو ، هدف ما رضایت شما مشتریان عزیز است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاشت مو و درمان ریزش مو، با شماره  ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس حاصل فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *