کاشت مو

پوسته شدن سر بعد از کاشت مو 

پوسته شدن سر بعد از کاشت مو 

پوسته شدن سر بعد از کاشت مو 

اصولا کاشت مو عوارض خطرناکی نداشته و بدون نگرانی می توان به کاشت مو پرداخت ولی بعضی عوارض هستند که بعد از کاشت مو به وجود می آیند و بعد از مدتی از بین می روند یکی از این عوارض پوسته شدن سر بعد از کاشت مو می باشد.

پوسته شدن سر بعد از کاشت مو 

( کلینیک رز اولین ارائه دهنده مقالات پزشکی صوتی و متنی در ایران )

اگر قصد دارید این مقاله را به صورت صوتی گوش نمایید، بر روی player زیر کلیک نمایید.

پوسته شدن سر بعد از کاشت مو موقتی بوده و بعد از چند روز از بین می رود و می توان از شامپوی ملایم مانند شامپو بچه سر را شسته و کم کم شاهد از بین رفتن آن ها شوید.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

پوسته شدن سر بعد از کاشت مو 

پوسته شدن سر بعد از کاشت مو به دلیل خشکی سر و از دست دادن چربی ها به وجود می آید همچنین محلول هایی که برای بعد از کاشت مو استفاده می شود می تواند سبب پوسته شدن سر شود. بیماران باید از خاراندن سر بپرهیزند زیرا به فولیکول های کاشته شده آسیب وارد می کند و نتیجه کاشت را با مشکل مواجه می کند.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

پوسته شدن سر بعد از کاشت مو بیشتر به دلیل تغییر  ph طبیعی سر می باشد که به از بین رفتن تعادل سر منجر می گردد به همین دلیل عارضه هایی را به دنبال داشته و سر واکنش هایی را نشان می دهد، کاهش میزان چربی، تورم، قرمزی و… عواملی است که بعد از تغییر ph به وجود می آید.

درمان پوسته شدن سر بعد از کاشت مو 

طبیعتا انجام دادن هر اقدام زیبایی و یا درمانی دارای برخی عوارض جانبی و مشکلات برای شخص متقاضی می باشند. این عوارض جانبی می توانند خطرناک و یا قابل کنترل باشند و بسته به برخی شرایط و عوامل ممکن است در هر فردی رخ دهد.

انجام عمل زیبایی کاشت مو نیز همچون بسیاری از عمل های زیبایی و درمانی دارای تعدادی عارضه پس از عمل می باشند که حتی ممکن است برخی از آن ها در اکثر افراد بروز نکند. اما یکی از مشکلاتی که پس از انجام این اقدام احتمال بروز آن وجود دارد، پوسته پوسته شدن سر و به ویژه ناحیه هدف می باشد.

البته می توان به سادگی و تنها با چند مراقبت ساده از بروز آن پیشگیری نمود، اما در صورتی که این عارضه اتفاق افتاد، جای هیچ گونه نگرانی برای شخص ندارد و می توان با انجام برخی اقدامات از پیشرفت آن جلوگیری کرده و طی مدتی کوتاه آن را درمان کرد.

اصولا پزشک برای رفع التهاب پوست سر داروهایی تجویز می نماید که ضد التهاب بوده و با استفاده از آن التهاب، ورم، سوزش و پوسته شدن سر بعد از کاشت مو را کاهش می دهد.

بعد از ” مراحل کاشت مو ” باید سر را با شامپوی بچه شست تا چربی ها را از بین برده  و فرد دچار عفونت نگردد. 12 روز بعد از کاشت می توانید سر را با شامپوی ملایم بشویید تا اگر دچار پوسته شدن سر شدید آن ها را هم کم کم با شستشو از بین ببرید.

پوسته شدن سر بعد از کاشت مو امری طبیعی بوده و هیچ جای نگرانی نیست و به مرور زمان به دلیل ترشح چربی از غدد، از تعداد آن کاسته و کم کم از بین می رود.

می توانید به متخصص کاشت موی خود رجوع نمایید تا با تجویز دارو به شما کمک نماید تا بتوانید زودتر بهبود یابید.

داروهای گیاهی مانند روغن درخت چای و … می تواند به درمان پوسته شدن سر بعد از کاشت مو کمک نماید ولی باید زیر نظر متخصص استفاده شود و به آرامی بر روی سر ماساژ دهید تا به فولیکول های کاشته شده در سر آسیبی وارد نگردد.

پیشگیری از پوسته شدن سر بعد از کاشت مو

پوسته شدن سر به مرور زمان خود به خود از بین می رود ولی راه حلی برای پیشگیری این امر وجود دارد که با مرطوب نگه داشتن سر می توان از پوسته شدن سر بعد از کاشت مو جلوگیری نمود. یک رژیم غذایی درست می تواند از به وجود آمدن این عارضه جلوگیری نماید.

البته معمولا پزشک متخصص پس از اتمام انجام این عمل تمامی نکات و توصیه های لازم برای پیشگیری از این دسته عوارض را به افراد گوش زد خواهند کرد و فرد موظف است برای پیشگیری از بروز این گونه عوارض، به توصیه های ذکر شده با دقت و به طور کامل عمل نماید.

به عنوان مثال از جمله مراقبت هایی که پزشک برای پیشگیری از این دسته از عوارض جانبی به فرد گوش زد خواهد کرد، توجه ویژه به تغذیه و رژیم غذایی پس از کاشت می باشد.

همچنین در صورتی که پزشک متوجه شود احتمال بروز پوسته پوسته شدن پوست در ناحیه کاشت شده بالا است، معمولا داروهایی را برای جلوگیری از آن برای فرد تجویز خواهد کرد.

به عنوان مثال از جمله اقداماتی که پزشک برای پیشگیری از این قبیل عوارض جانبی برای فرد تجویز می کند، استفاده از سرم های شستشوی سر می باشد. شخص با شستشو دادن سر خود با این سرم علاوه بر این که می تواند از بروز پوسته شدن سر خود پیشگیری کند، بر احتمال بروز سایر عوارض نیز تاثیر مطلوبی می گذارد.

عوارض جانبی کاشت مو

انجام این اقدام دارای عوارض جانبی متعدد می باشد، اما لازم به ذکر است که تمامی این عوارض ذکر شده احتمال بروز قطعی را ندارند و تنها برخی بسته به شرایط و عوامل متعدد ممکن است بروز یابند. همچنین تمامی این عوارض جانبی قابل پیشگیری و کنترل می باشند و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

1- ورم

ورم و التهاب بر اثر تجمع مایع میان بافتی بر سر ایجاد می گردد و نصف افرادی که کاشت مو را در ناحیه سر و ابرو انجام می دهند دچار ورم صورت و سر می گردند و بعد از مدتی ورم آن می خوابد. کمپرس آب یخ می تواند به درمان ورم صورت کمک نماید. کمپرس آب یخ را بر روی پیشانی و ناحیه کاشت قرار دهید تا التهاب و ورم شما را کم نماید.

از خم کردن سر به سمت پایین جلوگیری می نمایید و در صورت خم شدن سعی نمایید از ناحیه کمر خم شوید تا ورم صورت شما کم شده و یا بیشتر ورم ننماید.

شیوه صحیح خوابیدن یکی از راه های جلوگیری از ورم صورت می باشد تا حد امکان سعی نمایید از خوابیدن بر روی ناحیه کاشت مو جلوگیری نمایید این افراد بهتر است در چند روز اول به طور نیمه نشسته و با زاویه 45 درجه بخوابند تا کمترین فشار را به سر خود متحمل شوند.

می توانید از بالشت به زیر کمر خود نیز استفاده نمایید تا فشار در ناحیه سر کم شود این امر به درمان ورم صورت بعد از کاشت مو کمک شایان می نماید.

2-خونریزی

خونریزی در هنگام کاشت اصلا شایع نمی باشد ولی درمواردی که پزشک تجربه کافی را نداشته باشد احتمال خونریزی بالا می باشد.

البته لازم به ذکر است که قبل از انجام عمل، پزشک به فرد متقاضی توصیه خواهد کرد که از چند روز قبل از خوردن و استفاده از برخی خوراکی ها و داروها خودداری کند. معمولا پزشک استفاده از داروهایی از قبیل ایبوپروفن، آسپرین و امثال آن ها را برای چند روزی ممنوع خواهد کرد. همچنین استعمال سیگار و دخانیات و مشروبات الکلی تا چند روز قبل از عمل ممنوع می باشد.

علت عمده این توصیه ها به این علت است که داروها و موارد ذکر شده سبب رقیق شدن خون و یا عدم انعقاد خون می شود و این عامل در حین انجام عمل می تواند سبب بروز خون ریزی در سر شود.

 

3- حساسیت و درد در قسمت اهدا کننده فولیکول

درد خفیفی در قسمت اهدا کننده شخص به وجود خواهد آمد و ممکن است تا چند روز نیز باقی بماند. البته این درد خفیف بوده و قابل تحمل برای هر شخصی می باشد. اما در صورتی که شخص احساس ناراحتی کرد می تواند از مسکن ها برای رفع درد آن استفاده نماید.

4- خارش

زخم های وجود در سر بعد از کاشت شروع به خارش می گردند ولی اصلا نباید این زخم ها را خاراند زیرا به فولیکول های کاشته شده آسیب وارد می گردد و مدت زمان التیام زخم ها طولانی می گردد شستشو با شامپوی ملایم و به موقع می تواند از شدت خارش ها کم نماید.

خارش ندادن ناحیه هدف باید مورد توجه فرد قرار گیرد زیرا علاوه بر آسیب به فولیکول، می تواند باعث پوسته پوسته شدن سر، افزایش میزان زخم های ناشی از کاشت و همچنین عفونت در این ناحیه شود.

5- عفونت

بوجود آمدن عفونت پس از انجام این اقدام بسیار نادر است و معمولا همه پزشکان برای پیشگیری از بروز آن داروهای آنتی بیوتیکی نیز تجویز می کنند. همچنین انجام ندادن برخی اقدامات از جمله خارش، لمس کردن و تماس دادن اشیاء با قسمت کاشت شده می تواند احتمال بروز عفونت را تقریبا به صفر برساند.

6- بی حسی

تقریبا در تمامی روش های کاشت مو برای این که فرد در حین انجام عمل دچار احساس درد و ناراحتی نشود و مراحل انجام عمل به خوبی انجام شود، از داروهای بی حس کننده موضعی استفاده می شود.

بیماران به هنگام کاشت مو بی حسی موضعی و یا بی هوشی را تجربه می کنند و بعد از عمل تا یک هفته در ناحیه سر شاید فرد حس بی حسی را تجربه نماید و بعد بدن به حالت عادی خود بر می گردد.

7- زخم

به هنگام کاشت مو و ابرو برش هایی را ایجاد می نمایند تا فولیکول ها را بر قسمت مورد نیاز بکارند در نتیجه در ناحیه مورد نیاز زخم هایی وجود دارد و کم کم این زخم ها شروع به بهبود و از بین می روند.

برای رفع سریع تر این زخم ها می تواند اقداماتی از جمله تغذیه و خوراکی ها مورد توجه قرار داد. استفاده از برخی خوراکی ها و مواد غذایی که دارای ویتامین های مختلفی هستند می تواند در افزایش روند بهبودی و نقاهت تاثیر به سزایی داشته باشند.

همچنین استفاده از لوازم و داروهای بهداشتی که توسط پزشک تجویز می شود می تواند سبب بهبود سریع تر این زخم در این نواحی شود.

8- پوسته شدن سر بعد از کاشت مو

9- رشد موهای زیر پوستی

10- سکسکه

سکسکه یکی از عوارض بعد از کاشت مو می باشد که فرد بعد از کاشت آن را تجربه می نماید این عارضه ممکن است چند ساعت و یا چند روز با فرد همرا باشد. به هنگام بروز سکسکه می توانید با پزشک معالج خود در این خصوص مشورت نمایید تا دارویی را برای درمان شما تجویز نماید تا زودتر بهبود یابید.

11- ریزش مو

بعد از کاشت مو اصولا بعد از دو هفته ” ریزش مو بعد از کاشت مو ” بعد از کاشت شروع می گردد و کل یا قسمتی از موهای کاشته شده ریزش پیدا می کند ولی این امر جایه نگرانی ندارد و امری کاملا طبیعی می باشد و این ریزش فقط در ناحیه ساقه مو می باشد و ریشه مو در سر باقی می ماند و بعد از این ریزش دوباره موها شروع به بیرون آمدن از سر می نمایند.

یکی از قرص های بعد از کاشت مو فیناستراید می باشد که با تاییدیه FDA آمریکا در جهت جلوگیری از ریزش مو در بخش میانی و پیشانی سر تجویز می گردد.

فیناستراید در آمریکا برای خانم ها ممنوع می باشد و نمی توانند از آن استفاده نمایند. فیناستراید می تواند تا 80 درصد از ریزش مو کاهش دهد و باعث رشد دوباره موهای ریخته شده شود.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *