تزریق ژل

سفت شدن ژل لب

سفت شدن ژل لب

سفت شدن ژل لب

در موارد معدودی گزارش شده است که افراد پس از تزریق ژل لب ، متوجه سفت شدن لب های خود شده اند. در آغاز باید بگویم که جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد. افراد محدودی پس از انجام تزریق ژل لب این اتفاق را تجربه کرده اند. از این رو می توان گفت که این عارضه بسیار طبیعی بوده و دلیل برای نگرانی وجود ندارد.

سفت شدن ژل لب

اگر چه باید به این نکته اشاره کنیم که با انجام مراقبت های لازم می توان از بروز چنین اتفاقی تا حد زیادی کم کرد. تزریق ژل لب می تواند ظاهر فوق العاده ای را برای لب های فرد به ارمغان آورد. از این رو هر روزه افراد بیشتری برای استفاده از این روش به پزشکان زیبایی مراجعه می کنند.

دریافت تخفیف نقدی تزریق ژل کلینیک رز + مشاوره رایگان

تزریق ژل به لب در کمترین زمان ممکن به انجام رسیده و به مراقبت های کوتاه مدتی نیاز خواهد داشت و در واقع این دو مورد سبب محبوبیت بی نظیر این روش زیبایی شده اند. در صورت در نظر گرفتن تمام نکات لازم برای مراقبت پس از تزریق ژل لب تا حد زیادی از بروز برجستگی ها و سفت شدگی لب ها جلوگیری خواهد شد

از این گذشته، سفت شدگی و برجستگی های موجود در لب پس از تزریق ژل با گذشت زمان از بین رفته و مشکلی برای فرد به وجود نخواهند آورد.

دلیل سفت شدن ژل لب پس از تزریق ژل چیست ؟

یکی از دلایل بروز این اتفاق، تزریق ژل به صورت سطحی به لب است. در چنین مواردی تزریق صورت گرفته در عمق مناسبی انجام نشده و همین مسئله سبب سفت شدگی می شود.

منظور از عمق مناسب برای هر مدل از پرکننده ها و برای هر ناحیه از صورت متفاوت است. دکتر متخصصی که عمل تزریق ژل را انجام می دهد باید به خوبی راجع به تفاوت انواع پرکننده ها اطلاع داشته باشد.

ژل ها باید در عمق مناسب خود تزریق شوند تا هم از بروز سفت شدگی بعد از عمل جلوگیری شود، و هم عمل نتیجه ی طبیعی تر و زیباتری را به همراه داشته باشد.

دیده شده که به عنوان مثال عمل تزریق چربی برای از بین بردن گودی زیر چشم با موفقیت انجام شده و خبری از گلوله شدن و سفت شدن ژل نبوده، اما چون از ژل نامناسب استفاده شده نتیجه ی عمل به نظر پفکی و مصنوعی می آید.

به طور کلی در فرآیند تزریق ژل، چهار موضوع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند. اولین موضوع، به انتخاب ژل درست مربوط می شود. ژل ها از جنس های متفاوتی ساخته شده اند و هر کدام خواص متفاوتی را برای فرد به ارمغان می آورند.

اگر این انتخاب به درستی صورت نگیرد، نیاز فرد به خوبی برطرف نمی شود و او به نتیجه مطلوب از تزریق ژل دست پیدا نمی کند. موضوع دوم همان طور که گفته شد به عمق درست تزریق مربوط می شود. پزشکی که نتواند تزریق ژل را در عمق درست انجام بدهد، مشکلات زیادی برای فرد به وجود خواهد آورد.

سومین موضوع نیز به انتخاب میزان درست فیلر برای انجام تزریق مربوط می شود. اگر تزریق فیلر بیش از حد باشد، نتایجی کاملا مصنوعی برای فرد ایجاد خواهد شد.

و موضوع چهارم، انتخاب نقطه درست برای انجام تزریق است. پزشک قبل از انجام کار، موضع انجام تزریق را علامت گذاری می کند و این تزریق برای رسیدن به نتایج ایده آل، درست باید در همان نقطه صورت بگیرد.

در صورتی که ژل لب به درستی در منطقه مورد نظر تزریق نشده باشد می تواند منجر به سفت شدن بافت لب شود. برخی از افراد نیز به دلیل سهل انگاری در انجام مراقبت های پس از تزریق شاهد چنین رویدادی خواهند بود.

ماساژ و وارد کردن فشار بیش از حد به لب ها و یا شست و شوی غیر اصولی لب ها از نمونه های سهل انگاری است که افراد بعد از عمل تزریق ژل انجام می دهند.

همچنین قرار گرفتن لب ها پس از انجام تزریق در معرض حرارت شدید، نتایج ناشی از این فرآیند را به شدت تحت تاثیر قرار خواهد داد. در نتیجه برای شست و شوی لب ها پس از انجام تزریق به هیچ وجه نباید از آب داغ استفاده کرد.

انجام فعالیت های سنگین ورزشی نیز در روزهای پس از تزریق فیلر، به هیچ وجه توصیه نمی شود. چرا که این اتفاق نیز فشار زیادی به روی فیلرها خواهد گذاشت و به نتایج حاصل از این فرآیند لطمه خواهد زد.

اما روی هم رفته می توان گفت که مشاهده این رویداد به ندرت اتفاق افتاده و از این رو نیازی به نگرانی خاصی نیست. البته باید گفت که در مواردی نیز دلیل سفت شدگی لب، بروز عفونت در بافت لب است. علاوه بر این در مواردی نیز ممکن است فرد نسبت به ماده تزریق شده حساسیت داشته و به همین دلیل سفتی لب ها رخ دهد.

سفت شدن ژل لب

این موضوع به جنس فیلرهای مورد استفاده برای تزریق نیز بستگی خواهد داشت.

برای مثال فیلر های ساخته شده از جنس هیالورونیک اسید، نیازی به انجام تست های مربوط به آلرژی ندارند و موجب عفونت نیز نمی شوند. چرا که این ماده به صورت طبیعی در بدن فرد نیز موجود است.

در بعضی از فیلرها که از جنس های دیگری ساخته شده اند اما پزشک پیش از انجام تزریق نهایی، باید تست آلرژی را انجام بدهد و احتمال بروز هر گونه عفونتی را نیز مورد بررسی قرار بدهد.

برای این دسته از متقاضیان تزریق ژل توصیه می شود تا آزمایش های پیش از عمل را جدی بگیرند و درباره ی وضعیت سلامتی بدن خود و حساسیت های آن مطمئن شوند.

امروزه انواع مختلفی از پرکننده ها وجود دارد که برخی از آنان ضد حساسیت بوده و برای افرادی که نسبت به پر کننده های مرسوم آلرژی دارند، می تواند مورد استفاده قرار گیرد تا عمل تزریق ژل برای آن ها هم ممکن شود.

در صورتی که سفت شدگی پس از تزریق ژل حاصل از حساسیت دارویی باشد، آثار سفت شدگی در طی 24 ساعت نخست پس از تزریق ژل لب مشاهده می شود. همانطور که ذکر شد، این اتفاق بسیار نادر بوده و به همین دلیل تنها در موارد اندکی اتفاق می افتد. در این موارد پزشک فرد را برای انجام مراحل درمان راهنمایی خواهند کرد.

اگر احساس کردید که سفت شدگی لب شما پس از تزریق ژل بیشتر از یک روز به طول انجامیده و شرایط ناخوشایندی برای شما به وجود آورده، بلافاصله باید به پزشک مراجعه کنید تا لب های شما مورد معاینه قرار بگیرد.

مصرف خودسرانه دارو در صورت مواجه شدن با این عارضه نه تنها کمکی به شما نخواهد کرد، بلکه ممکن است بسیار لطمه زننده نیز باشد. در نتیجه بهتر است از انجام چنین کاری، پرهیز کنید.

به یاد داشته باشید که اکثر عوارض نامطلوب ناشی از تزریق ژل، کاملا قابل درمان بوده و حتی در موارد بسیاری بدون استفاده از عمل جراحی می شود آثار نامطلوب را به کلی از بین برد.

بنابراین اگر جزو موارد نادری بودید که دچار این عوارض نامطلوب شدید، نترسید و در اولین اقدام آن را به پزشک خود اطلاع دهید تا دستورالعمل های لازم را به شما بدهد.

در واقع تزریق ژل به لب، عواض جانبی چندانی ندارد و همه عارضه های ناچیز ناشی از این فرآیند، در زمانی کوتاه از بین خواهد رفت. در نتیجه این یک روش مطمئن و کم دردسر برای رساندن لب ها به زیبایی مطلوب به شمار می رود و در زمانی بسیار کوتاه نیز انجام خواهد شد.

چگونه می توان از سفت شدن ژل لب جلوگیری کرد ؟

پس از تزریق ژل لب، پزشک راهنمایی هایی  را در اختیار فرد قرار می دهد. فرد متقاضی با انجام اقدامات لازم و رعایت تذکرات گفته شده می تواند در راض بخش بودن نتایج تاثیر گذار باشد. در ادامه به برخی از این نکات اشاره خواهیم کرد تا به واسطه آن ها بتوانید از سفت شدن ژل لب پس از تزریق ژل جلوگیری کنیم.

1- پس از تزریق ژل لب فرد تا چهار ساعت نباید دراز کشیده و باید در حال ایستاده یا نشسته قرار داشته باشد. اگر عادت به خواب اول وقت دارید، تزریق ژل لب را در ساعات اولیه روز به انجام برسانید و از انجام این درمان زیبایی در ساعات پایانی اجتناب کنید.

این تزریق در حالت عمودی برای شما انجام می شود و این حالت باید حداقل تا 4 ساعت از سوی شما حفظ شود. چرا که در این صورت امکان جابجایی فیلر در لب های شما وجود خواهد داشت. چرا که فیلر در اولین ساعت های پس از تزریق، هنوز به صورت کامل به ثبات نرسیده است.

2- انجام فعالیت های ورزشی پر تنش و یا در حالت دراز کش را تا 24 ساعت به تعویق بیاندازید. ورزش هایی مانند تنیس و پیلاتس می تواند گردش خود فرد را به شدت بالا برده و موجب جابه جا شدن ژل تزریق شده شوند.

این فعالیت ها همچنین احتمال صدمه دیدن لب ها پس از تزریق را به اوج می رسانند.

3- مصرف داروهای ضد التهاب مانند آسپرین وادویل می تواند بر تورم و کبودی حاصل از تزریق ژل لب افزوده و موجب بروز سفت شدگی در لب شود.

4- داروهای رقیق کننده خون نیز می توانند کبودی های حاصل از تزریق را تشدید کنند. از این رو باید از مصرف این داروها اجتناب کنید.

همچنین پس از انجام تزریق ژل به لب، باید از مصرف الکل و دخانیات نیز خودداری به عمل بیاورد. مصرف الکل آثاری درست شبیه داروهای رقیق کننده خون دارد و مصرف دخانیات نیز روند بهبودی شما پس از انجام تزریق را به شدت کند خواهد کرد.

5- موضع تزریق را در طول 24 ساعت اولیه به هیچ عنوان ماساژ ندهید. ماساژ این قسمت می تواند موجب جابه جا شدن ژل تزریق شده در لب شود. این حرکت نیز می تواند موجب سفت شدن لب خواهد داشت.

پس از انجام تزریق، به هیچ وجه نباید فشاری به این موضع وارد کنید. چرا که این فشار تاثیر منفی آشکاری بر نتایج حاصل از تزریق ژل خواهد داشت.

پس از انجام تزریق، به هیچ وجه نباید فشاری به این موضع وارد کنید. چرا که این فشار تاثیر منفی آشکاری بر نتایج حاصل از تزریق ژل خواهد داشت.

6- تا حداقل شش ساعت پس از عمل تزریق ژل از شست و شو و یا لمس لب های خود پرهیز کنید. بعد از این مدت می توانید به آرامی و با توجه به توصیه های پزشک صورت و لب خود را بشویید و حتی آرایش کنید.

برای چند روز پس از تزریق ژل، نباید برای شنا به استخر بروید. همچنین نباید از آب داغ برای شستشوی لب های خود استفاده کنید. این یکی دیگر از عواملی است که ممکن است موجب سفت شدن ژل در لب ها پس از تزریق شود.

7- تا حداقل یک هفته در معرض تابش مستقیم نور آفتاب قرار نگیرید. اگر مجبور شدید حتما از کلاه آفتابی استفاده کنید تا تابش نور به ژل را به حداقل برساند. استفاده از دوش آب داغ و به طور کلی قرار دادن لب ها در معرض دمای بالا در طول هفته ی اول بعد از عمل توصیه نمی شود. همچنین توصیه می شود در همین مدت از سرمای شدید هم پرهیز کنید.

8- علاوه بر مراقبت هایی که بعد از عمل باید انجام دهید، برخی از موارد نیز از روز قبل از عمل تزریق ژل باید رعایت شوند. همان طور که گفته شد مصرف داروها و خوراکی های رقیق کننده ی خون مانند آسپیرین، مشروبات الکلی، ویتامین  E و برخی از داروهای گیاهی خطر سفت شدن و کبود شدن لب ها را افزایش می دهد. به همین دلیل توصیه می شود که حداقل از دو روز قبل از عمل از مصرف این موارد پرهیز کنید و همچنین تا دو روز بعد از عمل هم به پرهیز ادامه دهید.

آیا سفت شدن ژل لب خطرناک است ؟

سفت شدن ژل لب در اکثر موارد بر اثر کوتاهی در انجام مراقبت های لازم به وجود می آید. در این موارد سفت شدن لب خطرناک نخواهد بود. این سفت شدگی پس از گذشت مدت زمانی برطرف شده و دیگر اثری از این برجستگی و سفت شدگی ناخوشایند برجای نخواهد ماند.

در نتیجه هیچ دلیلی برای اضطراب و نگرانی وجود ندارد. چرا که همه عوارض جانبی مثل سفت شدن ژل، تاثیری بسیار کوتاه مدت روی بدن شما دارند و در زمانی بسیار کوتاه، از بین می روند.

در کلینیک های معتبر از پر کننده هایی استفاده می شود که حاوی هیالورونیک اسید هستند. از آنجایی که این ماده به شکل طبیعی در بدن وجود دارد، تزریق آن به لب ها مشکلی ایجاد نمی کند و بعد از مدتی به راحتی جذب بدن می شوند و هیچ آسیبی را به بدن وارد نمی کنند.

به همین دلیل است که حتی اگر از نتیجه ی عمل تزریق ژل ناراضی بودید، لازم نیست نگران شوید چرا که در بدترین حالت نیز اثر پر کننده های حاوی هیالورونیک اسید بعد از چند ماه از بین می رود و لب های شما به شکل اولیه بر می گردد.

همچنین در کلینیک های معتبر، از پزشک های متخصص و با تجربه برای انجام تزریق استفاده می شود. این کار تاثیر چشمگیری در رسیدن به نتایج مطلوب از تزریق ژل لب خواهد داشت. چرا که یک پزشک متخصص و با تجربه، به خوبی می داند که باید تزریق را چطور انجام بدهد تا بهترین نتیجه برای فرد به وجود بیاید.

به همین دلیل بسیار مهم است که عمل خود را در یک کلینیک معتبر مانند کلینیک تخصصی پوست و مو رز انجام دهید تا ریسک مبتلا شدن به عوارض نامطلوب را به صفر نزدیک کنید.

در موارد اندکی ممکن است فرد بر اثر ایجاد عفونت یا بروز حساسیت دارویی به مواد به کار رفته در ژل دچار سفت شدگی شده باشد. در این موارد باید در اسرع زمان با پزشک تماس گرفته و مشکل را با او درمیان نهاد.

در صورتی که سفت شدگی لب بر اثر حساسیت دارویی باشد، در اکثر موارد علائمی مانند سفت شدگی در همان روز نخست تزریق ژل لب مشاهده خواهد شد؛ اما در مورد اندکی نیز علائم حساسیت می تواند پس از چهار ماه بروز پیدا کند.

شما باید در تمام موارد فوق علائم ونگرانی های خود را با پزشک مربوطه در ماین گذاشته و به این طریق درمان های مورد نیاز را از او طلب کنید. پزشک با در نظر گرفتن تمام جوانب و با انجام آزمایشات کامل علت بروز این سفت شدگی را یافته و نسبت به درمان این عارضه اقدام خواهد کرد.

بهتر است از ماساژ دادن یا مصرف خودسرانه دارو اجتناب ورزیده و درمان را زیر نظر پزشک متخصص به انجام برسانید. سفت شدگی لب در اکثر موارد مربوط به عفونت و حساسیت دارویی نبوده و بخشی از روند بهبودی فرد است.

عکس تزریق ژل

در زمان سفت شدن ژل لب چه کاری انجام دهیم ؟

شما باید درمان این عارضه را بر عهده پزشک مربوطه قرار دهید. پزشک با درنظر گرفتن تاریخچه پزشکی شما و داروهای مورد استفاده در درمان زیبایی لب های شما، دلایل این سفت شدگی را بررسی کرده و درمان های لازم را در نظر خواهد گرفت.

البته توجه داشته باشید که تورم و التهاب و قرمزی ناحیه ای که در آن تزریق صورت گرفته در دو هفته ی ابتدایی بعد از عمل کاملا طبیعی است و با سفت شدگی تفاوت دارد. در واقع ژل تزریق شده به دو هفته زمان نیاز دارد تا به طور کامل در جای مورد نظر مستقر شود و نتیجه ی نهایی عمل نمایان گردد.

اگر بعد از دو هفته هنوز عوارض نامطلوب شما را رها نکردند، قبل از هر چیز به دکتر خود مراجعه کنید و از انجام درمان های خودسرانه مانند ماساژ و کمپرس یخ پرهیز کنید.

ماساژ نه تنها کمکی به حل شدن مشکل سفتی ژل در لب ها نمی کند، بلکه حتی ممکن است موجب جابجایی ژل و نامطلوب شدن نتایچ حاصل از این تزریق شود.

شما در این مدت باید از مصرف خودسرانه دارو های متفاوت خودداری کرده و بدون تجویز و معاینه پزشک از درمان های متفاوت استفاده نکنید. این درمان ها می توانند روند درمان شما را به کلی مختل کرده و به این ترتیب عوارض وخیم تری را برای شما به همراه داشته باشند.

از ماساژ دادن و لمس منطقه سفت شده اجتناب کنید. به خاطر داشته باشید که سفت شدگی لب ها تا دو هفته پس از تزریق ژل (gel injection) لب طبیعی بوده و نیازی به نگرانی نخواهد بود. در این مدت آرامش خود را حفظ کرده و منظر رفع سفت شدگی لب باشید.

در صورتی که پس از دو هفته، سفت شدگی لب شما از بین نرفت باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. در این زمان پزشک داروهایی را برای شما در نظر خواهد گرفت که سفت شدگی  یا حالت گره در لب را به کلی برطرف خواهد کرد.

در این مدت تمام اقدامات را با مشورت پزشک خود به انجام برسانید. وی تمام اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار خواهد داد. این راهنمایی ها را جدی بگیرید و تمام نکات ارائه شده را به کار بگیرید.

راهنمایی های ارائه شده توسط پزشک می تواند سفت شدگی لب را برطرف کرده و به این ترتیب ظاهر طبیعی لب ها را به لب های شما بازگرداند. شما می توانید با انجام توصیه های پزشک در کمترین زمان ممکن سفت شدگی لب ها را رفع کنید. حتی اگر با پیروی از دستورات پزشک باز هم سفت شدگی لب ها برطرف نشد جای هیچ نگرانی ندارد.

چرا که اگر از پر کننده های حاوی هیالورونیک اسید استفاده کرده باشید، دکتر می تواند با تزریق یک آنزیم به نام هیالورونیداز که کارش جذب و حل کردن هیالورونیک اسید است، به کلی اثر ژل و عوارض نامطلوب همراه با آن را از بین ببرد.

جالب است بدانید که حتی اگر عوارض نامطلوبی مانند سفت شدگی نداشتید و فقط از ظاهر خود پس از تزریق ژل نا راضی بودید، دکتر می تواند با تزریق این آنزیم به لب ها همه چیز را به روز اول برگرداند.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک تزریق ژل مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *