کاشت مو

سن مناسب برای کاشت مو چقدر است؟

سن مناسب برای کاشت مو

سن مناسب برای کاشت مو

ریزش مو بیشتر در آقایان رخ می دهد و به دلیل ژنتیک، هورمون، استرس و عوامل دیگر تحت تاثیر بوده و در یک برهه سنی خاص صورت می گیرد. مو یکی از قسمت هایی می باشد که زیبایی ظاهری فرد را تضمین می نماید و در نبود و کاهش مو آن را به مخاطره می اندازد.

سن مناسب برای کاشت مو

در این محتوا به سن مناسب برای کاشت مو برای جبران موهای ریخته شده می پردازیم.

کم مو بودن و طاسی سبب می گردد سن فرد بیشتر بنظر برسد و اعتماد به نفس کمتری در برخورد با مردم و اجتماع داشته باشند.

دریافت مشاوره رایگان و تخصصی کاشت مو

سن مناسب برای کاشت مو

درمان های دارویی بیشتر مقطعی بوده و بعد از قطع دارو به ریزش دوباره موها منجر می گردد ولی با کاشت مو به دلیل رشد و افزایش حجم مو فرد حس خوشایندی داشته و بهتر می تواند در زندگی اجتماعی با افراد ارتباط برقرار نماید و از ظاهر خود بیشتر رضایت خود را اعلام نماید.

افرادی نیز پس از ریزش مو، به سراغ استفاده از کلاه گیس ها می روند اما کلاه گیس، محدودیت های بسیار زیادی برای آن ها به وجود می آورد و معمولا ظاهری درست شبیه موهای طبیعی خود فرد ندارد.

روش هایی شبیه به این، دائما باید مورد مراقبت قرار بگیرند و فرد همواره باید زمان زیادی برای سر و سامان دادن به آن ها صرف کند اما کاشت مو، روشی است که یک بار برای همیشه انجام می شود و فرد را از هر تغییر دیگری بی نیاز می کند.

سن مناسب برای کاشت مو در آقایان بالای سن 25 سالگی می باشد زیرا در زیر این سن هنوز مشخص نیست که چه مقدار از موها دچار طاسی و ریزش می گردد و شاید مو دوباره به رشد نماید و حجم مو به حالت قبل برگردد.

زیرا سن مناسب برای کاشت مو فرد شاید رضایت خود را از انجام این شیوه ابراز نماید ولی به صورت موقتی بوده و فرد بعد از مدتی موهای خود را از دست می دهد.

در واقع افراد نباید برای کاشت مو، بیش از حد عجله به خرج بدهند. حتی اگر خود آن ها نیز علاقه مند به چنین کاری باشد، پزشک حتما باید اطلاعات لازم در این مورد را به آن ها بدهد. تا زمانی که ریزش مو هنوز به طور کامل تثبیت نشده، بهتر است کاشت مو انجام نشود. این کار ممکن است نتایج ناخوشایندی برای فرد داشته باشد.

افراد در سنین کمتر بهتر است از داروهای درمانی استفاده نمایند تا به صورت موقتی بتوانند شدت ریزش مو را کم نمایند تا در سن مناسب برای کاشت مو به یک پزشک مناسب و حاذق مراجعه و کاشت مو را انجام دهد.

روش های طبیعی زیادی وجود دارند که می توانند سرعت ریزش مو را کم کنند. انتخاب یک رژیم غذایی درست و سرشار از مواد مغذی، مصرف پروتئین ها و بعضی از ویتامین ها، استفاده از روغن های گیاهی، پرهیز از استفاده مداوم از ترکیبات شیمیایی برای موها، استفاده از محصولاتی نظیر مینوکسیدیل و همچنین مراقبت از سطح هورمون ها و تلاش برای کنترل استرس زیاد، عواملی هستند که می توانند سرعت ریزش مو را کم کنند و حتی در مواردی جلوی ریزش بیش از حد موها را به طور کامل بگیرند.

اولین علائم ریزش مو نازک شدن مو می باشد که ریزش مو معمولا از خط جلوی مو شروع شده و فرد را پیشانی بلندتر نشان می دهد.

اصولا افرادی که زیر سن 21 سالگی دچار ریزش مو می شوند بیشترین لطمه را از نظر روحی متحمل می گردند زیرا در این سن افراد بیشتر به ظاهر خود توجه می نمایند و از نظر عاطفی به مشکل بر می خورد.

در این سن فرد باید به ” بهترین دکتر کاشت مو ” مراجعه نماید تا علت ریزش موی خود را پیدا نماید ولی راه حل قطعی برای درمان وجود ندارد و فقط می توان شدت ریزش مو را کاهش داد و آن را به صورت مقطعی قطع نمود و بهتر است در سن مناسب برای کاشت مو به یک متخصص مراجعه و برای کاشت مو اقدام نماید.

اینکه شما ریزش موهایتان را ببینید و کم پشت شدن آنها را حس کنید ممکن است بسیار ناخوشایند باشد اما چاره چیست؟ بهترین راه حل این است که عمل کاشت مو را انتخاب کنید اما در بعضی از شرایط ممکن است بعضی از عوامل از جمله سن و ناراحتی‌های قلبی و … مانع از این امر شود.

افرادی که از بیماری های پوستی، خونی و عصبی رنج می برند و به طور کلی از وضعیت سلامتی ایده آلی برخوردار نیستند؛ گزینه های مناسبی برای کاشت مو به شمار نمی روند.

همچنین افرادی که به دلیل مسائلی مثل شیمی درمانی، مصرف داروهای خاص و یا بارداری دچار ریزش مو شده اند، ممکن است در پایان دوران شیمی درمانی یا بارداری، دوباره شاهد رشد موهای خود باشند. چرا که ریزش مو، گاهی به صورت موقتی صورت می گیرند.

با اینکه درمان‌های مختلفی برای جلوگیری از ریزش مو و یا درمان ریزش مو وجود داشته باشد اما بیشتر آنها راه حل موقتی هستند و نمی توان آنها را دائم استفاده کرد.بیشتر بیماران هنگامی که نتیجه موردنظر را مشاهده نمی‌کنند کاشت مو را امتحان می‌کنند و در بیشتر مواقع نتیجه‌ای که انتظار دارند را دریافت می‌کنند.

فرآیند ” کاشت مو بدون جراحی ” بدون درد است و فقط به بیهوشی موضعی نیاز دارد و ناراحتی ناشی از این عمل بعد از عمل از بین می‌رود شما به صورت سرپایی درمان می‌شوید.جراحی با مزایای عاطفی شگفت انگیزی همراه است بیماران به نظر می‌رسد که بعد از عمل احساس اعتماد به نفس بیشتری دارند.

ریسک های بسیار پایین این فرآیند، هر روز در تمام دنیا افراد زیادی را برای کاشت مو ترغیب می کند. پس از انجام این فرآیند، افراد اعتماد به نفس به مراتب بیشتری خواهند داشت و از وضعیت ظاهری مطلوب تری نیز برخوردار خواهند شد.

به لطف تکنولوژی پیشرفته امروز نتایج به سرعت، ایمن‌تر و لذت بخش‌تر است. اکثر جراحان در حال حاضر چندین مو را سالم پیوند می‌دهند و نتایج کاملا رضایت‌بخش خواهد بود. در واقع کاشت مو، کلاه‌گیس هایی که در دهه ۷۰ و ۸۰ مورد استفاده قرار میگرفت و موهایی کاملا غیرطبیعی و عروسکی بودند را حذف کرد.

در آن زمان بخش‌هایی از مو به نام شاخه‌های مو در مناطق نازک قرار میگرفتند. کاشت مو به بهبودی در رشد موها و قرار دادن موها در مناطق نازکتر به زیبایی هرچه بیشتر فرد کمک می‌کند.

کاشت مو یک روش جراحی است که برای درمان طاسی و یا ریزش مو مورد استفاده قرار می‌گیرد به طور معمول تکه‌های کوچک پوست سر از پشت و دو طرف سر برداشته می‌شود و در لبه‌های جلو بالای سر قرار میدهند.

برای کاشت مو، فولیکول ها از منطقه ای به عنوان بانک موی خود فرد گرفته می شوند. این کار موجب می شود که فولیکول ها به خوبی در منطقه جدید نیز رشد کنند و در بدن به عنوان عناصر بیگانه، شناخته نشوند.

اگر پزشک از تجربه و تخصص کافی برخوردار باشد، پس از کاشت مو درصد بسیار زیادی از فولیکول ها زنده می مانند و به خوبی رشد می کنند. نتایج حاصل از این کار در نهایت بسیار طبیعی و دلچسب خواهد بود.

باید بگوییم که پزشک‌ها اغلب بیمارانی که بین ۳۰ تا ۴۰ ساله هستند را انتخاب می‌کنند و این کاملا طبیعی است. زیرا این گروه سنی به ویژه مردان بیشتر در معرض طاس شدن قرار دارند. ریزش مو به عوامل مختلفی بستگی دارد.

ریزش مو به طور معمول در دهه چهارم زندگی آغاز می شود و به همین خاطر است که افراد بین سی تا 40 سالگی، پرشمارترین گروه سنی در این فرآیند به شمار می روند.

پیوند مو یک روش زیبایی است که برای مردان استفاده می‌شود و گاهی اوقات بر روی زنان که رشد موی آنها متوقف شده و یا موهای آنها شروع به ریزش کرده است نیز این عمل انجام می‌شود. ریزش مو و طاسی بیشتر به دلیل عوامل ژنتیکی و سن است.

در واقع هر چه سن آقایان بالاتر می‌رود بیشتر در معرض طاس شدن مو و کم پشت شدن مو قرار میگیرند اما در زنان ریزش مو آنها به تغییرات هورمونی آنها و به احتمال بسیار بالا ریزش مو از کل سر باشد.

مسائل ژنتیکی نیز همان طور که گفته شد، می توانند تاثیر زیادی در ریزش مو داشته باشند. در واقع ممکن است برخی افراد همه مراقبت های لازم را از موهای خود انجام بدهند اما از آن جایی که در بین اقوام نزدیک خود، چند نفر با سابقه ریزش مو دارند، این موضوع ممکن است برای آن ها نیز تکرار شود و آن ها را نیز با خودش درگیر کند.

کاشت میتواند جایگزینی برای موهای کل سر باشد.  میتواند جایگزینی برای موهای از دست داده به علت تغییرات هورمونی باشد.در واقع پزشک علاوه بر اینکه سن فرد را در نظر میگیرد دیگر عوامل را که در ادامه به آنها اشاره میکنیم را در نظر میگیرد.

مردان و زنان همه می‌توانند کاندیداهای خوبی برای کاشت مو باشند برای کاشت شما به دو چیز نیاز دارند:

  1. موهایی که در قسمت اهداکننده قرار دارند و برای پیوند مورد استفاده قرار می‌گیرند کاملا سالم باشند.
  2. توانایی رشد مو در مناطق اهداکننده

در صورت مشورت با یک متخصص با تجربه و ماهر میتوانید در مورد اینکه آیا موهای شما دارای ویژگی‌های فوق می‌باشد و یا خیر مشورت کنید.

به طور معمول از مناطق پشت سر، به عنوان بانک مو استفاده می شود. فولیکول هایی که در این مناطق از سر قرار دارند، نسبت به ریزش مقاوم هستند و به مراتب بیشتر از فولیکول ها مناطق میانی و جلویی سر دوام می آورند.

البته می توان از موی بدن نیز به عنوان بانک مو استفاده کرد اما موهای نواحی پشت سر، بهترین انتخاب برای در نظر گرفته شدن به عنوان بانک مو هستند.

برای اینکه تشخیص دهید که علت ریزش مو شما چیست، ممکن است به آزمایش خون نیاز داشته باشید. در واقع نتیجه آزمایش می‌تواند هر آنچه را که در بدن شما اتفاق می‌افتد و بر روی ریزش مو شما تاثیر می‌گذارد را به متخصص نشان دهد. شناسایی این دلیل در سپری کردن پروسه درمانی برای شما مفید و موثر خواهد بود.

چرا برای انجام پیوند، زیر سن مناسب برای کاشت مو به افراد توصیه نمی گردد؟

زیر سن مناسب برای کاشت مو اگر فرد اقدام به انجام این شیوه برای درمان ریزش مو و کاهش موی خود اقدام نماید به دلایل ذیل به مشکل بر می خورد که عبارتند از:

  1. مدل ریزش مو، حجم و تعداد موهای از دست رفته قابل مشخص نمی باشد و بهتر است زیر سن 25 سالگی کاشت مو صورت نگیرد مگر در شرایط خاص که پزشک آن را توصیه نماید. در این سن و سال تا زمانی که کاشت مو یک موضوع ضروری نباشد، به هیچ وجه نباید به سراغ این فرآیند رفت.
  2. در زیر سن مناسب برای کاشت اگر کاشت مو صورت گیرد شاید در سنین بالاتر فرد از آن ناراضی بوده و مدل موی خود را دوست نداشته باشد. در حقیقت تصورات از مدل های نهایی مو در سنین مختلف متفاوت است و بهتر خواهد بود اگر فرد، به اندازه کافی برای انتخاب مدل موی نهایی خود در کاشت مو صبر کند و سپس درست ترین تصمیم را بگیرد. فراموش نکنید که فرد برای همه سال‌های بعدی باید با نتایج حاصل از این تصمیم زندگی کند.
  3. طراحی و کاشت مو بر اساس افزایش سن فرد در سنین بالاتر بسیار دشوار بوده و نمی توان بر اساس چهره فرد در سنین بالاتر کاشت را انجام داد تا از نتیجه نهایی رضایت کامل را داشته باشد.
  4. کاشت مو اگر زیر سن مناسب برای کاشت صورت گیرد در سنین بالاتر نیز باید تکرار گردد تا دوره درمانی کامل شود.

به افراد در زیر سن مناسب برای کاشت توصیه می گردد برای درمان ریزش موی خود از مینوکسیدیل یا رژیم غذایی و داروهایی دیگر به درمان ریزش موی خود کمک نمایند تا شدت ریزش را کاهش و تارهای مو را ضخیم تر نمایند تا ظاهر زیباتری را داشته باشند و بهتر است در سنین پایین تر به روش تقویتی و درمانی بپردازند.

اصولا برداشتن فولیکول های مو از مناطقی  صورت می گیرد که کمتر دچار ریزش شده و یا اصلا در آن منطقه ریزش مو صورت نمی گیرد تا بعد از کاشت موها مقاوم باشند و موهای کاشته شده دارای ثبات بیشتری باشند به همین دلیل است که به افراد توصیه می گردد در سن مناسب برای کاشت مو اقدام نمایند.

در افرادی که سن آنها زیر ۲۵ سال است این افراد تحت تاثیر هورمون DHT می‌باشند و موهای اهدا شده به علت اینکه تحت تاثیر هورمون می‌باشند ممکن است مدتی بعد از عمل شروع به ریزش کنند و از بین بروند.

مو نباید به هیچ وجه ضعیف باشد و هم‌چنین فرد نباید هیچگونه بیماری پوستی داشته باشد در نظر داشته باشید که بانک موی ضعیف نیز عامل مهمی در عدم انجام عمل کاشت مو در نظر گرفته می‌شود.

آیا 50 سالگی سن مناسب برای کاشت مو می باشد؟

سن مناسب برای کاشت مو فقط به 25 سال ختم نمی شود و افراد بالای 50 سال نیز می توانند امیدوار باشند که با کاشت موی خود می توانند نتیجه قابل قبول و خوبی از این شیوه دریافت نمایند.

زمانی تصور می شد که عبور از 50 سالگی، دیگر شانس فرد را برای انجام فرآیند های مربوط به زیبایی از بین می برد اما حالا دیگر چنین تصوری صحیح به نظر نمی رسد.

در افراد بالای 50 سال کاشت موهای آن ها متفاوت می باشد زیرا آن ها دوست ندارند موهایشان شبیه جوانان 20 ساله شود پس باید به این نکته توجه نمود و حجم مو کمتری نیاز دارند. در این افراد بازسازی موها راحت تر می باشد زیرا چهره آن ها جا افتاده تر می باشد و می توان مناسب با چهره شان کاشت را انجام داد.

نیاز به تراکم کم تر، موجب می شود که درصد اطمینان این فرآیند بالا برود و نیاز به برداشت فولیکول های خیلی زیاد برای کاشته شدن در سر، وجود نداشته باشد.

در این سن هدف زیبایی ظاهری متناسب با سنشان می باشد و برای درمان ریزش مو و عوامل دیگر کمتر به پزشک مراجعه می نمایند زیرا در این سن کمتر افراد دچار ریزش مو می گردند.

در افراد بالای 50 سال به دلیل استفاده از داروهای متفاوت برای بیماری هایی که دارا می باشند باید پزشک خود را مطلع سازند زیرا ممکن است انجام کاشت در سن بالاتر برای آن ها خطرناک باشد و دچار مشکل گردند.

در افرادی که دچار بیماری قلبی می باشند کاشت مو اصولا در چند جلسه صورت می گیرد تا به آن ها فشار جدی وارد نگردد و در آرامش و بدون استرس باشند.

نکته:

ترمیم مو با کاشت مو بسیار متفاوت است زیرا افراد غیر متخصص این کار را انجام می دهند و از موی مصنوعی برای بافتن و یا چسباندن به موی طبیعی فرد تلاش بر این دارند تا حجم مو را بیشتر نمایش دهند و این شیوه دائمی نمی باشد و بعد از بلند شدن مو موی مصنوعی نیز به جلوتر می آید و ظاهر نامناسبی را ایجاد می نماید.

در نتیجه هر چند وقت باید برای ترمیم مو به کلینیک مراجعه نمایید تا موی شما را باز ترمیم نمایند و فرد در هر سنی می تواند این شیوه را در پیش گیرد ولی در کاشت یک روش دائمی بوده که فرد می تواند بعد از یکبار انجام نتیجه قابل قبولی بگیرد و کمتر احتیاج به تکرار این شیوه می شود در نتیجه دائمی می باشد و زیر نظر یک متخصص و فرد با تجربه صورت می گیرد.

زیرا خارج کردن فولیکول های مو و کاشت آن در محل مورد نظر به مهارت خاصی نیاز دارد که از افراد معمولی این کار بر نمی آید و در سن مناسب برای کاشت مو که معمولا بالای 25 سال می باشد صورت می گیرد.

به شما توصیه می گردد تا حدامکان این کار را زیر نظر یک متخصص انجام دهید تا از عوارض و خطرات آن کاسته گردد.

در واقع همه ما میدانیم که ریزش مو نشانه گذر زمان است و میتواند در شرایط روحی و روانی فرد و ارتباط او با افراد تاثیر بگذارد. برای کسی که در سراسر زندگی خود در دوران جوانی موهایی زیبا و پرپشت داشته تحمل اینکه موهای خود را از دست بدهد بسیار سخت است.

بنابراین ممکن است که در سن ۶۰ سالگی اقدام به عمل کاشت مو کند که هیچ مشکلی در این سن برای فرد ایجاد نمی شود و می‌تواند عمل را با موفقیت به پایان برساند و نتیجه موردنظر را نیز ببیند اما آنچه باید در نظر گرفته شود این است که سن کاشت مو نباید از ۶۰ تجاوز کند.

در سن ۳۰ تا ۶۰ الگوی رشد موی سر شما کاملا مشخص و ثابت خواهد شد به همین دلیل است که متخصصان این سن را برای کاشت مو انتخاب می‌کنند.

یکی از مهمترین نکته‌ها این است که از اضافه وزن جلوگیری شود و تغذیه سالم را انتخاب کنید. ورزش به شما اطمینان می‌دهد که خون شما به درستی جریان می‌یابد و شما مواد مغذی موردنیاز فولیکول‌های مو شما برای رشد مو را در اختیار آنها قرار می‌دهید. ‌

برای به دست آوردن بهترین نتایج از پیوند مو متخصص پوست شما ممکن است توصیه پزشکی برای درمان ریزش مو را به شما ارائه دهد، بنابراین توصیه‌های پزشکی می‌تواند در ریزش مو و یا کنترل ریزش مو نقش مهمی داشته باشد و در حفظ نتایج طبیعی برای سالهای آینده به شما کمک می‌کند.

قبل از اینکه تصمیم به عمل جراحی بگیرید باید بعضی از نکات را از جمله:

1)انتظارات واقع‌گرایانه داشته باشید به هیچ وجه نباید بعد از عمل موهای خود را بکشید و یا به آنها فشار وارد کنید زیرا تا چند هفته بعد از عمل موها بسیار حساس و آسیب‌پذیر و نازک هستند. نتایج به طور کلی به ضخامت مو و تراکم موهای باقی مانده بستگی دارد.

2)هزینه پیوند به روشی که استفاده می‌کنید، اعتبار پزشک و تخصص در میان عوامل دیگر بستگی دارد.

3)توصیه می‌شود هر دارویی را که پزشک متخصص به شما توصیه میکند به طور منظم و روزانه استفاده کنید و  اگر از داروهایی که اخیرا استفاده کرده اید از جمله ویتامین‌ها و مکمل‌ها و یا داروهایی که بدون نسخه هستند مصرف نکنید.

در حالی که این پیشرفت باعث شده است که شما موهایی کاملا طبیعی داشته باشید اما نتیجه آن به جراحی مربوط می‌شود که شما برای انجام عمل آن را انتخاب میکنید.

شما می‌توانید جراحی را انتخاب کنید که کاملا با نوع ریزش مو شما آشنا باشد و پیوند مو را بسیار مرتب و دقیق انجام دهد و در کار خود ظرافت کامل را به کار ببرد.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *