کاشت مو
موضوعات داغ

کاشت مو به روش DHI – هزینه، مزایا و معایب آن

کاشت مو به روش DHI 

تمام روش‌هایی که برای پیوند مو وجود دارند و هر چند وقت یک بار بر تعداد آنها افزوده می‌شود، تفاوت شان در نحوه پیوند مو است.برخی از دستگاه‌های مخصوص استفاده می‌کنند، برخی از آنها در روش برداشت مو از بانک مو و برخی در نحوه‌ی کاشت متفاوت اند. جایگذاری مو به روش دی اچ آی نیز یکی از روش های ایمپلنت مو است که در این مقاله به بررسی آن می‌پردازیم.

تکنیک های جایگذاری مو در کاشت مو
روش های جایگذاری مو در سال1400

تکنیک‌های جایگذاری مو در کاشت مو

برخی از تکنیک‌های پیوند مو در مرحله‌ی جایگذاری مو که البته مربوط به روش‌های قدیمی است، بخشی از پوست سر را که دارای مو است برداشته و به ناحیه‌ی طاسی پیوند می‌زنند یا آن را در زیر پوست سر جایگذاری می‌کنند که سبب می‌شود موها رشد کرده و از پوست سر بیرون بزند.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

روش های جدیدتر گرافت هایی که از ناحیه‌ی بانک مو برداشته می‌شوند آماده شده و بسته به ناحیه‌ی که قرار است کاشت طبیعی مو انجام شود عملیاتی روی گرافت ها صورت می‌گیرد و تعداد تار موی هر گرافت مشخص می‌شود در انتها این گرافت ها در شکاف‌های ریزی که توسط دستگاه‌های ظریف ایجاد شده است قرار داده می‌شوند؛ اما در روش جایگذاری مو دی اچ آی روند کمی متفاوت است.

شاید بیشتر افراد تنها با متد های سنتی پیوند طبیعی مو آشنایی داشته باشند اما این فرآیند دائما در حال به روز شدن است و همواره متدهای جدیدی برای این کار در نظر گرفته می‌شود.

ایمپلنت مو به شیوه دی اچ آی یکی از شیوه‌های مدرن پیوند مو به شمار می‌رود که هم عوارض ناشی از این کار را به حداقل می‌رساند و هم به فرد برای رسیدن به بهترین نتیجه ممکن کمک می‌کند.

این یکی از روش‌هایی است که رفته رفته جای خودش را در بین متدهای مربوط به ایمپلنت مو باز کرده و امروزه به یک شیوه محبوب برای ایمپلنت مو تبدیل شده است.

ایمپلنت مو به روش DHI چگونه است؟

در روش دی اچ ای جایگذاری مو، به کمک ابزاری که قلم چوی نام دارد شکافی ایجاد می‌شود و همزمان موها نیز در آن قرار داده می‌شود. فرق روش ایمپلنت مو دی اچ آی با روش های دیگر این است که ابتدا شکاف ایجاد نمی‌شود بعد مو در آن قرار داده شود بلکه همزمان با ورود سوزن و بخش نوک تیز آن موها نیز در آن قرار داده می‌شود.

آن چه دی اچ آی را به یک فرآیند خاص برای پیوند مو تبدیل می‌کند، این است که چنین فرآیندی اساساََ یک متد مجزا نیست و در واقع، مکملی است که برای پوشش دادن ضعف‌های متدهای دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در واقع در دی اچ آی بیشتر مراحل درست مثل پیوند مو به شیوه Fit انجام می‌شوند اما در آن از ابزاری به نام پانچ با ضخامت بسیار کم برای برداشتن جداگانه فولیکول‌ها استفاده می‌شود. این روش در لغت به معنای کاشت موی مستقیم است.

این فرآیند حتما باید زیر نظر پزشکی صورت بگیرد که تجربه کافی را در استفاده از این پانچ‌ها داشته باشد. در این صورت نتایج نهایی این کار برای فرد بسیار دلچسب خواهد بود. با استفاده از این شیوه، تسلط پزشک به مراحل جایگذاری مو و همچنین تعیین عمق و زاویه موها، بیشتر از شیوه های دیگر خواهد بود.

مزایا و معایب کاشت مو به روش DHI
مزایا و معایب پیوند مو به روش DHI در سال2021

مزایا و معایب کاشت مو به روش DHI

به طور کلی ایمپلنت مو به روش ذکر شده دارای مزایای زیادی است که سبب شده به خصوص در کشور ما و کشورهای آسیای شرقی از آن به عنوان بهترین روش جایگذاری مو نام ببرند.به دلیل این که فولیکول های مو به صورت مستقیم به وسیله‌ی ایمپلنت جایگذاری می‌شوند و نیازی به ایجاد بخیه، برش یا سوراخ کردن زیاد منطقه ی پیوند مو ندارد به همین علت ایمن تر و سالم تر است.

به همین خاطر است که سپری کردن دوران بهبودی برای فرد پس از انجام این فرآیند، به شکل قابل توجهی کوتاه تر از روش های دیگر محسوب می‌شود. علائم به جا مانده از ایمپلنت مو با این شیوه، بسیار کوچک هستند و از همان ابتدا نیز به چشم نمی‌آیند.

همین علائم کوچک نیز بعد از مدتی کاملا از سر فرد محو خواهند شد. بسیاری از ابزارهایی که در این شیوه از ایمپلنت مو مورد استفاده قرار می‌گیرند، تنها مختص شما هستند و پس از پایان پیوند مو، تعویض خواهند شد. این یکی دیگر از مسائلی است که امن بودن ایمپلنت مو به شیوه دی اچ آی و کم ریسک بودن آن را به اوج می‌رساند.

با توجه به این که روش های بهتری از دستگاه های مدرن تر نیز وجود دارد که جایگذاری مو به روش دی اچ آی را به مراتب بهتر می‌کند و سوراخی کمتر ایجاد می‌کند.

این فرآیند با دقت زیادی انجام می‌شود و این شانس را به پزشک می‌دهد که نتایج مطلوب تری را برای فرد رقم بزند. نتایج حاصل از پیوند مو با این شیوه، کاملا طبیعی است و تراکم موها با انتخاب کاشت موی مستقیم، بسیار مطلوب به نظر می‌رسد.

در روش دی اچ آی فولیکول های مو در همان زمانی که برداشته می‌شوند به همان صورت در محل مورد نظر جایگذاری می‌شوند. به همین علت خطراتی مانند از بین رفتن فولیکول ها به دلیل ماندن در فضای بیرون از بدن یا ورود میکروب همراه آن ها وجود ندارد.

درصد بسیار زیادی از فولیکول های انتقال داده شده با این شیوه، زنده می‌مانند و در موقعیت جدید به تولید مو ادامه می‌دهند. میزان زنده ماندن فولیکول ها در این فرآیند، بیشتر از روش های سنتی ایمپلنت مو خواهد بود.

ایمنی این روش بالاتر است و رشد مادام العمر و نتایجی طبیعی دارد. حتی افرادی که بانک موی ضعیف تری دارند نیز می‌توانند این فرآیند را پشت سر بگذارند.

چرا که در روش دی اچ آی نیازی به جدا کردن یک نوار کامل از فولیکول ها احساس نمی‌شود و از آن جایی که درصد زیادی از فولیکول ها نیز در این فرآیند سالم می‌مانند، فرد به برداشت کمتر از فولیکول های سر نسبت به سایر روش های پیوند مو نیاز دارد.

اگر بخواهیم به معایب این روش بپردازیم، باید گفت که زمان اجرای این روش کمی طولانی تر از روش های دیگر است. همچنین بارها باید به نقطه ی برداشت مو و سپس دوباره به منطقه پیوند مو توجه داشت و این حالت ممکن است فرد متقاضی را اذیت کند.

البته به طور کلی روش پیوند مو دی اچ ای هیچ عوارضی را به دنبال ندارد و نمی‌توان معایبی چشم گیر از آن پیدا کرد.

در کشورهای آمریکایی و اروپایی کمتر از این روش استفاده می شود و بیشتر ترجیح می دهند از روش های جایگذاری پس از ایجاد شکاف بهره ببرند. 

آیا روش کاشت موی DHI برای همه افراد مناسب است؟

به طور کلی این روش کاشت به گونه ای صورت می گیرد که هر کسی می تواند از آن استفاده کند. حتی به دلیل این که سوراخ شدن زیاد و زخم و خونریزی به دنبال ندارد برای کسانی که از دیگر روش ها نمی‌توانند استفاده کنند بهترین روش است. به همین علت روش دی اچ آی و جایگذاری مو بدین صورت برای تمامی افراد مناسب است و هر کسی می‌تواند آن را برای شروع ایمپلنت مو برای خود برگزیند.

آنهایی که از سلامتی عمومی برخوردار هستند، به صورت مداوم سیگار و الکل مصرف نمی‌کنند، به بیماری های پوستی، خونی و عصبی مزمن دچار نیستند و همچنین واکنش های آلرژیک حاد ندارند، می‌توانند این فرآیند ایمپلنت مو را پشت سر بگذارند.

در مواردی حتی افرادی که یک بار پیوند مو انجام داده اند و از نتایج آن رضایت نداشته اند، می‌توانند این روش را برای پشت سر گذاشتن دومین عمل پیوند مو انتخاب کنند.

ممکن است پزشک معالج تشخیص دهد که پیوند مو به روش دیگری صورت گیرد. به هر حال بهتر است به توصیه های پزشک خود گوش دهید و تا جایی که امکان دارد روشی که او پیشنهاد می‌کند را مورد استفاده قرار دهید.

انتخاب روش کاشت و جایگذاری مو با توجه به شرایط متقاضی تعیین می‌شود و پزشک و تکنسین کاشت با احاطه بر این موارد بهتر تشخیص می‌دهند که کدام روش را برای شما به کار گیرند.

شناخت پزشک نسبت به فعالیت های مربوط به ایمپلنت مو، بدون تردید از شما بیشتر است. به همین خاطر اهمیت زیادی دارد که در تصمیم گیری میان فرآیند های پیوند مو، حتما از نظر مشورتی پزشک بهره بگیرید.

پس از سپری شدن مراحل انجام کاشت طبیعی مو به روش دی اچ آی، موها شروع به رشد در سر می‌کنند. این مو ها البته در یک روند طبیعی، دچار ریزش خواهند شد تا همه چیز برای رشد موهای نهایی فرد مهیا به نظر برسد.

پس از چند ماه صبر، نتایج نهایی استفاده از این روش بر سر شما ظاهر خواهند شد. نتایج حاصل از این روش، همیشگی هستند و موهای کاشته شده به شیوه دی اچ آی در همه سال های بعدی همراه فرد خواهند بود.

هزینه پیوند مو به روش DHI

همانطور که گفته شد، جایگذاری مو به روش دی اچ آی با ابزار مختلفی صورت می‌گیرد. با توجه به این که از کدام دستگاه استفاده شود و خدماتی که ” بهترین کلینیک کاشت مو ” به متقاضیان خود ارائه می‌دهد در چه سطحی است ” هزینه ی کاشت مو ” به روش دی اچ ای متفاوت است. البته این روش نسبت به روش های دیگر قیمتی متداول دارد و هزینه ی بیشتری را در بر نمی‌گیرد.

می‌توانید قبل از اقدام به ایمپلنت مو این روش ها را بررسی کرده و در مورد هزینه هایی که باید پرداخت کنید اطلاعات کامل را کسب کنید.

این هزینه در کلینیک های مختلفی متفاوت است و می‌تواند بر اساس معیارهایی که وجود دارد و بر روی پیوند مو تأثیر دارد تعیین شود که از جزئیات این هزینه ها در جلسات مشاوره می‌توانید اطلاع پیدا کنید.

اینکه شرایط اولیه موهای شما به چه صورت است و همچنین چه انتظاری از نتایج نهایی این فرآیند دارید، همگی روی قیمت انجام آن تاثیر خواهند گذاشت.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین ما هم بهره مند بشوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *