فهرست مطالب
هزینه کاشت ریش دقیقا چقدر است؟
هزینه کاشت ریش
رشد ریش به طور طبیعی، برای برخی ها مقدور نیست اما نوآوری های دنیای پزشکی و زیبایی، این امر را ممکن ساخته که یک فرد، ریش های محکم و حجیم به دست آورد. خوشبختانه برای کسانی که ریش می خواهند اما ریششان به مقدار کافی در نمی آید، کاشت ریش یک معجزه بزرگ به حساب می آید.
این روش مفید می تواند کاری را انجام دهد که بدن نمی تواند انجام بدهد. معمولاً در این روش از سایر موهای بدن برداشت می کنند تا با انتقال آن به ناحیه چانه و صورت، فرآیند رشد ریش را سرعت ببخشند. به کاشت ریش فکر می کنید اما زیاد در موردش نمی دانید؟ جای درستی آمده اید. در این مطلب به صورت کلی راهنمای کاشت ریش را توضیح داده و به هزینه های آن خواهیم پرداخت!
دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان
کاشت ریش به چه علت انجام می گیرد؟
کاشت ریش وقتی انجام می گیرد که هورمون های بدنمان قادر به رشد دادن ریش نباشند. برخی از مردان جریان خون نادرست یا ریش کم تراکم در ناحیه گونه ها دارند. جریان خون اگر در این منطقه کم باشد، مواد مغذی و هورمون های کمتری نیز در آنجا وجود خواهد داشت که همگی باعث عدم رشد یا رشد ضعیف ریش می شوند. دو هورمون اصلی که در اینجا مورد بحث هستند، تستوسترون و دی هیدروتستوسترون هستند.
تستوسترون، هورمون اصلی در رشد ریش به حساب می آید. سطح پایین تستوسترون در بدن ممکن است این فرآیند را به خطر بیندازد. دی هیدروتستوسترون توسط فولیکول های ریش و تستوسترون های ساده به وجود می آید اما اگر تستوسترون زیادی برای در بدن وجود نداشته باشد، DHT نیز سطح کمی خواهد داشت. این هورمون از این جهت مهم است که ویژگی های مردانه، مانند ریش را تنظیم می کند.
ژنتیک عامل دیگری است که از پدر و مادر به ارث می رسد و بر فرزند تاثیر دارد. درست مانند والدین بلند قد، معمولا کودکان هم قد بلند می شوند و مردان پر ریش خانواده، نسلی برجای خواهند گذاشت که ریش های حجیمی دارند. ژنتیک چیزی است که ما نمی توانیم خیلی کنترل کنیم.
آلوپسیا و سبک زندگی هم از دیگر دلایلی است که باعث نیاز به کاشت ریش می شود. چیزهایی مانند نداشتن خواب کافی، استرس زیاد و فشار زندگی می تواند مزید بر علت شود. خوشبختانه در چنین شرایطی کاشت ریش مطرح می شود که می تواند به ظاهر افراد تنوع ببخشد.
روند کاشت ریش چگونه است؟
موهای ضخیم و سالم روی بدن برداشته می شود و با استفاده از روش های کاشت و پیوند ریش، به نواحی مورد نظر پیوند زده می شود. در کاشت ریش به طور متوسط می توانید حدود 4000 تا 7000 فولیکول بر روی ریش پیوند بزنید. یک جراحی پیوند ریش معمولا حدود 5 ساعت طول می کشد و بلافاصله پس از اتمام، پزشک شما را به خانه می فرستد.
این ریش، مانند ریش معمولی عمل می کند. بعد از اینکه پیوند به طور کامل جواب داد، ریش مانند موهای طبیعی رشد می کند. ریش های پیوند زدهتان سه هفته بعد می ریزند اما دوباره از ریشه درمی آیند و سپس دوباره مرحله رشد شروع می شود.
کاشت ریش با کدام روش انجام می گیرد؟
FUE استخراج واحد فولیکولی و پیوند واحد فولیکولار (FUT) دو راه حل متداول هستند که کاشت ریش روش FUE رایج ترین و محبوب ترین روش کاشت ریش است. در این فرآیند، فولیکول ها جداگانه از ناحیه اهدا کننده (یک به یک) برداشت و سپس در صورت پیوند زده می شوند.
آنچه در ناحیه اهدا کننده باقی می ماند، فقط زخم های دایره ای سفید رنگ است که خیلی زود و در طی یک هفته کاملا از بین می روند. در این روش جای زخم سطحی است. زمان بهبودی سریع تر است و درد و عارضه به همراه ندارد.
قیمت پیوند ریش چقدر است؟
هزینه کاشت ریش در هر کلینیک بسته به فاکتورهای زیادی که دارند، متفاوت است. قیمت ها ممکن است تحت تاثیر پیوندهای مورد نیاز، تغییر کند. هزینه مشاوره و جلسات با پزشک هم مطرح هستند. برخی از کلینیک ها با توجه به تعداد پیوند ریش مورد نیاز هزینه تعیین می کنند، در حالی که برخی با تعداد جلسات لازم برای تکمیل مراحل کاشت ریش، تعرفه ها را اعلام می کنند.
کاشت ریش اصلا ارزان نیست اما با در نظر گرفتن تاثیری که بر روی صورت دارد، مثل یک سرمایه گذاری عالی است.
به هرحال توصیه می شود برای آگاهی از هزینه کاشت ریش، به کلینیک مورد نظر مراجعه کنید تا پزشک پس از معاینه وضعیت شما، نتیجه نهایی را اعلام کند. فراموش نکنید مهارت پزشک، پیشرفته بودن تجهیزات و امکانات کلینیک، می تواند در هزینه ها تاثیر بگذارد.
مراقبت های پیش و پس از کاشت ریش
این مرحله اهمیت زیادی دارد و شامل اجتناب از مصرف آسپرین، داروهای ضد التهاب، سیگار و الکل به مدت حداقل 10 روز قبل و بعد از پیوند است. مصرف روزانه قرص ویتامین C به روند بهبودی کمک می کند.
دوازده ساعت قبل از جراحی، بیمار باید از مصرف کافئین موجود در چای یا قهوه خودداری کند زیرا این موضوع ممکن است باعث افزایش خونریزی یا حساسیت به داروهای درمانی شود. باید از انجام کارهایی که باعث اختلال در گردنش خون می شوند، دوری کنید. افزایش گردش خون، بهبودی و نتیجه دهی کلی را تسریع می بخشد و گردش خون کند، مشکلات زیادی می آفریند.
در شب اول بعد از جراحی کاشت مو، ممکن است قرمزی، سوزش یا ناراحتی کمی احساس شود. در این صورت می توانید از پزشک خود بخواهید که داروهای ضد التهاب تجویز کند. با این حال بخش عظیمی از مراجعه کنندگان، صبح روز بعد با حسی عالی به زندگی ادامه داده اند.
مشاوره کاشت ریش با پزشک
برنامه ریزی برای کاشت ریش اهمیت زیادی دارد. برای مثال جهت انجام کاشت مو، پزشک باید پوست سر را معاینه کند تا تعداد گرافت های مورد نیاز را تخمین بزند. برای انجام کاشت ریش هم پزشک برای برآورد پیوندهای مورد نیاز، باید تمام صورت و گردن را معاینه کند.
هر گونه اطلاعات توسط پزشک در مشاوره آنلاین یا مشاوره اولیه در اختیارتان قرار می گیرد و در صورتی که سوالات بیشتری داشتید، می توانید با مراجعه حضوری، شک و شبهه تان را رفع کنید.
عوارض جانبی کاشت ریش
مانند تمام جراحی ها، کاشت ریش هم عوارض خودش را دارد. با این حال این عوارض زیاد نیستند و بندرت رخ می دهند که فردی احساسات و عوارض شدیدی را تجربه کند. با این حال تعدادی از عوارض جانبی شامل موارد زیر هستند:
- افزایش سطح فشار خون
- افزایش سطح قند خون
- افزایش کلسترول
- فشار خون بالا
- روده تحریک پذیر یا اسهال
- سردرد
- تورم یا سوزن شدن در اندام ها
- حالت تهوع
- لرزیدن
- پوکی استخوان
- بهبود نیافتن زخم ها
حتی از عوارض می توان به ریزش ریش ها هم اشاره کرد! بنابراین در تمام مراحل باید مراقبت های لازم را انجام دهید و رژیم غذایی تان را مناسب کنید.
آیا کاشت ریش دائمی است؟
پیوند ریش ثابت ترین راه حل موجود برای ریزش ریش است. دقیقا همانطور که یک کاشت مو راه حل دائمی برای ریزش مو است، پیوند ریش نیز می تواند به راه حل دائمی برای صورت های بدون مو تبدیل شود.
وقتی موهای جدید پیوند زده شده، می ریزند، بدان معنی است که فولیکول مو با موفقیت کاشته شده است. از آن زمان به بعد، موهای جدید رشد می کنند و تبدیل به ریش های دائمی شما می شوند.