کاشت مو

محدودیت های کاشت مو چیست؟

محدودیت های کاشت مو چیست؟

محدودیت های کاشت مو

تکنیک های مدرن کاشت مو به صورت طبیعی و مقابله با ریزش مو، دست کمی از معجزه ندارند. تصور کنید در ناحیه ای از سر که مو ها دچار ریزش شده اند و یا به طور کامل طاس شده است، دوباره مو های کاملا طبیعی و قوی و متراکم رشد خواهند کرد و پس از مدتی حتی برای خود فرد قابل تشخیص نخواهد بود که کدام قسمت از مو های او کاشته شده اند.

محدودیت های کاشت مو این معجزه ای است که برای اغلب افرادی که کاشت و پیوند مو را انجام می دهند اتفاق می افتد. اما در این بین افرادی نیز هستند که گزینه ی مناسبی برای پیوند مو نیستند و نمی توانند از این عمل نتیجه ی مطلوب را کسب کنند.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

در این مطلب بررسی می کنیم که پیوند مو با چه محدودیت هایی همراه است و برای چه افرادی چندان راه حل مناسبی برای مقابله با ریزش مو نخواهد بود.

بانک موی ضعیف برای کاشت مو طبیعی

برای آن که اهمیت بانک مو در کاشت طبیعی مو را متوجه شوید، خوب است که ابتدا با فرایند و نحوه ی انجام کاشت مو آشنا شوید. در کاشت موی طبیعی، از مو های خود فرد برای پیوند مو استفاده می شود. این مو ها از نواحی اطراف سر برداشته می شوند.

حتما تا کنون متوجه شده اید که اغلب افرادی که دچار ریزش مو و حتی طاسی می شوند، هنوز در نواحی اطراف سر خود مو دارند و حتی در مواردی این مو ها از تراکم خوبی نیز برخوردار هستند. دلیل آن این است که فولیکول های مو در این ناحیه از پوست سر، نسبت به ناحیه ی جلویی و تاج سر بسیار قوی تر هستند و در برابر هورمون ها و عواملی که سبب ریزش مو هستند مقاومت بالایی دارند.

همین امر سبب می شود که پزشک شما بتواند این تضمین را بدهد که بعد از کاشت مو، دیگر دچار ریزش مو نخواهید شد و تا همیشه مو های شما به شکل طبیعی رشد خواهند کرد و قوی تر از قبل خواهند بود. به این قسمت از پوست سر ناحیه ی اهدا کننده و یا بانک مو گفته می شود.

محدودیت های کاشت موبنابراین انجام پیوند مو قبل از هرچیز به یک بانک موی غنی و متراکم نیاز دارد. بانک مو در برخی از افراد به دلایل گوناگون برای کاشت مو مناسب نیست.

به عنوان مثال افرادی که دچار طاسی گسترده شده اند و مو های ناحیه ی اهدا کننده ی آن ها آنقدر زیاد نیست که بتواند تمام نواحی دچار طاسی را پوشش دهد، نتیجه ی کاشت چندان طبیعی به نظر نخواهد رسید چرا که متخصص مجبور می شود فولیکول ها را با فاصله از هم بکارد که نتیجه ی آن تراکم پایین موهای کاشته شده خواهد بود.

آیا کاشت مو با تراکم بسیار بالا ممکن است؟

شاید شما به عنوان فردی که تصمیم دارد در آینده ی نزدیک کاشت مو به شکل طبیعی را انجام دهد، اولین انتظاری که از پیوند مو دارید این است که تراکم مو های کاشته شده بسیار بالا باشد تا مو های شما به طرز فوق العاده ای پرپشت به نظر برسند.

اما باید این موضوع را در نظر داشته باشید که بانک مو یک منبع بی نهایت از مو های مقاوم در برابر ریزش نیست و تعداد فولیکول هایی که می توان برای کاشت طبیعی از آن استفاده کرد محدود هستند. پس باید از آن ها به بهترین شکل استفاده کرد و از آسیب رساندن به آن ها جلوگیری کرد. چرا که یکی از عوامل آسیب دیدن مو های کاشته شده، تراکم بالای آن ها روی پوست سر خواهد بود.

برای درک بهتر، این گونه به موضوع نگاه کنید که فولیکول ها و سلول های مو روی پوست سر، به عنوان موجودات زنده به خون و مواد مغذی برای زنده ماندن و رشد نیاز دارند.

حال اگر فاصله ی این فولیکول ها از یکدیگر کم باشد و تعداد آن ها در یک ناحیه از پوست سر بیش از حد باشد، رقابت بین آن ها برای کسب مواد معدنی و خون در می گیرد.

این رقابت نه تنها باعث ریزش مو های کاشته شده و شکست خوردن کاشت مو می شود، بلکه به مو های قدیمی شما که قبل از کاشت کاملا سالم بوده اند نیز آسیب می رساند و باعث ریزش آن ها هم می شود.

در واقع کاشت مو با تراکم بیش از حد، نه تنها باعث نمی شود که مو های شما پرپشت و جذاب به نظر برسد، بلکه ممکن است باعث شود ریزش مو های شما شدید تر از قبل شود.

آیا یک بار کاشت مو برای داشتن موهای طبیعی کافی است؟

پاسخ به این سوال بستگی به الگوی ریزش مو ها و همچنین قدرت بانک مو در اطراف سر دارد. طبیعتا اگر ریزش شدید نباشد می توان با یک جلسه پیوند مو، تراکم مورد نظر را روی پوست سر ایجاد کرد و دیگر نیازی به تکرار کاشت مو نخواهد بود.

اما در افرادی که ریزش موهایشان شدید است، برای آن که به تراکم مورد نیاز برسند و مو های آن ها طبیعی جلوه کند، احتمال دارد که به دو یا سه جلسه برای کاشت مو نیاز باشد. دلیل این امر این است که همان طور که گفته شد تعداد فولیکول های مو در ناحیه ی اهدا کننده محدود است و باید با احتیاط از آن ها برای پیوند مو استفاده کرد.

اگر پزشک بخواهد در یک جلسه پیوند مو بیش از حد فولیکول بکارد تا تراکم زیاد ایجاد شود، باعث خواهد شد که در روند بهبودی و بازسازی مو ها پس از کاشت، اختلال ایجاد شود و فولیکول های تازه کاشته شده نتوانند به درستی رشد کنند و حتی دچار ریزش شوند.

به عبارت دیگر هم ناحیه ی اهدا کننده و هم پوست سر در ناحیه ای که پیوند مو انجام می شود، نیاز به ریکاوری و بازیابی خود دارند و اگر یک مرتبه تعداد زیادی از فولیکول ها پیوند داده شوند، پیوند مو با شکست مواجه خواهد شد.

کاشت مو زمان مناسب خود را می طلبد!

دسته ی دیگری از متقاضیان کاشت مو که ممکن است برای بار دوم مجبور به کاشت شوند، افرادی هستند که نسبتا زود هنگام و قبل از آن که الگوی ریزش آن ها به طور کامل مشخص شود، اقدام به پیوند مو می کنند.

در این موارد، مو های خود فرد پس از کاشت همچنان به کم پشت شدن و ریزش ادامه می دهند اما مو های کاشته شده روز به روز قوی تر و متراکم تر می شوند. پس از چند سال مو های خود فرد به کلی از بین رفته اند اما مو های کاشته شده به شکل جزیره ای روی سر او مشخص هستند.

قاعدتا این ظاهر برای هیچکس مطلوب نخواهد بود و فرد ناچار است تا دوباره کاشت و پیوند مو را انجام دهد. به همین دلیل متخصصین توصیه می کنند تا سن مناسب برای کاشت مو را در نظر داشته باشید تا مجبور به تکرار کاشت نشوید.

انتظارات غیر طبیعی به حقیقت نمی پیوندد!

می شود گفت مهم ترین دلیل ناراضی بودن افراد بعد از انجام پیوند مو این است که دکتر آن ها قبل از انجام کاشت، آن ها را با محدودیت های کاشت موی طبیعی آشنا نکرده است و تنها برای جذب متقاضیان بیشتر و کسب منافع مالی بیشتر، به تبلیغات پرداخته است. احتمالا شما هم شنیده اید که کلینیک ها و مراکزی هستند که ادعا می کنند در هر جلسه می توانند تا ده هزار تار مو روی پوست سر بکارند.

این گونه تبلیغ ها باعث می شود تا افراد از کاشت انتظار غیر واقعی داشته باشند و وقتی بعد از کاشت با نتیجه ی واقعی رو به رو می شوند، سر خورده و ناراضی خواهند بود.

همان طور که اشاره شد کاشت مو با تراکم بالا، نه تنها فایده ای ندارد بلکه احتمال دارد باعث ریزش مو ها شود. پس نباید فریب این گونه تبلیغات را خورد و با کسب اطلاعات معتبر و واقع بینی برای کاشت و پیوند مو اقدام کرد.

به عنوان مثال شما می توانید در کلینیک تخصصی پوست و مو رز، اطلاعات زیادی را راجع به فرایند پیوند مو و نتیجه ای که از طریق کاشت مو طبیعی می توانید به آن دست یابید را کسب کنید.

همچنین در جلسه ی مشاوره ی اولیه نیز، انتظارات خود را با متخصصین این کلینیک در میان بگذارید تا با کمک هم به ایده آل ترین نتیجه ی ممکن از کاشت برسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *