کاشت مو

کاشت مو بدون درد و خونریزی

کاشت مو بدون خونریزی

کاشت مو بدون خونریزی

کاشت مو روشی مناسب به جهت درمان ریزش مو است که امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده است. امروزه تعداد زیادی از خانم ها و آقایان با مشکل ریزش مو مواجه می شوند. مو تاثیر به سزایی در زیبایی می گذارد. به همین دلیل است که این افراد تمایل دارند زیبایی از دست رفته خود را باز گردانند.

کاشت مو بدون خونریزیایمپلنت مو بهترین روشی است که می تواند موهایی کاملا طبیعی را به شما ببخشد؛ اما همیشه افرادی که به کلینیک کاشت مو مراجعه می کنند از بابت خونریزی این روش نگران هستند. ما در این مقاله این موضوع را بررسی می کنیم که آیا کاشت مو با خونریزی همراه است یا خیر.

دریافت مشاوره رایگان و تخصصی کاشت مو

آیا کاشت مو با خونریزی همراه است؟

پیوند مو روش های مختلفی دارد که برخی از این روش ها ممکن است با درد و خونریزی همراه باشند؛ اما بهتر است بدانید که تنها روش های قدیمی ایمپلنت مو با درد و خونریزی همراه هستند.

امروزه روش های جدیدی از کاشت مو ایجاد شده اند که کاملا بدون درد و خونریزی انجام می شوند. این روش ها اگر چه هزینه بیشتری نسبت به روش های قدیمی دارند اما این مزیت را دارند که بدون درد و خونریزی انجام می شوند.

بنابراین این تصور که همه ی روش های پیوند مو با خونریزی همراه هستند کاملا اشتباه است. چرا که روش های بدون خونریزی نیز به جهت کاشت مو وجود دارند. شما می توانید با مراجعه به کلینیک های مدرن کاشت مو از این روش های کاشت مو بدون خونریزی استفاده کنید.

کاشت مو بدون خونریزیکاشت مو با روش های نوین به گونه ای است که هیچ نوع عمل جراحی در این روش ها صورت نمی گیرد. در واقع در این روش ها پزشک از روش های نوین و بدون درد و خونریزی به جهت انجام ایمپلنت مو استفاده می کند.

در روش های بدون خونریزی کاشت مو از نوعی سوزن های میکرو جراحی استفاده می شود. به گونه ای که این سوزن ها سوراخ های ریزی را در محل پیوند مو ایجاد می کنند. سپس پیوند مو در این سوراخ ها انجام می شود. ایجاد این سوراخ ها کاملا بدون درد و خونریزی است.

در حالی که در روش های کاشت مویی که با خونریزی همراه است، پزشک از تیغ جراحی استفاده می کند. در این روش ها پزشک باید یک برش افقی را هم در محل اهداکننده و هم در محل گیرنده ایجاد کند. ایجاد این برش های افقی نوعی جراحی بوده و در نتیجه با خونریزی همراه است.

یکی از دلایلی که هنگام انجام کاشت مو یا هر درمان زیبایی دیگر خونریزی مشاهده می شود، این است که به نواحی گیرنده فولیکول و اهدا کننده گرافت ها، آسیب عصبی وارد می شود. برای جلوگیری از بروز این آسیب ها، پزشکان روش های جدیدی برای پیوند مو ابداع کرده اند.

این روش ها همراه با مراقبت های لازم در حین درمان، مانع از آسیب عصبی به بافت ها و گرافت ها شده و در نتیجه پیوند مو با خونریزی همراه نخواهد شد.

ممکن است پس از ترمیم مو، کمی بی حسی در سر وجود داشته باشد اما دلیلی برای استرس و نگرانی وجود ندارد زیرا این بی حسی موقتی بوده و پس از مدتی از بین خواهد رفت.

از تمامی دستورالعمل های پزشک به خوبی پیروی کرده تا به طور کامل بهبود یابید. در صورتی که تذکرات پزشک خود را نادیده بگیرید ممکن به عوارض جانبی پس از درمان دچار شده و بی حسی موجود از بین نرود.

بنابراین افرادی که تمایل ندارند پیوند مو آن ها با خونریزی همراه باشد، لازم نیست نگران باشند. این افراد می توانند از روش های کاشت موی نوین استفاده کنند.

این روش ها معمولا در کلینیک های مدرن استفاده می شوند. چرا که انجام این روش های کاشت مو نیاز به مهارت بالای پزشک دارد؛ بنابراین لازم است که این افراد به جهت انجام ایمپلنت مو بدون خونریزی به کلینیک های نوین و پیشرفته مراجعه کنند.

چه روشی در کاشت مو بدون خونریزی است؟

روش های ایمپلنت مو بدون خونریزی شامل روش های مدرن ایمپلنت مو است. از جمله بهترین روش بدون خونریزی، کاشت مو به روش FUE است. این روش از پیوند مو کاملا بدون درد و خونریزی انجام می شود. در واقع نام دیگر این روش استخراج واحد فولیکولی است. در این روش فولیکول ها از مناطق پر پشت در پشت سر گرفته شده و به مناطقی از پوست سر که ریزش داشته است منتقل می شوند.

در واقع در این روش برخلاف روش های قدیمی کاشت مو هیچ گونه برش افقی در پوست سر ایجاد نمی شود. در روش های قدیمی پزشکان فولیکول ها را به صورت تکی جدا نمی کردند. آن ها فولیکول های مو را به همراه بافت پوست سر جدا می کردند.

به همین دلیل مجبور بودند که برشی افقی در پشت سر و همچنین در محل گیرنده ایجاد کنند. ایجاد این برش های افقی با درد و خونریزی همراه است.

در حالی که در روش های نوین پیوند مو، پزشک به کمک یک ابزار خاص، فولیکول های مو را به صورت تکی جدا کرده و در محل مورد نظر پیوند می زند. پزشک با استفاده از سوزن های میکرو جراحی مخصوص سوراخ هایی را در محل پیوند مو ایجاد می کند.

ایجاد این سوراخ ها کاملا بدون خونریزی انجام می شود. در واقع در این روش پزشک از هیچ گونه تیغ جراحی استفاده نمی کند. به همین دلیل است که هیچ خونریزی در  این روش اتفاق نمی افتد.

عکس کاشت مو

افرادی که کاشت مو آنها به روش FUT انجام شد، نسبت به افرادی که پیوند مو به روش FUE انجام دادند، پس از درمان درد بیشتری متحمل خواهند شد؛ زیرا در کاشت مو به صورت نواری، انتقال اعصاب محیطی در زمان جدا نمودن فولیکول ها، موجب ایجاد درد می شود.

پزشکان برای اینکه مراجعه کننده هیچ گونه دردی در هنگام ترمیم موی طبیعی حس نکند، در حین انجام درمان از چندین تزریق استفاده می کنند. از دیگر راه های کاهش درد ناشی از Hair transplant می توان به مصرف داروهای ضد ترومی که غیر استروئیدی می باشند، اشاره نمود.

معمولا پزشکان زمانی مراجعه کننده را مرخص می نمایند که علائم خطرناکی وجود نداشته باشد اما اگر پس از خروج از کلینیک تنها کمی خونریزی داشتید، برای بند آوردن آن می توانید از یک گاز استریل شده استفاده نمایید. به این صورت که گاز را به مدت 15 دقیقه بر محل خونریزی فشار دهید. توجه داشته باشید که اعمال فشار بیش از حد بپرهیزید.

ایمپلنت مو به روش های نوین کمی بیشتر از روش های قدیمی زمان بر است. همچنین هزینه ی این روش های کاشت مو بیشتر است. با این وجود بهتر است بدانید که درصد موفقیت این روش های کاشت مو نیز بسیار بیشتر از روش های قدیمی است.

همچنین مهمترین مزیتی که در این روش های ایمپلنت مو وجود دارد این است که این روش ها کاملا بدون خونریزی انجام می شوند؛ بنابراین این روش های نوین پیوند مو مشکل خونریزی را که در روش های قدیمی وجود داشت کاملا رفع کرده اند.

چه افرادی می توانند کاشت مو بدون خونریزی را انجام دهند؟

اکثر افرادی که با مشکل ریزش مو مواجه هستند می توانند از روش های کاشت مو بدون خونریزی استفاده کنند؛ اما با این حال برخی نکات به جهت انجام روش های ایمپلنت مو بدون خونریزی وجود دارد. از جمله این نکات شامل موارد زیر است:

1- داشتن موهای سالم

از آن جا که در روش های بدون خونریزی کاشت مو از فولیکول های مو استفاده می شود، لازم است که فرد مراجعه کننده موهای سالمی داشته باشد. چرا که اگر فولیکول های پوست سر آسیب دیده باشند، می توانند روند پیوند مو را با مشکل مواجه کنند.

2- رنگ و جنس مو

لازم است افرادی که به جهت انجام ایمپلنت مو بدون خونریزی مراجعه می کنند از رنگ مو تیره و بافت موی صاف برخوردار باشند. با این حال این به این معنی نیست که سایر افراد نمی توانند کاشت مو بدون خونریزی را انجام دهند. بلکه در این افراد کاشت مو نیازمند بررسی ها، مهارت و دقت بیشتری است.

3- سن مناسب

بهترین رنج سنی برای افراد متقاضی Hair transplant، بالای 30 سال می باشد. اگرچه سن خاص و قانونی برای انجام کاشت مو وجود ندارد و پزشکان تقریبا برای تمامی افراد این درمان را انجام می دهند، اما برخی از متخصصان توصیه می کنند که که افراد جوان این درمان را انجام ندهند زیرا ممکن است با افزایش سن، ریزش مو شدت یافته و برای ترمیم موهای ریخته شده، نیاز به چندین روش درمانی وجود داشته باشد.

دلیل توصیه عدم انجام این درمان برای مراجعه کنندگان جوان این است که تا سن 30 سالگی الگوی ریزش موی آنها شناخته و ثبت شده است بنابراین پزشک قادر به تشخیص تعداد فولیکول های لازم و حجم محل درمان خواهد بود.

4- برخورداری از سلامت عمومی

افرادی که متقاضی انجام کاشت مو می باشند، باید توجه داشته باشند که این درمان می تواند برای آنها خطراتی به همراه داشته باشد. افرادی که دارای مشکلاتی نظیر سیستم ایمنی، دیابت و بیماری های قلبی عروقی می باشند، کاندید مناسبی برای تقویت و رشد موهای خود نخواهند بود.

همچنین سبک زندگی کنونی خود را نیز در نظر بگیرید. افرادی که غذاهای مقوی مصرف می کنند، به طور مداوم ورزش می کنند و از استرس به دور هستند، شاهد نتایج بهتری خواهند بود.

در صورت داشتن هرگونه بیماری و یا مصرف داروهای خاص پزشک خود را مطلع ساخته تا اقدامات روش های دیگری برای تقویت و رشد موها در نظر گرفته شود.

5- ملین بودن پوست سر

هرچه انعطاف پذیری پوست سر مراجعه کننده بالاتر باشد، پیوند مو نتایج بهتری در پی خواهد داشت. برخی از افراد دارای پوستی سفت بر سر خود می باشند. هنگام برداشتن و جداسازی فولیکول ها در اینگونه افراد، پزشک با کمی دشواری مواجه می شود.

علاوه بر حذف موها از نواحی اهدا کننده، پیوند مو در نواحی گیرنده نیز مشکل خواهد بود.

6- تراکم موها

یکی از مهمترین فاکتورهای لازم برای انجام پیوند مو، داشتن مویی با تراکم بالا می باشد. اگر فردی تعداد فولیکول های لازم برای پیوند و انتقال از نواحی اهدا کننده به نواحی گیرنده نداشته باشد، پزشک مجبور به استفاده از موهای بدن شخص خواهد بود. این روش از کاشت مو، BHT نام دارد.

اگرچه این نوع از کاشت مو نیز مشکلی نداشته و همه روزه در حال انجام است، اما نتایجی که از پیوند مو به روش FUE حاصل می گردد، موفقیت آمیز تر می باشند.

در نهایت لازم نیست نگران باشید که آیا شما می توانید کاندید مناسبی به جهت انجام کاشت مو بدون خونریزی باشید یا نه. چرا که اگر پزشک از مهارت های بالایی برخوردار باشد می تواند کاشت مو بدون خونریزی را برای طیف گسترده ای از مراجعه کنندگان انجام دهد؛ بنابراین مهم است که شما کدام کلینیک و کدام پزشک را به جهت انجام پیوند مو بدون خونریزی انتخاب می کنید.

مراقبت های بعد از کاشت مو بدون خونریزی

از آن جا که در روش های ایمپلنت مو بدون خونریزی عمل جراحی صورت نمی گیرد، این روش های کاشت مو نیازی به مراقبت های خیلی ویژه ندارند.

چرا که در این روش ها هیچ گونه زخمی ایجاد نمی شود؛ بنابراین نیاز نیست که مراجعه کننده مراقبت هایی را به جهت بهبود زخم انجام دهد. همچنین درد و خونریزی بعد از کاشت مو نیز به هیچ عنوان در این روش از کاشت مو اتفاق نمی افتد.

معمولا بعد از حداکثر یک هفته، کاشت مو(Hair transplantation) بدون خونریزی کاملا بهبود می یابد. با این حال تنها مراقبت هایی که نیاز است انجام شود، مراقبت های بعد از شروع رشد فولیکول های مو است. پزشک مراقبت هایی را به برخی افراد مراجعه کننده توصیه خواهد کرد.

تنها کافیست این مراقبت های جزئی بعد از ایمپلنت مو بدون خونریزی رعایت شود.

از مراقبت هایی که پزشکان پس از کاشت مو توصیه می کنند، راه های جلوگیری از بروز عفونت خواهد بود. اگر نواحی اهدا کننده فولیکول متورم شده و حساس شوند، می تواند نشانه ای از عفونت باشد. برای جلوگیری از ابتلا به عفونت، در هفته اول پس از درمان، از رفتن به مکان های آلوده و حاوی گرد و غبار بپرهیزید.

از دیگر راهای مقابله با عفونت، مصرف آنتی بیوتیک هایی می باشد که پزشک پس از اتمام درمان تجویز می نماید.

همچنین بهتر است تا روز پس از درمان در خانه مانده و استراحت نمایید اما تا 3 هفته باید از انجام فعالیت های ورزشی که با بدن تماس حاصل می نمایند، خودداری نمایید.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *