کاشت مو

سن مناسب کاشت ریش چند سال است؟

سن مناسب کاشت ریش

سن مناسب کاشت ریش

همان طور که برای مقابله با ریزش مو روی سر و عقب رفتن خط رویش مو ها می توانید از کاشت مو استفاده کنید، برای داشتن ریش های پرپشت، متراکم و یک دست هم می توانید از تکنیک کاشت ریش بهره ببرید.

سن مناسب کاشت ریش بر خلاف کاشت مو، برای کاشت ریش شرط سنی خاصی وجود ندارد و افراد می توانند حتی در پایان نوجوانی و اوایل بیست سالگی برای کاشت فولیکول های مو در ریش ها اقدام کنند. در این مقاله بررسی خواهیم کرد که فرایند کاشتن ریش به چه صورت است و بهترین زمان برای انجام آن چه وقتی است.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

آیا کاشت ریش در جوانی ضرر دارد؟

اگر کاشت توسط یک متخصص با تجربه و ماهر انجام شود، یک فرایند بسیار مطمئن و ایمن است که در قریب به اتفاق موارد با موفقیت کامل همراه می شود. در واقع، این که چقدر جوان هستید باعث نخواهد شد تا ریسک ابتلا به عوارض نامطلوب و یا عفونت شدید افزایش پیدا کند.

اما اگر بخواهیم از جنبه ی غیر پزشکی به موضوع نگاه کنیم،‌ انجام کاشت ریش در سنین پایین از نظر ظاهری ممکن است نتایجی به همراه داشته باشد که چندان مطلوب نیستند. یکی از این مشکلات این است که ممکن است در آینده،‌دیگر نواحی ریش که در زمان کاشت پرپشت بودند و نیازی به کاشت در آن ناحیه نبوده، دچار ریزش شوند.

دلیل این اتفاق این است که ریزش مو ها در ریش به شکل ناگهانی اتفاق نمی افتد و ممکن است چندین سال طول بکشد. بنابراین ممکن است چند سال بعد از این که ریش کاشتید، دوباره ریش های شما دچار طاسی و یا کم پشتی شوند که تنها راه حل آن کاشت دوباره است که طبیعتا با هزینه هایی همراه است.

سن مناسب کاشت ریشریش در چه سنی کامل می شود؟

قبل از آن که تصمیم بگیرید کاشت ریش انجام دهید، باید مطمئن شوید که آیا اصلا هنوز ریش های شما به طور کامل رشد کرده اند یا نه. به عبارت دیگر ممکن است ریش های شما هنوز در حال رشد و کامل شدن باشند اما شما آن را با ریزش ریش اشتباه گرفته باشید.

دلیل این امر این است که رشد کامل ریش در مردان سن مشخصی ندارد و برای عده ای زودتر و یا دیرتر از دیگران ریش ها به طور کامل و یک دست رشد می کنند. بنابراین اگر هنوز در اوایل جوانی خود هستید و احساس می کنید که نسبت به دیگران ریش های کم پشت تر و نازکی دارید، عجله نکنید و فکر نکنید که تنها راه حل شما کاشت ریش است.

حتی بسیاری از متخصصین کاشت مو وقتی با چنین مراجعینی مواجه می شوند، به آن ها پیشنهاد می دهند تا کمی صبوری به خرج دهند تا ریش ها رشد خود را به طور کامل سپری کنند. این رشد ممکن است یک تا دو سال طول بکشد و سپس بعد از آن مشخص خواهد شد که آیا ریش ها دچار ریزش مو هستند یا نه.

چه افرادی باید کاشت ریش انجام دهند

بعضی از مردان بنا به دلایل مختلف قادر نخواهند بود تا ریش های کامل و پرپشت و ضخیمی داشته باشند و این ارتباطی با سن آن ها ندارد. یعنی حتی با گذشت سن هم پیشرفتی در این زمینه نخواهند کرد. اما تشخیص این دسته از افراد در سنین جوانی سخت است چرا که همان طور که گفته شد بسیاری از جوانان هنوز در مرحله ی رشد هستند و ریش های آن ها به مرور زمان متراکم تر خواهد شد.

اما یک متخصص با تجربه می تواند این موضوع را تشخیص دهد. دکتر با بررسی میکروسکوپی پوست صورت می تواند تشخیص دهد که آیا صورت شما در آینده می تواند ریش های یک دست و متراکم داشته باشد یا نه.

مورد دیگری که دکتر بررسی می کند، سابقه ی خانوادگی شما در طاسی ریش و یا ریزش مو های سر است. طبیعتا اگر در خانواده ی شما افرادی باشند که با این مشکلات دست و پنجه نرم می کنند، احتمال آن که شما هم در آینده دچار آن شوید و نتوانید ریش های مناسبی داشته باشید افزایش می یابد.

در نهایت دکتر با بررسی موارد ذکر شده تشخیص می دهد که آیا با توجه به سن شما، کاشت ریش برای شما بهترین راه حل است یا نه.

نتیجه ی کاشت ریش بعد از چند وقت مشخص می شود

کاشت ریش تکنیک های متنوعی دارد ولی فارغ از اینکه از کدام تکنیک برای کاشت استفاده شده است، فولیکول ها مو بعد از حدود ۳ الی ۴ ماه بالاخره در جای خود مستحکم می شوند و رشد مو ها به تدریج آغاز می شود.

برای آن که نتیجه ی نهایی را ببینید، باید چند ماهی صبوری به خرج دهید. بعد از گذشت ۸ الی ۹ ماه از انجام کاشت ریش، خواهید دید که ریش هایی سالم، یک دست و متراکم دارید که می توانید مانند ریش های طبیعی خود با آنها رفتار کنید و نیاز به مراقبت اضافه ای ندارند.

راهکار های جایگزین کاشت ریش

سال های زیادی است که علم پزشکی به دنبال راه حل های گوناگون برای برطرف کردن مشکل رویش ناقص ریش ها است. اگر دکتر شما تشخیص داد که کاشت ریش برای شما گزینه ی مناسبی نیست، و یا اگر خودتان علاقه ای به انجام کاشت ندارید، می توانید از راهکار های جایگزین که در اینجا معرفی می کنیم استفاده کنید.

ماینوکسیدیل برای رشد ریش

ماینوکسیدیل که نام تجاری آن روگان است، یک داروی بسیار رایج و در دسترس برای مقابله با ریزش مو است. اغلب این دارو برای ریزش مو روی سر استفاده می شود اما خوب است بدانید که این دارو روی پوست صورت هم به همان اندازه کارایی دارد و موثر است. ماینوکسیدیل به دو شکل مایع و کف در داروخانه ها موجود است و می توانید بدون نسخه آن را تهیه کنید.

البته ی نکته ی منفی راجع به این راهکار این است که به محض این که مصرف ماینوکسیدیل را قطع کنید، بعد از چند وقت رشد ریش ها نیز متوقف می شود و به حالت اولیه برمی گردد.

مکمل ها و ویتامین های لازم برای تقویت ریش

رویش مو ها بدن وابستگی زیادی به مواد معدنی و ویتامین ها دارد. کمبود هر کدام از این مواد می تواند باعث عوارض گوناگونی شود که یکی از آنها ریزش مو و یا کاهش شدت و سرعت رشد مو ها در صورت و سر است.

ویتامین بی و بیوتین از جمله موادی هستند که برای داشتن موهایی سالم و تقویت رشد آن ها چه در ناحیه ی صورت و چه در پوست سر، ضروری هستند. مصرف غذاهایی که منبع سرشار این ویتامین هستند و یا مکمل های آنها برای افرادی که می خواهند ریش های پرپشت و سالمی داشته باشند توصیه می شود.

عاداتی که برای تقویت رشد مو ها موثر هستند

همان طور که گفته شد رشد مو ها و یا ریزش آن ها تا حد زیادی بستگی به ژنتیک افراد دارد که از کنترل ما خارج است. اما بخشی از عادات و رفتار ما نیز در کنترل خود ما هستند که می توانیم با اصلاح آن ها باعث تقویت رشد ریش ها شویم تا دیگر نیازی به کاشت ریش نباشد.

سعی کنید در برنامه ی روزانه ی خود حتما زمانی را به ورزش کردن اختصاص دهید. ورزش باعث تقویت گردش خون می شود که نتیجه ی آن تقویت فولیکول های مو و رشد مو های سالم است.

رژیم غذای سالم و مقوی داشته باشید. رژیمی که شامل پروتئین ها، روی، آهن، غلات و میوه ها و سبزیجاتی باشد که منابع ویتامین های آ، بی، سی، دی و ای هستند.

خواب منظم و کافی نیز بر سلامت مو ها تاثیر گذار است. سعی کنید هر شب ۷ الی ۸ ساعت خواب مفید داشته باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *