کاشت مو

کاشت مو زیرپوستی و مراحل انجام آن چگونه است؟

کاشت مو زیرپوستی و مراحل انجام آن چگونه است؟

کاشت مو زیرپوستی و مراحل انجام آن چگونه است؟

برای بسیاری از افرادی که به هر دلیلی ریزش مو را تجربه کرده اند، کاشت مو همواره یک انتخاب جدی تلقی می شود. چرا که هیچ روشی به جز این، نمی تواند فرد را پس از ریزش مو، صاحب مو هایی کاملا طبیعی با نتایجی دائمی کند.

کاشت مو زیرپوستی و مراحل انجام آن چگونه است؟

وقتی شما پیوند مو انجام می دهید، پس از مدتی ریزش مو را به طور کامل به فراموشی می سپارید. چرا که رشد مو های نهایی در سر شما آغاز می شود و یک تغییر بسیار دلچسب برای شما به وجود می آید. پیوند مو فرآیندی است که در آن از فولیکول های سر خود شما برای کمک به رشد مو های جدید استفاده می شود.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

پس از تجربه ریزش مو، فعالیت های زیادی برای ترمیم مو ها وجود دارد. در بعضی از روش ها، تار های مصنوعی روی یک شبکه منظم روی موها قرار می گیرند اما در کاشت مو زیرپوستی، فولیکول ها در زیر پوست سر کاشته می شوند تا پس از رشد، از وضعیتی کاملا طبیعی برخوردار باشند. با هیچ روش دیگری نمی توان رشد مو های تازه و مقاوم به ریزش را در سر به وجود آورد.

اگر قصد انجام کاشت مو زیرپوستی را دارید و یا اینکه تازگی اسم این متد از فعالیت های زیبایی را شنیده اید، خواندن ادامه این مطلب می تواند برای شما مفید باشد و شما را برای یک تصمیم مهم آماده کند.

آیا کاشت مو زیرپوستی برای من مناسب است؟

اگر ریزش مو را تجربه کرده باشید و این ریزش مو به مرور زمان در سر شما به تثبیت کافی رسیده باشد، به احتمال بسیار زیاد کاندیدایی مناسب برای کاشت مو زیرپوستی خواهید بود. البته در این مورد برخی افراد استثنا هستند و به دلایل مختلف، نمی توانند چنین فرآیندی را پشت سر بگذارند.

برای آن که بتوانید یک پیوند مو موفقیت آمیز داشته باشید، نباید با بیماری های مختلف خونی، پوستی و عفونی دست و پنجه نرم کنید، نباید آلرژی حاد داشته باشید و همچنین بسیار مهم است که سلامتی شما، در وضعیت قابل قبولی باشد.

اگر در دوران بارداری یا شیردهی به فرزند خود هستید و اگر دائما دخانیات مصرف می کنید، در شرایط فعلی نمی توان کاشت مو را برای شما در نظر گرفت. به همین خاطر بهتر است به مرور زمان، خودتان را به شرایطی مطلوب برای انجام این فرآیند برسانید.

همچنین اگر در سر یا نواحی مختلف بدن خود دارای یک بانک مو مناسب برای استخراج فولیکول ها نیستید، بهتر است به جای کاشت طبیعی مو، به سراغ فعالیت های ترمیمی بروید. در این فعالیت ها از تار های مو مصنوعی برای ایجاد یک وضعیت ظاهری مناسب در سر شما استفاده می شود.

مراحل کاشت مو زیرپوستی

اولین مرحله از این فرآیند، سپری کردن جلسه های مشاوره است. در این جلسه ها شما انتظارات خود را با پزشک در میان می گذارید و پزشک نیز با بررسی دقیق سوابق دارویی و درمانی و همچنین شرایط فعلی شما، از بروز پیچیدگی های احتمالی در زمان انجام فرایند جلوگیری می کنند. این مرحله برای سپری کردن یک فرآیند موفق، بسیار ضروری به نظر می رسد.

پس از تعیین یک روز مشخص برای پیوند مو، به کلینیک مراجعه می کنید و این فعالیت را پشت سر می گذارید. پزشک در شروع کار، از بی حسی موضعی برای شما استفاده می کند تا در زمان انجام فرآیند، با درد و احساس ناخوشایند مواجه نشوید.

پس از آن، استخراج فولیکول ها از منطقه تعیین شده در سر یا بدن شما آغاز می شود. این نوع استخراج بستگی به متد مد نظر شما دارد. در متد FUT فولیکول ها به صورت یک نوار از پشت سر شما برداشته می شوند و در متد FUE برداشت فولیکول ها به صورت مجزا به کمک ابزاری به نام پانچ صورت می گیرد.

کاشت مو زیرپوستی و مراحل انجام آن چگونه است؟

اگر از متد اول استفاده کرده باشید، در پایان فرآیند زخم روی سر شما بخیه زده می شود اما در متد دوم، نیازی به انجام این مرحله نیست.

در پایان فرآیند نیز پزشک به دقت اوضاع را بررسی کرده و پس از اطمینان از طی شدن مراحل به شکل استاندارد، توصیه های مراقبتی لازم را با شما در میان می گذارد.

چرا کاشت مو زیرپوستی انجام بدهم؟

این تنها فرآیندی است که می تواند با کمک به رشد مو های کاملا طبیعی در سر شما، نتایجی «دائمی» را به وجود بیاورد. در نتیجه اگر به دنبال روشی با نتایج ماندگار و همیشگی هستید، می توانید کاشت مو را برای خود در نظر داشته باشید.

مسائل دیگری نیز می توانند برای در نظر گرفتن این فرآیند، کلیدی باشند. برای مثال، کاشت مو زیرپوستی ریسک بسیار پایینی دارد و نگرانی خاصی برای شما به وجود نمی آورد.

علاوه بر این، در زمان انجام این فرآیند نیز با احساس درد روبرو نخواهید شد. استفاده از بی حسی موضعی به جای بیهوشی، در کاهش ریسک های کاشت مو زیرپوستی بسیار موثر است.

همچنین این فعالیت، نتایجی طبیعی برای شما به وجود می آورد و باعث افزایش چشمگیر اعتماد به نفس شما خواهد شد. طبیعتا وقتی نسبت به چهره خود احساس رضایت داشته باشید، در برخورد های شخصی و اجتماعی نیز شرایط مطلوب تری را تجربه خواهید کرد.

برای کاشت مو زیرپوست، چه ریسک هایی را در نظر بگیرم؟

همان طور که گفته شد، ریسک های احتمالی کاشت مو زیرپوستی بسیار ناچیز هستند. به طور کلی در کاشت مو، نگرانی ها و عوارض زیادی برای شما به وجود نمی آیند. با این وجود شناخت کامل همه ریسک های احتمالی، به شما کمک می کند تا کاشت مو را با آگاهی و شناخت کامل انجام بدهید.

مهم ترین عوارض جانبی ناشی از کاشت مو، بی حسی سر، خونریزی، تورم و همچنین قرمزی پوست هستند. به طور معمول این علائم در زمانی کوتاه از بین می روند و اثرات چنین عوارضی برای شما کوتاه مدت خواهد بود.

مراقبت های بعد از کاشت مو زیرپوست

پس از پایان این فعالیت، دکتر کاشت مو شما را در جریان همه اصول مراقبتی لازم از نتیجه کاشت مو زیرپوستی می گذارد. این اصول چندان سخت و پیچیده نیستند اما عمل کردن به آن ها، تاثیر شگرفی در رسیدن به بهترین نتیجه از این فرآیند خواهد داشت.

در اولین روزهای پس از انجام این فعالیت، باید از دست زدن به ناحیه کاشت فولیکول ها خودداری کنید. همچنین بسیار مهم است که در زمان خواب، سر خود را بالاتر از سایر اعضای بدن نگه دارید و از فشار وارد کردن به ناحیه کاشت فولیکول ها پرهیز کنید.

عدم مصرف الکل تا یک هفته، عدم مصرف دخانیات تا 10 روز و عدم انجام فعالیت های سنگین ورزشی تا دو هفته، برای شما ضروری خواهند بود. علاوه بر این، باید تا دو هفته از رفتن به سونا و استخر نیز اکیدا خودداری کنید.

هزینه کاشت مو زیرپوستی

هزینه های انجام این فعالیت به عوامل زیادی بستگی دارد. طبیعتا اگر گرافت های بیشتری در سر شما کاشته شوند، هزینه های انجام این کار نیز برای شما افزایش پیدا خواهد کرد.

کاشت مو زیرپوستی شاید فعالیت ارزان قیمتی نباشد اما نتایجی همیشگی برای شما به وجود می آورد. در حقیقت شما تنها یک بار هزینه کاشت مو پرداخت می کنید اما برای همیشه، از نتایج حاصل از آن برخوردار می شوید و دیگر نگران ریزش مو در سر خود نخواهید بود. در نتیجه چنین فرآیندی به لحاظ مالی، کاملا به صرفه به نظر می رسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *