تزریق چربی

تزریق چربی چگونه انجام می گیرد و آشنایی کامل با تزریق چربی

تزریق چربی چگونه انجام می گیرد

 تزریق چربی چگونه انجام می گیرد

چربی یکی از مفیدترین مواد تشکیل دهنده بدن است که در پزشکی فواید زیادی دارد. تزریق چربی ، کاربردی های بسیار زیادی دارد؛ از برجسته سازی گونه و رفع چین و چروک گرفته تا افزایش حجم در اندام های دیگر. تزریق چربی مراحل مختلفی دارد که جراح تزریق چربی آنها را به ترتیب انجام می دهد؛ مراحل تزریق چربی عبارتند از:

برداشت چربی ها، تخلیص و انتقال آنها و در نهایت تزریق چربی. جراح در هر کدام از این مراحل کارهای متفاوتی را انجام می دهد تا در نهایت چربی لازم را به قسمت مورد نظر تزریق کند. با “کلینیک تخصصی پوست و مو رز” همراه باشید تا در مورد اینکه تزریق چربی چگونه انجام می گیرد، اطلاعات بیشتری بدست بیاورید.

تزریق چربی چگونه انجام می گیرد

آن هایی که احساس می کنند قسمتی از صورت‌ شان دچار فرورفتگی شده و آن هایی که به جای اصلاح کننده های موقتی، به دنبال اصلاح کننده های دائمی هستند و همچنین کسانی که می خواهند جای بعضی از زخم های قدیمی و تورفتگی ها را اصلاح کنند، می توانند کاندیدهای اصلی تزریق چربی تلقی شوند.

دریافت تخفیف ویژه تزریق چربی + مشاوره رایگان

این افراد همچنین نباید سابقه بیماری حاد را داشته باشند و بهتر است دخانیات نیز مصرف نکنند. بسیاری از افراد تصور می کنند برای داشتن صورت پر، حتما باید به طرف «چاقی» بروند اما تزریق چربی و یا به عبارت صحیح تر انتقال چربی، به آن ها کمک می کند به جای درگیر شدن با اضافه وزن، از چربی های خودشان برای ایجاد یک حالت جذاب تر در صورت بهره ببرند.

پر شدن صورت معمولا ظاهری جوانانه تر به افراد می دهد و این یکی از دلایل تزریق چربی برای افراد مختلف به شمار می رود. تزریق و انتقال چربی، اساسا یک جراحی بزرگ نیست اما یک تصمیم بزرگ برای فرد محسوب می شود. چرا که هزینه خاص خودش را دارد و علاوه بر این، فرد باید ریسک های این کار را هم به طور کامل در نظر بگیرد.

تزریق چربی روشی است که در آن چربی را از ناحیه‌ای که چربی بیش از حد دارد مثل ران به ناحیه‌ای که چربی آن کم است و نیاز دارد مانند صورت، ” تزریق چربی به دست ها ” ، سینه و یا ” تزریق چربی در باسن ” منتقل می کنند.

تزریق چربی هیچگونه خطری مانند جابجایی و یا آلرژی را ندارد زیرا چربی یک سلول زنده است و فقط از بخشی از بدن فرد گرفته میشود و به محل موردنظر منتقل میشود. اگر شرایط استریل باشد هیچگونه خطر عفونت و یا انتقال بیماری را ندارد زیرا این چربی از خود فرد گرفته شده است.

تزریق چربی چگونه انجام می گیرد

این روش ایمن، طولانی مدت و تحمل‌پذیر می‌باشد که نتایج طبیعی را به دنبال دارد. سالانه افراد بسیاری هستند که تزریق چربی آنها موفق و از نتیجه راضی می‌باشند.

هم اکنون به جواب سوال بالا میپردازیم که تزریق چربی چگونه انجام میگیرد؟ چربی از یک قسمت از بدن شما برداشته میشود، شسته و تمیز میشود و سپس با سوزن های مخصوص طراحی شده در مناطقی که به چربی نیاز دارند به دقت تزریق میشود.

ممکن است لازم باشد عمل تزریق چربی را تکرار کنید تا نتیجه دلخواه خود را به دست آورید.

پیوند چربی را به ۳ مرحله تقسیم میکنند:

  1. برداشت
  2. تصفیه و انتقال
  3. تزریق

 تزریق چربی چگونه انجام می گیرد و توضیحات لازم در رابطه با تزریق چربی

 برداشت چربی

محل برداشت چربی طبق نظر بیمار انجام می شود و معمولا محلی انتخاب می شود که دارای چربی های ثابت و زیادی باشد.

محل برداشت چربی ها چه شکم باشد چه پاها، جراح تزریق چربی با استریل کردن آن ناحیه و سپس با بیهوشی موضعی، یک یا دو برش را در آن ناحیه ایجاد می کند تا به چربی ها دسترسی پیدا کند و به این ترتیب فرآیند برداشت چربی ها شروع می شود. دکتر تزریق چربی با استفاده از سرنگ های مخصوصی چربی ها را خارج می کند.

نام دیگر برداشت چربی ها ” لیپو ساکشن” است. لیپوساکشن بدون هیچ گونه دردی انجام می شود.

شما و جراح یک ناحیه را برای حذف چربی انتخاب میکنید و جراح با بی حسی موضعی یک برش کوچک در ناحیه ایجاد میکند و چربی مورد نیاز را از آن منطقه حذف میکند و با استفاده از لیپوساکشن چربی را از منطقه خارج میکند.

برای این کار، استریل سازی لازم در آن منطقه از بدن نیز صورت خواهد کرد تا جراحی به لحاظ بهداشتی با هیچ مشکلی روبرو نشود.

تخلیص و انتقال چربی ها

در مرحله بعد، جراح تزریق چربی باید چربی های خارج شده از بدن را از مواد اضافی مانند خون و سایر سلول ها تمیز کند. در حین برداشت چربی ها، تعداد زیادی از سلول های چربی آسیب می بینند و می میرند.

جراح با استفاده از سانتریفیوژ، چربی های مرده و سایر مواد اضافی را جدا می کند تا محلولی خاص از چربی های زنده بدست بیاید. در مرحله پالایش، چربی ها از خون و یا هر مایع دیگری جدا می شوند تا به صورت خالص مورد استفاده قرار بگیرند و به وسیله سرنگ های کوچک به بخش های مورد نظر انتقال می یابند.

هنگامی که مقدار کافی چربی از ناحیه اهداکننده به دست می آید جراح به خالص کردن آن میپردازد و سلول‌های چربی را برای انتقال با سرنگ های کوچک که برای تزریق چربی استفاده میشوند را برای تزریق آماده کند.

خالص سازی ممکن است با استفاده از سانتریفیوژ برای چرخاندن چربی و یا یک فرآیند تصفیه برای حذف ناخالصی قبل از تزریق تعریف شود.

تزریق چربی

در مرحله آخر، جراح چربی های بدست آمده را در چند سرنگ ظریف می ریزد وفرآیند تزریق چربی را شروع می کند. در حین تزریق چربی از سوزن های مخصوصی هم استفاده می شود تا چربی ها به خوبی در میان لایه های مختلف پوست قرار بگیرند و نقاط گود و فرو رفته هم به خوبی پر شوند.

در واقع چربی ها باید با مهارت و نظم خاصی در بین لایه های پوست تزریق بشوند تا رگ های خونی بتوانند در میان این چربی ها به راحتی رشد کنند و پوست به طراوت و حجم لازم برسد. برای تزریق چربی چند ساعت وقت لازم است زیرا جراح در حین تزریق چربی باید دقت و مهارت زیادی داشته باشد.

تزریق چربی بسیار طبیعی و غیر آلرژیک می باشد، مدت زمانی که در این عمل طی می شود معمولا یک ساعت طول می کشد.

منطقه مورد نیاز  برای دریافت پیوند آماده خواهد شد و سپس عمل شروع میشود. جراح شما یک سوزن را به نقطه برش داده شده اضافه میکند، تزریق سوزن معمولا در داخل و خارج از منطقه چندین بار اضافه میشود.

هر بار که سوزن اضافه میشود یک خط از بسته های بافت چربی با دقت بر روی بافت طبیعی محل قرار میگیرد. این روند تا زمانی که مکان موردنظر اصلاح شود تکرار میشود.

برخی از متخصصان توصیه میکنند قبل از انجام عمل ماساژ بر روی منطقه ای که عمل بر روی آن صورت میگیرد میتواند بسیار تاثیرپذیر باشد.

دیگران ترجیح میدهند به روش قراردادن یک کانتور مناسب عمل کنند و جراح نیز ممکن است یک پانسمان یا باند را بر روی  منطقه پیوند قرار دهد.

اندام های اهدا کننده چربی

در ادامه مقاله تزریق چربی چگونه انجام می گیرد میپردازیم به اندام های اهدا کننده تزریق چربی :

اندام های اهدا کننده چربی عبارتند از شکم، بازو، ران، باسن، پشت بدن و پا.

چربی‌های خود را میتوانید برای تغییر شکل بدن، اصلاح زخم، پرکردن چین و چروک و جوانسازی صورت و دست استفاده کنید.

انتخاب درست اندام اهدا کننده چربی، اهمیت بسیار زیادی دارد. این موضوع نیز بسیار مهم است که میزان درستی از چربی، به اندام دیگر فرد تزریق شود. در بعضی از موارد به مرور زمان بعضی از چربی ها از بین خواهند رفت. به همین خاطر پزشک ها ترجیح می دهند چربی اولیه بیشتری از بدن فرد خارج کنند.

در کنار همه این ها، به کار بردن تکنیک درست و اصولی در جریان تزریق چربی، کلیدی به نظر می ‌رسد. به همین خاطر است که برای انجام این کار، باید به پزشک متخصص و ماهر مراجعه کرد.

افرادی که برای تزریق چربی به کلینیک های غیرمجاز مراجعه می کنند، بدون آن که بدانند خودشان را در معرض یک خطر بزرگ قرار می دهند. چرا که بی دقتی و بی تجربگی در انجام این عمل زیبایی، ممکن است عواقب وحشتناکی به دنبال داشته باشد.

 کاربردها و مزیت های انتقال چربی

تزریق چربی کاربردهای مختلفی دارد مثل برجسته کردن گونه ها، لیفت گردن، رفع چین و چروک و خطوط اخم و خط لبخند، افزایش حجم سینه و باسن و غیره. تزریق چربی باعث واکنش و ایجاد حساسیت در بدن نمی شود و ریسک انتقال بیماری و عدم پذیرش آنها توسط بافت های دیگر وجود ندارد.

از آن‌جایی که این کار با چربی های بدن خود فرد انجام می شوند، انتقال چربی احتمال بروز واکنش‌ های آلرژیک نسبت به مواد خارجی را کاهش می دهد.

نتایج تزریق چربی، ماندگار هستند و این عمل با ایمنی بالا انجام می شود. از همه مهم تر اینکه پس از انجام این کار، نتیجه کاملا طبیعی به نظر می‌رسد و به هیچ وجه ظاهری مصنوعی برای فرد به وجود نمی آورد.

تزریق چربی اساسا یک روش غیرتهاجمی به شمار می رود و به همین خاطر، مشکلات بزرگ و متعددی برای فرد ایجاد نمی کند. این روش در میان عمل های زیبایی، بسیار امن و مطمئن است. در این عمل، احتمال عفونت نیز بسیار پایین خواهد بود.

با توجه به اینکه چربی های منتقل شده مربوط به بدن خود فرد هستند، می شود از حجم دلخواه برای این انتقال استفاده کرد. اگر قرار به استفاده از ژل تزریقی باشد، حجم زیاد آن هم هزینه بسیار گزافی روی دست فرد باقی می گذارد و هم باعث ناهمواری در سطح پوست می شود. اما این نگرانی ها در انتقال چربی وجود ندارد.

چربی‌ هایی که در بدن فرد انتقال پیدا می کنند، معمولا مقاوم به رژیم و چربی هستند که به سادگی آب نشوند و از دست نروند. البته ممکن است فرد به مرور زمان، بخش کوچکی از آن ها را از دست بدهد.

تزریق چربی به صورت، مزایای زیادی را برای بیمار به دنبال دارد؛ مثلا باعث برجسته سازی گونه ها، از بین بردن خطوط پیری، از بین بردن خطوط اطراف چشم، زاویه سازی و فرم دهی فک، نرم شدن صورت پرتر کردن لبها، بهبود فرم چانه، رفع تمام فرورفتگی های صورت و محو اسکارهای روی پوست صورت می شود.

تزریق چربی باعث افزایش طراوت و جوانی صورت هم می شود و پوست را کاملا صاف و یکدست می کند و آن را از تمام اسکارها پاک می کند. تزریق چربی در بخش های مختلفی از صورت انجام می شود مثل پیشانی، دور چشم، میان دو ابرو، نواحی گیجگاهی، پلک ها، فک، چانه.

عوارض تزریق چربی

تزریق و انتقال چربی، ممکن است عوارضی را نیز برای فرد به دنبال داشته باشد. آثار جانبی مربوط به این کار، معمولا کوتاه مدت هستند و خیلی زود از بین می روند اما در مواردی نیز این احتمال وجود دارد که آسیب ها، کمی جدی تر باشند.

تورم و کبودی، از نشانه های اولیه بعد از انجام این عمل هستند. اما  این نشانه ها در فرد ماندگار نخواهند بود.

گاهی ممکن است فرد متقاضی برای رسیدن به نتیجه مطلوب، ناچار به سپری کردن چند جلسه تزریق به جای یک جلسه باشد. موضوعی که ممکن است برای بعضی از افراد ناخوشایند به نظر برسد.

واکنش نامطلوب بدن به بی حسی، باقی ماندن نقاط کوچکی از جای زخم و صدمه دیدن بافت اصلی، از عوارض احتمالی دیگر تزریق و انتقال چربی هستند.

مراقبت های قبل از عمل انتقال چربی

از 2 هفته قبل از تزریق چربی، هیچ دارویی مصرف نکنید؛ داروهایی مثل آسپرین که رقیق کننده خون هستند باعث بروز عوارضی در بدن بیمار می شوند. اگر مجبور به مصرف داروی خاصی هستید، حتما به پزشکتان از قبل اطلاع بدهید.

چون چربی ها سلول های زنده هستند بنابر این در صورت تزریق به یک ناحیه با عروق و بافت آن قسمت پیوند میدهند و جزئی از چربی ناحیه تزریق شده خواهد شد و به هیچ وجه جا به جا نمی شود.

از پزشک خود بپرسید که چه مدت طول خواهد کشید تا بتوانید به سطح عادی فعالیت خود بازگردید. پس از جراحی شما باید مراقبت هایی که بعد از عمل لازم است انجام بدهید را از پزشک متخصص خود بپرسید.

تورم و کبودی در طول هفته اول کاملا طبیعی است و باید اطرافیانتان در طول این مدت به خوبی از شما مراقبت کنند.

در هفته دوم کبودی کم کم از بین میرود و تورم باقی میماند. در اغلب موارد بین روزهای هفتم الی دهم بهبود چشمگیری وجود دارد اما ممکن است هنوز آماده نباشید و به بهبودی کامل نرسیده باشید.

در طی هفته دوم شما به بهبودی کامل رسیده اید و برای اینکه به فعالیت‌های عادی خود بازگردید کاملا آماده‌اید.هنگامی که تورم از بین برود شما متوجه تغییراتی خواهید بود که در شما ایجاد شده است.

البته از آنجا که چربی تزریق شده کاملا طبیعی میشود بنابر این باید از انجام ورزش‌های سنگین خودداری کرد البته معمولا چربی را از نواحی مقاوم به ورزش و یا رژیم برمیدارند بنابراین امکان این که چربی این مناطق به آسانی آب شوند بسیار کم است.

بعد از عمل ارتباط خود را با پزشک متخصص خود حفظ کنید و سوالاتی که ممکن است بعد از عمل برای شما ایجاد شود را در زمان تجویز شده از پزشک خود بپرسید

 ریکاوری بعد از تزریق چربی

تزریق چربی بصورت سرپایی انجام می شود و نیازی به بستری ندارد. بیمار می تواند به فعالیت های معمولی بپردازد ولی از انجام فعالیت های فیزیکی شدید خودداری کند زیرا امکان دارد محل تزریق شده دچار ضربه و آسیب شود.

برش هایی که در حین لیپوساکشن بر روی بدن بیمار ایجاد می شود، خیلی زود بهبود می یابند.عوارض تزریق چربی مثل درد، ورم و کبودی هم ثابت نمی مانند و به مرور کاملا برطرف می شوند.

ماندگاری چربی

تزریق چربی چگونه انجام می گیرد و ماندگاری تزریق چربی چقدر است؟ تزریق چربی ماندگاری طولانی تری نسبت به سایر فیلرهای مصنوعی دارد و ماندگاری آن معمولا تا 3 سال است. البته طول ماندگاری به وضعیت بیمار و محل تزریق شده هم بستگی دارد.

هر چه قدر حجم چربی های تزریق شده بیشتر باشد و یک دفعه در محل مورد نظر تزریق بشود، این چربی ها ماندگاری کمتری خواهند داشت. چربی ها تا زمانی ماندگار هستند که توسط بدن جذب نشوند؛ با جذب دوباره چربی ها، بیمار نیاز به تکرار تزریق چربی دارد.

شما میتوانید در مناطقی که چربی را به آن منتقل کرده‌اید ظاهر جدید خود را ببینید و حتی ممکن است بعد از عمل ناحیه ای که تزریق چربی در آن انجام گرفته است بسیار نرمتر و زیباتر شود.

ماندگاری چربی و طول عمر نتیجه‌ای است که به مهارت جراح، چگونگی برداشت چربی و تمیز کردن و نحوه تزریق به محل بستگی دارد. برای انجام یک عمل موفقیت آمیز پیوند چربی نیاز به یک جراح با مهارت‌های بسیار توسعه یافته براساس تجربه و دانش تکنیک دارد.

عمل تزریق چربی با اینکه کار بسیار فشرده ای می باشد اما ظرافت بسیار بالایی باید در آن به کار برده شود زیرا حتی کوچکترین اشتباه در طول عمل ممکن است مشکلاتی بسیاری را به دنبال داشته باشد.

هنگامی که عمل با موفقیت همراه بود چربی تزریق شده راه جدیدی را در خون بدن شما ایجاد میکند تا بتواند مواد موردنیاز خود را تامین کند.

حدود 6 ماه بعد از عمل تزریق چربی نیمی از چربی توسط بدن جذب می شود و نیمی دیگر نیز  ماندگار خواهد شد. در طی جریان عمل تزریق میزان جذب چربی توسط بدن بسیار کم است.

 تعداد جلسات مورد نیاز برای تزریق چربی

تعداد جلسات مورد نیاز بستگی به انتظارات شما از نتایج تزریق چربی دارد و اگر با یک جلسه تزریق چربی و با گذشت چند ماه، به نتیجه دلخواهتان نرسیدید، می توانید دوباره اقدام به تزریق چربی کنید.

البته بهتر است برای رسیدن به نتایج کامل، مقداری صبور باشید زیرا معمولا نتایج تزریق چربی بعد از یک سال مشخص می شود. بهتر است قبل از اقدام به تزریق چربی در مورد تصویر ایده آل و اهدافتان از تزرق چربی با متخصص تزریق چربی خود صحبت کنید تا بتوانید به نتایج بهتری برسید.

چربی برداشت شده را میتوان به مدت 6 ماه الی یکسال نگه داری کرد و در صورت نیاز مجدد به تزریق بتوان از آن استفاده کرد. بنابراین اگر بعد از چندماه به نتیجه مطلوب نرسیدید میتوانید دوباره اقدام به تزریق چربی کنید.

اما بهترین کار این است که بعد از یکسال عمل هر نتیجه‌ای را که دریافت کردید مطابق با آن عمل کنید. تزریق چربی دائمی نیست و ممکن است به برنامه موثر نیاز داشته باشد.

 عکس تزریق چربی به صورت

جهت مشاهده عکس تزریق چربی به صورت میتوانید روی این لینک کلیک نموده تا نمونه کارهای تزریق چربی، کلینیک پوست و مو رز را مشاهده بفرمایید.

 فیلم تزریق چربی به صورت

جهت مشاهده فیلم تزریق چربی به صورت میتوانید روی این لینک کلیک نموده تا نمونه کارهای تزریق چربی، کلینیک پوست و مو رز را مشاهده بفرمایید.

خدمات تزریق چربی کلینیک پوست و مو رز

  1. تزریق چربی خط خنده
  2. تزریق چربی در سینه
  3. تزریق چربی در لب
  4. تزریق چربی به پیشانی
  5. تزریق چربی به چانه
  6. تزریق چربی به دست
  7. تزریق چربی پشت پلک
  8. تزریق چربی زاویه فک
  9. تزریق چربی روی گونه
  10. تزریق چربی در صورت
  11. تزریق چربی پشت چشم
  12. و سایر موارد

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تزریق چربی می توانید از طریق شماره 02144067005 با “کلینیک پوست و مو  رز” ارتباط برقرار نمایید.

امیدواریم با مطالعه مقاله” تزریق چربی چگونه انجام می گیرد” ، اطلاعات کامل در زمینه تزریق چربی را کسب نموده باشید.

 کلینیک پوست و مو رز ارائه دهنده خدمات پوست و مو و زیبایی با استفاده از جدیدترین و بروزترین تجهیزات پزشکی می باشد.

* توجه : این مقاله کاملا اختصاصی می باشد و کپی از آن پیگرد قانونی خواهد داشت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *