کاشت مژه

کاشت مژه در بارداری چگونه خواهند بود ؟

کاشت مژه در بارداری چگونه خواهند بود؟

کاشت مژه در بارداری

بی شک کاشت مژه یکی از عمل هایی است که می تواند در زیبایی افراد تاثیر شگفت انگیزی را بر جای بگذارد. امروزه با ایجاد روش های متنوع در کاشت مژه طبیعی دیگر نیازی به نگرانی در مورد ریزش مژه های خود نداشته باشید.

این عمل در واقع فرایندی مانند کاشت مو دارد با این تفاوت که بسیار حساس تر و دقیق تر از آن باید صورت گیرد. همه افرادی که از ریزش مژه رنج می برند و یا کسانی که می خواهند مژه هایی ضخیم تر و پرپشت تر داشته باشند می توانند کاشت را امتحان کنند.

کاشت مژه در بارداریدر برخی از مواقع به دلیل حساسیت بالای پیوند مژه ممکن است انجام آن در زمان ها و دوره هایی به صلاح نباشد. افراد باردار و یا کسانی که از ناراحتی های چشمی رنج می برند ممکن است کاندیدای خوبی برای انجام ایمپلنت مژه نباشند.

دریافت تخفیف ویژه کاشت مژه + مشاوره رایگان

افراد امروزه شاهد این موضوع هستند که برای از بین بردن مشکلات زیبایی آن ها راه و روش های بسیار زیادی پدید آمده است. روش های قدیمی و سنتی جای خود را به روش های مدرن و پیشرفته داده اند به گونه ای که دیگر از روش های سنتی استقبال بسیار کم تری می شود و در عوض از روش های مدرن و امروزی استقبال فراوانی به عمل می آید.

همان طور که ذکر شد یکی از این روش ها کاشت مژه می باشد. افرادی که در این ناحیه مشکلاتی مانند کم پشتی و یا ریزش شدید دارند می توانند از این روش برای از بین بردن این مشکلات استفاده کرده و با بکارگیری آن این مشکلات را از بین ببرند. کاشت مژه جزء بهترین دستاورد های علم پزشکی در سال های اخیر است و توانسته است بسیاری از مشکلات افراد را به طور کلی درمان کند.

افراد، به خصوص زنان برای کاشت مژه در زمان های مختلفی می توانند اقدام می کنند که هر کدام از این زمان ها برای فرد شرایط منحصر به فردی را دارا می باشد. یکی از مواردی که زنان در آن شرایط اقدام به انجام عمل کاشت مژه می کنند زمان بارداری می باشد. بارداری یکی از حساس ترین دوران زندگی زنان می باشد و باید در این مرحله از زندگی مراقبت های بسیار بیشتری نسبت به دیگر زمان ها به عمل آید.

در دوران بارداری به دلیل اینکه سطح هورمون های افراد مدام در حال تغییر است ممکن است عمل کاشت نتایج موفقیت آمیزی را در پی نداشته باشد. همچنین در این دوران کاشت مژه ممکن است حساسیت های چشمی را برای شما ایجاد کند.

در این صورت برای درمان باید از آنتی هیستامین استفاده کنید. مصرف این دارو در دوران بارداری می تواند برای جنین خطرناک باشد. به همین دلیل توصیه می شود برای به حداقل رساندن همچنین خطراتی تا حد امکان از پیوند مژه و سایر عمل های زیبایی دیگر در این دوران خودداری کنید.

کاشت مژه یکی از عمل های زیبایی است که می تواند برای افرادی که دارای مژه های کم رنگ و نازک هستند گزینه بسیار مناسبی باشد تا آنها را به صورت طبیعی دارای مژه هایی ضخیم و پرپشت کند. مراحل کاشت در واقع مانند کاشت ابرو است.

کاشت مژه در بارداریتفاوت هایی در روشهای کاشت وجود دارد ولی مژه های کاشته شده بعد از پیوند مژه به طور طبیعی به رشد خود ادامه می دهند و از این لحاظ می توانید مطمئن باشید که کاشت مژه طبیعی دارای نتایج دائمی است که باعث پرپشت شدن و تیره تر شدن مژه های شما می شود.

در پیوند مژه برای زنان باردار به دلیل حساسیت هایی که ممکن است بعد از ایمپلنت مژه برای آنان ایجاد شود در ابتدا تستی به نام پچ از آنها گرفته می شود تا میزان حساسیت آنها به کاشت بررسی شود.

بعد از آن طی آزمایشات متفاوت و هورمونی، سطح هورمون های زنانه در آنان بررسی می شود.

در صورتی که این هورمون ها حساس باشند می توانند آلرژی در سطح گسترده ای را برای زنان باردار ایجاد کنند. بعد از کلیه آزمایشات مختلف و در صورت صلاحدید پزشک کاشت مژه طبیعی می تواند انجام شود.

مژه های پیوندی از مناطقی از بانک موی افراد که دارای بانک موی مناسبی هستند برداشته می شود در مناطقی که نیاز به ایمپلنت مژه دارند پیوند زده می شوند.

از آنجایی که چشم عضو حساسی در بدن است و به سرعت می تواند عفونت و میکروب ها را جذب کند، به همین دلیل، پیوند مژه باید در کلینیک هایی انجام شود که از نظر بهداشتی دارای سطح بالایی باشند.

همچنین پزشکی که کاشت مژه را انجام می دهد باید دارای تخصص و تجربه بالایی باشد تا بتواند این عمل را به نحو احسن انجام دهد بدون اینکه آسیبی به زنان باردار وارد شود.

از آنجایی که برای کاشت مژه (Planting eyelashes) باید موهای قسمتی از سر افراد برداشته شود، ممکن است قبل از آن بی حسی موضعی بر روی مناطقی از سر که مو از آنجا برداشت می شود انجام شود.

بعد از برداشت مو ممکن است جای زخم های ریزی تا چند روز بعد از کاشت بر روی سر افراد ایجاد شود که نیاز به مراقبت های خاصی دارد تا درمان و بهبودی هرچه سریعتر اتفاق بیفتد.

با همه ی این نکاتی که ذکر شد افراد باید نسبت به این موضوع آگاه باشند که هرگونه اقدامی که بدون اطلاع پزشک باشد ممکن است سبب آسیب رساندن به جنین شود.

انجام عمل های زیبایی در زمان بارداری بیش تر از هر زمان دیگر نیاز به اجازه و همچنین مراقبت پزشک دارد و افراد به هیچ عنوان نباید سرخود کاری انجام دهند که بعد ها از انجام کار خود پشیمان شوند.

آیا نتایج کاشت مژه در دوران بارداری مطلوب است؟

در مورد نتایج کاشت مژه می توان گفت که این عمل کاملا طبیعی است و رشد مژه های کاشته شده بعد از کاشت مانند قبل ادامه خواهد داشت. از آنجایی که از مواد شیمیایی در کاشت مژه طبیعی استفاده نمی شود، می توانید از نتایج دائم ایمپلنت مژه مطمئن باشید.

فرآیند پیوند مژه در واقع باید زمانی چند ماهه را طی کند تا به طور کامل نتایج قابل دیدن باشد. بعد از کاشت مژه ها، امکان ریزش آنها تا چند هفته بعد از پیوند وجود دارد. به همین دلیل نیازی به نگرانی در مورد رشد مجدد مژه ها وجود ندارد.

در صورتی که شما مراقبت های بعد از کاشت را به درستی انجام دهید و به توصیه های پزشک خود با دقت عمل کنید می توانید مطمئن باشید که کاشت مژه شما با نتایج دائمی و بدون ریزش همراه خواهد بود.

در برخی از موارد کاشت می تواند دارای عوارضی باشد که بعد از چند روز این علائم با استراحت و مراقبت از بین می روند و دیگر اثری از آنها دیده نمی شود. تنها مشکلی که ایمپلنت مژه می تواند در دوران بارداری در زنان ایجاد کند واکنش های آلرژیک به مواد بی حس کننده است.

ممکن است هورمون های زنان در این مدت تحریک شود و این امر می تواند آنها را مستعد آلرژی و حساسیت های پوستی قرار دهد. از آنجایی که چشم به سرعت می تواند آلودگی را به خود جذب کند، باید بعد از کاشت مژه بسیار مراقب بود تا عفونتی در چشم ایجاد نشود؛ زیرا در این صورت آنتی بیوتیک ها و داروهای ضد حساسیت برای شما تجویز خواهد شد که در زمان بارداری مصرف این قرص ها به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

همچنین ممکن است برای جلوگیری از ایجاد درد مجبور به استفاده از مسکن شوید که این امر می تواند جنین شما را با مشکلاتی روبرو کند. به همین دلیل اکثر پزشکان به زنان باردار توصیه می کنند تا از کاشت مژه و سایر عمل هایی که برای زیبایی انجام می شود خودداری کنند تا هر گونه احتمال آسیب رسیدن به جنین از بین برود.

افراد در صورتی که کاشت مژه را در زمان بارداری انجام دهند می توانند با توجه به نکات ذکر شده، مراقبت های خود و پزشک متخصص به نتایج مطلوبی دست یابند. نکته ای که وجود دارد این است که معمولا پزشکان متخصص از افراد می خواهند در صورتی که عجله ای برای انجام این عمل و یا به طور کلی همه ی عمل های زیبایی ندارند بهتر است آن را به زمان دیگری موکول کنند.

دلیل این خواسته و توصیه ی پزشکان حساسیت دوران بارداری می باشد. افراد هنگامی که در این زمان نسبت به انجام این عمل اقدام می کنند ممکن است دچار مشکلاتی شوند که یکی از این مشکلات محدودیت در مصرف دارو های تجویز شده به دلیل بارداری می باشد. اکثر دارو های مورد استفاده در زمینه زیبایی و غیر زیبایی برای مصرف در دوران بارداری ممنوع و یا توصیه نمی شود.

همچنین علاوه بر این موضوع افراد به صورت ناخودآگاه دچار استرس و نگرانی می شوند. قبل از هر چیز استرس و نگرانی ناشی از هر موضوعی برای جنین مفید نیست و پس از آن برای سلامت خود فرد مضراتی را به همراه دارد؛ بنابراین بهتر است افراد برای جلوگیری از این استرس و نگرانی و بازتاب های آن از انجام عمل پیوند مژه در زمان بارداری خودداری کرده و آن را به یک زمان دیگری موکول نمایند.

افراد می توانند با موکول کردن این عمل به یک زمان دیگر علاوه بر مصرف دار های تجویز شده توسط پزشک بدون نگرانی و همچنین بدون آسیب های جدی که ممکن است برای آن ها به وجود بیاید، نسبت به انجام این عمل اقدام کنند. مراجعه کنندگان با انجام دادن عمل فوق می توانند نتایج بسیار خوب و فوق العاده ای را گرفته و پس از آن رضایت خود را از انجام چنین عملی اعلام کنند.

آیا خطری به جهت کاشت مژه در دوره بارداری وجود دارد؟

کاشت مژه خود به تنهایی عملی است که دارای عوارض جبران ناپذیری نیست و در بسیاری از مواقع قرمزی و تورم یا درد بعد از کاشت مژه طبیعی در افراد دیده می شود. از آنجایی که کاشت به صورت طبیعی و با پیوند فولیکول های موی خود فرد انجام می شود امکان پس زدن پیوند یا مشکلاتی از این قبیل بسیار کم اتفاق می افتد.

تنها خطری که می تواند در دوران بارداری در افراد ایجاد شود را می توان حساسیت های پوستی و عفونت چشم دانست که در صورت ایجاد این عوارض بعد از کاشت نیاز به درمان قطعی است.

قرمزی چشم، تورم، پارگی قرنیه چشم و خطرات دیگری نیز بعد از کاشت ممکن است در افراد ایجاد شود. درمان ها از آنجایی که با استفاده از قرض و مواد دارویی انجام می شوند، می توانند به طور مستقیم بر روی جنین تاثیر بگذارند و خطرات جبران ناپذیری را ایجاد کنند.

انجام هر عملی، زیبایی و یا غیر زیبایی دارای عوارض پس از عمل می باشد. این عوارض ممکن است در یک عمل زیاد و یا کم باشد اما بدون عوارض هیچ عملی انجام نمی شود تنها این واکنشات را می توان به حداقل ترین شکل ممکن رساند و در این صورت گفت که عمل فوق دارای عوارض نمی باشد. افراد باید قبل از انجام عمل درباره شرایط خود و عوارض عمل تحقیقاتی را به عمل بیاورند.

زمانی که فرد باردار می باشد نسبت به هر زمان دیگری باید مراقبت های بیشتری را از خود و قبل از آن جنین خود به عمل بیاورد. افراد در زمانی که اقدام به انجام یک عمل و یا روش زیبایی می کند ممکن است به دلیل این که در شرایط مطلوبی به سر نمی برد و نمی تواند از دارو های تجویز شده توسط پزشک متخصص استفاده ی کاملی داشته باشد دچار مشکلاتی شود.

به همین دلیل پزشکان و کلینیک های زیبایی به زنان باردار توصیه می کنند که تا حد امکان از هیچ گونه عمل زیبایی در این دوران استفاده نکنند و انجام آنها را به بعد از دوران شیردهی خود بگذارند.

حفظ امنیت و سلامت جنین اولین اقدامی است که باید مادران به آن توجه کنند. به همین دلیل کاشت مژه در دوران بارداری با ریسک بالایی انجام می شود.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *