کاشت مو

جراحی پایین آوردن خط رویش مو یا کوتاه کردن پیشانی چیست؟

جراحی پایین آوردن خط رویش مو 

جراحی کوتاه کردن پیشانی یکی از انواع جراحی زیبایی است که در ظاهر افراد نقش بسزایی دارد. پیشانی بلند ممکن است به دلایل ژنتیکی، ریزش مو یا سایر روش های آرایشی ایجاد شده باشد.

جراحی پایین آوردن خط رویش مو یا کوتاه کردن پیشانی چیست؟

این گزینه‌ی جراحی که به عنوان جراحی پایین آوردن خط رویش مو نیز شناخته می شود می تواند به تعادل نسبت های صورت شما کمک کند و با روش بالا بردن ابرو تفاوت دارد.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

فرایند کوتاه کردن پیشانی

جراح پلاستیک مراحل زیر را در کوتاه کردن پیشانی طی می کند:

  1. خط مو و ناحیه ی پیشانی که باید حذف شود با ماژیک پزشکی علامت زده می شوند. دقت زیادی اعمال می شود تا مطمئن شوند برشی که قرار است در امتداد مو انجام شود، به فولیکول ها و اعصاب مو آسیب نمی رساند.
  2. کل پیشانی از خط مو تا درست بالای ابرو با استفاده از بی هوشی موضعی بی حس می شود.
  3. یک برش در امتداد مناطق علامت زده شده ی پیشانی و خط مو انجام می شود (که به آن برش قبل از حمله هم می گویند.) جراح با دقت پوست را از بافت همبند زیرش جدا می کند و مناطقی که برای برداشتن مشخص شده است را برش می دهد.
  4. سپس برش بالایی در طول خط مو به سمت پایین کشیده می شود تا به برش پیشانی بپیوندد. این کار شکاف را کوچک کرده و پیشانی را کوتاه می کند.
  5. پوست بهم بخیه زده می شود به طوری که تشکیل زخم را به حداقل برساند و تقریباً به طور کامل با رویش مو زیر خط مو پوشیده می شود.

لازم به ذکر است اگرچه جراحی کوتاه کردن پیشانی، از ارتفاع پیشانی می کاهد و ممکن است ظاهر ابرو را تغییر دهد بااین حال ابروها لزوماً بالا نمی روند. در صورت لزوم یک جراحی جداگانه به نام لیفت ابرو نیز می تواند به طور همزمان با پایین آوردن خط مو انجام شود.

جراحی پایین آوردن خط رویش مو یا کوتاه کردن پیشانی چیست؟

دوره‌ی بهبود بعد از کوتاه کردن پیشانی

بیشتر افراد می توانند در عرض چند ساعت بعد از جراحی به خانه برگردند اما باید برای برداشت بخیه ها یک هفته و نیم بعد دوباره برگردید. همچنین از شما خواسته می شود 2 تا 4 هفته بعد از عمل برای معاینه به پزشک مراجعه کنید.

مانند هر عمل دیگری که شامل برش است، مراقبت خوبی باید انجام شود تا زخم تمیز نگه داشته شده و به درستی بهبود پیدا کند. شما باید مدام ظهور علایم برش را بررسی کنید. همچنین دستورالعمل هایی بعد از عمل در مورد مراقبت صحیح از برش جراحی، کاهش درد و تورم و خطر ابتلا به عفونت به شما داده می شود.

آیا می توان با کاشت مو خط مو را پایین آورد؟

افراد به ویژه جوان تر ها مدام به دنبال داشتن خط موی صاف و پایین هستند. چرا آنها به دنبال تهاجمی ترین تغییر شکل ممکن می روند؟ آیا خواستن یک خط موی جوان پسند تا همیشه مناسب است؟

آیا خط موهای خیلی پایین بعداً باید با فرایند کاشت مو بازسازی شوند؟ پایین آوردن خط مو در چه زمانی مناسب است؟ و چه زمانی باید یک خط موی مناسب تر با سن انتخاب شود؟

اولین چیزی که باید به خاطر بسپارید این است که خط موهای پایین و مسطح را می‌توان به راحتی با روش های کاشت موی مدرن بازسازی کرد آن هم کاملاً طبیعی و با استفاده ی مناسب از واحد های فولیکولاری تک مو در خط موی جلویی و روش های تراکمی. با این حال، فقط به این دلیل که چیزی می تواند انجام شود لزوماً به این معنا نیست که باید هم انجام شود.

مشکلات خط موی بسیار پایین و مسطح

در ایجاد خطوط موی مسطح و پایین چند مشکل وجود دارد:

  1. تمام افراد تعدادی فولیکول دهنده ی محدود و قابل دسترس دارند و ریزش مو یک شرایط پیشرونده است و مدام در حال رخ دادن است. اگر فرد با خط موی پایین و مسطح شروع کند و نازک شدن و ریزش مو در سایر مناطق سر ادامه پیدا کند، این شانس وجود دارد که فرد ممکن است گرافت هایش را از دست دهد و ظرفیت درمان بخش های دیگر سر از بین برود. پدیده ی استفاده ی بیش از حد از گرافت ها در یک خط موی مسطح و پایین و تمام شدن فولیکول ها برای مناطقی که به تازگی دچار ریزش شده اند تحت عنوان بارگیری جلویی اطلاق می شود و یک نگرانی جدی است.
  2. کاشت مو یک فرایند دائمی است و خط موی مسطح و پایین که برای افراد جوان زیبا به نظر می رسد ممکن است با افزایش سن جالب به نظر نرسد یا با پیر شدن فرد زیبایی خود را از دست دهد. هدف از ایجاد خط مو، طراحی ظاهری است که به همان اندازه که در سن 25 سالگی خوب و مناسب به نظر می رسد در 65 سالگی هم زیبا باشد. خط موی کاشته شده با گذشت زمان تغییر نخواهد کرد بنابراین باید این موضوع را در طراحی در نظر داشت.
  3. خطوط مو به صورت طبیعی ناقص هستند. حتی افرادی که ریزش موی کمی دارند یا اصلاً دچار ریزش مو نشده اند هم بی نظمی هایی دارند مثلاً در بخش هایی از مو ریزش جزئی رخ داده و ارتفاع مو در کل سر متفاوت است. اگر کاشت خط موی به صورت مسطح و پایین، بسیار عالی انجام شده باشد ممکن است خیلی طبیعی به نظر نرسد.

خط موی پایین چه زمانی مناسب است؟

لازم به ذکر است که شرایطی نیز هست که خط موی پایین و مسطح می تواند مناسب باشد. این موارد عبارتند از:

  1. افراد که دچار ریزش موی کم و پایداری هستند
  2. کسانی که خانوادگی، خط موی پایین دارند
  3. کسانی که قبلاً کاشت مو انجام داده اند و خط موی پایین تر را انتخاب کرده اند و حالا یک کاشت موی دوم برای بازسازی آن لازم است.
  4. افراد دارای صورت های خاصی که به صورت طبیعی نیاز به طراحی خط موی پایین تر دارد که ترمیم مو در آنها ممکن است شامل بازسازی شقیقه ها نیز باشد.

خط موی پایین در چه افرادی نامناسب است؟

زمان هایی وجود که باید از انتخاب خط موی مسطح و پایین به طور کامل اجتناب کنید. افرادی که نباید این خط مو را انتخاب کنند عبارتند از:

  1. افراد جوانی که پتانسیل این را دارند که دچار ریزش موی تهاجمی شوند.
  2. افراد با سن بیشتر با ریزش پیشرفته و منطقه ی بانک موی محدود
  3. افرادی که صورت های خاصی دارند (فرد که می گوید هرگز خط موی پایین نداشته است بنابراین الان هم نباید آن را انتخاب کرد).

کلام آخر:

لازم است به خاطر داشته باشید که: همیشه می توانید خط موی بالاتر را در طول مسیر پایین بکشید اما بالا بردن یک خط موی پایین تر بسیار سخت است.

اگر فرد الان یک خط موی بالا را برای کاشت انتخاب کند و ریزش موهایش به صورت دائمی تثبیت شده باشد، خط مو می تواند به آسانی با کاشت های بعدی پایین بیاید؛ اما اگر خط مو از همان ابتدا بیش از حد پایین طراحی شده باشد و فرد بخواهد یا نیاز داشته باشد که آن را تغییر دهد، فرایند بسیار سخت است و همیشه هم با موفقیت همراه نیست.

اما معمولاً بهترین کار، ایجاد یک خط مو مناسب با سن از همان ابتدا است. این کار یک ظاهر طبیعی به فرد می دهد و چهره ی او را به خوبی بازسازی می کند، نسبت های مناسبی در صورت ایجاد می کند و در نهایت ظاهری ایجاد می شود که با افزایش سن زیبایی خود را از دست نمی دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *