کاشت ابرو

دلایل ریزش ابرو و درمان آن با کاشت ابرو در کلینیک پوست و مو

دلایل ریزش ابرو و درمان آن با کاشت ابرو در کلینیک پوست و مو

دلایل ریزش ابرو و درمان آن با کاشت ابرو

دلایل ریزش ابرو چیست و درمان آن با کاشت ابرو به چه صورت می باشد؟  مقاله امروز ” کلینیک پوست و مو رز” به دلایل ریزش ابرو و درمان آن با کاشت ابرو اختصاص دارد؛ با ما همراه باشید تا در مورد علت های ریزش ابرو، روش های درمان و مزیت های کاشت ابرو اطلاعات بیشتری بدست بیاورید.

ابروها هم مانند موهای سر، می توانند کم پشت بشوند و یا دیگر رشد نکنند. دلایل مختلفی برای عدم رشد و یا ریزش ابروها وجود دارد که در این مقاله می خواهیم آن ها را بررسی کنیم.

دلایل ریزش ابرو

اگر یکی از ابروها یا هر دو ابروهای شما، کم حجم شده است، ممکن است بخاطر عفونت، بیماری های پوستی، تغییرات هورمونی و یا تغییرات سیستم ایمنی باشد. کمبود مواد مغذی، آسیب های فیزیکی و یا استرس روحی و روانی هم می تواند باعث ریزش ابروها بشود.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت ابرو + مشاوره رایگان

وقتی دلیل اصلی ریزش ابروها فهمیده بشود، پزشک کاشت ابرو برای شما بهترین درمان را پیدا می کند تا ریزش ابروهایتان متوقف بشود.

کاشت ابرو

علت ریزش ابرو :

همان طور که می دانید ریزش ابرو ها در هر فردی می تواند به دلایل متعدد و مختلفی اتفاق بیفتد. اما نکته مهم در این باره این است که تمامی موارد ذکر شده در زیر نمی تواند در یک فرد رخ دهد و ممکن است تنها یکی از این موارد می تواند باعث ریزش موها شود.

آلوپسی یا طاسی منطقه ای ابرو 

طاسی منطقه ای یک بیماری خود ایمنی است. سیستم ایمنی بدن، به اشتباه بخش هایی از بدن را به عنوان دشمن خود شناسایی می کند و به آن حمله می کند. طاسی منطقه ای، فولیکول های مو را مورد هدف خود قرار می دهد و باعث کاهش یا توقف رشد موها و ابروها می شود.

طاسی انواع مختلفی دارد که عبارتند از :

  1. طاسی منطقه ای که باعث ایجاد نقاط خالی و بدون مو در روی سر و ابروها می شود.
  2. طاسی کامل که در آن تمام موها و ابروهای بیمار ریزش پیدا می کند.
  3. طاسی جلوی سر که باعث ایجاد اسکارهایی در جلوی سر همراه با کچلی و ریزش ابروها می شود. عمده ترین شایع ترین نوع طاسی سر نیز مربوط به این مورد می باشد که در ایران نیز به وفور افراد با این ویژگی دیده می شوند.

وقتی بیماری طاسی توسط پزشک کاشت ابرو کنترل شود، موها و ابروها می توانند دوباره رشد کنند. بیماری طاسی حتی روی ناخن های دست و ناخن های پا هم تاثیر می گذارد.

کمبود مواد مغذی :

بدن انسان به مواد مغذی مثل منابع انرژی زا (کربوهیدرات، پروتئین و چربی ها) ، اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب، ویتامین ها و مواد معدنی نیاز دارد. بعضی از این مواد غذایی باعث تقویت و رشد ابروها می شوند؛ در واقع لازمه بقا و رشد موهای بدن و همچنین ابروها مواد مغذی و ویتامین هایی است که توسط مواد غذایی و خوراکی ها وارد بدن می شوند.

بنابراین کمبود هر یک از این مواد باعث ریزش موها و ابروها می شود. کمبود ویتامین A و زینک می تواند باعث کاهش رشد بافت های سلولی بشود و همچنین مانع تولید چربی پوست شود.

سایر مواد مغذی که کمبود آنها باعث ریزش ابرو می شود عبارتند از:

  1. بیوتین ( ویتامین B7 )
  2. ویتامین C (که در تولید کلاژن نقش مهمی دارد)
  3. آهن
  4. ویتامین E، B12 و D
  5. سیستئین
  6. امگا 3 اسیدهای چرب

لذا توصیه می شود که افرادی که دچار مشکلاتی از قبیل ریزش مو شده اند، می توانند با استفاده از غذاها و خوراکی های دارای ویتامین های فوق و همچنین استفاده از مولتی ویتامین ها تا حد زیادی مشکل خود را رفع نمایند.

اگزما :

از دیگر مواردی که می تواند از دلایل ریزش موهای ابرو شود اگزما می باشد، که التهاب پوستی ست که باعث خارش، قرمزی و سوزش پوست می شود. اگزما توسط سیستم ایمنی بسیار حساس ایجاد می شود. فولیکول های مو در اعماق پوست وجود دارند و اگزما می تواند در رشد موها و ابروها تاثیر منفی بگذارد.

لذا برای پیشگیری از افزایش مشکل ریزش موها، توصیه می شود که هر چه سریع تر نزد یک پزشک متخصص مراجعه کرده تا او اقدامات لازم و داروهای مورد نیاز برای رفع این مشکل را تجویز نماید تا هر چه سریع تر بهبود یابید.

پسوریازیس :

پسوریازیس یک اختلال خودایمنی ست که سلول های پوستی به سرعت تکثیر می شوند و باعث می شود اسکارهایی قرمز، ضخیم و دردناک روی پوست شکل بگیرند و در نتیجه فولیکول های مو و ابرو مسدود می شوند و دیگر رشد نمی کنند.

در صورت ابتلا به این مشکل توصیه می شود در اولین فرصت با مراجعه به یک پزشک متخصص، مشکلات خود را با او در میان بگذارید تا او اقدامات لازم را برای رفع این مشکل انجام دهد.

تیروئید :

یکی دیگر از عواملی که تاثیرات به سزایی در ریزش ابروها دارد، اختلالات هورمونی بدن می باشد. بدن هر فردی می تواند به دلایل و عوامل مختلفی دچار مشکل اختلال در ترشح هورمون شود و این مورد سبب خارج شدن بدن شخص از روند عادی خود شود و شخص دچار برخی مشکلات از جمله ریزش مو می شود.

بیماری تیروئید یکی از دلایل شایع ریزش ابرو است. غده تیروئید هورمون هایی را تولید می کند که سوخت و ساز بدن را تنظیم می کنند. وقتی این غده، هورمونی را زیادتر یا کمتر از حالت طبیعی تولید کند، بدن شما تعادل خود را از دست می دهد و حتی وظایف نرمال خود را بدرستی انجام نمی دهد؛ عدم رشد موها و ابروها هم یکی از این فرآیندها محسوب می شود.

افرادی که دارای این مشکل هستند، معمولا پزشکان با تجویز برخی داروها و اقداماتی برای آن ها سبب کنترل آن می شوند.

 استرس و اضطراب :

استرس و اضطراب از جمله عوامل بسیار شایع در بین افراد دچار ریزش مو می باشد. استرس و اضطراب بیش از حد باعث تغییرات فیزیولوژیکی بدن می شود؛ مثلا اکسیژن کمتری به فولیکول های مو و ابرو می رسد و سطح هورمون های بدن بالا و پایین می رود و در نتیجه ابروها دچار ریزش می شوند.

در واقع فولیکول ها موهای بدن برای بقا و رشد به اکسیژن و برخی مواد مغذی نیاز دارند، لذا به دلیل این که استرس و اضطراب باعث بر هم خوردن روند عادی گردش خون می شود، این عامل در رساندن اکسیژن و مواد مغذی به فولیکول ها تاثیرات منفی می گذارد و در نهایت سبب تضعیف و از بین رفتن فولیکول ها می شود.

دوران حاملگی :

البته با وجود این که احتمال بروز این عامل بسیار نادر است، اما در برخی از خانم ها به دلیل حاملگی ممکن است دچار ریزش ابروها شوند. زیرا دوران حاملگی باعث کاهش سطح هورمون ها و تغییرات فیزیولوژیکی بدن می شود. این تغییرات ممکن است چرخه ی رشد مو و ابرو را مختل کند و باعث ریزش ابروها هم بشود.

افزایش سن :

اکثر مردان و زنان از 40 سالگی به بعد، شاهد کم پشتی و ریزش ابروهایشان هستند زیرا سطح هورمون استروژن در خانم ها و سطح هورمون تستوسترون در مردها با افزایش سن به تدریج کاهش می یابد. ریزش موهای بدن و به ویژه ابرو ها به علت افزایش سن معمولا به مرور زمان و در طی چند سال اتفاق می افتد.

شیمی درمانی :

شیمی درمانی برای از بین بردن سلول های سرطانی استفاده می شود. شیمی درمانی روی فولیکول های مو و ابرو هم تاثیر منفی می گذارد. وقتی بیماری تحت شیمی درمانی قرار می گیرد، ابروهای او دچار ریزش می شوند.

در واقع به دلیل این که شخص در زمان مبتلا شدن به بیماری سرطان، قوای بدنی و جسمی خود را تا حد زیادی از دست می دهد و همچنین به دلیل این که انجام شیمی درمانی دشوار و عملی سنگین محسوب می شود، شخص دچار برخی مشکلات از جمله ریزش موهای بدن خواهد شد.

البته پس از اتمام بیماری و بهبودی کامل، به مرور تمامی موهای بدن شخص رشد کرده و دوباره به حالت عادی و نرمال خود باز می گردد.

 درمان ریزش ابرو 

هنگامی که شما و دکترتان دلیل ریزش ابروهایتان را فهمیدید، می توانید بهترین درمان را برای ریزش ابروهایتان انتخاب کنید. در ادامه در مورد روش های درمان ریزش ابرو توضیح می دهیم:

یکی از بهترین راه های درمان ریزش ابرو، کاشت ابرو می باشد. کاشت ترمیمی ابروها شامل جدا کردن بخشی از پوست سر می شود که دارای موهای زیادی است؛ سپس فولیکول های مو در قسمت ابروها کاشته می شوند.

البته برای درمان ریزش ابرو، راه های دیگری هم وجود دارد مثل :

  1. استفاده از محلول ماینوکسیدیل
  2. روغن کرچک
  3. مصرف مکمل هایی مثل امگا 3

آمارها نشان می دهد که اکثر بیماران از روش های بالا راضی نبوده اند زیرا این روش ها در طولانی مدت باعث رشد مجدد ابروها می شوند، در حالیکه بیماران برای رشد ابروهایشان خیلی عجله دارند. کاشت ابرو برای کسانی که به دنبال نتایج ماندگار هستند و از ریزش ابروهایشان خسته شده اند، راه حل بسیار مناسبی ست.

حتی بعضی از بیماران از روش های موقتی برای درمان ریزش ابرو استفاده می کنند مثل:

  1. میکروبلیدینگ
  2. تاتو ابروها
  3. هاشور ابروها

البته بیمار باید توجه داشته باشد که استفاده از این روش ها نتایج خوبی را برایشان به دنبال نخواهد داشت و حتی باعث ریزش بیشتر ابروها می شوند.

مزیت های کاشت ابرو :

چند مورد از مزیت های کاشت ابرو عبارت است از:

  1. کاشت ابرو باعث می شود تا ابروهای شما بطور طبیعی رشد کند. موهای کاشته شده تمامی ویژگی های موهای طبیعی را دارا خواهند بود و همانند آن ها رشد خواهند کرد.
  2. نتایج حاصل از کاشت ابرو، کاملا طبیعی ست. پس از رشد موهای کاشته شده، هیچ تفاوتی بین موهای طبیعی بدن و کاشته شده نخواهد بود و در تمامی موارد از جمله رنگ، جهت و زاویه مشابه سایر موهای ابرو خواهند بود.
  3. با کاشت ابرو میتوانید فرم ابروهایتان را در مقایسه با گذشته تغییر بدهید و به حالت دلخواه خود دربیاورید.
  4. پس از انجام این اقدام تغییرات بسیاری در چهره شخص ایجاد می شود و چهره او مثل قبل زیباتر و جذاب تر خواهد شد.
  5. تمامی نواقص موجود در ابرو ها از جمله عدم تقارن دو ابرو به طور کامل رفع خواهد شد و شخص ابرو هایی یکدست و کامل را بدست خواهد آورد.

امیدواریم مقاله جامع ” دلایل ریزش ابرو و درمان آن با کاشت ابرو در کلینیک پوست و مو ” برای شما علاقه مندان گرامی مفید واقع گردیده باشد.

هزینه کاشت ابرو

برای تعیین هزینه های حاصل از انجام کاشت مو نمی توان قسمت واحدی را تعیین کرد. زیرا هزینه کاشت ابرو بستگی به گرافت های مو ( تعداد تارهای موی پیوند زده شده ) ، مدل کاشت ابرو، ابزارها و دستگاه های کاشت ابرو و تجربه و مهارت متخصص دارد.

اما در نهایت توصیه می شود که میزان سابقه و کیفیت خدمات کلینیک را در اولویت اول خود قرار دهید و به هیچ وجه به سراغ کلینیک های بی کیفیت و کم هزینه مراجعه نکنید. زیرا ارزش سلامتی هر فردی بسیار بیشتر از هزینه می باشد.

در “ کلینیک تخصصی پوست و مو رز” کاشت ابرو شما بصورت کاملا طبیعی و بدون درد و خونریزی انجام می شود. در این کلینیک پوست و مو هدف ما، رضایت شما مشتریان عزیز است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاشت ابرو، با شماره 02144067005 تماس حاصل فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *