کاشت مو

چند روز بعد از کاشت مو میتوان دوش گرفت؟

چند روز بعد از کاشت مو میتوان دوش گرفت؟

چند روز بعد از کاشت مو میتوان دوش گرفت؟

یکی از سوالات رایج پس از کاشت مو درباره نحوه شستشو موها در نواحی اهدا کننده و گیرنده می باشد. یکی از نکات مهم پس از پیوند مو، مراقبت های پس از درمان می باشد. اگرچه تجربه و عملکرد پزشک متخصص می تواند تا حد زیادی در نتایج نهایی تاثیر گذار باشد اما مراقبت های شخص مراجعه کننده نیز می تواند در چگونگی بروز نتایج نقش مهمی ایفا نماید.

چند روز بعد از کاشت مو میتوان دوش گرفت؟حال در این مقاله سعی شده است تا با بازگو نمودن یکی از رایج ترین سوالات پس از hair transplant و پاسخ دهی به آن در بهتر نمودن نتایج حاصل از درمان شما سهیم شده باشیم.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

از باورهای غلط و بی اساس درباره کاشت مو این است که بسیاری از افراد گمان می کنند امکان دوش گرفتن و استحمام پس از درمان وجود ندارد. البته درست است که استحمام پس از پیوند مو به روال عادی انجام نشده و مراقبت های مخصوص به خود را دارد اما این امر نمی تواند دلیلی برای مختل نمودن استحمام شود.

دوش گرفتن بعد از کاشت مو

پاکیزگی و تمیزی موهای کاشت شده شده می تواند در از بین بردن لخته خون های موجود بر پوست سر و ایجاد حس خوب برای مراجعه کننده مفید باشد. به همین خاطر بسیاری از افراد با دانش خود موهای خود را شستشو می دهند. همین امر می تواند آسیب های زیادی به فولیکول ها وارد نماید.

پس از اتمام درمان پزشک جلسه ای بالینی برای شستشوی موها ترتیب می دهد. این جلسه یک روز پس از پیوند مو برگزار می شود.

چند روز بعد از کاشت مو میتوان دوش گرفت؟در این جلسه اولین بار شستشوی موها توسط پزشک انجام شده و به همین دلیل اولین دوش پس از کاشت مو در این جلسه باید انجام شود؛ به عبارت دیگر تا زمانی که موعد جلسه بالینی فرا نرسیده است، مراجعه کنندگان خود نباید برای دوش گرفتن و استحمام اقدام نمایند.

در طی این جلسه پرستار از شامپوها و محلول های ضد لخته خون برای شستشوی پوست سر و از بین بردن هرگونه کثیفی و ناپاکی استفاده می کند. حضور در این جلسه ضروری می باشد زیرا پرستار از مواد و محلول های مخصوصی استفاده کرده که خطر تحریک فولیکول را کاهش می دهند همچنین این روش تنها راه از بین بردن لخته های موجود بر موهایی می باشد که تازه تحت درمان قرار گرفته اند.

پرستار و یا پزشک تنها یکبار و در جلسه بالینی موهای شما را شستشو می دهد بنابراین مسئولیت شستشوی دفعات بعدی موها بر عهده مراجعه کننده می باشد.

به همین خاطر نیاز است تا اصول استحمام موهای کاشته شده را دانسته و بر طبق آنها خود موهای خود را شستشو دهید. در بیشتر موارد اصول شستشو به شرح زیر می باشد.

دوش گرفتن بعد از کاشت مو در طول 10 روز اول

در طول 10 روز اول پس از کاشت مو، فولیکول های کاشته شده در اوج حساسیت خود می باشند بنابراین باید با ملایمت بیشتری با آنها برخورد نمود. در این دوره احتمال ریزش مو و از بین رفتن موها بالا است به همین دلیل هرگونه فشار بسیار کم مانند فشار ناشی از ریزش مستقیم آب نیز می تواند عاملی برای صدمه به فولیکول ها محسوب شود.

برای جلوگیری از آسیب به فولیکول های کاشته شده در حین کاشت مو می توانید از کاسه و یا فنجانی برای ریختن آب بر سر استفاده کرده و با استفاده از آن آب ولرم را بر سر خود بریزید.

در هنگام شستشوی موها از اعمال هرگونه فشار و یا خراشیدگی بر پوست سر خود خودداری کنید تا موهای کاشته شده با سلامت کامل رشد یابند.

دوش گرفتن بعد از کاشت مو بعد از 10 روز

در این دوره می توانید برای از بین بردن زخم های موجود بر پوست خود از شامپو و یا سرم بهره ببرید. نزدیک به 2 ساعت قبل از دوش گرفتن، سرم مورد نظر خود را بر رطوبت پوست خود قرار داده و به وسیله آن زخم های ناشی از پیوند مو را از بین برید.

در این مدت باید درباره شامپوی مصرفی خود از پزشک پرسیده و شامپوی تجویزی وی را مصرف نمایید. برای جلوگیری از آسیب باید از ریزش مستقیم آب بر سر جلوگیری نمایید.

دوش گرفتن بعد از کاشت مو بعد از 15 روز

تا 15 روز پس از پیوند مو نیز مراجعه کننده قادر به استفاده از شامپوهای معمولی نمی باشد؛ اما خبر خوب این است که خطر ریزش فولیکول ها در این زمان کاهش می یابد؛ زیرا مستقر تر از هر زمان دیگری در مکان مناسب خود ایستاده اند.

نکات قابل توجه در هنگام شستشوی موها پس از کاشت مو

اطلاع از مراقبت های پس از hair transplant بسیار از حائز اهمیت بوده و عدم انجام صحیح آنها می تواند آسیب زیادی به فولیکول ها وارد نماید. در زیر به برخی از این نکات اشاره شده است.

  1. لوسیون نرم کننده موجب مرطوب شدن پوست و از بین رفتن زخم ها می شود. سعی کنید در هفته اول پس از کاشت مو فقط منطقه اهدا کننده را به نرم کننده آغشته نمایید.
  2. پس از گذشت 2 هفته می توانید لوسیون نرم کننده را در هر دو قسمت اهدا کننده و گیرنده اعمال نمایید. 1 ساعت صبر کرده و سپس بشویید.
  3. به هیچ عنوان از آب داغ برای شستشوی موهای خود پس از کاشت مو استفاده نکنید. آب ولرم بهترین جایگزین آب داغ می باشد.
  4. به خوبی موها را شسته تا هیچ گونه شامپویی بر سر باقی نماند.
  5. برای استفاده از شامپو باید 4 روز صبر کنید. به یاد داشته باشید که پس از گذراندن این مدت مجاز به استفاده از شامپوهای معمولی نبوده و باید شامپوهای تجویزی پزشک را استفاده کنید.
  6. برای خشک کردن موهای خود از حوله استفاده نکنید. در هنگام استفاده از سشوار نیز باید توجه داشته باشید که سشوار با سر فاصله داشته باشد.
  7. در صورتی که در مناطق اهدا کننده احساس خارش داشتید می توانید از نرم کننده بهره ببرید. استفاده از نرم کننده به رفع خارش سر کمک می نماید.
  8. می توانید برای شستشوی موها کمی شامپو در فنجانی ریخته و سپس به آن آب اضافه نمایید. سپس ترکیب کرده و محلول را بر سر خود بریزید.
  9. به هیچ عنوان زیر دوش مستقیم آب قرار نگیرید. بسیاری از دوش ها با قدرت بسیاری آب را خارج کرده که می تواند برای فولیکول ها مضر باشد.

چه زمانی می توان نواحی اهدا کننده فولیکول را شست؟

علاوه بر نواحی گیرنده، نواحی اهدا کننده در کاشت مو نیز نیاز به شستشو دارند. زمانی که باندها جدا شدند می توانید ناحیه اهدا کننده را شسته و تمیز نمایید.

اما برای شستن ناحیه گیرنده فولیکول ها حداقل 2 روز زمان نیاز است. تا 2 روز نباید حتی مقدار کمی آب با ناحیه گیرنده برخورد داشته باشد.

محل گیرنده چه مدت باید شسته شود؟

برای اینکه هم از پوسته پوسته شدن و آسیب به پوست سر جلوگیری شود و هم پوست عاری از هرگونه زخم شود، تنها کافی است به مدت 10 دقیقه استحمام کنید. 10 دقیقه زمان کافی و ایده آلی برای نرم شدن و از بین رفتن زخم ها می باشد.

برای از بین رفتن کامل زخم های ناشی از پیوند مو هر روز 10 دقیقه دوش گرفته تا به خوبی پوست سر پاکیزه شود.

به مراقبت های ذکر شده توجه کرده و سعی کنید به تمامی دستورالعمل های بازگو شده توسط دکتر کاشت مو عمل نمایید. شستن موها علاوه بر اینکه در حالت نرمال به مراقبت های خاصی نیاز داشته، در شرایط خاص و ضروری به توجه بیشتری احتیاج دارد. پس با تمام دقت به موهای خود پس از پیوند مو رسیدگی کنید تا آنها را از ریزش مصون بدارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *