درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
1 (1 رای)
امتیاز نظرات ( امتیاز دهی)

خواص روغن کرچک برای پوست و نحوه استفاده از این ماده

خواص روغن کرچک برای پوست و نحوه استفاده از این ماده

یکی از روش های سنتی برای ایجاد زیبای پوست را می توان استفاده از روغن کرچک دانست. این روغن از دیرباز مورد استفاده افراد مختلفی قرار گرفته است. در واقع استفاده از این روغن به روش های سنتی و همچنین روش های جدید می تواند توسط افراد انجام شود.

 

خواص روغن کرچک برای پوست و نحوه استفاده از این ماده

 

مزایای بسیاری که در استفاده از روغن کرچک وجود دارد سبب شده است که افراد بسیاری از آن برای درمان بیماریهای مختلف استفاده کنند. پزشکان طب سنتی از روغن کرچک برای ایجاد زیبایی پوست و همچنین درمان بسیاری دیگر از امراض استفاده می کنند.

 

روغن کرچک چگونه تولید می شود؟

گیاهی به نام Ricinus Communis وجود دارد که روغن کرچک از آن استخراج می شود. در واقع این گیاه به نام لوبیای کرچک شناخته می شود. روغنی که به صورت خام از این گیاه ایجاد می شود دارای مواد سمی به نام ریچین است. این مواد در اثر گرما از بین می روند.

 

خواص روغن کرچک برای پوست و نحوه استفاده از این ماده

 

بنابراین در فرآیند تولید روغن کرچک می توانید بدون هیچ گونه نگرانی از وجود این ماده سمی از آن برای درمان های مختلف استفاده کنید. کاربردهای روغن کرچک می تواند بسیار زیاد باشد. نمونه های کاربرد آن در داروسازی و صنعت است.

همچنین به عنوان افزودنی از روغن کرچک برای مواد غذایی نیز استفاده می شود. کاربرد دارویی روغن کرچک می تواند بسیار زیاد باشد.

یکی از مهمترین کاربرد های آن برای ایجاد زیبایی پوست می تواند عنوان شود. در موارد صنعتی به عنوان سوخت بیودیزل از این روغن استفاده می شود.

حتی در قدیم نیز از آن به عنوان سوخت استفاده می کردند. امروزه نیز برای درمان بیماری های بسیاری مانند یبوست و یا رفع بیماری های پوستی در افراد از روغن کرچک استفاده می کنند.

 

خواص و فواید روغن کرچک

همانطور که گفته شد روغن کرچک دارای خواص بسیاری در صنعت داروسازی است. با استفاده از این روغن می توانید از مزیت های آن به طور کامل بهره مند شوید. در اینجا به نمونه های از این خواص اشاره می کنیم.

  •   از این روغن برای رفع یبوست و ملین استفاده می شود. با خوردن روغن کرچک می توانید ماهیچه های روده را تحریک کنید تا عمل دفع را به راحتی و سرعت انجام دهند. ماده اسید ریسینولیک در اثر خوردن این روغن باعث آزاد شدن اسید چرب موجود در این روغن می شود و از این طریق تحریک عضلات را شامل می شود.
مشاهده مطلب
تقویت ابرو با سریتا

البته مقادیری که مصرف می کنید باید به مقدار اندکی باشد. زیرا در اثر مصرف بیش از حد این روغن گرفتگی در عضلات شکم و یا اسهال و استفراغ می تواند در افراد دیده شود.

  •   این روغن می تواند به عنوان یک مرطوب کننده در زیبایی پوست مورد استفاده قرار گیرد. از آنجایی که در روغن کرچک مواد Ricinoleic  اشباع نشده وجود دارد. این مواد می توانند به عنوان مرطوب کننده پوست عمل کنند در نتیجه زیبایی پوست از این طریق می تواند در افراد ایجاد شود.

به این منظور از این ماده در لوازم آرایشی و انواع کرم ها استفاده می شود. روغن کرچک می تواند باعث تقویت هیدراتاسیون در لوازم آرایشی شود و از این طریق رطوبت مورد نیاز را برای  زیبایی پوست ایجاد می کند.

  •   التیام در زخم ها می تواند توسط این روغن به راحتی ایجاد شود. می توانید با مالش این روغن بر روی پوست از خشک شدن آنها جلوگیری کنید.
  •   خطر ابتلا به عفونت در زخم ها توسط این روغن کاهش پیدا می کند. زیرا این روغن می تواند رشد بافت های عضلات را تحریک کند و سبب شود که عفونت های ایجاد شده در سطح پوست از بین برود. همچنین با از بین بردن سلول های مرده پوست می تواند به زیبایی پوست نیز بیانجامد.

امروزه از پمادهایی که حاوی روغن کرچک هستند به وفور در علم داروسازی و پزشکی استفاده می شود.

  •   یکی دیگر از مزایای روغن کرچک را میتوان رشد و افزایش موها دانست. مالش مداوم این روغن بر روی ابرو ها و یا موژه ها می تواند به رشد و ضخیم شدن آنها کمک کند. همچنین اگر در موی سر خود ریزش را تجربه می کنید این روغن میتواند یکی از مواردی باشد که می تواند در کاهش ریزش مو و رشد مو مثمر ثمر واقع شود.

 

چه کسانی نباید از روغن کرچک استفاده کنند؟

از آنجایی که روغن کرچک می تواند در برخی از افراد باعث ایجاد حساسیت های پوستی شود، این افراد قبل از استفاده باید این روغن را بر روی پوست خود امتحان کنند تا در صورت بروز حساسیت و یا تورم و قرمزی بر روی پوست خود از آن استفاده نکنند.

روغن کرچک می تواند برخی از بیماری های پوستی را تحریک کند و در نتیجه زمان بهبودی در افرادی که دارای این بیماری های پوستی هستند افزایش پیدا می کند.

مصرف خوراکی روغن کرچک اگر در مقادیر بسیار زیاد انجام شود می تواند عوارضی نظیر اسهال و استفراغ و درد های شکمی را ایجاد کند.

مشاهده مطلب
درمان و جلوگیری از خشکی لب

به دلیل اینکه روغن کرچک دارای مقادیر چربی زیادی در خود است از این رو برای افرادی که دارای پوست های چرب و آکنه ای هستند نباید به مقدار و دفعات زیادی استفاده شود. زیبایی پوست افراد از طریق روغن کرچک در این موارد ممکن است ایجاد نشود و نتیجه عکس را داشته باشد.

در افرادی که دچار مزاج آبکی هستند استفاده از روغن کرچک پیشنهاد نمی شود زیرا این روغن می تواند به عنوان رقیق کنند در بدن این افراد مشکلات بسیاری را برای آنان ایجاد کند. در برخی از مواقع ممکن است افراد در اثر استفاده از این روغن در پوست خود دچار خارش و سوزش و یا ورم شوند.

در صورت مشاهده همچین مواردی از استفاده روغن کرچک پرهیز کنید. ممکن است که شما به این روغن واکنش آلرژیک نشان داده باشید که می توانید در صورت تداوم این اثرات به پزشک مراجعه کنید تا درمان لازم برای شما در نظر گرفته شود.

 

چگونه روغن کرچک باعث ایجاد روشنایی و زیبایی پوست می شود؟

از آنجایی که روغن کرچک حاوی مواد مغذی و همچنین انواع ویتامین ها در ترکیبات خود است می تواند در درمان لکه های پوستی و تیرگی پوست نقش موثری داشته باشد. این روغن می تواند ترکیباتی را که باعث کاهش رنگدانه های پوست می شوند را در پوست شما آزاد کند.

از آنجایی که اسید های چرب امگا3 در ترکیبات روغن کرچک وجود دارد این مواد می توانند رشد سلول های پوست را تحریک کنند. در نتیجه سلول های سالم می تواند به راحتی و سرعت رشد کنند. آبرسانی که از این طریق در پوست ایجاد میشود می تواند مواد لازم را به آن برساند.

به دلیل اینکه این روغن چربی اشباع نشده در خود دارد می تواند باعث انعطاف پذیری پوست شود و چین و چروک های پوست را از بین ببرد.

می توانید برای اینکه روشنایی و زیبایی پوست خود را بیشتر کنید این روغن را با ترکیباتی مانند زردچوبه، آب لیمو، عسل، ویتامینE، سیب زمین، آلوئه ورا و بسیاری دیگر از ترکیبات مخلوط کنید تا جوانی و زیبایی پوست را تا حدود بسیار زیادی برای شما به ارمغان بیاورد.

این مواد را با روغن کرچک مخلوط کنید و هر شب به صورت ماسک بر روی پوست خود استفاده کنید. البته برای اینکه بتوانید نتایج مفید استفاده از روغن کرچک را بر روی زیبایی پوست خود ببینید نیاز است که مدتی طولانی از این ترکیبات استفاده کنید. در اکثر روش های سنتی مسئله زمان می تواند بسیار حائز اهمیت باشد.

مشاهده مطلب
روش های مراقبت از پوست زیر چشم

 

کلینیک پوست و مو رز ارائه دهنده تمامی خدمات پوست و مو و زیبایی اعم از تزریق چربی و … می باشد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
1 (1 رای)
امتیاز نظرات ( امتیاز دهی)

پوست و مو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال ارسال