کاشت مژه

کاشت مژه ابریشمی چه فواید و عوارضی دارد؟

کاشت مژه ابریشمی چه فواید و عوارضی دارد؟

کاشت مژه ابریشمی 

بعضی از افراد به صورت ژنتیکی، صاحب مژه هایی کم پشت هستند و این موضوع همیشه برای آن ها آزار دهنده به نظر می رسد. برخی دیگر نیز در طول زندگی خود، با ریزش مژه ها روبرو می شوند و به سراغ فعالیت هایی مثل کاشت مژه می روند تا از مژه هایی زیبا و پرپشت برخوردار شوند.

کاشت مژه ابریشمیاز دست دادن مژه ها، بخشی از زیبایی چهره افراد را تحت تاثیر قرار می دهد. این اتفاق موجب می شود که آن ها از چهره مطلوب و مد نظر خود فاصله بگیرند. برای جبران از دست دادن مژه ها، راهکار های زیادی وجود دارد.

دریافت تخفیف ویژه کاشت مژه + مشاوره رایگان

کاشت طبیعی مژه، بهترین و موثر ترین راهکار به شمار می رود اما افرادی که به هر دلیلی نمی خواهند و یا نمی توانند کاشت طبیعی مژه را انجام بدهند، می توانند به سراغ کاشت مژه های مصنوعی به صورت موقت بروند. مژه ابریشمی، یکی از همین مژه ها محسوب می شود.

با استفاده از اکستنشن مژه، شما می توانید صاحب مژه هایی زیبا از جنس ابریشم شوید. البته نباید توقع داشته باشید که این فعالیت، به اندازه کاشت مژه برای شما اثربخش باشد و یک تغییر پایدار و همیشگی به وجود بیاورد اما به هر حال با این روش، شما برای مدتی از مژه های زیبایی برخوردار می شوید.

اگر قصد دارید کاشت مژه ابریشمی انجام بدهید و این فعالیت را برای خود در نظر بگیرید، خواندن ادامه این مطلب می تواند برای شما مفید باشد. در این مطلب، نکاتی در خصوص این نوع کاشت مژه را با شما در میان گذاشته ایم.

کاشت مژه ابریشمیتفاوت کاشت مژه ابریشمی با کاشت مژه طبیعی

بین کاشت مژه ابریشمی با کاشت مژه طبیعی، تفاوت های بسیار زیادی وجود دارد. به طور کلی وقتی صحبت از کاشت مژه طبیعی می شود، منظور انجام دادن فرآیندی است که به رشد دوباره مژه های شما کمک می کند.

در این فرآیند نیز همانند کاشت مو، فولیکول ها از یک نقطه تعیین شده در سر یا بدن شما استخراج شده و سپس در ناحیه جدید کاشته می شوند. پس از مدتی مژه ها دچار ریزش شده و در نهایت، رشد مژه های ماندگار برای شما آغاز خواهد شد.

در کاشت مژه ابریشمی اما شرایط کاملا متفاوت است. در این فعالیت، از فولیکول های مو در سر یا بدن شما هیچ استفاده ای نمی شود و همچنین نیازی به بخیه و استفاده از ابزار مختلف برای برداشت و یا کاشت فولیکول ها نخواهد بود. در حقیقت در این روش خبری از کاشت طبیعی مژه نیست و تنها تار های مژه به صورت مصنوعی روی چشم های شما قرار می گیرند.

در کاشت طبیعی مژه، شما صاحب مژه هایی طبیعی می شوید که پس از مدتی رشد می کنند و شما می توانید آن ها را به هر حالت دلخواهی در بیاورید. در مژه ابریشمی اما عملا رشدی در کار نخواهد بود و مژه ها همان حالت اولیه خود را حفظ می کنند.

کاشت مژه طبیعی، یک فرآیند دائمی است که نتایج آن برای همیشه همراه شما می ماند اما در کاشت مژه ابریشمی، اثرات فرآیند پس از مدتی از بین می رود و شما تنها برای چند هفته می توانید روی این مژه ها حساب کنید.

در یک نگاه کلی، کاشت مژه طبیعی فرآیندی بسیار موثر است که به ایجاد یک تغییر بزرگ برای شما ختم می شود اما اکستنشن هایی مثل مژه ابریشمی، یک تغییر کوتاه مدت ایجاد می کنند و سپس اثر خود را به طور کامل از دست می دهند.

کاشت مژه ابریشمی چطور انجام می شود؟

این فرآیند به طور کلی پیچیدگی های زیادی ندارد و با یک روند کاملا ساده انجام می شود. در زمان انجام کار، شما باید چشم های خود را کاملا ببندید تا این مژه های جدید، روی چشم های شما قرار بگیرند.

این فعالیت به مراحلی مانند بیهوشی یا حتی بی حسی موضعی نیاز ندارد. چرا که در آن از ابزار خاصی استفاده نمی شود و قرار نیست احساس درد برای شما به وجود بیاید.

در درجه اول، کسی که این کار را برای شما انجام می دهد باید از یک چسب بسیار باکیفیت اسفاده کند. چرا که کیفیت چسب تاثیر بسیاری روی میزان ماندگاری مژه های جدید دارد. البته روش های دیگری نیز برای این کار وجود دارد و برخی افراد، از لیزر برای کاشت مژه استفاده می کنند.

در کنار استفاده از چسب، از ابزاری مثل فرکن مژه و همچین ریمل نیمه دائمی برای انجام این کار استفاده می شود.

نکته مهمی که در مورد انجام این فعالیت وجود دارد، جنس مژه های مورد استفاده است. مژه های مصنوعی جنس های متفاوتی دارند. مژه ابریشمی یکی از انواع این مژه ها به شمار می رود.

برای کامل شدن این فرآیند، مژه ها به نقطه تعیین شده می چسبند و پس از آن، شما می توانید چشم های خود را باز کنید. شاید در اولین لحظات، این مژه ها برای شما کمی غیر طبیعی به نظر برسند اما به مرور زمان به آن ها عادت خواهید کرد.

عوارض احتمالی کاشت مژه ابریشمی

برای کاشت مژه های مصنوعی، همواره هیاهوی تبلیغاتی زیادی وجود دارد و افراد مختلف، دائما در معرض این تبلیغات قرار می گیرند. شما باید دقت کافی را به خرج بدهید تا بیش از حد تحت تاثیر تبلیغات قرار نگیرید و انتخابی را انجام بدهید که کاملا برای شما مناسب باشد.

کاشت مژه ابریشمی با توجه به عدم نیاز به بیهوشی و بی حسی، به طور کلی عوارض زیاد و چشمگیری ندارد اما وقتی از مژه مصنوعی روی چشم های خود استفاده می کنید، همواره ریسک هایی برای شما شکل خواهد گرفت.

خشک شدن پوست و آسیب وارد شدن به چشم ها، ورود چسب به چشم، روبرو شدن با برخی از عفونت ها و همچنین بروز حساسیت در چشم، از عوارض جانبی احتمالی مژه های ابریشمی به شمار می روند.

 ماندگاری این روش از کاشت مژه

در مورد ماندگاری این فعالیت، همه چیز بسته به نحوه انجام فرآیند و همچنین کیفیت مواد و به ویژه چسب مصرفی دارد. اگر همه چیز در بهترین حالت و با بهترین کیفیت صورت گرفته باشد، این نتایج ممکن است برای 8 هفته باقی بمانند. به طور معمول اما شما برای حفظ مژه های ابریشمی به بهترین شکل، باید هر 4 هفته یک فعالیت ترمیمی را روی مژه های خود انجام بدهید.

 تفاوت مژه ابریشمی با مژه های مصنوعی

تفاوت مژه ابریشمی با سایر مژه ها، به جنس آن ها بستگی دارد. چرا که مژه های دیگری از جنس موی بدون ریشه انسان، موی سمور و … نیز موجود هستند. مژه های ابریشمی معمولا از لطافت زیادی برخوردارند، براق هستند، حالتی شبیه مژه های طبیعی دارند و مژه هایی زیبا به شمار می روند. هر چند که خیلی ها ترجیح می دهند زیبایی خود را با مژه های طبیعی افزایش بدهند.

مراقبت از نتایج کاشت مژه ابریشمی

برای این روش از کاشت مژه، اساسا مراقبت های بسیار زیادی وجود ندارد. مهم ترین زمان برای مراقبت از نتایج این فعالیت، 24 ساعت پس از انجام کار شکل می گیرد. در این بازه زمانی، شما نباید به مژه های خود آب بزنید و همچنین باید از دست زدن و فشار وارد کردن به آن ها پرهیز کنید تا چسب به خوبی خشک شود. در زمان شستشوی این مژه ها نیز باید از شامپوی مخصوصی استفاده کنید.

 هزینه کاشت مژه ابریشمی

کاشت مژه ابریشمی، فعالیتی نسبتا ارزان قیمت به شمار می رود. شما برای این فرآیند، هزینه کمی می پردازید اما از آن جایی که ناچار به تکرار مداوم آن هستید، در یک زمان طولانی باید رقم زیادی برای حفظ این مژه ها پرداخت کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *