کاشت مو

ماندگاری گرافت های کاشته شده به روش FUE

ماندگاری گرافت های کاشته شده به روش FUE

ماندگاری گرافت های کاشته شده به روش FUE

در چند سال گذشته متد FUE به یکی از محبوب ترین روش های کاشت مو تبدیل شده است. این متد از مزایای قابل توجهی برخوردار است و ابزارهای پیاده کردن آن نیز به مرور زمان به روز شده اند. با این وجود در مورد میزان زنده ماندن و بقای گرافت های کاشته شده توسط روش FUE سوال های زیادی وجود دارند که باید به آنها پاسخ داده شود.

ماندگاری گرافت های کاشته شده به روش FUE

حتی با وجود وقت و هزینه بیشتری که در این متد نسبت به روش های سنتی تر کاشت مو نیاز است، باز هم بسیاری از افراد ترجیح می دهند به دلیل باقی ماندن جای زخم کم تر در سر و همچنین سپری شدن دوران بهبودی در زمان کم تر، این روش را برای خودشان در نظر بگیرند.

آیا در این متد که این روزها طرفداران پرشماری دارد، شانس بقای فولیکول ها پس از کاشته شدن در سر، پایین است؟ آیا روش های قدیمی تر در این زمینه به متد FUE برتری دارند؟ در ادامه مطلب، می توانید پاسخ این پرسش ها را بخوانید.

بقای فولیکول ها چه اهمیتی در کاشت مو دارد؟

قبل از هر چیز، باید این سوال را مطرح کنیم که اساسا بقای فولیکول ها، چه اهمیتی در جریان فرآیند پیوند طبیعی مو ها دارد؟

ماجرا از این قرار است که در کاشت مو، فولیکول ها پس از استخراج از نقطه ای در سر یا بدن فرد، در قسمت های میانی و جلویی سر او کاشته می شوند. در این مورد، دو موضوع از اهمیت زیادی برخوردار هستند.

موضوع اول، سالم ماندن فولیکول ها پس از استخراج است و موضوع دوم، به بقای فولیکول ها پس از کاشت مو مربوط می شود. این دو پدیده، با هم متفاوت هستند و هر کدام در جایگاه خودشان، اهمیت زیادی دارند.

وقتی فولیکول ها در سر فرد کاشته می شوند، ممکن است اتفاق های متفاوتی برای مو های او رخ بدهد. گاهی فولیکول ها به بهترین شکل ممکن رشد می کنند و گاهی که فرآیند در شرایط استاندارد و مطلوبی صورت نگرفته، رشد خوبی نیز صورت نمی گیرد و فولیکول ها از بین می روند.

ماندگاری گرافت های کاشته شده به روش FUE

طبیعتا پس از پایان این فعالیت، هر چقدر که فولیکول ها دوام بیاورند، کاشت مو نیز موفقیت آمیز تر تلقی می شود. در حقیقت یک کاشت موی موفقیت آمیز، فرآیندی است که در آن درصد بقای فولیکول ها بالا باشد. در نتیجه رشد مو ها نیز پس از این فعالیت به خوبی اتفاق می افتد و فرد متقاضی، به نتایج دلخواه اش دست پیدا می کند.

در عین حال اگر درصد بقای فولیکول ها به شکل قابل توجهی پایین باشد، نتایج مطلوب به هیچ وجه برای فرد اتفاق نخواهد افتاد.

عوامل موثر بر بقای فولیکول ها در متد FUE

تفاوت مهم این متد با روش های سنتی تر کاشت مو، در این موضوع خلاصه می شود که اینجا، فولیکول ها به صورت مجزا از سر فرد برداشته می شوند. در روش های قدیمی تر، فعالیت استخراج با برداشتن یک نوار کامل از پوست سر فرد، صورت می گرفت.

در میزان بقای فولیکول ها در متد FUE به طور کلی 3 عامل بسیار مهم و تعیین کننده وجود دارد.

پزشک متخصص و کادر درمانی

در درجه اول، دکتر کاشت مو که این فرآیند را انجام می دهد باید از تجربه و تخصص کافی برخوردار باشد. کاشت مو با این متد، ظرافت زیادی دارد و ممکن است کسب تجربه در انجام این فعالیت، چند سال به طول بیانجامد.

بر اساس آزمایش های تخمینی، شانس بقای گرافت ها در شرایطی که پزشک تنها این کار را به صورت تجربی انجام بدهد و دانش کافی در این مورد نداشته باشد، حتی از 50 درصد هم کم تر است. در واقع با این روند، نیمی از فولیکول ها پس از کاشت، بی اثر خواهند داشت.

تجهیزات و امکانات مرکز زیبایی

موضوع مهم دیگری که اهمیت دارد، تجهیزات و امکانات کلینیک و وجود یک تیم پزشکی مجرب در کنار پزشک است که شانس موفقیت را بالا تر می برد.

مراقبت های لازم و شرایط جسمی

علاوه بر این، خود فرد نیز باید مراقبت های لازم را از نتایج پیوند طبیعی مو به عمل بیاورد تا شانس بقای فولیکول ها را افزایش بدهد. این موضوع تا حدودی به شرایط جسمی او نیز بستگی دارد. چرا که شانس بقای گرافت های کاشته شده به طور کلی در افراد مختلف، متفاوت است.

شانس بقای فولیکول ها در کاشت مو به شیوه FUE

همان طور که گفته می شد، نمی توان یک عدد دقیق و مجزا از بقای گرافت ها را برای همه افرادی که کاشت مو انجام می دهند، در نظر گرفت. عوامل زیادی بر این درصد، دخیل هستند و هر کدام از عوامل، می توانند به سهم خودشان نقشی تعیین کننده در میزان بقای گرافت ها داشته باشند.

به صورت متوسط، احتمال بقای گرافت ها در این متد از پیوند طبیعی مو، حدود 80 درصد است. طبیعتا این عدد ممکن است برای بعضی از افراد و برای بعضی های دیگر، کمتر باشد اما همین که 80 درصد فولیکول های کاشته شده، دوام بیاورند و رشد مو در آن ها اتفاق بیفتد، خودش یک موفقیت به شمار می رود.

اگر این درصد به طور متوسط پایین تر بود، بدون تردید چنین استقبالی از کاشت مو با این شیوه در تمام دنیا صورت نمی گرفت.

شاید در روش های سنتی تر مثل کاشت مو به روش FUT، درصد بقای فولیکول های کاشته شده کمی بیشتر باشد. با این وجود این تنها مسئله مهم در پیوند طبیعی مو به شمار نمی رود.

برای آن هایی که این فرآیند را پشت سر می گذارند، نکات دیگری نیز از اهمیت فراوانی برخوردار هستند. برای مثال، آن ها ممکن است به این موضوع اهمیت بدهند که پس از انجام فرآیند، جای زخم چندانی روی سرشان باقی نماند و آثار ناشی از این فعالیت، زیر مو ها پنهان شوند. همچنین نتایج حاصل از کاشت مو به این شیوه، کاملا طبیعی به نظر می رسد و این یکی دیگر از مزیت های آن به شمار می رود.

چگونه احتمال بقای فولیکول ها در کاشت مو به شیوه FUE را افزایش بدهیم؟

برای آن که درصد بقای گرافت ها در پیوند مو با متد FUE را افزایش بدهید، چندین راهکار مهم و کلیدی وجود دارد که رعایت کردن آن ها تا حدود زیادی مفید و موثر خواهد بود.

1- انتخاب یک زمان درست برای پشت سر گذاشتن پیوند مو، یکی از فعالیت هایی است که می تواند احتمال بقای گرافت ها را افزایش بدهد.

اگر بیش از حد برای کاشت مو عجله به خرج ندهید و این فعالیت را در زمان درست و مناسب پشت سر بگذارید، شانس بیشتری برای سالم و زنده ماندن فولیکول ها به وجود آورده اید.

2- انتخاب یک پزشک خوب و معتبر نیز، اهمیت بسیار زیادی در این مورد خواهد داشت. اگر پیوند مو را در شرایط استاندارد انجام ندهید، این احتمال وجود خواهد داشت که درصد بسیار بالایی از گرافت ها، پس از کاشته شدن از دست بروند و نتایج ناخوشایندی برای شما شکل بگیرد.

در نتیجه انتخاب یک پزشک خوب پس از انجام تحقیقات لازم و انجام فرآیند در یک کلینیک مجهز، احتمال موفقیت این فرآیند را افزایش خواهد داد.

3- اگر پس از انجام فرآیند، اصول مراقبتی را به خوبی رعایت کنید، درصد بقای گرافت ها را افزایش داده اید. این اصول پس از پایان کاشت مو از سوی پزشک با شما در میان گذاشته خواهند شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *