کاشت مژه

برداشتن مژه کاشته شده به چه صورت است ؟

برداشتن مژه کاشته شده به چه صورت است ؟

برداشتن مژه کاشته شده

مژه ها عامل بسیار مهمی در زیبایی چهره هستند. به همین خاطر بسیاری از خانوم ها همواره به دنبال راه هایی برای بلند و حالت دار کردن مژه های خود هستند و یکی از راه های دائمی به جهت انجام این کار کاشت مژه است.

دریافت تخفیف ویژه کاشت مژه + مشاوره رایگان

سایر افراد که از مژه های کم پشت تری برخوردارند نیز به دنبال اضافه کردن مژه های بیشتر به چشمان خود هستند. افزودن مژه های مصنوعی موقت، مژه های مصنوعی نیمه دایم و کاشت مژه دائم از دیگر روش هایی است که افراد برای زیباتر شدن استفاده می کنند.

برداشتن مژه کاشته شدهکاشت مژه تقریبا همانند کاشت ابرو می باشد اما به دلیل حساسیت بالای چشم ها مراقبت های زیادی در هنگام جراحی دارد و شما با مراجعه به یک متخصص جراحی به راحتی این کار را انجام خواهید داد. در حقیقت در طی کاشت مژه دائمی، پزشک بخشی از بافت موهای پشت سر شما را با احتیاط خارج می نماید.

سپس با مرتب و اندازه کردن این بافت، این موها را به پلک های شما پیوند می دهد. کاشت مژه به صورت تار به تار و با دقت بالایی انجام می شود. معمولا به اندازه 60 تا 70 تار مو در هر چشم جایگذاری می شود.

معمولا کاشت مژه برای افرادی انجام می شود که دچار آسیب های مژه ای هستند و یا به صورت ژنتیکی مژه های آن ها خوب رشد نکرده باشد. ممکن است برخی افراد به علت آسیب های فیزیکی بخشی از مژه های خود را از دست داده باشند. همچنین بعضی خانوم ها با استفاده نادرست از اکستنشن های مژه باعث ریزش زیاد در این قسمت ها می شوند. مواردی همچون معالجات پزشکی مثل شیمی درمانی نیز از جمله عواملی است که فرد را به کاشت مژه وادار می کند.

برداشتن مژه کاشته شده علل برداشتن مژه پس از کاشت مژه

افرادی که برای کاشت مژه اقدام می کنند معمولا تمایل دارند تا ماندگاری ایمپلنت مژه آن ها طولانی باشد و معمولا از ایمپلنت مژه که به صورت دایمی است استفاده می کنند. پس از کاشت مژه به صورت دایمی این موها بخشی از بدن شما می شوند.

به علت اینکه این مژه ها موهای طبیعی شما هستند به سرعت رشد می کنند و باید به صورت دایم آن ها را کوتاه و مرتب نمایید؛ بنابراین کاشت مژه هایی که به صورت دایمی انجام می شوند را نمی توان برداشت و تنها می توانید به خوبی از آن ها مراقبت کنید.

بسیاری از افراد تمایل دارند تا مدت زمان نگهداری مژه های خود را تا آنجا که می توانند افزایش دهند و برداشتن مژه پس از کاشت مژه امری غیر عادی است. از طرفی مژه هایی که به صورت نیمه دایمی و موقت کاشته می شوند را می توان برداشت.

علت های مختلفی باعث می شوند تا فرد مجبور به برداشتن مژه پس از کاشت مژه می شود.

در بیشتر موارد خارش، سوزش، ایجاد حساسیت بیش از حد به مژه و یا موادی که باعث چسبیدن آن ها می شود موجب این اتفاق می شود. توصیه می شود این حساسیت ها را جدی بگیرید وگرنه ممکن است عوارض جدی برای چشم به وجود بیاورند.

روش های برداشتن مژه پس از کاشت مژه

همانطور که گفته شد علت های مختلفی هستند که فرد را مجبور به برداشتن مژه ها می کنند. باید بدانید که امکان برداشت پس از کاشت مژه به صورت دایمی وجود ندارد و این مژه ها همانند مژه های طبیعی شما هستند. بیماری هایی وجود دارند که مخصوص مژه های طبیعی هستند.

در این حالت مژه ها در جهت های نامناسب رشد می کنند که باعث آسیب های جدی به چشم می شود. در صورت ابتلا به این نوع بیماری ها می توان مژه های کاشته شده را به همراه مژه های طبیعی خارج کرد.

روش های زیادی برای برداشت مژه ها پس کاشت مژه موقت وجود دارد که مخصوص مژه هایی است که به صورت موقت و یا نیمه دایم کاشت می شوند. توصیه می شود که برداشتن مژه را به متخصص این رشته بسپارید اما اگر مهارت کافی داشته باشید می توانید در خانه نیز مژه های خود را پس از کاشت مژه خارج کنید.

روش بخار و روغن

در این روش شما ابتدا اگر چشم های شما آرایش دارد باید به طور کامل پاکسازی کنید. سپس صورت خود را بخور دهید. این بخار علاوه بر اینکه به باز شدن منافذ پوست شما کمک می کند می تواند چسب مژه را شل کند. بسیاری از این چسب ها حرفه ای هستند و برای از بین بردن چسبندگی آن ها باید مدت زمانی به بخور دادن صورت خود بپردازید.

پنبه ای را به روغن زیتون و یا هر نوع دیگر روغن طبیعی آغشته نمایید. سپس به آرامی روی مژه های خود بمالید. از حرکات نرم برای مالیدن روغن استفاده کنید. اجازه دهید همینطور این کار را ادامه دهید تا مطمئن شوید که چسب های مژه در حال شل شدن هستند.

در استفاده از این روغن ها مراقب باشید تا داخل چشم نرود چرا که باعث تاری چشم موقت می شود. اگر این اتفاق افتاد نگران نشوید به راحتی با کمی قطره چشمی آن را شستشو داده و پاک نمایید. در نهایت با یک پاک کننده ملایم صورت و مژه های خود را بشویید.

پاک کردن چسب مژه

این روش یکی از متدهای حرفه ای در اکستنشن مژه است. مراکز تخصصی از چسب های مخصوصی استفاده می کنند تا چسباننده مژه را به طور کامل پاک کنند. توصیه می شود که از متخصصی خبره بخواهید تا با استفاده از این چسب مژه های شما را بردارد؛ اما اگر تمایل داشته باشید می توانید خودتان این کار را به جهت برداشت مژه پس از کاشت مژه در منزل انجام دهید.

به راحتی می توانید این محصول را از داروخانه ها خریداری نمایید.

پس از پاکسازی چشم های خود از آرایش، محل دقیق اتصال مژه به پلک را به خوبی شناسایی کنید. برای این کار باید به خوبی مژه های خود را ببینید. یک گلوله پنبه ای را با مقدار مناسبی از چسب آغشته نمایید سپس از گوشه بیرونی پلک، این چسب پاک کننده را با حرکات نرم و دایره ای در طول مژه مالش دهید.

قسمت های جدا شده را به آرامی بیرون بکشید و به این کار ادامه دهید. دقت داشته باشید که این کار را آرام انجام دهید تا جایی که ممکن است به مژه های خود آسیب نزنید. در انتها صورت و مژه های خود را بشویید.

لازم است بدانید که توصیه ما بر این است که برداشتن مژه کاشته شده در منزل انجام نشود و برای این امر به مراکز تخصصی کاشت مژه (Planting eyelashes) مراجعه نمایید. چرا که این افراد تجربه زیادی در این زمینه دارند و همینطور به طور کامل با انواع چسب ها و مواد چسباننده مژه ها آشنایی دارند و می توانند تشخیص دهند که چه موادی برای حذف اکستنشن مژه مناسب تر است.

عوارض و آسیب های جانبی برداشتن مژه پس از کاشت مژه

می توان گفت در حوزه جراحی زیبایی، هیچ کاری بدون آسیب نیست. برداشتن مژه پس از کاشت مژه نیز به همین شکل است. در حذف اکستنشن مژه مهم ترین نکته این است که دقت کنید مژه های طبیعی شما آسیب نبینند. چسب مژه مخصوصا اگر حرفه ای باشد به خوبی به مژه های شما چسبیده است و به سختی جدا می شود. به همین علت به آرامی و با حوصله مژه ها را خارج نمایید تا آسیب مهمی به مژه های طبیعی تان وارد نشود.

ممکن است در حین انجام کار با چسب های پاک کننده، این مواد وارد چشم هایتان شود و یا به پلک های خود آسیب بزنید. بهتر است این کار را به متخصص بسپارید تا دچار آسیب های ناشی از برداشتن نامناسب نشوید.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *