کاشت مو

عمر کاشت مو چقدر می باشد؟

عمر کاشت مو چقدر می باشد؟

عمر کاشت مو چقدر می باشد؟

کاشت مو، راه حلی برای مشکل ریزش موهای سر است که از قرن نوزدهم تا به امروز از آن استفاده می شود. بسیاری از افراد در مورد نتایج کاشت مو، دچار سو تفاهم می شوند و فکر می کنند که موهای جدیدی که بعد از کاشت روی سرشان رشد می کنند، واقعی نیستند و یا قرار است این موها هم به زودی بریزند.

عمر کاشت مو چقدر می باشد؟

( کلینیک رز اولین ارائه دهنده مقالات پزشکی صوتی و متنی در ایران )

اگر قصد دارید این مقاله را به صورت صوتی گوش نمایید، بر روی player زیر کلیک نمایید.

این فکرها اصلا درست نیست چون نتیجه کاشت مو برعکس این را ثابت می کند. شما فکر میکنید که عمر موهای کاشته شده چقدر می تواند باشد؟ آیا این موها دائمی هستند یا بعد از چند سال می ریزند؟

دریافت مشاوره رایگان و تخصصی کاشت مو

فرآیند کاشت مو

کاشت مو یعنی انتقال فولیکول های مو از پشت سر به بخش هایی که دچار ریزش شده اند. بخش هایی از سر که دارای فولیکول هستند و می توان از آنها برای کاشت مو استفاده کرد، به عنوان “بخش های اهدا کننده فولیکول” شناخته می شود و بخش هایی از سر که هیچ مویی در آنها یافت نمی شود “بخش های دریافت کننده” نامیده می شوند؛

عمر کاشت مو چقدر می باشد؟

بنابراین موهایی که بعد از کاشت روی سر شما رشد می کنند، موهای جدیدی نیستند بلکه موهای خودتان هستند. این موهای کاشته شده هم تا آخر روی سر شما باقی می مانند ریرا فوایکول آنها از بخش هایی از سر شما گرفته می شود که از نظر ژنتیکی نسبت به ریزش مقاوم هستند و به سادگی نمی ریزند.

برای کاشت مو پزشک ابتدا پوست سر را تمیز کرده و با تزریق بی حسی نقاط مورد نظر را بی حس می کند. این کار به عدم حس هیچگونه دردی از جانب مراجعه کننده در حین درمان کمک می کند.

سپس با توجه به انتخاب شیوه مناسب کاشت مو، مراحل پیوند مو انجام خواهد شد. پزشک فولیکول های مو را نواحی اهدا کننده جدا کرده و در نواحی گیرنده می کارد.

پس از اتمام ترمیم موی طبیعی نیز، در صورت وجود پانسمان هایی انجام داده، به انجام دستورالعمل هایی تاکید کرده و پس از آن مراجعه کننده راهی منزل خواهد شد.

عمر موهای کاشته شده چقدر است؟

6 الی 9 ماه بعد از کاشت مو، بیشتر بیماران شاهد رشد 60 درصدی موهای خود هستند. ممکن است متخصص برای رشد سریع تر موها، مقداری دارو و محلول هم تجویز کند.

وقتی در مورد عمر موهای کاشته شده صحبت می کنیم، باید به این نکته هم توجه کنیم که حدودا نصف بیماران به یک جلسه دیگر از کاشت مو هم نیاز دارند؛ البته جلسه دوم کاشت مو میتواند 10 سال بعد از اولین کاشت انجام بشود.

بعضی از بیماران فکر می کنند که موهای کاشته شده به مراقبتی احتیاج ندارند و باید آنها را به حال خودشان رها کرد ولی این طرز فکر کاملا اشتباه است و در خیلی از بیماران همین بی توجهی وعدم رسیدگی به موهای کاشته شده باعث ریزش شدید تر موهایشان شده است؛

پس کاشت مو در بعضی از بیماران نمیتواند ماندگاری خوبی داشته باشد. جدا از عدم رسیدگی، فاکتورهای دیگری هم هستند که بر روی نتایج کلی کاشت مو تاثیر می گذارند مثل :

1- عدم مصرف داروهای تجویز شده توسط متخصص

بعضی از بیماران بعد از کاشت مو از داروهایی که متخصص برایشان تجویز کرده است استفاده نمی کنند. این داروها میتواند ماینوکسیدیل یا فیناستراید و یا سایر داروها باشد.

داروهای فیناستراید و ماینوکسیدیل اگرچه برای رشد و تقویت موها مفید می باشند اما موجب جلوگیری از ریزش مو نخواهند شد. همچنین برای نتیجه دهی این داروها، نیاز به مدت زمان لازم می باشد و باید برای مدتی مصرف شوند تا بر فولیکول ها به خوبی اثر نمایند.

برخی از مراجعه کنندگان پس از انجام کاشت مو دردی در نواحی اهدا کننده و یا گیرنده حس خواهند کرد بنابراین پزشک برای کاهش درد و التهابات ناشی از درمان، تعدادی مسکن تجویز خواهد کرد.

همچنین عده ای به دلایلی مانند عدم رعایت بهداشتی، دچار عفونت خواهند شد. برای درمان عفونت مصرف داروهای آنتی بیوتیک مفید بوده و می تواند از بروز عوارض جانبی جلوگیری کند.

2- کم پشت شدن موها

موهای طبیعی خود بیمار هم ممکن است بعد از مدتی کم پشت تر بشوند و بخاطر همین حتی اگر موهای کاشته شده بتواند به خوبی نقاط طاس را بپوشاند، باز هم نقاط خالی در سر بیمار وجود دارد که نیاز به بررسی متخصص دارد.

3- سن بیمار

سن بالای بیمار باعث کاهش ضخامت ساقه موها می شود. برای مثال، موهای یک بیمار 70 ساله نارک تر از دوران 30 سالگی اش ست. حتی اگر تمام موهای کاشته شده در جلوی مو رشد کنند ولی ضخامت هر یک از این موها تغییر کند و نازک تز بشوند، نتیجه رضایت بخشی به دست نمی آید.

انجام کاشت مو در سنین زیر 25 سال نیز ممکن نخواهد بود زیرا ممکن است پس از انجام hair transplant و با گذشت زمان، موهای کاشته شده دچار ریزش شوند در نتیجه می توان گفت که پیوند مو بی تاثیر بوده است.

میزان انعطاف پذیری پوست سر

برخی از افراد دارای پوست سر سفت می باشند که همین امر می تواند نتایج نهایی را تحت تاثیر قرار دهد. هرچه پوست سر متقاضی کاشت مو شل تره بوده و دارای قابلیت ارتجاعی و انعطاف پذیری بیشتری داشته باشد،  پزشکان با راحتی بیشتری قادر به کاشت و انتقال فولیکول ها خواهند بود.

آیا نتایج کاشت مو به مهارت متخصص هم بستگی دارد؟

تکنیک های کاشت مو ارتقا یافته اند و تاثیر خوبی بر نتایج کاشت مو دارند. امروزه متخصص های با مهارت توانسته اند به 95 درصد موفقیت در کاشت مو برسند؛ یعنی تمام موهای کاشته شده در سر بیمار به طور طبیعی رشد کرده اند.

البته نتایج کاشت مو در بین پزشکان متفاوت است. اگر می خواهید کاشت موی موفقی را تجربه کنید و طول عمر موهایتان هم زیاد باشد، حتما از قبل در مورد ” دکتر کاشت مو ” مدنظر خود تحقیق کنید.

اگر پزشکی از اطلاعات کافی برخوردار بوده و در این زمینه مهارت و تخصص داشته باشد، در صورت بروز احتمالات و عوارض جانبی، توانایی درمان آنها را داشته و سلامت مراجعه کننده به خطر نخواهد افتاد.

همچنین پزشکان با تجربه با توجه به نیاز هر فرد، شیوه انجام درمان را انتخاب کرده، از تمامی تکنولوژی و تکنیک های بروز مطلع بوده و سپس برای درمان ریزش مو فرد اقدام خواهند کرد.

کاشت مو برای همه افراد موثر نیست

فرآیند کاشت مو برای همه افراد نمیتواند به یک اندازه تاثیر داشته باشد. مردها و زنهایی که ریزش موی شدیدی دارند و کسانی که فولیکول های موهایشان به مدت 2 الی 7 سال فعالیت خاصی نداشته است، شاهد نتایج ضعیف تری از کاشت مو هستند.

اگر موهای شما به مدت چندین سال است که کم پشت هستند، نتایج ضعیفی از کاشت مو می گیرید؛ پس کاشت مو در بعضی از افراد واقعا تاثیر دارد ولی برای همه مثل یک معجزه عمل نمی کند. اگر در این شرایط اقدام به کاشت مو کنید، باید به فکر جلسات بعدی کاشت مو هم باشید.

انجام کاشت مو، نیازمند دارا بودن شرایط خاصی است و همه ی افراد نامزد ایده آلی برای انجام این درمان زیبایی نمی باشند

  1. مردانی که ریزش موهای آنها حداقل 5 سال گذشته باشد و شواهدی از رشد مجدد موها موجود نباشد.
  2. افرادی که از hair transplant انتظارات واقع بینانه داشته و اگر حتی پس از پیوند مو نیز شاهد ریزش موهای خود بودند، این مسئله را درک می کنند.
  3. افرادی که به دلایلی نظیر گرما و یا سوختگی موهای خود را از دست داده و به دنبال راهی برای رشد مجدد موهای خود می باشند.
  4. افرادی پس از لیفت صورت دچار ریزش مو شده و فولیکول ها بطور دائم وارد مرحله استراحت شده اند. این افراد نیز می توانند برای بازگردانی موهای از دست رفته خود از پیوند مو استفاده نمایند.

عمر موهای کاشته شده در روش FUE

FUE یکی از روش های کاشت مو است که با استخراج فولیکول ها از نقاط اهدا کننده و کاشت موها در نقاط گیرنده همراه است. روش FUE یکی از روش های درمان ریزش مو محسوب می شود که نتایج آن در هر فردی متفاوت است.

عمر موهای کاشته شده در روش FUE هم در هر بیماری واقعا متغیر است ولی از آنجایی که از فولیکول های پشت سر برای کاشت مو استفاده می شود، در اکثر بیماران نتایج ماندگاری را به دنبال دارد.

البته برای بهره مندی از نتایج دائمی ترمیم مو، باید مراقبت های ویژه ای قبل و پس از درمان انجام دهید. هر یک از این مراقبت ها به نوعی در نتیجه نهایی تاثیرگذار بوده و حاصل را دگرگون می سازند.

یکی از این مراقبت ها، عدم قرار گیری در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشید می باشد. این اشعه می تواند باعث ایجاد هرگونه قرمزی و یا تغییر رنگ شده و نتایج نهایی را تحت الشعاع قرار دهد.

می توانید هنگام خروج از منزل از کرم های ضد آفتاب مصرف کرده و یا از کلاه برای جلوگیری از تابش خورشید استفاده نمایید.

برای اطلاع از سایر مراقبت ها می توانید در روز مشاوره از پزشک خود سوال نمایید.

کاشت مو با هر روشی که انجام بشود، یک سری محدودیت های خاصی دارد که در نتایج و عمر موهای کاشته شده تاثیر می گذارد.

 محدودیت های کاشت مو

1- موهای طبیعی سر بیمار همچنان دچار ریزش می شوند

کاشت مو نمی تواند از ریزش موهای فعلی شما جلوگیری کند. اگرچه موهای کاشته شده تا آخر روی سر شما باقی می مانند ولی به این معنی نیست که بقیه موها هم نباید دچار ریزش بشوند؛ پس بعد از کاشت مو هم حواستان به موهایتان باشد.

2- حجم موهای کاشته شده به ظرفیت بخش های اهدا کننده بستگی دارد

ظرفیت بخشهای اهدا کننده شما می تواند تعداد فولیکول هایی که باید در هنگام کاشت مو به نقاط طاس سر انتقال داد بشوند را تغیین کند؛ یعنی بخش های اهدا کننده بزرگ تر که تعداد موهای بیشتری هم دارند، گرافت های بیشتری را در اختیار متخصص قرار می دهند تا از آنها برای کاشت استفاده شود.

اگر بخش اهدا کننده شما کم پشت باشد، نباید توقع داشته باشید که موهای کاشته شده شما بعد از رشد، پرپشت باشند.

3- ریسک ها و عوارض کاشت مو

عوارض کاشت مو شامل خونریزی و ایجاد عفونت می شود. زمانی که موهای کاشته شده شروع به رشد می کنند، بعضی از بیماران دچار التهاب یا عفونت فولیکولی می شوند که در اصطلاح به آن “فولیکولیت” گفته می شود. آنتی بیوتیک ها و کمپرس ها میتوانند باعث بهبود این مشکلات بشوند.

در بعضی از موارد، احتمال ایجاد اسکار در بخش های مختلف سر وجود دارد

4- ریزش کامل موهای کاشته شده در دوره شوک

دوره شوک با ریزش موها همراه است ولی این ریزش دائمی نیست و فولیکول های محکم تر و سالم تری دوباره به جای آنها رشد می کنند.

این دوره تقریبا چند هفته پس از انجام کاشت مو آغاز شده و یکی از مراحل درمان می باشد در نتیجه در صورت ریزش موها پس از درمان نگران نباشید.

این ریزش موها به دلایل مختلفی اتفاق می افتد.

  1. استرس عامل مخرب فولیکول ها می باشد. برخی از افراد از روبرو شدن نتایج حاصل از درمان استرس داشته و این استرس فولیکول ها را به مرحله استراحت سوق می دهد. زمانی که فولیکول ها وارد این مرحله شوند، ریزش مو آغاز می شود.
  2. تعداد فولیکول های جدا شده از پوست سر و کاشت آنها در ناحیه دیگری از سر می تواند فولیکول ها را دچار شوک کرده و عامل از بین رفتن فولیکول ها شود.
  3. تراکم بیش از حد موها در ناحیه ای از سر نیز عاملی دیگر برای ریزش موها می باشد.

به دلیل اینکه ساختار و جنس موهای هر فرد با فردی دیگر متفاوت است، نمی توان درباره زمان رشد مجدد موها پس از گذشتن از این دوره، تخمینی زد اما این ریزش دائمی نبوده و پس از گذشت مدتی شاهد رشد مجدد موهای خود خواهید بود.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره 02144067005 تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *