جراحی بینی

نحوه جراحی بینی گوشتی چگونه است ؟

نحوه جراحی بینی گوشتی چگونه است ؟

نحوه جراحی بینی گوشتی چگونه است ؟

جراحی بینی گوشتی یکی از متد های زیبایی است که با محبوبیت زیادی مواجه شده است. در واقع این نوع جراحی ممکن است که با اهداف مختلفی صورت گیرد که از مهمترین آنها می توان به اصلاح فرم بینی اشاره کرد.

نحوه جراحی بینی گوشتی چگونه است ؟

عمل زیبایی بینی گوشتی تفاوت بسیار کمی با عمل بینی های استخوانی دارد. در واقع بسیاری از افرادی که این نوع جراحی را انجام می دهند معتقند که جراحی بینی های گوشتی دشوارتر از بینی استخوانی است. به همین جهت است که در این نوع جراحی مهارت و تجربه ی پزشک بسیار حائز اهمیت است.

دریافت تخفیف ویژه جراحی بینی به مدت محدود + مشاوره رایگان

در این مقاله قصد داریم تا در مورد نحوه ی جراحی بینی های گوشتی بحث کرده و نتایج حاصل از آن را مورد بررسی قرار دهیم.

روند جراحی بینی گوشتی چگونه است ؟

عمل زیبایی بینی گوشتی با بیهوشی و یا بی حسی موضعی آغاز می شود. انتخاب هر یک از این روش های بیهوشی به عوامل مختلفی بستگی دارد که از جمله ی آنها می توان به سابقه ی پزشکی فرد و انتخاب جراح اشاره کرد. در برخی از افرادی که نسبت به دارو های بیهوشی آلرژی و یا حساسیت دارند، ممکن است که با انتخاب جراح بی حسی موضعی صورت گیرد.

با این وجود در شرایط عادی، از بیهوشی برای عمل جراحی بینی گوشتی استفاده می شود. چرا که با این روش، فرد در جریان انجام عمل کوچک ترین دردی را احساس نمی کند و همه لحظات انجام عمل را در بیهوشی می گذراند. این کار موجب می شود که پزشک نیز بتواند عمل بینی را با تمرکز بیشتر و در شرایط بهتری انجام بدهد

در این بخش مراحل جراحی بینی گوشتی که به طور کلی به 6 مرحله تقسیم می شود را مورد ارزیابی قرار می دهیم:

مرحله ی یک : بیهوشی

در واقع داروهای بیهوشی به منظور آرامش و راحتی فرد در حین جراحی بینی تجویز می شود. این دارو ها می تواند شامل آرام بخش داخل وریدی و یا بیهوشی عمومی باشد. پزشک متخصص با توجه به سابقه ی پزشکی شما بهترین انتخاب را برای شما انجام خواهد داد.

بیهوشی فرد تا پس از عمل جراحی نیز ادامه خواهد داشت و افراد معمولا مدت کوتاهی پس از پایان عمل به هوش خواهند آمد. اولین لحظات پس از پایان بیهوشی، شاید برای افراد با کمی درد همراه باشد اما این درد دوام زیادی نخواهد داشت.

مرحله ی دوم : برش

به طور کلی جراحی زیبایی بینی با استفاده از روش بسته انجام می شود. این امر بدین معنی است که برش های ناشی از این نوع جراحی، در داخل بینی پنهان می شود. برش دیگری نیز در جراحی بینی ایجاد می شود که این برش در سراسر کلوما بوده و نوار باریکی است که سوراخ ها را از هم جدا می کند.

نحوه جراحی بینی گوشتی چگونه است ؟

از طریق این برش ها، پوستی که استخوان ها و غضروف بینی را پوشانده است، برداشته شده و امکان تغییر شکل و ساختار بینی را فراهم می کند.

جراحی بینی به صورت بسته، سریع تر از جراحی بینی به شیوه باز انجام می شود و در زمان کوتاه تری نیز به پایان می رسد.

علاوه بر این، میزان ورم و سایر عوارض جانبی نیز در این فرآیند کم تر از جراحی بینی به شیوه باز است و افراد دوران ریکاوری را در زمان کوتاه تری پشت سر می گذارند. جراحی بینی به شیوه باز، بیشتر برای بینی هایی صورت می گیرد که مشکلاتی بزرگ و پیچیده دارند و برای اصلاح آن ها به یک تغییر بسیار عمده نیاز است.

مرحله ی سوم : تغییر شکل ساختار بینی

در این مرحله استخوان و غضروف بینی دستخوش تغییر میشوند که با این کار اندازه ی بینی کاهش می یابد. در برخی موارد ممکن است که در جراحی بینی پیوند غضروف لازم باشد که این کار نیاز به تخصص بالایی داشته و مهارت زیادی را می طلبد.

به طور معمول از غضروف برای جداسازی سوراخ های بینی استفاده می شود که در صورت لزوم می توان از غضروف گوش و یا غضروف دنده برای پیوند زدن استفاده کرد. بسیاری از جراحان معتقدند که پیوند غضروف در این مرحله بسیار دشوار است.

در واقع این مرحله، یکی از حساس ترین و کلیدی ترین مراحل جراحی بینی به شمار می رود و نتایج نهایی کار، بستگی زیادی به نحوه انجام این فرآیند دارد. اگر برای جراحی بینی به یک پزشک باتجربه و دارای تخصص کافی مراجعه کنید، حتما این مرحله برای شما به خوبی سپری می شود و بینی شما نیز فرم مطلوبی پیدا خواهد کرد.

در غیر این صورت اما بعید به نظر می رسد که بتوانید به شکل دلخواه از بینی دست پیدا کنید. جراحی بینی زیر نظر فردی که تجربه و تخصص لازم را ندارد، ممکن است سلامتی افراد را با مشکلات بزرگی مواجه کند.

مرحله ی چهارم : اصلاح سپتوم انحرافی

در صورتی که دیواره ی بین سوراخ های بینی انحراف داشته باشد، می توان این انحراف را در طی جراحی بینی اصلاح کرد. این کار می تواند تنفس را برای فرد راحت تر کرده و اشکالات ناشی از آن را برطرف کند.

جراحی بینی بهترین روش برای اصلاح وضعیت تنفس در فرد به شمار می رود. اگر دلیل مشکلات تنفسی به بینی مربوط باشد، به کمک جراحی می توان راه های تنفس فرد را کاملا باز کرد و انحراف ها را از میان برد.

در بعضی از موارد به صورت همزمان با انجام عمل جراحی بینی زیبایی، نواقص بینی نیز برطرف می شوند تا فرد عملا با یک تیر، دو نشان بزند. این جراحی معمولا روی حل کردن مشکلات مربوط به خروپف در افراد نیز بسیار موثر است.

مرحله ی پنجم : بستن برش

هنگامی که استخوان ها و غضروف بینی به شکل دلخواه در آمدند، در این مرحله پوست و بافت بینی مجددا به هم بسته شده و در نهایت بخش های مختلف پیوند داده می شوند. این بخش از اهمیت بالایی برخوردار است و لازم است که در این مرحله پزشک متخصص دقت لازم را به کار برده و با مهارت کافی ان را انجام دهد.

این مرحله، تاثیر شگرفی در شکل نهایی بینی خواهد داشت. اگر بستن برش ها به خوبی صورت نگیرد، بینی فرد نیز صاحب شکل و فرم ایده آلی نخواهد شد. بیشتر نارضایتی افراد از نتیجه عمل های زیبایی، به همین مرحله از انجام عمل مربوط می شود. نارضایتی هایی که در شرایط استاندارد، هرگز ایجاد نخواهند شد.

برش های اضافی ممکن است که در شکاف های بینی ایجاد شود تا اندازه ی آنها را تغییر دهد؛ بنابراین نیازی به بستن این شکاف ها وجود ندارد.

مرحله ی ششم : نتایج را مشاهده کنید

در مرحله ی بهایی باند ها و نوارهایی برای محافظت از بینی بر روی آن قرار می گیرد. پس از این مرحله لازم است که فرد پس از پایان جراحی بینی استراحت کرده و به توصیه های پزشکی عمل کند.

پزشک پس از اتمام عمل، همه توصیه‌های لازم را برای مراقبت از نتایج عمل جراحی بینی  با فرد در میان خواهد گذاشت.

این مراقبت ها کمک می کنند تا از وارد شدن آسیب به بینی عمل شده جلوگیری شود. بینی فرد در روزهای پس از انجام عمل، بسیار حساس است و به همین خاطر اهمیت زیادی دارد که به هیچ وجه در معرض برخورد و همچنین فعالیت های سنگین قرار نگیرد.

علاوه بر این، نباید برای قضاوت نتیجه نهایی ناشی از عمل بینی نیز بیش از حد عجله به خرج داد. چرا که کمی طول خواهد کشید تا عوارضی مثل تورم از بین بروند و بینی پس از عمل، شکل نهایی خودش را نشان بدهد.

تاثیرات عمل جراحی بر بینی گوشتی چگونه است ؟

عمل زیبایی بینی گوشتی گوشتی سبب تغییر شکل بینی شده و در نهایت بینی با ظاهر طبیعی برای فرد به ارمغان می آورد. در واقع این نوع جراحی ممکن است که با اهداف مختلفی صورت گیرد که از جمله ی آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. کاهش اندازه ی بینی : که این کار را با از بین بردن بخش هایی از استخوان و غضروف به انجام میرسانند.کاهش اندازه بینی، موجب می شود که تناسب بیشتری بین بینی و سایر اعضای صورت فرد به وجود بیاید. این کار می تواند تعادل را در چهره فرد احیا کند. بزرگ بودن بینی، گاهی برای افراد رضایتبخش است و مشکلی برای آن ها ایجاد نمی کند اما معمولا بیشتر افراد، از این موضوع راضی نیستند و با انجام عمل جراحی بینی، تلاش می کنند تا بین بینی خود و سایر بخش های صورت، تعادل ایجاد کنند.
  2. پیوند بینی و یا بزرگتر کردن آن : که این کار را با گرفتن غضروف از گوش، دنده و موارد دیگر به انجام میرساند.
  3. شکستن استخوان بینی و تنظیم مجدد غضروف که سبب تغییر شکل نهایی بینی می شود.
  4. تغییر زاویه ی بین لب و بینی

در واقع جراحی بینی گوشتی می تواند سبب اصلاح ساختار بینی شده و راه های تنفسی را تنظیم کند. از جمله عوارض جراحی بینی می توان به خونریزی، تورم و قرمزی اشاره کرد. همچنین پس از انجام این نوع جراحی ممکن است که بینی فرد مسدود شده و فرد مجبور باشد که به مدت یک هفته و یا بیشتر از طریق دهان نفس بکشد.

در اولین روزهای پس از عمل، ممکن است فرد کمی احساس درد هم داشته باشد اما همانند همه آثار جانبی دیگر، درد نیز ظرف روزهای بعدی در بدن فرد از بین خواهد رفت. عوارض جانبی ناشی از جراحی بینی به ندرت برای مدت طولانی در بدن فرد باقی می مانند. در این صورت، خیلی زود باید با پزشک متخصص جراحی بینی خود تماس بگیرید و یک جلسه معاینه را پشت سر بگذارید.

درد، تورم بی حسی و سفت شدن بینی از دیگر تاثیرات جراحی بینی گوشتی است که ممکن است که به مدت یک هفته ادامه داشته باشد.

آیا نتایج جراحی بینی گوشتی ماندگار است ؟

عمل زیبایی بینی گوشتی در صورتی که به طرز اصولی صورت نگیرد ممکن است که عوارضی را برای فرد به همراه داشته باشد. از جمله ی این عوارض می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. آسیب به غضروف دیواره ی بینی
  2. تغییر در عملکرد حس بویایی
  3. خونریزی بیش از حد
  4. ایجاد لخته خون در ورید
  5. عفونت

به طور کلی لازم است که جراح در مورد این عوارض به فرد آگاهی داده و در صورتی که امکان درمان آنها وجود داشته باشد، راهکار های درمانی را لازم را پیشنهاد دهد.

در بین مردم این اعتقاد وجود دارد که عمل زیبایی بینی گوشتی نتایج مطلوبی را به همراه نداشته و ممکن است که پس از عمل، بینی گوشتی بازگردد. در رابطه با این موضوع باید بگوییم که این تصور کاملا غلطی است. در حقیقت در صورتی که جراحی بینی گوشتی به درستی صورت گیرد، احتمال بازگشت بینی گوشتی به حداقل می رسد.

نتایج ناشی از عمل جراحی بینی گوشتی، همیشگی است و افراد در همه سال های بعدی از زندگی خود، با این نتایج به زندگی ادامه می دهند. به همین خاطر است که باید در انتخاب پزشک برای این فرآیند و انجام آن به بهترین شکل ممکن، به اندازه کافی دقت و توجه به خرج داد

همچنین برای پیشگیری از بروز این مشکل لازم است که جراحی بینی در سن بلوغ انجام نشود. چرا که بینی فرد در این سن رشد می کند و نتایج حاصل از جراحی بینی را تحت تاثیر قرار می دهد.

به هیچ وجه نباید برای انجام جراحی بینی بیش از حد عجله به خرج داد و این عمل را در زمانی پشت سر گذاشت که رشد استخوان های صورت، هنوز به پایان نرسیده اند.

در نهایت باید بگوییم که نتایج حاصل از جراحی بینی گوشتی ماندگار بوده و می تواند رضایت را برای فرد به همراه داشته باشد. تنها نکته ی حائز اهمیت در این جراحی آن است که فرد باید پس از جراحی مراقبت های لازم را انجام دهد.

برخی از این مراقبت ها عبارتند از عدم انجام فعالیت های شدید پس از جراحی بینی، استفاده از ضد آفتاب در هنگام قرار گرفتن در معرض نور آفتاب، عدم استفاده از عینک های آفتابی به مدت چند هفته پس از جراحی بینی (nose surgery) ، عدم قرار گرفتن در مکان هایی که امکان تحریک بینی وجود دارد، مانند مکان های حاوی گرد و غبار و همچنین لازم است که فرد پس از جراحی بینی از دمیدن به بینی خود با شدت زیاد خودداری کند.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک در رابطه با هزینه جراحی بینی و سایر موارد مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *