پوست و مو

آیا رویش مجدد مو ها امکان پذیر است ؟

آیا رویش مجدد مو ها امکان پذیر است ؟

آیا رویش مجدد مو ها امکان پذیر است ؟

مشکلات هورمونی، سن، ژنتیک و بیماری ها از جمله عوامل موثر در ریزش مو ها می باشد. رویش مجدد مو ها، با توجه به علت اصلی ریزش مو، می تواند اتفاق بیفتد. تشخیص و شناسایی علت اصلی ریزش مو در اهمیت و اولویت ویژه ای برای رویش مجدد مو ها قرار دارد.

آیا رویش مجدد مو ها امکان پذیر است ؟مو های سر حدود نیم اینچ یعنی تقریبا یک سانت در هر ماه رشد می کند. در سال حدود 6 اینچ مو هایتان رشد خواهند کرد. البته پزشکان متخصص پوست و مو معتقدند میزان رشد مو به پارامتر های متعددی وابسته است. معمولا توصیه می شود حداقل هر 6 ماه یک بار مو های خود را کمی کوتاه نمایید.

دریافت تخفیف نقدی خدمات کلینیک رز + مشاره رایگان

با این کار می توانید یک گام به رویش مجدد مو ها نزدیک شوید. و انتظار داشته باشید که مو هایتان با سرعت رشد کنند.

برای مو هایی که خیلی بلند هستند و به طوری که قد مو ها به کمر فرد می رسد، رویش مجدد مو ها ممکن است چندین سال به طول بیانجامد. پس کمی باید صبور باشید و پروسه درمانی و مراقبت مو ها را تکمیل نمایید.

آیا رویش مجدد مو ها امکان پذیر است ؟چه مدت طول می کشد تا رویش مجدد مو ها اتفاق بیافتد ؟

معمولا خیلی از افراد این سوال را از خود و پزشکان می پرسند. که چه مدت طول می کشد تا رویش مجدد مو ها اتفاق بیافتد؟ البته همانطور که در بالا اشاره شد، رویش مجدد مو ها در افراد مختلف، پروسه متفاوتی دارد. و با توجه به علت اصلی ریزش مو ها، راه درمانی برای رویش مجدد مو ها مشخص می شود.

افزایش سن بر فولیکول مو اثر می گذارد و می تواند رشد مو ها را دچار اختلال کند. و حتی بعضا باعث متوقف شدن رشد مو ها شود. یکی از دغدغه های افراد مواجه شدن با کچلی و ریزش مو در میانسالی و پیری می باشد.

یکی از ریزش مو های متداول، ریزش موی آلوپسی آندروژنیک می باشد. این ریزش مو و کچلی را مربوط به ژنتیک فرد می دانند و به اصطلاح می گویند این ریزش مو و کچلی از اجداد فرد به او ارث رسیده است.

ریزش مو هایی که به این علت در فرد رخ می دهند، معمولا دائمی و ادامه دار بوده و درمان آن به مراتب دشوار تر و زمان بر می باشد.

مینوکسیدیل، درمان موثر برای کچلی و ریزش مو در بانوان و آقایان می باشد. از این دارو در ابتدا برای درمان مشکلاتی مانند فشار خون استفاده می شده است، اما به مرور متوجه تاثیرات این دارو بر رشد مو شدند. مینوکسیدیل، پر مویی و رویش مجدد مو ها را به شما هدیه می دهد. توجه نمایید که این دارو عوارض کمی داشته و معمولا ایجاد حساسیت و آلرژی برای فرد ندارد.

اما توصیه می شود خانم ها در دوران بارداری و شیر دهی از این دارو برای رویش مجدد مو ها استفاده نکنند. بعضی از افراد گزارش داده اند که در ماه اول مصرف این دارو، ریزش مو هایشان تشدید یافته است.

دقت داشته باشید که در ماه اول مصرف این دارو، ریزش مو ها معمولا بیشتر مشاهده می شود، اما از ماه دوم ریزش مو ثابت می شود. و به تدریج در ماه های بعد رویش مجدد مو های نازک شده اتفاق می افتد و پس از تکمیل کردن دوره ی درمان، مو ها با رشد خوبی مواجه می شوند.

به هیچ عنوان مصرف مینوکسیدیل را بدون مشورت پزشک، قطع نکنید. زیرا در صورت متوق کردن مصرف این دارو، ریزش شدید مو ها در افراد مشاهده شده است.

آلوپسی و استرس

در زنان اولین علامت کچلی، با نازک شدن مو ها نمایان می شود. گرچه در آقایان ریزش مو در بخش هایی از سر بیشتر مشاهده می شود. استرس و اضطراب ی تواند به ریشه های مو صدمه زده و باعث ریزش مو شود.

بسیاری از طاسی های آلوپسی، به استرس و اضطراب فرد مربوط می شوند. ضعیف شدن سیستم ایمنی و اختلالات این سیستم باعث ریزش مو و کچلی در فرد می شود. و معمولا ریزش مو های مشکی بیشتر از مو های سفید دیده می شود.

درمان کچلی و ریزش مو

پزشکان  با استفاده از کورتون (واکسن آستروئید)، سیستم ایمنی بدن را که تضعیف شده بود و سبب کچلی و ریزش مو شده بود، درمان می کنند. زیرا در آلوپسی علت اصلی ریزش مو ریشه در سیستم ایمنی فرد دارد.

امروزه روش های تخصصی و پیشرفته ای برای درمان کچلی و ریزش مو ارائه شده اند. به طور مثال روش HRT به ترمیم مو ها پرداخته و سبب رویش مجدد مو ها می شود. در این روش از کراتین های گیاهی برای رویش مجدد مو های فرد استفاده می شود و نیاز به بانک موی خود فرد را برطرف کرده است.

ریزش مو و کچلی پس از زایمان و درمان آن

مشکل دیگری که در خانم ها پس از زایمان رخ می دهد، ریزش مو ها می باشد. در دوران یائستگی و هم چنین پس از زایمان تغییراتی در هورمون های خانم ایجاد می شود که می تواند ریزش مو و کچلی را به دنبال داشته باشد.

در مواردی که ریزش مو ناشی از این موارد گفته شده باشد، رویش مجدد مو ها با گذشت زمان امکان پذیر است. در این دوران حتما از شامپوی ملایم استفاده نمایید. و استفاده از وسایل گرمایشی مانند سشوار و اتو مو را به حداقل برسانید. و مو ها را محکم نبندید.

پس از مدتی معمولا ریزش مو هایی که رشد شان متوقف شده، رخ می دهد. و رویش مجدد مو ها با گذشت زمان و رعایت نکات بهداشتی مو اتفاق خواهد افتاد.

در دوران پس از بارداری، معمولا کم خونی از عوامل تاثیرگذار در ریزش مو محسوب می شود. و پزشکان، رژیم غذایی حاوی آهن و ویتامین ها و در بعضی موارد قرص آهن را تجویز می کنند.

تیروئید و ریزش مو، بررسی امکان رویش مجدد مو ها

مشکلات تیروئید نیز از جمله علل کچلی و ریزش مو قلمداد می شود. در این گونه موارد، با درمان مشکل تیروئید رویش مجدد مو ها امکان پذیر است. داروی لووتیروکسین را معمولا پزشکان برای درمان کچلی و ریزش مو ناشی از غده تیروئید، پیشنهاد می دهند.

در برنامه غذایی خود املاح معدنی را جای دهید، زیرا کمبود این املاح می تواند باعث تشدید ریزش مو شود. تغذیه مغذی و مناسب در کاهش ریزش مو مفید بوده و از جمله شیوه های بدون عوارض برای درمان کچلی در افراد می باشد.

البته مراجعه به پزشک در موارد ریزش مو و کچلی از اقدامات ضروری محسوب شده و برای درمان بیماری در اولویت قرار دارد.

توصیه های مهم برای رویش مجدد مو ها

در برنامه غذایی خود اهمیت ویژه ای به غذاهای حاوی پروتئین، آهن دهید. ویتامین c موجود در مرکباتی مانند پرتقال در رشد مو ها موثر می باشد. پس برای رویش مجدد مو ها، تغذیه مناسب در اولویت قرار دارد.

برای خشک کردن مو ها به طور مدوام از سشوار استفاده نکنید. گرمای مداوم سشوار که به یک قسمت سر وارد می شود، سبب شکنندگی مو شده و ریزش مو را به دنبال دارد.

در هنگام قرار گرفتن در معرض آفتاب، از محصولات آرایشی برای محافظت مو استفاده نمایید. سرم مو و کلاه می تواند از مو ها در مقابل نور خورشید مراقبت نماید.

در انتها می توان گفت در مواردی که فولیکول مو هنوز سالم باشد، امکان رویش مجدد مو وجود دارد. و تشخیص علت اصلی کچلی برای رویش مجدد مو ها از اقدامات اولیه و اساسی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *