تزریق چربیتزریق ژل

تزریق ژل یا چربی به لب ها؟ کدام بهتر است؟

تزریق ژل یا چربی به لب ها؟

تزریق ژل یا چربی به لب ها؟

در بین اکثر مردم جهان اهمیت به مد و زیبایی حرف اول را می زند و این زیبایی و خودنمایی را برخی با تقویت و عمل جراحی بر روی بخش های مهم صورت دوچندان می کنند. فرایند های زیبایی رایج, علاوه بر کاشت مو و یا کاشت ابرو و… شامل تزریق ژل یا چربی به لب ها نیز می شود.

تزریق ژل یا چربی به لب ها؟لب ها یکی از اجزا اصلی زیبایی هرکس محسوب می شود و برخی دوست دارند لب های حجیم تر و یا کامل تری را به واسطه تزریق ژل یا چربی به لب تجربه کنند. علاوه بر این، افرادی هستند که با ناهنجاری های لب به دنیا آمده اند و یا لب هایشان در نتیجه اتفاقاتی ناخوشایند دچار تغییر شکل شده است.

دریافت تخفیف نقدی تزریق ژل کلینیک رز + مشاوره رایگان

 روش های تقویت و زیبایی لب

با افزایش سن، به طور طبیعی کلاژن و چربی بدن دچار کاهش و در نهایت تمام شدن می شوند. این منجر به نازک شدن و چروک صورت، از جمله لب ها می شود. پرکننده های لب با جایگزین کردن کلاژن و چربی از دست رفته این کمبود را جبران می کنند.

روش های مختلفی برای تقویت و زیبایی لب ها وجود دارد. تزریق پرکننده ها به لب به سه روش انجام می شوند.

  1. تزریق پرکننده ها به صورت موقت
  2. تزریق پرکننده ها به صورت نیمه موقت
  3. تزریق پرکننده ها به صورت دائم.

ما در این مقاله به دو روش عمده و رایج موقتی اشاره می کنیم.

تزریق ژل یا چربی به لب ها به صورت موقت هستند، که در ادامه به معرفی جزئیات و عملکرد آنها می پردازیم.

تزریق ژل یا چربی به لب ها؟ تزریق ژل یا چربی به لب ها

در روش موقت تقویت لب ها، از بسیاری از مواد جهت بزرگ کردن لب ها استفاده می شود. این مواد در درجه اول زیر خط سفید تزریق می شوند.

بخش عمده ای از ضخامت لب را می توان با تزریق ژل به عضله افزایش داد، اما این روش به سرعت بیشتری در کار نیاز دارد. متداول ترین ماده مورد استفاده کلاژن است که برای آن آزمایش آلرژی لازم است. اخیراً نیز از ژل هیالورونیک اسید (Hylaform، Restylane) استفاده می شود. و روش عمده دیگر تزریق چربی می باشد که همه این مواد تزریق شده بین هر 3 تا 6 ماه دوام دارند.

در حالی که هم پرکننده ها نظیر ژل و هم تزریق چربی می توانند نتایج بسیار خوبی در لب ها به دست آورند، پرکننده ژل بیشتر قابل پیش بینی هستند و از طرفی نیز پرکننده های لب محبوب ترین روش برای افزایش اندازه لب ها هستند. آنها حداقل حالت تهاجمی را دارند و زمان بهبودی سریع تری نسبت به جراحی یا تزریق چربی دارند.

 نحوه تزریق چربی به لب ها

در تزریق چربی یا ژل به لب ها؛ روش تزریق چربی، معمولاً موقتی تلقی می شود. مزایای این نوع تزریق این است که پزشک از بافت خود بیمار استفاده می کند و بنابراین بیمار هیچ واکنش آلرژیکی را نخواهد داشت.

در حین تقویت لب با روش تزریق چربی، جراح پلاستیک دارای مجوز می بایست از طریق لیپوماتیک، بافت چربی را از باسن، ران ها یا شکم برداشت کند. از آنجا که بافت چربی بسیار کمی برداشته می شود، به طور معمول تفاوت قابل توجهی در سطح محل برداشت وجود ندارد.

سپس چربی با یک سوزن نازک پس از فراوری شدن و جداسازی خونابه ها به لبها تزریق می شود. انتهای صاف سوزن، زخم های 0.2 سانتی متری در لب ها به جای می گذارد. این روش معمولاً تحت بی حسی موضعی انجام می شود و امکان دارد سوزش خیلی کمی ایجاد کند.

استفاده از پیوند چربی برای تزریق به لب ها، روشی با حداقل تهاجمی است که به صورت سرپایی انجام می شود. نتایج فورا حاصل می شود و در اکثر موارد، فقط به چند روز زمان جهت بهبودی کامل نیاز دارد. بعد از 1-3 روز بیمار احتمال دارد تورم خفیفی را احساس کند که کاملا طبیعی می باشد و جای نگرانی ندارد.

برخلاف ایمپلنت مصنوعی، استفاده از بافت چربی خود بیمار، خطر دفع پرکننده توسط سیستم ایمنی بدن را از بین می برد. هدف از تقویت لب با تزریق چربی تقویت طبیعی حجم لب با استفاده از چربی خود بیمار است.

نتیجه بعد از تزریق چربی به لب ها:

بعد از انجام تزریق چربی در لب ها، بخش عمده آن بعد از 5 یا 6 ماه جذب بدن می شود. همین اتفاق در مورد پرکننده ها نیز رخ می دهد. همانطور که اشاره شد نتایج طولانی مدت بعد از پیوند چربی وجود ندارد اما باعث بهبود بافت لب ها می شود.

این باعث می شود لب ها احساس نرمی بیشتر و چروک کمتری داشته باشند. تزریق چربی 99٪ وابسته به نوع تکنیک و مهارت جراح است، بنابراین نتایج از جراح تا جراح دیگر متفاوت است.

پس از کاهش حجم، بیمار می تواند یک روش طبیعی دیگر را انجام دهد. هیچ مشکلی برای تزریق دوباره همان ناحیه با چربی وجود ندارد. بیماران می توانند هر 6 ماه یا یک بار در سال یا هر زمان که ترجیح می دهند، تزریق انجام دهند.

تزریق ژل به لب ها

در روش های تزریق چربی یا ژل به لب ها، یکی از روش های ایمن و رایج تزریق ژل یا پرکننده های پوستی به عنوان ژل های تزریقی به لب می باشد. ژل ها مستقیم به بافت لب ها تزریق می شوند.

این ژل ها معمولاً از اسید هیالورونیک تشکیل شده اند، و چین و چروک ها را پر کرده و حجم بیشتری را جهت افزایش نرمی و لطافت به بافت اضافه می کنند. شما می توانید علاوه بر لب ها در قسمت های مختلف صورت خود از پرکننده های پوستی استفاده کنید: در اطراف چشم، گونه ها، دهان و فک.

پرکننده های اسید هیالورونیک اکنون بیشترین استفاده را برای تزریق به لب ها دارند. اسید هیالورونیک در واقع یک ماده ژل مانند است که از باکتری ها ساخته شده است. سپس با اتصال خود به مولکول های آب در پوست، ظاهر لب ها را به شکل ضخیم نمایش می دهد.

این پرکننده ها به آرامی جذب می شوند و می توانند ضخیم یا نازک شوند تا دقیقاً به ظاهر مورد نظر خود برسند.

نحوه تزریق فیلر (ژل)

اولین قدم برای دریافت روش پر کننده لب ها، برنامه ریزی قرار ملاقات با جراح پلاستیک دارای مجوز است.

به گفته جراحان پلاستیک، پرکننده های لب – بخصوص پرکننده های اسید هیالورونیک – محصولاتی بی خطر هستند. بنابراین تا زمانی که یک متخصص خوب انتخاب کنید، باید نسبت به درمان خود احساس امنیت کنید.

در روز تزریق ژل پزشک بی حسی موضعی را روی لب ها اعمال می کند. در صورت انتخاب کلاژن حیوانی به عنوان پرکننده، پزشک شما آزمایش پوستی را انجام می دهد تا مطمئن شود که شما قبل از تزریق حساسیت ندارید. اگر پوست شما علائم واکنشی را نشان دهد، پزشک از این روش درمانی استفاده نخواهد کرد. آنها نوع پرکننده دیگری نظیر اسید هیالورونیک را پیشنهاد می دهند.

پزشک شما ممکن است از سوزن برای تزریق مقادیر کمی بی حسی در قسمت داخلی دهان استفاده کند تا لبهای بالا و پایین را بی حس کند. در این مرحله از تزریق، ممکن است هنگامی که دهان سوزن را لمس می کند، سوزش کمی را احساس کنید. هنگامی که لبهای شما به اندازه کافی بی حس می شود، پزشک ژل را مستقیماً به لب های شما تزریق می کند.

بعضی ها می گویند هنگام تزریق ژل در پوست و صورت احساس خنکی می کنید.

نتیجه بعد از تزریق ژل به لب ها

در فرایند تزریق ژل یا چربی به لب ها، به طور کلی بعد از انجام تزریق می توانید انتظار تورم خیلی کمی را در لب های خود داشته باشید. همچنین ممکن است متوجه لکه های قرمز کوچکی روی لب ها شوید که ناشی از تزریق با سوزن ها بوده است و در مدت زمان کمی اثر آنها از بین می رود.

احتمال وجود هاله ای بی رنگ از کبودی اطراف لب وجود دارد که این مورد در همه ی بیماران رایج است و نهایتا ممکن است حدود یک هفته به طول انجامد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *