کاشت مو

آشنایی با تاریخچه کاشت مو و تحولات آن

آشنایی با تاریخچه کاشت مو و تحولات آن

تاریخچه کاشت مو و تحولات آن

کاشت مو در گذر زمان تغییرات زیادی داشته و از ابتدا این گونه مدرن انجام نمی شد. برای بررسی تاریخچه کاشت مو جالب است بدانید که حدود 180 سال این روش درمانی برای طاسی قدمت دارد.

این مساله نشان می دهد که با توجه به تأثیر مو در زیبایی، از قدیم افراد به دنبال روش هایی برای درمان طاسی بودند.

تاریخچه کاشت مو

روش های کاشت مو و درمان طاسی ابتدا با پذیرش سخت تری شروع شد ولی در حال حاضر به یک روش پذیرفته شده و قابل قبول در جهان تبدیل شده است.

روند تغییرات روش های درمانی هنوز هم ادامه دارد و ممکن است بتوانیم در آینده روش های بسیار بهتر و بهینه تری را برای درمان طاسی، کم پشتی و ریزش مو در بخش های مختلف صورت و سر شاهد باشیم.

کاشت ابرو و ریش و سبیل نیز در حال حاضر انجام می گیرد که نتیجه ی هنرمندی و ظرافت افراد فعال در این عرصه است. نتایج نیز تقریباً همیشه قابل قبول بوده است.

تاریخچه کاشت مو

کاشت مو از چه زمانی صورت گرفت؟

اولین بار که کاشت مو به صورت موفق اجرا شد، به سال 1822 در آلمان برای درمان طاسی برمی گردد. این کار توسط یک دانشجو و استادش صورت گرفت و بخشی از موی یک بیمار را از یک قسمت سر برداشته و به قسمت دیگر پیوند زدند.

این کار تقریباً موفقیت آمیز بود. در مراحل بعدی نیز تعداد کمی از جراحان به مرور و بسیار محتاطانه از این روش استفاده کردند ولی تعداد آن ها بسیار کم بود. شاید دلیل این امر عدم اعتماد افراد به روش درمانی فوق بوده است.

کاشت مو به صورت جدی از چه زمانی انجام شد؟

ابتدای قرن نوزدهم برای درمان طاسی هایی که بر اثر جراحات و سوختن به وجود آمده اند از روش پیوند مو استفاده می شد.

طاسی شایع مردانه در قرن نوزدهم مورد توجه قرار گرفت و در ابتدا داروهای تقلبی به نام روغن مار توسط افرادی به شدت رایج شد و آگهی های زیادی در این مورد در روزنامه های آن زمان دیده می شود.

ولی با نتیجه نگرفتن از این روش ها درمانگران پوست و مو به فکر افتادند تا چاره ای برای رویش مو در مناطق طاس بیندیشند. در سال های 1930 تا 40 روش های جدیدی برای کاشت مو در ژاپن توسعه پیدا کردند.

در اوایل و قبل از جنگ جهانی دوم این روش ها فقط در ژاپن صورت می گرفت. دکتر S.Okuda که متخصص بیماری های پوستی بود در سال 1939 میلادی قسمت های دارای مو از پوست سر را با ضخامت بالا به قسمت های بدون مو در سر، پشت لب و ابرو اجرا کرد.

بیش از 200 بیمار مبتلا به آلوپسی تراماتیک با این روش درمان شدند ولی باز هم تا سال 1959 روش این پزشک در دنیا اجرا نشد و در این سال در آمریکا اولین بار به اجرا درآمد.

درمان بیماری طاسی وراثتی با کاشت مو

اولین بار که کاشت مو به شکل امروزی شروع شد در مقاله ای از یک استاد دکترای پزشکی برای درمانی مناسب طاسی وراثتی قلمداد شد.

در این مقاله نتایج مطالعات پیشین و ایرادات آن ها را توضیح داده بود و ایشان موفق بودن کاشت مو را به دلیل غلبه ناحیه ی اهدا کننده اثبات کردند.

پیوند مو که شامل غلبه اهدا کننده است مؤلفه های رشد مو را در قسمت های اهدا کننده بعد از کاشت مو نشان داده اند. دیگر مطالعات نیز نشان داد طاسی ژنتیکی می تواند توسط کاشت مو درمان شود.

در طی زمان هنرنمایی پزشکان بر علم کاشت مو اثر گذاشت و روز به روز تکمیل تر و ظریف تر شد.

فولیکول های مو در ابتدا به صورت چند تاری و به مرور به صورت یک تاری به منطقه ی اهدا شونده انتقال داده شدند که این روش های کاشت مو باعث شد تا محل مورد درمان به خوبی بتواند حالتی طبیعی و ایده آل را به خود بگیرد.

البته در این بین و در کنار کاشت مو روش های جراحی برای درمان طاسی که اکثر بر مبنی پیوند و کشاندن پوست به منطقه ی طاسی بود صورت گرفت.

شرایط کاشت مو در حال حاضر

زمان زیادی است که دیگر کاشت مو به یک روش شناخته شده و کامل تبدیل شده و افراد روز به روز بیشتر به سمت آن گرایش پیدا می کنند.

با این حال هنوز هم روش های جدیدتری کشف می شوند که به کمک آن ها بتوان جراحی کاشت مو را بهتر و مؤثرتر انجام داد و نتیجه ی کار به صورت یک موی طبیعی بر روی سر و دیگر نقاط بدن بنشیند.

پیوند مو به صورت یک موی زنده و غیر قابل شناسایی در منطقه ی اهدا تبدیل شده که بسته به هنر دست پزشک متخصص می تواند بسیار جالب باشد.

ابزارهایی که در حال حاضر برای کاشت مو به کار می رود بسیار ظریف هستند و پیشرفت زیادی را در این عمل زیبایی به وجود آورده اند.

روش های کاشت مو به صورت امروزی که بانک مو با دستگاه های تمام اتوماتیک صورت می گیرد نتیجه و درمان را بسیار سریع تر کرده و زخم های ظریفی که بر جای می گذارند نسبت به زخم های عمیق و طولانی مدت گذشته بسیار متفاوت است.

معمولاً در کنار کاشت مو از داروهای ضد ریزش مو نیز استفاده می شود که برای افراد با ریزش موی ارثی می تواند بسیار مؤثر واقع شود.

قبل از شروع درمان نیز جلسات مشاوره برگزار می شود تا بهترین عملکرد را در کاشت مو بتوان اجرا کرد.

امروزه روش های متعددی مانند کاشت مو به روش FIT، سوپرگرافت و … وجود دارد که نسبت به روش ترمیم موی HRT قدیمی بسیار طبیعی تر و استانداردتر صورت می گیرد و نتیجه ایجاد مویی قابل رشد و طبیعی در محل است.

همچنین بانک مو نیز زخم کمتری نسبت به روش های قدیمی تر دارد و به سرعت ترمیم می شود و در طی یک دوره ی چند ماهه تا یک ساله نتیجه ی کاشت مو کامل می شود.

همچنین کاشت مو در مناطق حساس تر مانند ابرو و صورت نیز اجرا می شود و نتیجه در این بخش ها نیز به دلیل ظرافت دستگاه های جدید رضایت بخش است.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *