تزریق ژل

تزریق ژل رستیلن و عوارض تزریق ژل رستیلن

تزریق ژل رستیلن و عوارض تزریق ژل رستیلن

تزریق ژل رستیلن

تزریق ژل رستیلن چیست ؟ رستیلن، نام برندی است که ژل هایی محتوی اسید هیالورونیک را به بازار عرضه می کنند. تزریق ژل رستیلن از سال 2003، توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تایید شده است.

تزریق ژل رستیلن

ژل رستیلن انواع بسیار متفاوتی دارد و برای نیازهای مختلف بیمار استفاده می شود. کاربردهای ژل های رستیلن عبارت است از :

  1. برجسته کردن لبها
  2. رفع خطوط اطراف دهان
  3. برجسته سازی گونه ها
  4. کاهش و رفع حلقه های سیاه در زیر چشم
  5. رفع چین و چروک ها و خطوط صورت

دریافت تخفیف نقدی تزریق ژل کلینیک رز + مشاوره رایگان

البته اسید هیالورونیک، بطور طبیعی در بافت صورت یافت می شود و به همین خاطر نتایج کاملا طبیعی را برای بیمار به دنبال دارد.

تزریق ژل

 ژل رستیلن چگونه باعث برجسته شدن اجزای مختلف صورت می شود؟

ژل رستیلن، به پوستی که کلاژن و سایر بافت های خود را از دست داده است کمک می کند تا حجم از دست رفته خود را دوباره بدست بیاورد. تزریق ژل رستیلن به عمق پوست باعث صاف شدن سطح پوست، لیفت صورت و در نهایت موجب حجیم تر شدن بافت پوست می شود.

اسید هیالورونیک موجود در ژل رستیلن به پوست می چسبد و آبی که این اسید جذب دارد، باعث برجسته شدن اجزای مختلف صورت شما می شود. اسید هیالورونیک می تواند آب بیشتری را از بدن جذب کند تا اجزای صورت همچنان برجسته بمانند و تغییری نکنند.

انواع ژل رستیلن

1. ژل ” رستیلن سیلک  “

ژل رستیلن سیلک، اولین فیلری است که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تایید شده است و برای برجسته کردن لبها و رفع چین و چروک های اطراف دهان به کار می رود. مدت ماندگاری ژل “رستیلن سیلک”، تقریبا 6 ماه است.

این نوع از ژل رستیلن در مواقعی مورد استفاده قرار می گیرد که اندام های صورت دارای خطوط ریز و ظریفی باشند. از آنجایی که تزریق ژل رستیلن از نوع سیلک با ظرافت عمل می نماید، هنگام تزریق از سوزن های بسیار ریز استفاده خواهد شد.

ظرافت در تزریق، بیشتر برای لبها مورد توجه قرار می گیرد. این حساسیت برای عدم ایجاد ظاهری غیر طبیعی می باشد.

2. ژل “رستیلن لیفت “

ژل رستیلن لیفت، برای برجسته سازی گونه ها، اصلاح اجزای مختلف صورت و همچنین برای رفع خطوط خنده بکار می رود. این ژل در مقایسه با رستیلن سیلک، حجم بیشتری به صورت می دهد.

رستیلن لیفت برای نواحی میانه صورت مورد استفاده قرار می گیرد و همانطور که میدانید این نواحی نیاز به پوشش بیشتر با ماندگاری بالاتری دارند. منظور از پوشش، پر کردن ذرات و حجم زیادی از اجزای صورت می باشد که به کمک این نوع از ژل رستیلن قابل حجم دهی خواهند بود.

در حالی که انواع دیگر ژل رستیلن تنها تا یک سال ماندگاری داشته و پس از 12 ماه نیازمند به ترمیم می باشند، این نوع از تزریق فیلر تا 18 ماه نتایج پایدار خواهد داشت و پس از گذشت این دوره می توانید برای تزریق مجدد اقدام نمایید.

3. ژل رستیلن

از ژل رستیلن برای رفع چین و چروک های صورت، برجسته کردن لبها و رفع حلقه های سیاه زیر چشم استفاده می شود.

4. ژل رستیلن ریفاین

رستیلن ریفاین و دیفاین از اسید هیالورونیک های منعطف تری ساخته شده اند. زمانی که عضلات صورت تحت تاثیر احساسات منقبض می شوند، این ژل ها کارایی خود را نشان می دهند؛ اما تفاوت این دو نوع از ژل های رستیلن در توازن انعطاف پذیری می باشد. همین امر باعث می شود که از رستیلن ریفاین برای برطرف سازی خطوط و چین و چروک هایی با درصد متوسط استفاده شود.

از ژل رستیلن ریفاین برای رفع چین و چروک هایی که از بینی تا گوشه های دهان ادامه دارند، استفاده می شود.

5. ژل رستیلن دیفاین

از ژل رستیلن دیفاین هم مثل رستیلن ریفاین، برای رفع چین و چروک هایی استفاده می شود که از بینی تا دهان را در بر می گیرند. طبق تحقیقاتی که انجام شده است، چین و چروک صورت اکثر بیمارها بعد از تزریق ژل رستیلن دیفاین و ریفاین، تا 12 ماه بصورت موقت درمان شده است.

رستیلن دیفاین دارای مجموعه و شبکه ای پایدارتر و قوی تری می باشد که موجب شده این نوع از ژل در بین افرادی محبوب شود که دارای چین و چروک های بیشتر و عمیق تری هستند. در حقیقت می توان گفت به دلیل انعطاف پذیری بالای این ژل است که دارای چنین خاصیتی می باشد.

از آنجایی که ژل رستیلن انواع متفاوتی دارد و هر نوع آن برای قسمت خاصی از صورت به کار می رود، حتما با متخصص در مورد اهداف و توقعاتتان از تزریق ژل صحبت نمایید. قطعا متخصص، بهترین نوع از ژل رستیلن را با توجه به شرایطتتان برای شما انتخاب می کند.

 فرآیند تزریق ژل رستیلن :

تزریق ژل رستیلن در کلینیک پوست و مو انجام می شود و از بی حسی موضعی استفاده می شود تا میزان درد بیمار را کاهش بدهد. مدت زمان لازم برای تزریق ژل رستیلن بستگی به نقاطی از صورتتان دارد که می خواهید ژل تزریق کنید. این فرآیند می تواند از چند دقیقه تا نیم ساعت طول بکشد.

فرآیند تزریق ژل رستیلن به چند مرحله تقسیم می شود:

  1. متخصص یک یا چند بخش برای تزریق را در صورت شما مشخص می کند و سپس آنها را ضدعفونی می کند
  2. متخصص میزان ژل رستیلنی که لازم است تزریق بشود را بطور دقیق مشخص می کند
  3. متخصص با سوزن، ژل رستیلن را به بافت های زیرین پوست شما تزریق می کند.

آمادگی بیمار برای تزریق ژل رستیلن :

مراقبت های قبل از تزریق ژل نیز به اندازه مراقبت های پس از آن دارای اهمیت بوده و انجام این مراقبت ها می تواند تاثیر بسزایی در جلوگیری از مشکلات و عوارض داشته باشد.

برای کاهش کبودی در اثر تزریق ژل رستیلن، دو هفته قبل از تزریق ژل از مصرف موارد زیر خودداری کنید :

  1. آسپیرین
  2. ویتامین E
  3. روغن ماهی
  4. ایبوپروفن
  5. دمنوش های گیاهی

استفاده از کرم آرنیکا قبل و بعد از تزریق ژل رستیلن، می تواند به کاهش کبودی و تورم کمک زیادی بکند.

در صورت دارا بودن هرگونه بیماری و یا مصرف هرگونه دارو با پزشک خود در میان بگذارید. ممکن است برخی از داروهای مصرفی با ژل رستیلن دارای تداخل بوده و موجب بروز خطراتی شود و سلامتی شما را تهدید نماید.

 هزینه تزریق ژل رستیلن  :

هزینه تزریق ژل رستیلن، به نقاطی که قصد تزریق ژل دارید و همچنین به تعداد سرنگ های لازم برای تزریق ژل بستگی دارد.

این نوع از تزریق ژل نسبت به سایر انواع پرکننده ها مقرون به صرفه تر بوده و برای مراجعه کننده هزینه بالایی در بر نخواهد نداشت.

از آنجایی که استفاده از پرکننده های از نوع ژل ماندگاری و پایداری نتایج حاصل از آنها مدت زمان محدودی می باشد، در نتیجه برای بهره مندی بیشتر از نتایج درمان، باید که تزریق مجددا تکرار شود. در این صورت مدت زمان بیشتری می توانید از نتایج به وجود آمده لذت ببرید.

دوره ریکاوری بعد از تزریق ژل رستیلن :

تزریق ژل برخلاف بسیاری از درمان های زیبایی نیاز به مراقبت های خاص و یا گذراندن زمان زیادی در بیمارستان و یا کلینیک نخواهد داشت به همین دلیل بلافاصله پس از تزریق ژل می توانید به خانه بازگشته و به فعالیت های روزانه خود بپردازید اما با این حال نیز کمی مراقبت و استراحت نتایج منفی به دنبال نداشته و می تواند به بازیابی بدن شما کمک نماید.

دوره ریکاوری بعد از تزریق ژل رستیلن، به حجم و مکان تزریق شده از این ژل بستگی دارد. در دوره ریکاوری می توانید انتظار مقداری قرمزی، تورم و کبودی را به مدت یک هفته یا کمی بیشتر داشته باشید.

برای اینکه تورم یا کبودی صورت شما افزایش پیدا نکند، از قرار گرفتن در معرض آفتاب خودداری کنید. ژل رستیلن، ماندگاری طولانی مدتی ندارد و با توجه به نوع ژل رستیلنی که در صورتتان تزریق کرده اید، باید به طور منظم تزریق این ژل را ادامه بدهید. معمولا ژل های رستیلن، بین 6 الی 18 ماه ماندگاری دارند.

مراقبت های بعد از تزریق ژل رستیلن :

در زیر به برخی از بایدها و نبایدهای بعد از تزریق ژل اشاره شده است. می توانید از این موارد برای به حداقل رساندن عوارض و بروز نتایج به بهترین شکل ممکن استفاده نمایید.

  1. در معرض گرما و حرارت (نور لامپ و یا حمام آفتاب) قرار نگیرید.
  2. تزریق ژل رستیلن با سوزن ممکن است باعث ایجاد تاول تبخالی هم بشود؛ با متخصص صحبت کنید تا برای شما داروهایی را تجویز کند که می تواند احتمال ایجاد تاول تبخالی را کاهش بدهد.
  3. شما می توانید در خانه هم از کمپرس سرد استفاده کنید. استفاده از کمپرس و بسته های یخ موجب کاهش تورم و التهابات خواهد شد.
  4. با پزشک خود درباره مصرف داروهایی صحبت نمایید که خاصیت کاهش دهندگی عوارض و بروز آنها را داشته و از وی در زمینه مصرف آن ها، اجازه اخذ نمایید.
  5. از مصرف داروهای غیر استروئیدی که ضد التهاب بوده مانند ایبوپروفن و آسپرین خودداری نمایید. مصرف زیاد ویتامین E نیز تاثیری مشابه اینگونه داروها خواهد داشت.
  6. اگر بجز صورت در اندام های دیگری از بدن مانند دستان خود از این ژل استفاده کرده اید، از فشار وارد نمودن و انجام فعالیت های سنگین با این اندام پرهیز نمایید.

عوارض تزریق ژل رستیلن :

عوارض تزریق ژل رستیلن :

  1. کبودی یا خونریزی در نقاطی که ژل رستیلن تزریق می شود
  2. عفونت
  3. واکنش آلرژیک
  4. شل شدن پوست

اثرات جانبی تزریق ژل رستیلن :

  1. درد و خارش در نقاطی که ژل رستیلن تزریق می شود
  2. تورم
  3. کبودی
  4. سردرد
  5. التهاب و حساسیت پوستی

عوارض و اثرات جانبی که نام بردیم، طی 7 الی 18 روز به طور کامل برطرف می شوند و البته باز هم بستگی به نقاطی دارد که ژل رستیلن تزریق می شود.

چه کسانی نمی توانند ژل رستیلن تزریق کنند ؟

توجه به مناسب بودن تزریق ژل رستیلن با توجه به ویژگی های فردی هر شخص اهمیت دارد. به همین خاطر می توان با بازگو نمودن هرگونه فاکتور به پزشک خود که گمان می کنید می تواند نتایج نهایی را تحت تاثیر خود قرار دارد، از خسارت ها و عوارض جانبی جلوگیری نمایید.

به کسانی که زیر 21 سال سن دارند، نسبت به پروتئین باکتری آلرژی دارند، مشکل انعقاد خون دارند، باردار هستند یا به نوزاد شیر می دهند، توصیه نمی شود که ژل رستیلن تزریق کنند.

اگر جزء افرادی می باشید که نسبت به لیدوکائین و یا اسید هیالورونیک حساس می باشد، ممکن است با استفاده از filler injection رستیلن دچار عوارض ناشی از این مواد شوید.

همچنین برخی از افراد در گذشته تجربه واکنش های آلرژیک مانند آنافیلاکسی را دارند. این افراد نیز قادر نخواهند بود که از ژل رستیلن استفاده نمایند.

اگر دچار بیماری و یا زخم های پوستی بوده و یا از داروهایی مانند ایبوپروفن و آسپرین استفاده می نمایید که موجب رقیق شدگی خون می شوند، استفاده از این درمان به شما توصیه نمی شود.

اگر تا به حال با مصرف دارو شاهد عوارض خاصی بوده اید، حتما با متخصص در این مورد صحبت کنید؛ شاید کاندید خوبی برای تزریق ژل رستیلن نباشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *