پیوند موکاشت مو

عامل اصلی ناموفق بودن پیوند و کاشت مو

5 عامل اصلی ناموفق بودن پیوند و کاشت مو

کاملا طبیعی است که قبل از انجام کاشت مو نگرانی هایی راجع به بی نتیجه بودن کاشت مو و ناموفق بودن آن داشته باشید. این واکنش طبیعی ذهن انسان در چنین شرایطی است. برای آن که این نگرانی را کاهش دهید و با آرامش خاطر بیشتری راجع به کاشت مو تصمیم بگیرید، خوب است که درباره ی دلایل ناموفق بودن کاشت مو در برخی موارد اطلاعات کسب کنید. در این مقاله به بررسی پنج عامل اصلی که سبب می شوند تا کاشت مو با شکست مواجه شود و به نتیجه ی مطلوب نرسد می پردازیم.

عامل اصلی ناموفق بودن پیوند و کاشت مو۱ – بی تجربه بودن دکتر

دکتری که کار کاشت مو را انجام می دهد، نه تنها باید به علم روز در زمینه ی کاشت مو آگاه باشد و از ابزار و تجهیزات مدرن برخوردار باشد، بلکه باید در اجرای تکنیک های متنوع کاشت مو نیز مهارت و تجربه ی لازم را داشته باشد. تکنیک های جدید کاشت مو تکنیک هایی ظریف و حساس هستند که نیاز به دقت و مهارت بسیار بالا دارند.

دریافت مشاوره رایگان و تخصصی کاشت مو

این دقت و مهارت تنها با تجربه به دست می آید و هر چه یک دکتر تجربه ی بیشتری داشته باشد، احتمال موفقیت کاشت مو بالاتر خواهد بود. طبیعی است که هیچ یک از متقاضیان کاشت مو دوست ندارند تا مورد آزمایشی یک جراح برای کسب تجربه ی او باشند و ریسک نا موفق شدن کاشت مو را قبول کنند. چرا که یک جراح کم تجربه می تواند آسیب هایی نسبتا جدی به مو های شما چه در ناحیه ی اهدا کننده و چه در ناحیه ی کاشت برساند.

ناحیه ی اهدا کننده ی مو همان نواحی هستند که فولیکول های مو برای کاشت از آن جا استخراج می شوند. برای این کار ناحیه ی پشت و دور سر در اولویت قرار داند و اگر این ناحیه مو های مناسب را نداشت، از مو های سینه و بدن استفاده می شود.

عامل اصلی ناموفق بودن پیوند و کاشت مواشتباهی که توسط جراحان بی تجربه معمولا سر می زند این است که با استفاده از تکنیک های نا مناسب و اشتباه، فولیکول های مو را از نواحی اهدا کننده بیش از حد نیاز برداشت می کنند. این امر سبب می شود تا پس از کاشت مو این نواحی دچار طاسی شوند که اصلا ظاهر مناسبی ندارد.

اگر می خواهید کاشت مو را انجام دهید، به دنبال دکتری باشید که تجربه و سابقه ی درخشانی داشته باشد. شما می توانید با بررسی سوابق او و یا صحبت با افرادی که قبلا نزد او کاشت مو را انجام داده اند این اطلاعات را به دست آورید.

۲ – جدی نگرفتن مراقبت های پس از کاشت مو

مراقبت از موهای تازه کاشته شده اگر نگوییم بیشتر از خود کاشت مو، حداقل به همان اندازه اهمیت دارد. فولیکول هایی که به تازگی روی سر کاشته شده اند در هفته های ابتدایی بسیار آسیب پذیر هستند و نیاز به مراقبت و رسیدگی ویژه دارند تا به تدریج جایگاه خود را در پوست سر مستحکم کنند. اگر در این مدت رفتار های آسیب زا مانند شانه کردن مو ها یا خاراندن شدید پوست سر انجام دهید فولیکول ها آسیب می بینند و به همین راحتی کاشت مو با شکست مواجه می شود.

حتی در مواردی می تواند آسیب جدی تر از تنها شکست کاشت مو باشد، به این صورت که اگر در هفته های ابتدایی سیگار و دخانیات مصرف کنید و یا شکاف های روی پوست سر را که هنوز جوش نخورده اند با دست آلوده لمس کنید، امکان بروز عفونت روی پوست سر وجود دارد و اگر به درستی رسیدگی نشود این عفونت می تواند آثار عمیقی روی پوست سر بگذارد.

اما نگران نباشید، برای آن که دچار این عوارض نامطلوب نشوید تنها کافی است برای چند هفته به دستورالعمل های پزشک خود برای مراقبت از فولیکول های تازه کاشته شده پایبند باشید. این دستورات عموما کار هایی ساده هستند که قریب به اتفاق افراد می توانند به راحتی آن ها را رعایت کنند. همچنین فراموش نکنید که هر گونه نگرانی و یا مشکلی در دوران بعد از کاشت مو داشتید، می توانید با دکتر خود تماس بگیرید و مشکل خود را با او در میان بگذارید تا راه حل های لازم به شما ارائه شود

۳ – کاندیدای نا مناسب برای انجام کاشت مو

درست است که کاشت مو یک راه حل بسیار مطلوب و کارآمد برای بسیاری از افراد است؛ اما فراموش نکنید همه ی افراد برای انجام کاشت مو گزینه ی مناسبی نیستند و یا به عبارت دیگر، کاشت مو برای بعضی از افراد گزینه ی مناسبی نیست. عامل مهمی که در تعیین میزان صلاحیت یک فرد برای کاشت مو تاثیر می گذارد این است که الگوی ریزش مو در فرد به چه صورت است و همچنین این که فرد در حال حاضر در چه مرحله ای از ریزش مو قرار دارد. چرا که اگر ریزش مو هنوز در فرد متقاضی کاشت مو متوقف نشده باشد و روز به روز مو های بیشتری را از دست بدهد، آن وقت انجام کاشت مو اصلا برای او مناسب نیست. برای درک بهتر تصور کنید که فردی هنوز روی سرش مو دارد اما به تدریج این مو ها می ریزند، اقدام به کاشت مو های جدید روی سر خود بکند.

سپس بعد از گذشت چند ماه مو های جدید رشد می کنند اما مو های قدیمی فرد به ریزش خود ادامه می دهند. این شرایط باعث می شود ظاهر فرد بسیار نامتقارن و نا مطلوب شود و مو های روی سر او به شکل تکه تکه در بیایند. به همین دلیل است که پزشکان توصیه می کنند در سنین ابتدایی جوانی اقدام به کاشت مو نکنید و صبر کنید تا مو ها به طور کامل بریزند و الگوی ریزش مو مشخص شود تا کاشت مو بهترین نتیجه ی ممکن را به همراه داشته باشد.

عوامل دیگری نیز می توانند سبب شوند که شما کاندیدای مناسبی برای کاشت مو نباشید. عواملی مانند بیماری های خاص که کاشت مو باعث تحریک آن ها می شود. همچنین گاهی دلیل ریزش مو باعث می شود تا دکتر کاشت مو را گزینه ی مناسبی نمی داند. به عنوان مثال اگر ریزش مو بر اثر اضطراب و استرس باشد، موقتی خواهد بود و لازم نیست برای مقابله با این نوع از ریزش مو اقدام به کاشت مو شود.

۴ – عدم صداقت کلینیک و متخصص کاشت مو

مانند هر حرفه ی دیگری، همه ی افرادی که در حرفه ی پزشکی و زیبایی فعالیت می کنند از صداقت و حسن نیت لازم برخوردار نیستند. بسیار هستند افراد سودجویی که برای منافع مالی خود روی اصول اولیه ی پزشکی پا می گذارند و سلامت و امنیت متقاضیانی که به آن ها مراجعه می کنند را نادیده می گیرند. این افراد با چشم پوشی از اقدامات ایمنی و بهداشتی برای حفظ سلامت فرد متقاضی کاشت مو، سعی می کنند تا از هزینه های انجام کاشت مو برای خود بکاهند تا سود بیشتری نصیبشان شود.

توجه داشته باشید که غافل شدن از نکات بهداشتی انجام کاشت مو ممکن است آسیب های جدی به بدن شما وارد کند و کاشت مو را با شکست مواجه کند. به همین دلیل اگر در فرایند قبل از پیوند مو به متخصص و کلینیک خود شک کردید و احساس کردید کاسه‌ ای زیر نیم کاسه است، تعلل نکنید و به دنبال یک کلینیک و متخصص بهتر برای خود بگردید. سلامت شما از هر چیزی مهم تر است و نباید روی آن ریسک کنید.

۵ – سو تفاهم

بسیار دیده شده که افرادی بعد از گذشت تنها چند ماه از انجام کاشت مو، از کرده ی خود پشیمان می شوند چرا که فکر می کنند به نتیجه ی دلخواه نرسیده اند؛ اما خوب است بدانید که انجام کاشت مو تازه قدم اول در یک مسیر چند مرحله ای است برای رسیدن به موهایی پرپشت و زیبا و طبیعی. در بیش از نود درصد افرادی که کاشت مو را انجام می دهند، نتیجه ی نهایی کاشت مو بعد از دوازده ماه خود را نشان می دهد و تازه آن موقع است که فرد می بیند کاشت مو چه تغییرات بزرگی در ظاهر او به وجود آورده است.

البته که کاملا طبیعی است که بعد از کاشت مو مشتاق دیدن نتیجه ی آن باشید و بخواهید هر چه سریع تر ظاهر جدید خود را ببینید؛ اما فراموش نکنید که این مسیر به کمی شکیبایی و صبوری نیاز دارد و دیر یا زود به نتیجه ی دلخواه خود خواهید رسید. شک نکنید که نتیجه ی نهایی ارزش این صبر و شکیبایی را خواهد داشت.

مشورت با دکتر کاشت مو چه قبل و چه بعد از انجام کاشت مو می تواند به شما کمک کند تا درباره ی مسیری که در آن قرار دارید اطلاعات بیشتری به دست آورید و این دوران انتظار برای پدیدار شدن نتیجه ی اصلی را راحت تر سپری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *