کاشت مو
موضوعات داغ

کاشت مو به روش ترکیبی – مزیت، هزینه و نکات قابل توجه

کاشت مو به روش ترکیبی

پیوند مو روش های متعددی دارد. روز به روز روش های کاشت مناسب تر و به روز تر می‌شوند. به همین خاطر است که در سال های اخیر متقاضیان پیوند مو بسیار بیشتر از گذشته شده اند و می‌توانند نتیجه ای به مراتب بهتر و طبیعی تر از پیوند مو داشته باشند.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

( کلینیک رز اولین ارائه دهنده مقالات پزشکی صوتی و متنی در ایران )

اگر قصد دارید این مقاله را به صورت صوتی گوش نمایید، بر روی player زیر کلیک نمایید.

 

روش های FIT, FUT نام آشناترین روش هایی هستند که اکثر افراد آن ها را شنیده اند. با توجه به این که هم پوشانی مزیت ها و معایب این روش ها می‌تواند نتیجه ی کار را بهتر و مناسب تر کند، برخی از پزشکان به صورت ترکیبی از روش های اینپلنت مو FIT, FUT بهره می‌برند.روش ترکیبی اینپلنت مو برای زمانی که مقدار طاسی در فرد بیشتر است استفاده می‌شود.

کاشت مو به روش ترکیبی چگونه صورت می‌گیرد؟
پیوند مو به روش ترکیبی در سال ۱۴۰۰چگونه صورت می‌گیرد؟

پیوند مو به روش ترکیبی چگونه صورت می‌گیرد؟

پیوند مو برای افرادی که در ناحیه ی وسیع از سر خود دچار طاسی هستند اگر به روش معمول انجام گیرد، کم پشتی بیش از حد را در بخش پشتی سر ایجاد می‌کند برای این به افراد روش ترکیبی پیشنهاد می‌شود و اینپلنت مو به روش های معمول اف آی تی و اف یو تی قابل اجرا نیست و نمی‌توان این حجم از گرافت را برای این افراد در یک روش به دست آورد.

از این رو از هر دو روش در کنار هم استفاده می‌شود تا بتوان حداکثر پوشش را در منطقه ی طاسی سر ایجاد کرد و ظاهری متناسب به فرد داد.

هر کدام از این روش ها برای پیوند مو، مزیت های خاص خودشان را دارند اما وقتی با هم ترکیب شوند، این مزایا به تکامل می‌رسند. البته افرادی که طاسی آن ها در مناطق وسیعی از سر دیده نمی‌شود، می‌توانند تنها یکی از این فرآیند ها را انتخاب کنند و از آن بهره ببرند اما ترکیب هر دو روش با هم، امتیازهای زیادی برای فرد به همراه خواهد داشت.

با این وجود نباید فراموش کرد که هر متد اینپلنت مو، عوارض کوچکی هم به دنبال دارد و استفاده همزمان و ترکیبی از دو متد، عوارض هر دوی آن ها را برای فرد به وجود خواهد آورد. هر چند که این عوارض، خیلی زود محو می‌شوند.

در روش ترکیبی ابتدا روش اف یو تی اجرا می‌شود. در این روش شکاف عریضی از پشت سر مراحعه کننده به عنوان بانک مو برداشته می‌شود و به کار گرفته می‌شود.

سپس در مرحله ی بعد یا چند روز بعد روش بدون جراحی اف آی تی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در روش ترکیبی کاشت مو، 7000 تا 9000 تار مو یعنی 3000 تا 3500 گرافت از پشت سر برداشته می‌شود و در محل طاسی کاشت صورت می‌گیرد.

البته اگر بخش پشت سر پرپشت باشد می‌توان تعداد گرافت بیشتری از ناحیه بانک مو برداشت کرد و تراکم بیشتری نیز در منطقه ی اینپلنت مو ایجاد کرد.

در مجموع از کاشت موی ترکیبی، به عنوان موثرترین و نتیجه بخش ترین روش کاشت طبیعی مو نام برده می‌شود اما همه ی افراد، قابلیت انجام چنین کاری را ندارند و به همین خاطر قبل از انتخاب این متد، باید وضعیت اولیه فرد با انجام آزمایش هایی مشخص شود. این روش به شما کمک خواهد کرد که به ظاهری کاملا طبیعی برای موهای خود دست پیدا کنید.

پزشکی که قرار است پیوند موی ترکیبی را روی سر شما انجام بدهد، حتما باید در هر دو تکنیک اصلی اینپلنت مو مهارت داشته باشد. در بعضی از موارد، پزشک تنها می‌تواند یکی از تکنیک های پیوند مو را به خوبی انجام بدهد.چنین فردی بدون شک نخواهد توانست در پیوند موی ترکیبی، نتایج دلخواه فرد را برای او رقم بزند. از ابنپلنت مو به شیوه ترکیبی، به عنوان یک تحول بزرگ در زمینه پیوند مو نام برده می‌شود.

امروزه اینپلنت مو یکی از محبوب ترین عمل های زیبایی به شمار می‌رود و افراد برای رسیدن به بهترین نتیجه از این عمل، همواره به دنبال تازه ترین روش ها و به روز ترین متد ها هستند. پیوند موی ترکیبی، روشی است که به واسطه آن می‌توان به نتایجی کاملا طبیعی دست پیدا کرد و یک راه موفقیت آمیز را برای ایجاد ظاهر جدید برای فرد پشت سر گذاشت.

برای انجام کاشت طبیعی مو به شیوه ترکیبی، پزشک ابتدا ترکیبی از بی‌حس کننده ها را آماده می‌کند و سپس آن را به محل دقیق کاشت فولیکول ها تزریق می‌کند. معمولا اثر این محلول بی‌حسی، نه تنها در جریان عمل، بلکه حتی تا چند ساعت پس از آن نیز ادامه خواهد داشت تا فرد به هیچ وجه، دردی را در طول فرآیند اینپلنت موی ترکیبی احساس نکند.

سپس هر دو فرآیند روی سر فرد انجام می‌شوند و در نهایت کاشت گرافت ها در سر فرد اتفاق می‌افتد. فلسفه ایجاد این ترکیب، از ابتدا این بوده که تعداد فولیکول های استخراج شده در بعضی از افراد، برای از بین بردن طاسی سر آن کافی نبوده است.به همین خاطر از اینپلنت مو به روش ترکیبی استفاده می‌شود که فولیکول های بیشتری برای کاشت در دسترس باشند و اساسا منطقه بزرگ تری از بانک مو برای فرد در نظر گرفته شود.

مزیت های روش ترکیبی پیوند مو

  1. این روش تنها روشی است که می‌توان نتیجه ی دلخواه از آن را برای طاسی های وسیع به دست آورد به همین علت یک روش مطلوب و امتحان شده برای این افراد است.
  2. حجم تراکم موی فرد پس از پیوند موی طبیعی به روش ترکیبی حدود 30 درصد افزایش دارد که از مزیت های قابل توجه روش پیوند موی ترکیبی قلمداد می‌شود.
  3. برای انجام این روش کمترین زمان نسبت به بقیه ی موارد صرف می‌شود و می‌توان هر تعداد گرافت را در حدود 20 دقیقه برداشت کرد که البته به کیفیت ناحیه ی اهدا کننده نیز بستگی دارد.
  4. برداشت گرافت به تعداد زیادی قابل انجام است و تا 9000 فولیکول مو را می‌تواند در دسترس پزشک قرار دهد.
  5. روش به صرفه ای برای افراد با کاشت موی وسیع محسوب می‌شود.

اگر اینپلنت مو به روش ترکیبی توسط پزشکی حاذق صورت گیرد حتی تشخیص جای زخم نیز بسیار مشکل است و مویی طبیعی و یکدست برای فرد ایجاد می‌شود.

این روش در یک شرایط استاندارد، همه نقاط مربوط به زخم روی سر فرد را پنهان می‌کند و عملا شرایطی را به وجود می‌آورد که جای زخم باقی مانده پس از پیوند مو، هرگز به یک دغدغه جدی برای فرد تبدیل نشود. اینپلنت مو به روش ترکیبی، یک روش کاملا ماندگار و همیشگی به شمار می‌رود.

پس از پایان همه چرخه های مربوط به تکمیل این فرآیند، دیگر خبری از ریزش مو در سر فرد نخواهد بود و این نتایج برای ادامه سال های زندگی، همراه این فرد هستند. اگر پیوند موی ترکیبی به شیوه های هنرمندانه انجام شود، نتایج آن بسیار طبیعی خواهد بود.

گرافت های برداشته شده از هر کدام از دو تکنیک مطرح اینپلنت مو، هرگز به تنهایی نمی‌توانند نتایجی تا این حد طبیعی به وجود بیاورند اما ترکیب آن ها، چنین شرایطی را ایجاد می‌کند.

در بین همه متد های پیوند مو، بیشترین میزان تراکم موها برای فرد با این متد به دست می‌آید. فراموش نکنید که همه این فرآیند با وجود حساسیت و اهمیت بالا، تنها در یک جلسه اتفاق می‌افتد و فرد با سپری کردن همین یک جلسه، به نتیجه دلخواه خود دست پیدا خواهد کرد.

معایب روش ترکیبی کاشت مو
معایب روش ترکیبی پیوند مو در سال۲۰۲۱

معایب روش ترکیبی کاشت مو

در روش کاشت ترکیبی مو، تنها ایراد موجود جای زخم در روش اف یو تی است که می‌توان به ظرافت و کاشت تعدادی مو در جای زخم این مشکل را نیز برطرف کرد و از دیده شدن جای زخم جلوگیری کرد.

البته در صورتی که ” بهترین دکتر کاشت مو را در نظر گرفته اید تا در کار خود تجربه کافی را داشته باشد، هیچ ایرادی برای این روش نیز وجود نخواهد داشت و می توان با اطمینان خاطر برای کاشت ترکیبی مو اقدام کرد.

نکات قابل توجه در روش ترکیبی پیوند مو

روش کاشت ترکیبی نیاز به دقت و تخصص بیشتری دارد. به دلیل این که گرافت برداشته شده از مو بیشتر از حالت های معمول است، اگر این کار به صورت تخصصی و استاندارد صورت نگیرد و نتیجه ی دلخواه حاصل نشود، احتمال ترمیم به دلیل ضعف ناحیه ی بانک مو بسیار کم می‌شود.

پس این کار، حتما باید از سوی یک پزشک متخصص و با تجربه صورت بگیرد. پزشکی که هم بتواند هر دو فرآیند اینپلنت مو را به بهترین شکل ممکن انجام بدهد و هم، تجربه استفاده از فرآیند ترکیبی اینپلنت مو را نیز داشته باشد. تنها در این صورت است که فرد می‌تواند نتایج مدنظرش را از این متد پیوند مو به دست بیاورد.

عمق و زاویه ی پیوند مو در روش ترکیبی باید به دقت مد نظر قرار گیرد.

برای ظریف بودن اینپلنت مو و نتیجه ی آن حتماً سعی می‌شود گرافت های تک مویی در بخش جلویی سر به کار  رود و گرافت های چند مویی را در بخش های وسطی مورد استفاده می‌کنند.

هنگامی که متقاضی اینپلنت مو به روش ترکیبی هستید یا فقط از این روش می‌توانید استفاده کنید باید در انتخاب پزشک خود دقت کافی را داشته باشید.

پزشکی می‌تواند در روش ترکیبی به خوبی عمل کند که مهارت کامل در انجام هر دو نوع اینپلنت موی اف آی تی و اف یو تی را داشته باشد.

همچنین باید سابقه ای طولانی و چند ساله در انجام روش های متعدد اینپلنت مو داشته باشد تا بتواند کاشت موی ترکیبی را با مهارت و تخصص کافی انجام دهد.

همچنین پزشک معالج باید بتواند ظرافت لازم را در برداشت گرافت به خرج دهد تا جای زخم پهن نشود. در روش ترکیبی به دلیل این که در اطراف اف آی تی خالی شدن موهای بیشتری نسبت به روش اف یو تی به تنهایی دیده می‌شود، باید پوشش دادن جای زخم با مهارت بیشتری صورت گیرد.

همچنین باید برداشت مو به روش اف آی تی نیز به صورت استاندارد صورت گیرد تا مشکلاتی مانند کم پشتی واضح و نامناسب پشت سر صورت نگیرد.

اگر بتوان در روش ترکیبی به گونه ای عمل کرد که شانس انجام برداشت های بعدی از بانک مو نیز وجود داشته باشد این کار بسیار مطلوب تر است و نتیجه ی روش اینپلنت مو نگران کننده نیست.

پس از پایان پیوند مو به شیوه ترکیبی، پزشک همه دستورالعمل های لازم را برای مراقبت از موهای کاشته شده به فرد خواهد داد. اگر این دستورالعمل ها به خوبی رعایت شوند، رشد موهای نهایی سه یا نهایتا چهار ماه پس از اینپلنت مو به شیوه ترکیبی آغاز می‌شود و نتایج نهایی آن نیز، نهایتا تا 12 ماه بعد خودشان را نشان می‌دهند.

شما می‌توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان می‌توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین ما هم بهره مند بشوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *