پوست و مو

تقویت مو با روش های سنتی

تقویت مو با روش های سنتی

>> تقویت مو با روش های سنتی

تقویت مو در طب سنتی نیز وجود داشت. بدین صورت که از داروهای گیاهی و موادی که برای مو مناسب بودند استفاده می شد. به طور معمول استفاده از مواد طبیعی به علت این که عوارضی ندارند بهتر هستند و روز به روز بر طرفداران آن ها نیز افزوده می شود.

 

تقویت مو با روش های سنتی

 

به همین علت داشتن یک سری اطلاعات در این مورد می تواند به کسانی که دچار مشکلاتی مانند ریزش مو، شکنندگی مو و مواردی از این قبیل هستند کمک زیادی کند.

در این مقاله سعی کردیم متداول ترین روش های سنتی برای تقویت مو را گردآوری کنیم تا بتوان به کمک آن ها به راحتی موهایی پرپشت و زیبا داشت.

دریافت تخفیف نقدی خدمات کلینیک رز + مشاره رایگان

 

تقویت مو با روش های سنتی

>> تقویت مو و براق کردن آن با برگ های گردو

یکی از متداول ترین گیاهانی که برای تقویت مو مورد استفاده قرار می گرفت، برگ درخت گردو است. این برگ ها دارای ویتامین و املاح زیادی است که برای مو مناسب اند.

برای استفاده از این گیاهان، برگ های تازه گردو را می توان خرد کرد و به صورت دم کرده درآورد. البته می توان کمی آن را حرارت داد تا مواد آن به خوبی وارد آب شود. آب را روی موهای خود بمالید و حتی می توانید به پوست تان نیز آن را بزنید.

اگر به مدت 10 روز و هر روز سه بار این عمل را تکرار کنید هم از ریزش موهایتان جلوگیری کرده اید و ساقه و ریشه ی آن را قرص و محکم می کنید و هم موهایی براق و خوش حالت خواهید داشت.

 

>> برگ مو، شکوفه به و گزنه برای تقویت مو

گزنه از قدیم جز بهترین گیاهانی بود که در تقویت مو موثر بوده است. این گیاه برای درمان ریزش مو به وفور مورد استفاده قرار می گیرد.

برای استفاده از خواص این گیاه می توان از دیگر گیاهان نیز در کنار آن استفاده کرد. برگ مو و شکوفه به دو گیاه دیگر هستند که دیگر مواد مکمل گیاه گزنه را در خود دارند و میکس این سه گیاه در کنار هم باعث می شود تا یک ماده ی کامل و مغذی برای موهایتان داشته باشید.

برگ گزنه و شکوفه های درخت به و برگ مو را به مقدار مساوی (یک مشت از هر کدام) در یک لیتر آب به مدت 15 دقیقه می جوشانیم و می گذاریم سرد شود. سپس آن را صاف می کنیم و هر روز آن را به پوست سر می مالیم.

سعی کنید محلول را حدود 10 دقیقه بر روی سر ماساژ دهید. البته ماساژ باید به آرامی صورت گیرد تا آسیبی به ریشه و پیاز مو وارد نکند. این محلول علاوه بر تقویت مو، پوست سر را هم تقویت می کند و سبب می شود تا در نگه داشتن مو بهتر عمل کنند.

به روشی دیگر نیز می توان گزنه را بر روی موها استفاده کرد. برای این کار سرشاخه های جوان از گیاه گزنه را در یک ظرف بریزد و له کنید. سپس مقداری سرکه سفید هم به آن اضافه کنید و بگذارید تا حدود نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشد.

سپس آن را صاف کنید و هر روز بر روی موهای ماساژ دهید. اگر از بوی این محلول خوشتان نمی آید می توانید از اسانس لاوانداین یا هر عصاره ی دیگری که دوست دارید به مقدار چند قطره در آن استفاده کنید تا بوی آن را از بین ببرد.

 

>> تقویت مو با سبوس برنج و پوست شلتوک

از دیگر موادی که در طب سنتی به وفور از آن در تقویت مو استفاده می شود، سبوس برنج یا پوست شلتوک است. یکی از مواد بسیار مهم که در سبوس برنج وجود دارد، مقدار زیاد ویتامین ب است که تأثیر زیادی بر پوست و مو دارد. سبوس به پوست شلتوک که پودر شده است گفته می شود.

این سبوس را به روش های مختلف می توان مصرف کرد. سبوس را می توان به همراه ماست، شیر و دیگر لبنیات استفاده کرد؛ اما برخی آن را دم می کنند و پس از صاف کردن می خورند یا به موهای خود می مالند.

با توجه به این که این محلول برای پوست و بدن نیز بسیار مناسب است از آن در بسیاری موارد دیگر مانند لطافت و زیبایی پوست صورت و بدن نیز استفاده می شود. از این رو خوردن آن تأثیر جامع تری خواهد داشت.

پوست شلتوک را هم به صورت دم کرده می توان مصرف کرد. از دیگر خواص عالی که این مواد دارند، جلوگیری از سفید شدن موها است که علاوه بر این می گویند حتی موهای سفید را نیز درمان می کند و به سیاه شدن مجدد آن ها کمک می کند. برای این کار آن را با لیمو عمانی دم می کنند و آب صاف شده ی آن را مصرف می کنند.

سبوس گندم، جو و دیگر غلات نیز تأثیری همین گونه دارد و می توان از آن برای تقویت مو استفاده کرد ولی بهترین مورد همان سبوس برنج است.

 

>> جوشانده سنا و آویشن برای تقویت مو

سنا و آویشن از دیگر گیاهان کوهی هستند که استفاده از آن ها می تواند در تقویت مو تأثیر به سزایی داشته باشد. جوشانده ی این گیاهان نیز برای درمان ریزش مو مناسب اند.

این گیاهان دارای ویتامین ث هستند و پیاز مو را تقویت می کنند. آویشن را می توان به صورت دم کرده و هر روز صبح به همراه عسل یا نبات میل کرد. این گیاه برای بسیاری از بیماری ها از جمله مشکلات ریوی بسیار مناسب است و با خوردن آن به بسیاری از بیماری که دارید و درمان آن ها کمک خواهید کرد.

 

گیاهان دارویی که برای ترمیم و تقویت مو مورد استفاده قرار می گیرند بسیار زیاد هستند که بسیاری از این مواد در درون مواد غذایی که ما روزانه مصرف می کنیم نیز وجود دارند. از این رو اگر به جای مصرف غذاهایی فست فودی و ناسالم امروزی یک سبک غذایی سالم داشته باشیم به راحتی می توان از داشتن موهایی پرپشت و سالم لذت برد.

ممکن است در سنین بالا دستگاه گوارش چندان نتواند نیاز بدن را از مواد مغذی مورد نیاز در بردن و موها برطرف کند؛ زیرا در این سنین کم کم مقدار جذب مواد مغذی روند کاهشی پیدا می کند و به همین علت می توان به کمک ماسک های مو یا محلول هایی از این گیاهان به روش مستقیم مواد مغذی مورد نیاز برای فولیکول ها و ساقه مو را به آن ها برسانید و به نرمی و مقاومت شدن آن ها کمک کنید.

در این صورت نیازی به مصرف بیش از اندازه مکمل های غذایی که برای تقویت مو به کار می روند هم نخواهید داشت. پس در سنین بالا استفاده از ماسک مو و محلول های تقویت مو که با این گیاهان تهیه کرده اید بهتر است و می تواند نیازهای مو شما را به خوبی برآورده کند تا دچار ریزش مو نشوید.

کلینیک پوست و مو رز ارائه دهنده تمامی خدمات پوست و مو و زیبایی اعم از کاشت مو و … می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *