جراحی بینی

بارداری و جراحی بینی

بارداری و جراحی بینی

بارداری و جراحی بینی

همان طور که می دانیم جراحی بینی نوعی از عمل زیبایی است که نیاز به بیهوشی در انجام آن امری غیر قابل اجتناب است. افرادی که تمایل به رینوپلاستی دارند افرادی هستند که می خواهند از این طریق زیبایی خود را دو چندان کنند. به همین دلیل از جراحی بینی برای این منظور استفاده می کنند.

بارداری و جراحی بینی

البته عمل زیبایی بینی علاوه بر جنبه زیبایی شناختی، تاثیر درمانی نیز دارد. با توجه به نوع ضایعه ایجاد شده در بینی پزشک، جراحی بینی تحت شرایط مناسبی برای افراد انجام می دهد.

دریافت تخفیف ویژه جراحی بینی به مدت محدود + مشاوره رایگان

با توجه به این نکات قبل از جراحی باید آزمایشات متفاوتی برای عمل بینی انجام شود بنابراین افرادی که دارای مشکلات جسمی یا سلامتی هستند ممکن است کاندید مناسبی برای جراحی بینی نباشند. در این بین افراد باردار را می توان نمونه ای از این موردها دانست.

در کنار افرادی که دوران بارداری را پشت سر می گذارند، آن هایی که از وضعیت سلامتی ایده آلی برخوردار نیستند، آن هایی که بیش از حد جوان هستند و رشد بینی آن ها هنوز کامل نشده، آن هایی که دائما سیگار مصرف می کنند و آن هایی که انتظاراتی غیرواقعی و غیرمنطقی از نتیجه عمل جراحی بینی دارند، گزینه های مناسبی برای این فرآیند به شمار نمی روند.

بی شک بارداری می تواند یکی از مهمترین عواملی باشد که پزشک از انجام عمل های غیر ضروری در این دوره به افراد هشدار می دهد.

عمل های مربوط به زیبایی، معمولا به روی زنان باردار انجام نمی شوند. اول به خاطر تغییرات مداومی که معمولا به صورت مستمر در آن ها به وجود می آید و دوم، اینکه انجام چنین فعالیت هایی ممکن است برای سلامت بچه خطرآفرین باشد.

شاید خیلی از عمل های زیبایی، عملا تهدیدی برای سلامت بچه نباشند اما به هر حال پزشک ها ترجیح می دهند دست به چنین ریسکی نزنند و همه این فعالیت ها را به بعد از دوران تولد فرزند موکول کنند.

از آنجایی که بعد از جراحی بینی یا قبل آن باید مراقبت های متفاوتی را انجام دهید و از داروهای آنتی بیوتیک و مسکن استفاده کنید تا حد امکان انجام عمل های زیبایی و غیر ضروری می تواند به بعد از دوران شیردهی افراد موکول شود.

مراقبت های بعد از جراحی بینی، حساسیت های خاص خودشان را دارند و باید در نهایت دقت انجام شوند. تنها در این صورت است که نتیجه این جراحی، برای فرد کاملا مطلوب و ایده آل خواهد بود. وقتی این مراقبت ها با دوران سختی مثل بارداری همراه شوند، عملا می توانند برای فرد مشکل ایجاد کنند.

چرا که یک زن باردار، خودش به مراقبت های ویژه ای نیاز دارد. در نتیجه سپری کردن همزمان این دو اتفاق، به هیچ وجه تصمیم خوبی تلقی نخواهد شد.

حفظ سلامت جنین از جمله وظایفی است که افراد باردار باید در وهله اول مد نظر قرار دهند. همیشه برای انجام جراحی بینی و سایر عمل های زیبایی زمان وجود دارد. طبق توصیه کالج زنان و زایمان آمریکا انجام کلیه عمل های زیبایی و جراحی های غیر ضروری باید به بعد از دوران بارداری موکول شود.

فرد همواره فرصت خواهد داشت تا تغییر مدنظرش را روی بینی پیاده کند اما دوران بارداری، فقط در طول 9 ماه اتفاق می افتد و این دوران، باید از هر اقدامی که ممکن است برای بچه خطرناک باشد و خود فرد را نیز با مشکلاتی روبرو کند، پرهیز کرد.

آیا بارداری بر انجام جراحی بینی تاثیر گذار است ؟

در مورد تاثیرات بارداری بر رینوپلاستی اطلاعات موثقی در دسترس نیست. با این وجود عمل جراحی بینی برای افرادی که در دوره های اولیه بارداری خود هستند می تواند خطرات بسیاری را به همراه داشته باشد. به همین دلیل جراحی بینی در سه ماه دوم بارداری در صورتی که غیر ضروری است می تواند انجام شود.

بارداری و جراحی بینی

در این دوره زایمان های زود هنگام، سقط جنین و خطرات احتمالی از این قبیل برای مادر دارای احتمالات ضعیفی است. با این وجود جراحی بینی در این دوران توصیه نمی شود و بهتر است از هر گونه خطری که ممکن است جنین را با مشکل مواجه کند پرهیز کرد.

فراموش نکنید که جراحی بینی، با بیهوشی انجام می شود و همین چند ساعت بیهوشی، ممکن است برای بچه، پیچیدگی هایی به وجود بیاورد. به علاوه اینکه فرد باردار نیز ممکن است پس از جراحی بینی، عوارض جانبی بسیار زیادی داشته باشد.

در نتیجه نه جراحی بینی و نه هیچ جراحی دیگری در دوران بارداری توصیه نمی شود. این کار یک ریسک بسیار بزرگ است و هیچ پزشک متعهدی، چنین ریسکی انجام نخواهد داد.

دوران بارداری را می توان دوران بسیار تاثیر گذار در سلامت جسمی و روانی کودک دانست. در این دوران جنین با مرور زمان رشد پیدا می کند و حساسیت های زنان باردار در این رابطه بیشتر می شود. بارداری می تواند عوارضی را برای زنان ایجاد کند که با عمل رینوپلاستی این عوارض بیش از پیش در افراد مشاهده می شود.

بارداری همچنین موجب تغییر سطح هورمون های بدن فرد نیز می شود و این موضوع ممکن است برای جراحی بینی، شرایط ناخوشایندی به وجود بیاورد. اضافه وزن ناشی از بارداری، می تواند شکل ظاهری فرد را نسبت به وضعیت طبیعی او تغییر بدهد.

در نتیجه اگر بینی در این دوره مورد جراحی قرار بگیرد، ممکن است پس از تولد فرزند و کاهش وزن فرد، دیگر تناسبی با چهره او نداشته باشد. بارداری ثبات را در بدن فرد برای مدتی از بین می رود و جراحی بینی، عملی است که ثبات چهره فرد نقش مهمی در آن ایفا می کند.

از آنجایی که عمل زیبایی بینی یکی از عمل های است که به مراقبت های ویژه بعد از عمل نیاز دارد، برای این منظور ممکن است که زنان باردار به خصوص در چند ماه اول بارداری که جنین در معرض آسیب قرار دارد و مرحله تکمیل خود را طی می کند، مجبور به مصرف برخی از دارو ها شوند که بعد از جراحی بینی توسط پزشک تجویز می شود.

این داروها می توانند برای سلامتی بچه، خطرناک باشند. تداخل دارویی، یکی از اتفاق هایی است که می تواند در جریان عمل بینی و بارداری همزمان رخ بدهد. در نتیجه فرد برای حفظ سلامتی خودش و فرزندش، باید از انجام همزمان این دو اتفاق پرهیز کند و در یک زمان مشخص، تنها یکی از این فرآیند ها را پشت سر بگذارد.

این دارو ها در این دوران می تواند مشکلات جسمی و روانی را در جنین ایجاد کنند. همچنین داروی بی هوشی خود دارای عوارض خطرناکی است که هم برای جنین و هم مادر ممکن است خطرساز باشد. به همین دلیل برای اینکه از ایجاد این گونه عوارض در دوران بارداری جلوگیری شود بهتر است که زنان باردار بعد از زایمان جراحی بینی را انجام دهند.

آیا جراحی بینی در دوره بارداری ممنوع است ؟

بارداری امری است که نیاز به مراقبت های بسیاری دارد. انجام کلیه کارها و عمل هایی که ممکن است حتی در احتمالات ضعیف بر روی جنین تاثیرات منفی را بر جای بگذارد، ممنوع است.

به همین دلیل افرادی که کاندید عمل جراحی بینی هستند قبل از انجام این عمل در ابتد از آنها تست بارداری گرفته شود تا مطمئن شوند که این افراد باردار نیستند. در این صورت عمل رینوپلاستی با انجام آزمایشات مختلف دیگر بر روی این افراد در صورت صلاحدید پزشک انجام خواهد گرفت.

بنابراین عمل زیبایی بینی بر روی زنان باردار دارای نتایج غیر قابل پیش بینی است که هنوز اطلاعات و منابع موثقی در این زمینه وجود ندارد و تنها در دوران 3 ماهه اول بارداری به هیچ وجه برای افراد انجام نمی شود. بعد از این دوران ممکن است در صورت توجه به احتیاط های لازم جراحی بینی برای افراد باردار انجام شود.

شاید برای خیلی از شما این سوال به وجود آمده است که آیا می توان به محض پایان بارداری و تولد فرزند به سراغ جراحی بینی رفت؟ منطقی ترین پاسخ به این سوال پاسخ منفی است.

مادرها پس از تولد نوزاد، فعالیت هایی مثل مراقبت از او و همچنین شیر دادن به او را پشت سر می گذارند و چنین کارهایی در زمان مراقبت از نتایج جراحی بینی، ممکن به نظر نمی رسد.

افراد نباید به محض پایان بارداری، جراحی بینی انجام بدهند و همچنین نباید به محض انجام جراحی بینی، بارداری را تجربه کنند. برای بارداری پس از جراحی بینی، باید تا پایان دوران مصرف داروهای خاص صبر کرد. چرا که این داروهای تجویز شده از سوی پزشک متخصص جراحی بینی، ممکن است روی بارداری فرد تاثیر منفی داشته باشند.

زمان دقیق انجام بارداری پس از عمل بینی، به شرایط خاص هر فرد برمی گردد اما دارو های آنتی بیوتیک و همچنین مسکنی که در دوران پس از جراحی بینی تجویز می شوند، داروهایی هستند که نباید در زمان بارداری در بدن فرد وجود داشته باشند.

چرا از جراحی بینی در دوران بارداری باید اجتناب کرد ؟

در مورد دلایل ممنوعیت جراحی بینی در دوران بارداری می توان گفت که زنان باردار دارای انعقاد خون بیش از حد هستند و هورمون های آنان در اثر بارداری دارای تغییرات بسیاری شده است که غیر قابل پیش بینی است. این انعقاد خون می تواند به لخته شدن سریع خون در زنان باردار بیانجامد.

این امر می تواند به خونریزی بیش از حد زنان باردار در حین زایمان کمک کند؛ اما احتمال لخته شدن خون در طول یا بعد از عمل جراحی بینی تا 5 برابر بیشتر می شود. این امر در مواقعی که زایمان انجام نمی شود می تواند خطرات جبران ناپذیری را برای افراد ایجاد کند.

به همین دلیل جراحی بینی در دوران بارداری علاوه بر اینکه بر روی جنین تاثیرات منفی را به جای می گذرد، می تواند سلامت مادر را نیز تحت الشعاع قرار دهد.

همچنین زنانی که از زمان بارداری آنان 20 هفته گذشته است ممکن است در معرض ایجاد عارضه ای به نام فشرده سازی آئورتوکال باشد. این امر می تواند به واسطه وزن جنین بر رگ های خونی ایجاد شود.

همچنین ماده بیهوشی که در حین عمل زیبایی بینی برای افراد باردار استفاده می شود به طور مستقیم بر روی جنین تاثیر می گذارد. جنین نیز از این طریق بیهوش می شود. به همین دلیل برای انجام جراحی بینی باید تا زمان زایمان صبر کنید تا از خطرات احتمالی که ممکن است برای شما و جنین اتفاق بیفتد جلوگیری کنید.

بارداری پیچیدگی های خاص خودش را دارد و بهتر است به هیچ وجه، اضطراب ناشی از یک عمل زیبایی را به آن اضافه نکنید. این کار نه هوشمندانه به نظر می رسد و نه یک تصمیم خوب برای شما و بچه تلقی خواهد شد.

برای انجام عمل جراحی بینی، مدت بیشتری صبر کنید تا هم فرزند شما از روزهای حساس اولیه عبور کند و هم ظاهر شما، به وضعیت اولیه خود برگردد. در این صورت می توانید با خیال راحت، عمل جراحی بینی را انجام بدهید و نگران آثار جانبی آن برای خودتان و فرزندتان نباشید.

بارداری چه تاثیری بر نتیجه جراحی بینی خواهد داشت ؟

بارداری را می توان یکی از عواملی دانست که جراحی بینی را با مشکلات بسیاری روبرو می کند. در صورتی که شما قبل از بارداری عمل زیبایی بینی را انجام داده باشید ممکن است در عین بارداری در اثر فشارهایی که به شما وارد می شود نتوانید به خوبی از بینی خود مراقبت کنید.

این امر می تواند بافت های بینی شما را دچار انحراف کند. در برخی از مواقع بارداری می تواند به ایجاد ورم هایی در بدن افراد بیانجامد که این ورم ممکن است در کل صورت شما قابل مشاهده باشد.

این امر ممکن است به بینی شما که تازه تحت رینوپلاستی قرار گرفته است آسیب وارد کند یا در نحوه تنفس شما مشکلاتی را به وجود بیاورد. در واقع گرفتگی بینی یکی از مواردی است که در دوران بارداری می توانید شاهد آن باشید.

بارداری بر فیزیولوژی بینی تاثیر می گذارد و به تنفس برخی از زنان باردار ممکن است آسیب های جدی را وارد کند. با این وجود نتیجه جراحی بینی در زمان بارداری نمی تواند تغییرات ظاهری اساسی را در بر داشته باشد و در برخی از مواقع ممکن مشکلات داخلی را برای افراد ایجاد کند.

لخته شدن خون در عمل جراحی بینی (nose surgery) در دوران بارداری یکی از شایع ترین عارضه ای است که افراد باردار با آن مواجه می شوند.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک در رابطه با هزینه جراحی بینی و سایر موارد مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *