فهرست مطالب
کاشت مو برای بیماران هپاتیتی
کاشت مو برای بیماران هپاتیتی
کاشت مو برای بیماران هپاتیتی می تواند صورت گیرد و برای فرد مشکلی را ایجاد نمی نماید ولی برای پزشک و افرادی که کاشت مو را در فرد انجام می دهند می تواند مشکل ساز باشد.
( کلینیک رز اولین ارائه دهنده مقالات پزشکی صوتی و متنی در ایران )
اگر قصد دارید این مقاله را به صورت صوتی گوش نمایید، بر روی player زیر کلیک نمایید.
زیرا در کاشت مو پزشک بسیار با خون فرد در ارتباط می باشد و ممکن است سوزن آلوده به خون فرد به دست کادر پزشکی برخورد نماید.
دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان
کاشت مو برای بیماران هپاتیتی حتما باید با لوازمی صورت گیرد که بعد از کاشت مو منهدم گردد در نتیجه بهتر است از لوازم یکبار مصرف استفاده گردد. کاشت مو در این افراد با استفاده از دستکش ها ی مخصوص باید صورت گیرد.
کم پشتی مو یکی از مشکلاتی می باشد که خانم ها و آقایان به دلایل مختلفی اعم از ژنتیک در آن ها به وجود می آید، بیشتر افراد از این موضوع رنج برده و نمی توانند ارتباط اجتماعی با بقیه برقرار نمایند و باعث کاهش اعتماد به نفس در آن ها می شود. بیشتر خانم ها با روش های مختلف این نقص را می پوشانند ولی آقایان همواره با این مشکل مواجه هستند.
دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان
بیشتر کلینیک های معمولی کاشت مو برای بیماران هپاتیتی ، ایدز و بیماری های ویروسی انجام نمی دهند و باید به ” بهترین کلینیک کاشت مو ” که دارای تجهیزات خاصی می باشد مراجعه نمود.
هپاتیت یک بیماری مسری و خطرناک می باشد و برای جلوگیری از مبتلا شدن فرد به این بیماری باید از واکسن استفاده نمود تا بدن در برابر این بیماری ایمن گردد.
کاشت مو برای بیماران هپاتیتی بلامانع می باشد ولی باید داروهایی استفاده گردد تا بر کبد این افراد فشار وارد نکند تا فرد دچار عارضه جدی بعد از کاشت نگردد.
هپاتیت یک بیماری می باشد که سبب التهاب کبد در فرد می شود و اختلال در کبد سبب می گردد که هر مواد غذایی که مصرف می کنید تصفیه نشود و عفونت ها و میکروب ها از بدن فرد خارج نگردد.
بیشتر افرادی که دارای بیماری هپاتیت B هستند از بیماری خود اطلاع ندارند و بعد از چند سال بعد از بیماری شاید مطلع شوند.
کاشت مو برای بیماران هپاتیتی بهتر است با ظرافت و آرامش بیشتری صورت گیرد تا به کادر پزشکی آسیبی وارد نگردد.
به هنگام کاشت مو از یک سری اسپری هایی استفاده می گردد که سبب پخش شدن ذرات خون فرد دارای هپاتیت به محیط می گردد و ممکن است از راه های تنفسی وارد بدن پزشک و کادر پزشکی گردد در نتیجه بیشترین خطر در کاشت مو برای بیماران هپاتیتی برای پزشک معالج وجود دارد.
کاشت مو برای بیماران هپاتیتی با سایر افراد عادی فرقی نداشته و بعد از گذشت دوره بهبود رشد موها به خوبی قابل رویت می باشد.
هماهنگی های لازم با پزشک قبل از انجام کاشت مو برای بیماران هپاتیتی
قطعا افرادی که به بیماری هایی از جمله هپاتیت که حساس و نیازمند توجه است مبتلا هستند، باید قبل از انجام عمل نکات و برخی اقدامات را به طور کامل انجام دهند تا علاوه بر این که در حین انجام عمل دچار مشکل خاصی نشوند، به نتایج مطلوب و دلخواهی نیز دست یابند.
از جمله موارد بسیار مهم در این رابطه، مشورت با پزشک متخصص در زمینه کاشت مو و در میان گذاشتن موضوع بیماری خود با او می باشد. پزشک معالج باید از تمامی مشکلات سلامتی شخص آگاهی کامل داشته باشد تا بتواند روند آماده سازی فرد برای انجام پیوند مو را به خوبی انجام دهد.
همچنین در میان گذاشتن موضوع بیماری خود با پزشک سبب خواهد شد تا او در انتخاب روش عمل و همچنین استفاده از برخی داروها به درستی تصمیم بگیرد و از انجام برخی اقدامات که سبب آسیب به سلامتی شما می شود خودداری کند.
افرادی که قصد انجام این عمل زیبایی را دارند باید توجه داشته باشند که از مصرف برخی مواد غذایی و داروهایی که ضد التهاب بوده و رقیق کننده خون هستند مانند آسپرین خودداری نمایند و حداقل در روز انجام عمل آن ها را مصرف نکنند.
زیرا ممکن است باعث بروز خونریزی در حین عمل شده و این مشکل به ویژه برای بیماران هپاتیتی ممکن است مشکلاتی را به وجود آورد.اگر چنانچه داروهایی که مصرف می کنید مرتبط با بیماری شما است و استفاده از آن ها ضروری است حتما به پزشک خود اطلاع دهید تا اقدامات و نکات لازم را در نظر بگیرد.
قبل از مراجعه به کلینیک برای انجام کاشت پیشنهاد می شود که به حمام بروید و سر خود را به خوبی شستشو دهید تا هیچ آلودگی ای در آن باقی نماند.سعی کنید یک همراه از دوستان یا خانواده با خود به کلینیک آورید تا پس از اتمام عمل به شما را در بازگشت به منزل کمک کند.
مزایای کاشت مو برای بیماران هپاتیتی :
نتایج و مزیت های حاصل از انجام این اقدام برای افراد دارای هپاتیت به معیارهایی همچون استفاده از تکنیک صحیح برای کاشت مو و انجام تمامی مراقبت های پس از عمل بستگی دارد.
- کاهش ریزش مو ژنتیکی : پس از انجام این اقدام میزان ریزش موهایی که به دلایل ژنتیکی در حال از بین رفتن هستند بسیار تحت تاثیر قرار می گیرند و ریزش آن ها به مرور زمان به کلی قطع می شود.
- این روش کم تهاجمی می باشد. برای انجام این روش نیازی به استفاده از جراحی های سخت و همچنین استفاده از داروهای بیهوشی نمی باشد و تنها در طی چند ساعت به طور کامل به اتمام می رسد.
- زمان بهبود فرد بسیار کوتاه می باشد و نهایت بعد از یک هفته فرد نتیجه را مشاهده می نماید. البته این نتایج پس از هفته اول، نتایج ابتدایی آن محسوب می شود و برای مشاهده تاثیرات نهایی آن باید تا 6 الی 9 ماه صبر کرد.
- جای زخم در محل قرار دادن مو بسیار کوچک بوده و مشاهده نمی گردد. این زخم ها تنها در هفته های ابتدایی از نزدیک تا حدودی قابل مشاهده هستند اما پس از مدتی به طور خود به خود محو می شوند.
- بدن به موی کاشته شده واکنش نشان نمی دهد زیرا پیوند مو از خود بدن فرد می باشد. لذا انجام این اقدام برای بدن ریسک خاصی ندارد و افراد می توانند با خیال راحت از این روش استفاده نمایند.
- موهای کاشته شده بعد از 4 الی 6 ماه شروع به ریزش و دوباره شروع به رشد می نماید.
- درمان های دارویی بیشتر مقطعی بوده و بعد از قطع دارو به ریزش دوباره موها منجر می گردد ولی با کاشت مو به دلیل رشد و افزایش حجم مو فرد حس خوشایندی داشته و بهتر می تواند در زندگی اجتماعی با افراد ارتباط برقرار نماید و از ظاهر خود بیشتر رضایت خود را اعلام نماید.
- سن مناسب برای کاشت مو در آقایان بالای سن 25 سالگی می باشد زیرا در زیر این سن هنوز مشخص نیست که چه مقدار از موها دچار طاسی و ریزش می گردد و شاید مو دوباره به رشد نماید و حجم مو به حالت قبل برگردد.
- موهایی که پس از انجام کاشت مو رشد کرده و باعث افزایش تراکم موهای سر می شود به هیچ وجه غیر عادی نخواهند بود و تشخیص آن ها برای مخاطبان بسیار دشوار است. زیرا این دسته از موها کاملا همرنگ و هم جهت با سایر موها خواهند بود.
- پس از انجام پیوند مو، چهره شخص تغییرات چشمگیری خواهد داشت و تاثیرات مثبتی بر روی زیبایی، جذابیت و جوانی شخص به وجود می آورد. بروز این تغییرات در چهره هر فردی قطعا باعث خواهد شد که اعتماد به نفس او رشد قابل توجهی داشته باشد و بهتر بتواند در جوامع و اجتماعات حضور یابد.
- از دیگر مزیت های انجام این اقدام می توان به کوتاه مدت بودن زمان عمل اشاره نمود. انجام این عمل برای هر فردی تنها چند ساعت زمان خواهد برد و طی یک جلسه به طور کامل انجام می شود. البته مواردی نیز وجود داشته است که بنا بر صلاحدید پزشک معالج، انجام عمل طی 2 یا چند جلسه به اتمام رسیده است.
- کاشت مو نسبت به روش های دیگر درمان کچلی و طاسی سر از تضمین بیشتری برخوردار است و تا به امروزه توسط هزاران نفر انجام شده و اکثریت آن ها به نتایج خوب و دلخواه دست پیدا کرده اند.
نکاتی در خصوص کاشت مو برای بیماران هپاتیتی :
- بیمار هپاتیتی بهتر است از شیوه های دیگر برای ترمیم مو استفاده نماید ولی در صورت خواستار کاشت مو بهتر است حجم زیادی از موها را از دست داده باشد.
- برداشت مو از قسمت های بدن که دارای موی نازکی می باشند مانند قفسه سینه و یا بازو و … برای افرادی که دارای موی ضخیم در سر می باشند مناسب نمی باشد و بهتر است از موی ریش و قسمت های محکم تری استفاده نماید زیرا موهای نازک به منطقه ایمن دهنده تعلق ندارند و فرد کاشت موی موفقی نخواهد داشت.
- برای پیوند ابرو می توان از موی بدن استفاده نمود زیرا گزینه مناسبی برای این نوع پیوند به دلیل ضخامت، رنگ، جنس و عوامل دیگر می باشد.
- در مواردی که فرد موی پشت سر آن برای کاشت مناسب نباشد از موی بدن برای سر استفاده می گردد.
- قبل عمل از داروهای رقیق کننده خون استفاده نکنید. آسپرین، ایبوپروفن، مکمل های ویتامین E، سیر و … باعث رقیق شدن خون بدن شما می شوند.
- از استعمال دخانیات قبل از عمل به مدت 2 الی 3 هفته خودداری نمایید زیرا دخانیات سبب بسته شدن رگ های عروقی خونی می گردند و روند بهبودی کاهش می یابد.
- از مصرف الکل و نوشیدنی های حاوی کافئین قبل از عمل خودداری نماید زیرا در روند بهبود شما تاثیر می گذارد و دیرتر به نتیجه دلخواه می رسید.
- بعد از انجام جراحی از فعالیت های سنگین و ورزش خودداری نمایید.
- داروها را به موقع مصرف و نباید فراموش گردد.
- اختلال دارویی را باید توجه نماید تا به کبد شما فشار جدی وارد نگردد. همچنین در بیماران کبدی بسیاری از داروهای بعد از کاشت به علت متابولیک کبدی قابل استفاده برای فرد نمی باشد.
- در هنگام شستشوی سر از چنگ زدن و ماساژ زیاد موها جلوگیری نمایید.
- بعد از پیوند مو از بدن به سر از خاراندن سر و کندن اسکار زخم پرهیز نمایید.
- سعی نمایید بهداشت فردی را به خوبی رعایت نمایید.
- بیماران هپاتیتی باید بیماری خود را به پزشک معالج خود گزارش دهد تا اقدامات لازم برای فرد و پزشک صورت گیرد.
- سعی نمایید از کلینیک های خاصی که برای افراد دارای بیماری ویروسی می باشد اقدام به کاشت نمایید تا با رعایت بهداشت هیچ مشکلی به وجود نیاید.
- داروهای کبدی خود را پشت گوش نیاندازید.
- برای ” کاهش عفونت بعد از کاشت مو ” در ناحیه سر هر 3 روز یکبار به حمام بروید با شامپوی بچه موها را به آرامی بشویید از ریختن آب به صورت مستقیم بر سر جدا خودداری نمایید.
- کادر پزشکی باید با دقت بیشتری به کاشت مو برای بیماران هپاتیتی بپردازند زیرا بیشترین آسیب را خودشان متحمل می گردند.
شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.
همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.