کاشت مو

کاشت مو برای بیماران آلوپسی

کاشت مو برای بیماران آلوپسی

کاشت مو برای بیماران آلوپسی 

امروزه استفاده از روش ها و عمل های زیبایی به منظور ایجاد برخی تغییرات در نواحی مختلف بدن بسیار مورد استقبال قرار گرفته و روزانه هزاران نفر در سراسر دنیا از این گونه اقدامات استفاده می کنند. کاشت مو نیز از جمله اقدامات محبوب و پر استفاده می باشد.

کاشت مو برای بیماران آلوپسی

اما انجام این اقدام برای تمامی افراد متقاضی آن مناسب نیست و قطعا برخی از افراد کاندیداهای مناسب تری برای اینکار محسوب می شوند. لذا انجام این عمل برای افرادی که دارای مشکلات مختلفی هستند و مبتلا به بیماری های خاصی می باشند ممکن است برای انجام آن گزینه خوبی به شمار نروند.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

در واقع کاشت مو برای بیماران آلوپسی امری غیر قابل انجام می باشد زیرا در بیماری آلوپسی سیستم ایمنی بدن موها را اعضای بیگانه دانسته و به مبارزه به آن می پردازد در نتیجه مو دچار ریزش می گردد.

آلوپسی به چند طریق صورت می گیرد که هر کدام از این نوع ریزش در فرد صورت گیرد کاشت امری غیر ممکن می گردد.

( کلینیک رز اولین ارائه دهنده مقالات پزشکی صوتی و متنی در ایران )

اگر قصد دارید این مقاله را به صورت صوتی گوش نمایید، بر روی player زیر کلیک نمایید.

آلوپسی چیست

آلوپسی یعنی ریزش ناگهانی مو سر، ریش، ابرو. این بیماری یک اختلال در سیستم ایمنی بدن فرد می باشد که گلبول های سفید به از بین بردن موها می پردازند و موها به طور کامل و یا قسمتی از آن دچار ریزش می گردد. این بیماری یک بیماری نادر می باشد که از هر هزار نفر یک نفر به این بیماری مبتلا می شود.

کاشت مو برای بیماران آلوپسی

مراحل کاشت مو ” برای بیماران آلوپسی به دلیل این که گلبول های سفید بدن به مبارزه با موها می پردازد بعد از کاشت نیز دوباره موها شروع به ریزش می کند در نتیجه امری بی فایده می باشد و بهتر است به ترمیم مو فکر نمایید تا کاشت مو زیرا نه تنها نتیجه بهتری داشته حتی هزینه کمتری را متحمل می شوید.

بهبود موهای ریخته شده در خصوص این بیماری به زمان نیاز دارد و بهتر است صبر نمایید تا موها دوباره شروع به رشد نمایند و اگر نتیجه حاصل نشد به فکر کاشت و یا ترمیم مو بیفتید.

متاسفانه امروزه هنوز روش دائمی برای درمان بیماری آلوپسی وجود ندارد و باید از روش های موقت استفاده کرد تا فرد از نظر ظاهری با مشکل مواجه نگردد. بیشتر این افراد به جای کاشت مو برای بیماران آلوپسی می توانند از روش ترمیم مو با چسب استفاده نمایند در این روش موها دچار ریزش نمی گردد.

کاشت مو برای بیماران آلوپسی که دارای ریزش سکه ای کمی شده اند نیز جوابگو نمی باشد و بهتر است  برای مشورت با یک متخصص به کلینیک کاشت مو بروید و توصیه های لازم را به شما بگویند.

بیشتر این بیماران با استروئید موضعی درمان می شوند و شاید ” بهترین دکتر کاشت مو ” به شما استفاده از دارو هایی چون ماینوکسیدیل، آنترالین و … توصیه نماید.

اگر ریزش سکه ای مدت طولانی است ایجاد شده و درمان نشده است شاید پزشک کاشت مو برای بیماران آلوپسی را توصیه نماید و نتیجه مطلوبی را فرد دریافت نماید. اما باید بیماران آلوپسی این نکته را در نظر بگیرند که ممکن است ریزش مو در آن ناحیه بعد از کاشت دوباره شروع گردد در نتیجه کاشت مو برای بیماران آلوپسی به طور دائم نمی تواند نتیجه داشته باشد و به طور قطع نمی توان از ریزش و یا دائمی بودن مو در آن ناحیه صحبت نمود.

روش hrt  یک روش کاشت مو برای بیماران آلوپسی می باشد که احتیاج به فولیکول های خود فرد نمی باشد این روش دارای خط ریش طبیعی و فرق سر می باشد که هیچ کس به ترمیم مو پی نمی برد.

بعد از ترمیم مو در بیماران آلوپسی می توانید موها را سشوار کنید از وسایل حالت دهنده مو استفاده نمایید و مثل گذشته به فعالیت های ورزشی خود ادامه دهید همچنین می توانید به استخر و حمام نیز بروید و به هیچ وجه با مشکل مواجه نمی شوید.

عواملی به وجود آمدن بیماری آلوپسی :

  1. استرس شدید و یا ناگهانی
  2. آسیب در ناحیه مو
  3. عفونت ویروسی و یا باکتریایی
  4. بارداری
  5. اختلال هورمونی
  6. مواد شیمیایی
  7. واکنش های آلرژیک
  8. تغییرات فصلی

شایع ترین محل که آلوپسی ایجاد می گردد در ناحیه سر و ریش می باشد و بیشتر خانمها در ناحیه ابرو دچار ریزش می گردند. در ناحیه ریزش مو پوست کاملا طبیعی بوده و عاری از هرگونه زخم می باشد.

این بیماری اصولا بدون عوارض می باشد ولی شاید در ناحیه ریزش فرد کمی دچار خارش گردد. این بیماری ممکن است خود به خود درمان گردد ولی باید درمان صورت گیرد زیرا باعث افزایش استرس و نگرانی در خصوص مو می شود و ممکن است شدت ریزش مو افزایش گردد.

فرد ممکن است در این عارضه با مشکل مواجه گردد و اعتماد به نفس آن تضعیف شده و از قرار گرفتن در محیط اجتماعی خودداری نماید.

کاشت مو برای بیماران آلوپسی بلامانع می باشد و شاید نتیجه خوبی را فرد دریافت نماید ولی به دلیل این که هنوز به طور کامل علت این بیماری کشف نشده است و راه درمانی قطعی برای آن به وجود نیامده است ممکن است بعد از کاشت مو دوباره ریزش پیدا کند و نتیجه مطلوب نباشد.

همیشه قبل از کاشت مو اطلاعات  کامل و دقیقی به بیمار در این خصوص باید داده شود تا فرد تصمیم بهتری را در این خصوص بگیرد.

بعضی از افراد در ناحیه ابرو دچار بیماری آلوپسی می گردند که ترجیح می دهند برای زیبایی بیشتر این ریسک را بخرند و به کاشت مو در ناحیه بپردازند ولی کاشت مو برای بیماران آلوپسی دارای تضمین نمی باشد و ممکن است هر لحظه دوباره شروع به ریزش نماید.

تزریق کورتون در افرادی که دچار بیمار آلوپسی شده اند می تواند به بهبود مو ها و رشد دوباره آن ها کمک شایانی نماید بعد از تزریق کورتون پزشک برای شما دارویی تجویز می نماید که به رشد موها در ناحیه آسیب دیده کمک می نماید.

برای اصلاح و ترمیم ابرو  و موی سر دو روش وجود دارد به نام میکرواسکالپ و میکروپیگمنشن که میکرواسکالپ برای موی سر و میکروپیگمنشن برای ابروی فرد مورد استفاده قرار می گردد و می توان به جای کاشت مو برای بیماران آلوپسی استفاده قرار گیرد.

در این دو روش هیچ احتیاج به فولیکول مو و کاشت نیست و مویی به سر یا ابروی فرد اضافه نمی گردد این یک روش برای ایجاد تارهای سه بعدی می باشد که در ناحیه سر و یا ابرو تاتو می نمایند تا این قسمت حالت طبیعی به خود بگیرد.

در کل درمان های بیماری آلوپسی به شرح زیر می باشد:

  1. تزریق کورتون موضعی و عضلانی در قسمت آسیب دیده
  2. استفاده از پماد و محلول هایی برای رشد دوباره ی مو اعم از : ماینوکسیدیل، انترال و … .
  3. قرص های کورتیزون
  4. ایمونوتراپی موضعی
  5. پرتو درمانی

روش های ذکر شده از جمله روش هایی هستند که تا به امروز بر روی افراد زیادی انجام شده است و توانسته تاثیرات مثبت خوبی را برای شخص ایجاد نمایند.

البته لازم به ذکر است که تشخیص این که کدام یک از روش های درمانی فوق برای درمان شخص مناسب است بر عهده پزشک متخصص می باشد و او با بررسی ها و معاینه های خود می تواند بهترین روش را انتخاب نماید.

در حالت کلی سه روش برای درمان آلوپستی وجود دارد که معمولا درصد موفقیت آن بیشتر است!

استفاده از کورتیزون

یکی از این 3 روش، تزریق کردن کورتیزون به ناحیه هایی است که دچار این مشکل شده اند. استفاده از این روش رایج ترین شیوه درمان این مشکل می باشد و افراد زیادی با استفاده از آن به نتایج مطلوب و دلخواه دست پیدا کرده اند.

برای انجام این روش درمانی، پزشک متخصص با استفاده از سوزن های کوچکی، داروی کورتیزون را به طور دقیق و هدفمند و همچنین در دوز مورد نیاز به ناحیه هدف تزریق می کند.

انجام این تزریق برای شخص متقاضی با مقداری درد همراه می باشد، البته این درد حداکثر تا چند دقیقه پس از تزریق باقی می ماند. انجام این عمل نیاز به تکرار مجدد داشته و تنها با یکبار تزریق نمی توان انتظار رفع مشکلات را داشت. لذا باید هر ماه یکبار کورتیزون به این نواحی تزریق شود.

نتایج حاصل از انجام این روش درمانی بعد از حدود 4 الی 5 هفته نمایان خواهد شد. در واقع پس از گذشت این مدت زمان موهایی در ناحیه طاس شده شروع به جوانه زدن و رشد خواهند کرد. همچنین این روش سبب پیشگیری از پیشرفت این بیماری شده و از افزایش میزان نواحی طاسی سر جلوگیری خواهد کرد.

البته ناگفته نماند که ممکن است در نواحی طاس شده حفره های کوچکی نیز به وجود آیند که البته جای نگرانی نداشته و به مرور زمان خود به خود رفع خواهند شد.

استفاده از ماینوکسیدیل

روش دوم درمان آلوپسی در افراد استفاده از محلول ماینوکسیدیل می باشد. برای استفاده از این دارو لازم است که پزشک شما را معاینه کرده و پس از بررسی های لازم، استفاده از این دارو را برای شما تجویز کند. همچنین باید میزان مصرف و تعداد دفعات مصرف آن در روز توسط پزشک متخصص تعیین گردد تا به نتایج مثبت و دلخواهی دست یافت.

استفاده از داروی ماینوکسیدیل در صورت استفاده اصولی و صحیح از آن، دارای عوارض جانبی نمی باشد و مشکلی را برای سلامتی شخص به وجود نمی آورد. البته این دارو دارای نتایج قطعی برای هر فردی نمی باشد اما ممکن است در برخی از افراد با افزایش میزان رشد مو در سر و سایر نقاط بدن، سبب شود مشکلات آلوپسی نیز رفع شود.

استفاده از کرم آنترالین

اما روش آخری که برای درمان آلوپسی بسیار مناسب بوده و رایج می باشد، استفاده از کرم آنترالین می باشد. البته این کرم در واقع برای رفع بیماری دیگری کاربرد داشته اما پزشکان با توجه به تحقیقاتی که به عمل رسانده اند متوجه شده اند برای درمان مشکل آلوپسی نیز می تواند تاثیرات مثبتی را برای شخص به همراه داشته باشد.

کرم آنترالین یک نوع پماد است که از مواد مصنوعی و شیمیایی تولید شده است و تنها در صورتی که پزشک متخصص استفاده از آن را صلاح بداند، مورد استفاده قرار می گیرد. شخص باید مقداری از این کرم را روزانه به ناحیه طاس شده سر مالیده و برای مدت زمان 1 ساعت آن را روی سر خود نگه دارد و سپس ناحیه را با آب شستشو دهد.

استفاده از این کرم برای شخص با کمی سوزش همراه خواهد بود و سبب خواهد شد که رنگ پوست در آن ناحیه به قهوه ای کم رنگ تغییر یابد، لذا شستن دست ها بعد از استفاده از آن بسیار مهم می باشد.

معمولا پس از مدتی استفاده از آنترالین، شخص باید نواحی هدف خود را به خوبی بررسی نماید و مطمئن شود که موهایی در حال جوانه زدن و رشد می باشد.

اگر چنانچه این اتفاق افتاد، می توانند از این پماد برای 2 ماه به طور روزانه استفاده نمایند تا مشکل به طور کامل رفع شود. در غیر این صورت استفاده از این روش درمانی تاثیری نداشته و باید از روش های جایگزین استفاده شود.

با به وجود آمدن این بیماری بهتر است با مراجعه به پزشک و قرار گرفتن تحت نظر بهترین شیوه درمانی در فرد مورد استفاده گیرد تا هرچه زودتر فرد بهبود کامل خود را دریافت نماید تا از نظر زندگی عادی و روحی با مشکل مواجه نگردد.

این نکته را نیز باید توجه نمود که در هر فرد چه خانم ها و چه آقایان ممکن است به وجود بیاید و هیچ ربطی به جنسیت ندارد بهتر است کاشت مو برای بیماران آلوپسی صورت نگیرد و این بیماری امری طبیعی می باشد و هیچ جای نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *